Päivitä Rahataitosi Online -workshop – Sinulle, joka haluat saavuttaa omat taloudelliset tavoitteesi

 

Opi peukaloimaan omaa talouttasi siten, että saat rahalla parempia tuloksia aikaiseksi – vain 3 tunnissa!

(sinun ei tarvitse tinkiä elämänlaadusta tai niuhottaa joka eurosta)

 

Miltä taloudellinen tulevaisuutesi näyttää?

Ota pitkä hengitys sisään, katso hetkeksi pois näytöstä ja pohdi; jos teet jatkossa kaiken samalla lailla kuin aikaisemmin, miltä taloudellinen tulevaisuutesi näyttää? 

Elätkö sellaista elämää mitä tahdot elää? Pystytkö kokemaan ne asiat, joita olet suunnitellut? Kykenetkö mahdollistamaan läheisillesi sen, mitä he ansaitsevat? 

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen “en”, lue tämä sivu loppuun. Näytän, miten tehdään jatkossa asioita erilailla. 

Nimittäin, nyt näytämme sinulle, miten pystyt saavuttamaan taloudelliset tavoitteesi, sekä hengittämään raha-asioiden kanssa helpommin kuin koskaan aikaisemmin. 

Ratkaisu siihen on Päivitä Rahataitosi -workshop, joka kirjaimellisesti päivittää rahataitosi.

Vanhat taloustaidot eivät toimi

 

Muistatko, kun koulussa opetettiin rahataitoja? 

Et tietystikään, koska niitä ei ikinä opetettu. Suurin osa ihmisistä ei ole oppinut rahataitoja kotona eikä koulussa, ja sinut on saatettu heittää aikuisuuteen ilman vaurastuttavia rahataitoja. 

Rahataidot mitä suurimmalle osalle on opetettu, kuuluu näin:

Mene töihin, säästä ja ota asuntolaina. 

Valitettavasti tällä opilla ei pääse pitkälle, jos kuukauden jälkeen tilille ei jää yhtään rahaa. Myöskään Marttojen Marjanpoimintavinkit eivät ole kestävä ratkaisu ympärivuotisiin rahaongelmiin – talvella on kylmä poimia marjoja. 

Päivitä Rahataidot -valmennuksessa avaamme yhdessä lompakkosi ja taloutesi. Tutustumme sen sisältöön ja käymme läpi konkreettiset työkalut miten sinä voit muuttaa taloudellisen tulevaisuutesi. 

 

Workshop, joka ei kiellä elämän mukavia asioita 

 

Tässä valmennuksessa ei ole tyhmiä ohjeita. Olemme nimittäin valmentaneet yli 15 vuoden aikana yli 15 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa. Olemme opiskelleet näitä asioita alan ulkomaisten gurujen valmennuksissa sekä käyttäneet itse käytännössä. Näin olemme saaneet varmistettua, että mitkä asiat ja toimintamallit toimivat parhaiten myös täällä Suomessa. Se jälkeen olemme opastaneet omia asiakkaitamme ja hekin ovat saaneet hyvä tuloksia aikaiseksi.

Tiedämme mm., että iltapäivälehtien talousasiantuntijoiden säästövinkit eivät toimi. Niissä yleensä vaaditaan poistamaan elämästä kaikki hauskuus. “Lopeta ainoa harrastuksesi ja voit laittaa sen rahan säästöön” -vinkki sinällään toimii, mutta elämästä tulee kurjaa. 

Päivitä Rahataitosi -valmennuksen ajatus on se, että elämästä tulee nimenomaan mukavampaa, mutta se mahdollistaa vaurastumisen mukavan elämän yhteydessä.

Näytämme valmennuksessa sinulle konkreettiset työkalut, joita käyttämällä näet taloutesi täysin uudessa valossa – vain kolmessa tunnissa. 

Valmennusterveisin,

 
Petri Wirzenius
Entinen ulosottovelkojen maksaja, nykyinen Rahataidonvalmentaja™, joka on auttanut satoja ihmisiä parantamaan talouttaan konkreettisin työkaluin.
 

