Kokemuksia Varapuusta

Katso mitä olemassa olevat asiakkaat ovat tykänneet Varapuusta

 

Mitä asiakkaat ovat tykänneet? 

Marraskuussa 2021 tehdyssä kyselyssä 99,14% asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneista suosittelisi Taitavaksi Rahan Kanssa -verkkovalmennusta ystävilleen.

Lamppu on syttynyt ja peiliin on pitänyt katsoa muutaman kerran. Parasta on ollut se, että on annettu myös strategioita. Tiedän tasan tarkkaan nyt mitä tilejä tulen avaamaan ja kuinka alan siirtämään niille rahaa kuukausittain.

Tom Lassila

Mikko on fantastinen valmentaja ja tuntee asiansa läpikotaisin! Suuri oivallus valmennuksessa oli ymmärtää kuinka paljon omien vanhempien ja isovanhempien uskomukset ovat vaikuttaneet omaan rahankäyttöön tiedostamattani.

Jenni Levävaara

Valmennus on kokonaisuutena hyvin rakennettu ja ympäristö on sellainen, jossa voi huoletta puhua rahasta.

Twaha Yahya

Oikeasti mulla on ollut hauskaa sen ajan kun olen ollut tekemisissä Varapuun kanssa. Sain lopullisen päätöksen, että sijoitus on aloitettava heti, turhaan säilön rahoja tililläni, ne kun tuppaa sieltä katoamaan.Talouteni on parantunut huomattavasti sitten viime toukokuun, kun teihin tutustuin, (taisi olla Patrik, joka soitti ja tilasin Tunne Taloutesi – Tunnetaloutesi-kirjan), luin sen kahteen kertaan ja tiesin mitä tehdä, ostin pörssiosakkeita ja tein muitakin sijoituksia ja jatkan edelleen, yllättäen mieheni sattui näkemään tilieni saldot, osakkeet ja rahastot, ei uskonut todeksi.Outoa että pystyn säästämään ja kuitenkin voimme samalla matkustella (vaikka mies työttömänä) joulun olimme Intiassa ja Pääsiäiseksi lähdemme Prahaan. Kiitokset teille!

Milla

Olen osallistunut Varapuun koulutuksiin ja voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu! Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi.Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua.

Janne Romppanen

Valmennuksesta sai hyviä käytännön vinkkejä (esim useamman tilin taktiikka on todella toimiva). Ennen kaikkea valmennuksesta sai paljon motivaatiota vaurastumineen.Olen viimeiset viisi vuotta haaveillut riippumattomuudesta ja yrittäjyydestä. Olen pyöritellyt useita eri hyvin potentiaalisiakin liikeideioita mutta minulla ei ole ollut rohkeutta viedä niitä käytäntöön. Pari vuotta sitten päätin tarttua tuumasta toimeen ja muutin haaveilun unelmoinniksi. Loin tavoitteita ja aloin tehdä asioita. Möin asuntoni voitolla ja asuin jonkin aikaa vuokralla etsien uutta sopivaa kohdetta.Nyt omistan kaksi asuntoa joissa minulla on 40K e rahaa sisässä. Minulla on 8K e puskuri tileillä, tienaan päivätyöstäni selkeästi yli myynninalan mediaanin, perustin juuri oman osakeyhtiön alkuun sivutoimiseksi ja ainoat velat mitä minulla on ovat asunnoista. Vuoden päästä realisoin asunnon missä asun kun 2v ostamisesta tulee täyteen jotta pääsen vapauttamaan pääomaa saadakseni 3-4 asunnon tilanteen.Niinkuin sanottua, olen erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni, suhtautuminen rahaan on muuttunut pysyvästi ja näen lähitulevaisuuden todella valoisana sen suhteen. Olen todella kiitollinen yhtiöllenne ja ennenkaikkea sinulle Mikko käytännönläheisestä sekä mukaansa tempaavasta opastuksesta rahan kiehtovaan maailmaan.Kiitos ja hyvää jatkoa!

Petri
Kiitos teille! Koulutus sai innostumaan oman talouden hoidosta vielä lisää. Mahtavaa porukkaa ja helposti lähestyttävä aktiivinen henkilökunta!
Elina

All Access -kokemuksia

All Access -vuoden käyneiden kokemuksia. Katso mitä he ovat olleet mieltä!  

”Olemme All Access –vuosivalmennuksessa 5-henkisenä perheenä ja olemme saaneet perheen kanssa siitä yhteisen hyvän jutun! Mukavia valmennusreissuja käydä porukalla. Olemme saaneet lisää järjestelmällisyyttä elämään, ei enää ”sätkynukkena” eteenpäin menemistä. Olemme aloittaneet sijoittamaan jokainen omalla tontillamme ja olemme saaneet paljon tietoa omaisuuslajeista ja markkinoista. Iltatapahtumat ovat huippuhienoja, kun pääsee tutustumaan valmentajiin ja muihin lämminhenkisiin osallistujiin.”

– Eero Kiukas / (puoli vuotta All Accessissa)

“Aloitin kolme vuotta sitten All Access –ryhmässä, koska halusin oppia lisää taloudesta ja sijoittamisesta. Pääsinkin saman tien alkuun ja rakentamaan omaa sijoitussalkkua. Kehitys on ollut siitä asti huimaa. Tulkaa kysymään lisää tapahtumissa.”

– Nina Hyvärinen / (3 vuotta All Accessissa)

”Lähtötilanne oli reilu 2,5 vuotta sitten se, että puskuria ei ollut, sijoituksista puhumattakaan. Luottokorttivelkaa oli sitäkin enemmän, eikä rahaa mistä säästää. Aikalailla tasan kaksi vuotta sitten oppeja oli saatu jo vähän käytäntöön ja velkaa hiukkasen vyörytettyä kunnes tuli ihminen kuvioon, joka tuplasi oma-aloitteisesti mun jäljellä olevan luottokorttivelkapotin ja sai järjestettyä muita kuluja.

No tyyppi häipyi kuvioista ja hetkeksi meinasi sormi mennä suuhun kun samalla tulot tippui radikaalisti. Mutta onneksi on hyvät opit! Nyt kaksi vuotta eteenpäin, ei luottokorttivelkaa enää, puskuri on kunnossa, kolmas asunto just hommattu, kultaa löytyy ja vähän muita sijoituksia.

Tavoitteet on isot, mutta kahdessa vuodessa tapahtunutta muutosta en osannut edes tavoitella tällä aikavälillä. Nöyrästi kiittäen! <3”

– Satu Mäkelä / (3 vuotta All Accessissa)

Jeren tarina Varapuusta 

Katso oheiselta videolta Jeren tarina. Mitä Jere sai Varapuun valmennuksista irti ja miten hänen elämänsä muuttui?

Sekalaisia asiakkaiden tarinoita

Pyysimme asiakkailta tarinoita – ja tarinoita tuli. Katso koostevideolta miten ihmiset löysivät Varapuun luokse ja mistä he ovat eniten tykänneet.