Varapuu All Access

MILLAISTA ELÄMÄSI OLISI, JOS YMPÄRILLÄSI OLISI
MENESTYVIÄ JA VAURASTUVIA YSTÄVIÄ?

 
Ota yhteyttä

Tervetuloa All Access -valmennusvuoteen! 

 

“All Access -valmennus perustettiin siitä syystä, että mekin olemme aikanaan oppineet nämä asiat kuulumalla hyvään porukkaan, käymällä valmennuksissa ja vaihtamalla ideoita keskenämme myös valmennusten ulkopuolella.

All Access -valmennuskokonaisuus on perustettu sinua ja sinun tarpeitasi varten. Osallistujana voit kulkea samaa polkua pitkin, jonka me olemme jo kulkeneet. Voit kysyä neuvoja juuri sinun tilanteeseesi muilta samaan suuntaan kulkevilta ihmisiltä – niin valmentajilta kuin muilta ryhmäläisiltä. Suosittelen hyödyntämään vuosivalmennuksen ja ryhmän voimaa!”

Mikko Sjögren, Varapuun päävalmentaja

 

HALU, KONTAKTIT JA OSAAMINEN RIITTÄVÄT MENESTYKSEEN

Kun kuulut valmennuskokonaisuuteen, jossa ystäväsi vaurastuvat ja kannustavat sinua kohti unelmiasi, elämäsi on erilaista. Vanhat jarrut eivät enää estä. Bisneskumppanuudet luonnistuvat helpommin, koska kuulut joukkoon. Osaamisesi nousee uudelle tasolle, kun saat oppeja suoraan sijoittamisen ja liiketoiminnan huippuosaajilta.

All Access -valmennuskokonaisuus on paljon enemmän kuin vain vuoden valmennus esimerkiksi kuntosalilla. Pääset sisäpiiriin ja saat koko yhteisön tuen oman menestyksesi taakse. Ja kun saat kokemusta ja tuloksia, sinulle tulee mahdollisuus auttaa jälleen muita!

ALL ACCESS -VUOSIVALMENNUS ON RATKAISUKSI NÄIHIN ASIOIHIN:

  • Tiedät jo suunnilleen, mitä haluat, mutta et ole vielä saavuttanut unelmiasi
  • Tarvitset rohkeutta ja tukea unelmiesi toteuttamiseen.
  • Haluat konkreettisia, tosielämässä todistetusti toimivia malleja, joilla ihmiset ovat vaurastuneet ja menestyneet.
  • Haluat toteuttaa seuraavan vuoden aikana isoja muutoksia elämässäsi.
  • Kaipaat ympärillesi hyvän tiimin, jonka avulla pääset elämässä eteenpäin (muut osallistujat ja valmentajat).
  • Haluat murtautua nykyisten haasteidesi kierteestä ja saada tuloksia vähemmällä työllä.
  • Haluat saada VIP-kohtelua elämääsi.
  • Haluat omalla esimerkilläsi kannustaa ja olla valona muille, joilla on elämässä haasteita.
  • Löydät itsellesi mentoreita ja opettajia, jotka aidosti haluavat sinun parastasi
  • Haluat jäädä eläkkeelle aiemmin tai parantaa pienillä muutoksilla saamaasi eläkettä.

Kokemuksia

All Access -vuoden käyneiden kokemuksia. Katso mitä he ovat olleet mieltä!  

”Olemme All Access –vuosivalmennuksessa 5-henkisenä perheenä ja olemme saaneet perheen kanssa siitä yhteisen hyvän jutun! Mukavia valmennusreissuja käydä porukalla. Olemme saaneet lisää järjestelmällisyyttä elämään, ei enää ”sätkynukkena” eteenpäin menemistä. Olemme aloittaneet sijoittamaan jokainen omalla tontillamme ja olemme saaneet paljon tietoa omaisuuslajeista ja markkinoista. Iltatapahtumat ovat huippuhienoja, kun pääsee tutustumaan valmentajiin ja muihin lämminhenkisiin osallistujiin.”