Päivitä Rahataitosi™ -valmennuksessa opit…

  • Tunnistamaan oman rahankäyttömallisi sekä kehittämään sitä vaurastumisen näkökulmasta tuloksekkaammaksi.
  • Ottamaan kuluttamisesi haltuun ja ymmärtämään paremmin mihin rahasi kuluvat.
  • Rakentamaan itsellesi puskurin, jonka avulla saat mielenrauhan ja varaudut elämän niin usein mukanaan tuomiin takaiskuihin.
  • Luomaan itsellesi vaurautta laittamalla rahaa sivuun niin, että et huomaa sen puuttumista normaalista arjen raharesursseistasi.
Liity mukaan tästä

Konkreettisia työkaluja oman talouden kehittämiseksi

Päivitä Rahataitosi on workshop, kotimaisesti työpaja, jossa teemme oman talouden eteen heti asioita. 

Koulutuksessa kerrotaan yleensä informaatiota. Tämä ei ole kuitenkaan pelkkä koulutus, vaan workshop, jossa näytetään konkreettiset työkalut, jotka voit viedä välittömästi käytäntöön.

Tässä me valmennamme sinua, ja ohessa tulee informaatiota, jotta ymmärrämme miksi asioita tehdään tietyllä lailla. Tarkoituksena on saada asioita aikaan. 

Päivitä Rahataitosi -valmennuksen päätarkoituksena kuvainnollisesti on avata lompakkosi pöydälle, katsoa mitä se sisältää ja asetella rahat palkkapäivänä eri järjestykseen. Koska ainoastaan tekemällä asioita eri järjestyksessä, saamme aikaan erilaisia tuloksia. 

Jo aivan pienillä muutoksilla saat aikaan suuren muutoksen. Nopeasti.

Ja kymmenissä vuosissa muutos kertaantuu lumipalloefektillä kylän suurimmaksi lumi-ukoksi. Oli sitten kesä tai talvi. 

Kolmen tunnin valmennuksen aikana voit myös kysyä kysymyksiä asiantuntijalta. Etkä jää pohtimaan niitä yksin.

Valmista mallia on yksinkertaista seurata, mutta ymmärrämme, että jokaisen tilanne on erilainen ja moni asia herättää kysyttävää. Näin saat heti vastauksen “erikoistilanteisiin”, jota sinulla on talouden kanssa. Mitä pitää ottaa huomioon kun tilanne on tämä, tai tämä?

Valmennuksessa on toki paikalla useita ihmisiä, joten kaikkia kysymyksiä ei voida syvällisesti avata, mutta luultavasti sinulla voi olla sama kysymys kuin toisella kuuntelijalla.

Hanki paikkasi tästä

Uusi tapa taloudelliseen hyvinvointiin 

Miten kyseessä voi olla uusi tapa, kun taloudesta on puhuttu tuhansia ja tuhansia vuosia? 

Taloudellinen hyvinvointi tiivistyy tähän lauseeseen: Sijoita taloudellinen ylijäämä korkoa korkoa -periaatteella. Tämä ajatus mainitaan niin Raamatussa kuin Babylonin rikkain mies -kirjassakin. Tämä ei ole meidän keksimä ajatus. Jos haluat toteuttaa tuon itsenäisesti, ole hyvä. 

Mutta, mistä sinä saat tuon rahan sijoitettavaksi. Tuon ajatuksen ympärille olemme luoneet valmennuskonseptin, jota ei löydy mistään muualta päin maailmaa. Kyse ei sinällään ole ainoastaan mitä opetetaan, vain miten opetetaan. 

Me kaikki tiedämme mitä pitäisi tehdä.Mutta emme silti tee sitä. 

Ostamme silti sen Snickers-patukan kassajonossa, vaikka tiedämme ettei se ainakaan laihduta. Mutta jos tuntuu siltä, että tekisi mieli suklaata.. tunne voittaa tiedon. 

Kun pystymme yhdistämään tunteen tietoon, ymmärrämme asiat paljon syvemmin. Niistä tulee meille itselle henkilökohtaisempia, ja toimimme asioiden eteen. Tällöin ne menevät käytäntöön. Ja pystymme muuttamaan tulevaisuutemme.

Valmennus ei ole kuitenkaan pelkkää tunnetta, vaan näiden kaikkien kokonaisuus.