– Eero Kiukas / (puoli vuotta All Accessissa)

“Aloitin kolme vuotta sitten All Access –ryhmässä, koska halusin oppia lisää taloudesta ja sijoittamisesta. Pääsinkin saman tien alkuun ja rakentamaan omaa sijoitussalkkua. Kehitys on ollut siitä asti huimaa. Tulkaa kysymään lisää tapahtumissa.”

– Nina Hyvärinen / (3 vuotta All Accessissa)

”Lähtötilanne oli reilu 2,5 vuotta sitten se, että puskuria ei ollut, sijoituksista puhumattakaan. Luottokorttivelkaa oli sitäkin enemmän, eikä rahaa mistä säästää. Aikalailla tasan kaksi vuotta sitten oppeja oli saatu jo vähän käytäntöön ja velkaa hiukkasen vyörytettyä kunnes tuli ihminen kuvioon, joka tuplasi oma-aloitteisesti mun jäljellä olevan luottokorttivelkapotin ja sai järjestettyä muita kuluja.

No tyyppi häipyi kuvioista ja hetkeksi meinasi sormi mennä suuhun kun samalla tulot tippui radikaalisti. Mutta onneksi on hyvät opit! Nyt kaksi vuotta eteenpäin, ei luottokorttivelkaa enää, puskuri on kunnossa, kolmas asunto just hommattu, kultaa löytyy ja vähän muita sijoituksia.

Tavoitteet on isot, mutta kahdessa vuodessa tapahtunutta muutosta en osannut edes tavoitella tällä aikavälillä. Nöyrästi kiittäen! <3”

– Satu Mäkelä / (3 vuotta All Accessissa)

Usein kysytyt kysymykset

PYSTYNKÖ MAKSAMAAN ALL ACCESSIN LASKULLA TAI OSISSA?

KYLLÄ! All Access -vuosivalmennuksen maksaminen onnistuu valintasi mukaan joko yhdessä tai useammassa erässä. Jätä yhteydenottopyyntö sähköpostitse (patrik@varapuu.fi) tai soita (040 5436120) niin katsotaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

 

 

OLEN KIINNOSTUNUT ALOITTAMAAN ALL ACCESS -VUODEN MYÖHEMMIN, MITEN TOIMIN?

Halutessasi voit aloittaa All Access -vuosivalmennuksen myöhemmin valitsemanasi ajankohtana, jätä yhteydenottopyyntö sähköpostitse (patrik@varapuu.fi) tai soita (040 5436120) niin katsotaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu valmennusvuotesi aloittamiseksi.

MILLOIN JA KUINKA USEIN ALL ACCESS -ILTOJA ON?

All Access -osallistujille tarkoitettuja illanviettoja on kolme kertaa vuodessa (kalenterivuosi). All Access -illat sijoittuvat yleensä Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennuksen jälkeen, niistä tiedotetaan aktiivisia vuosivalmennuksen osallistujia erikseen.

 
MITÄ TARKOITTAA ERITYISKOHTELU YHTEISTYÖKUMPPANEILTA?

Yhteistyökumppaneiltamme tulee silloin tällöin erilaisia alennuksia tai bonuksia vuosivalmennuslaisillemme, joista tiedotamme aina erikseen.

 

Tämä on se merkki, jota olet etsinyt

Olet ehkä jo viettänyt huomattavan määrän aikaa netissä näiden asioiden parissa ja todennut saman kuin niin monet muutkin. Tietoa kyllä löytyy, mutta se ei ole koottua eivätkä sen kertojat vaikuta siltä, että he olisivat itse menestyneet niissä asioissa.

Varapuun All Accessin kohdalla voit luottaa siihen, että materiaali on korkeakoulutasoista niin sisällöltään kuin jäsennykseltäänkin ja mikä tärkeintä, sinua ovat valmentamassa ihmiset, joilla on aito, omakohtainen kokemus asioiden käytäntöön viemisestä.

Oletko sinä seuraava All Access -jäsen?

Jätä yhteystietosi ja saat kuulla lisää valmennuskokonaisuudesta.

Ei myyntikikkoja tai painostamista – katsotaan sinun tilanteesi ja Varapuun All Access -kokonaisuus voisi tarjota sinulle – jos valmennus ei sovi, jatketaan eri suuntiin. 

Voit ottaa myös suoraan yhteyttä Patrik Laitilaan. patrik@varapuu.fi / 040 5436120