Ilmoittaudu mukaan Päivitä Rahataitosi -workshopiin

Promillen muutos maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti 

 

Kuinka paljon rahatarinasi on maksanut sinulle vuosien tai vuosikymmenien saatossa? Todennäköisesti aika paljon. Ihmiselämän aikana tilin läpi menee keskimäärin reilu miljoona euroa rahaa.

Jos pystyt muuttamaan tätä kurssia edes promillen, tämä valmennus on maksanut itsensä reilusti takaisin.

Ja kun viet nämä asiat oikeasti käytäntöön, on tämä valmennus sinulle tuhansien ja tuhansien eurojen arvoinen. Sekä säästetyssä rahassa, mutta myös tienatussa rahassa – sekä ehdottomasti ansaitussa hyvinvoinnissa.

Päästäkin valmennukseen mukaan nyt ainoastaan 47 € hintaan. Tässä ei ole osamaksuja, lisämaksuja tai jäsenyyksiä. Kertamaksu, joilla saat lipun valmennukseen. 


Ilmoittaudu nyt sinulle sopivaan päivämäärään – katso päivämäärä oheisesta listasta ja maksa haluamallasi maksutavalla! 

workshopien päivämääräT

 

Osta nyt Päivitä Rahataitosi -valmennus, saat välittömästi verkkokurssin ja workshopin tallenteet.

Päivitä Rahataitosi -valmennus ja verkkokurssi 

Osta Päivitä Rahataitosi -valmennus, saat verkkokurssitallenteet välittömästi.

Osta valmennus

Valmentajasi Päivitä Rahataitosi™ -workshopissa

Asiakaskokemukset

Mitä asiakkaamme sanovat valmennuksesta

Olen entinen yrittäjä, konkurssikorkeakoulun käynyt ja nyt käyn ammattikorkeakoulua oppiakseni ymmärtämään asioita entistä paremmin tulevaisuutta varten. Varapuun valmennus oli hyvin erilainen ja antoisa; oli mielenkiintoista peilata asioita rahoitusopintoihini ja elämään yleensä.

Brita

Valmennukset vaan paranee kerta toisensa jälkeen! Rautasta tietoa, sopivasti huumorilla höystettynä. Olen oppinut tarkastelemaan omaa talouttani ja sijoittamista useammasta eri näkökulmasta. Kiitos!

Henrikki

Osta riskittä – 100 % tyytyväisyystakuu 

Varapuun asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja näin sen haluan olevan jatkossakin.


Siksi saat tälle valmennukselle 100 %  tyytyväisyystakuun.
Joko olet täysin tyytyväinen tai et maksa mitään. Yksinkertaista ja turvallista.
Jos koet, että valmennuksesta ei ollut sinulle mitään hyötyä, niin voit perua osallistumisesi ja palautan rahasi täysimääräisesti.

Lähetät vain sähköpostia asiakaspalveluumme ja pyydät rahasi takaisin. Sinun ei tarvitse selitellä asiaa yhtään.

Saat lisäksi pitää tallenteen itselläsi hyvityksenä mielipahasta ja aiheutuneesta vaivasta – joten hyödynnä tarjous nyt ja päivitä rahataitosi  helposti!

Miten tämä toimii?

Päivitä Rahataitosi -valmennus järjestetään online-valmennuksena. Voit siis katsoa sitä mistä tahansa päin maailmaa. Käytämme webinaariohjelmaa, joka ei vaadi asennuksia tai muitakaan teknisiä hienouksia. Voit osallistua puhelimella tai tietokoneella. 

Valmennus kestää kolme tuntia ja järjestetään klo 18-21 arki-iltana. 

Kun valmennuspäivä koittaa, klikkaa tilausvahvistuksessa näkyvää linkkiä ja pääset mukaan valmennukseen. 

Nyt on aika ottaa hyvä asento ja kynä ja paperia esille. Tiedossa on niin timanttista tavaraa, että on parempi ottaa muistiinpanot! 

Voit kysyä kysymyksiä chatissa. 

Jos joku asia meni ohi tai et pääse paikalle tapahtumaan – ei hätää. Saat tallenteen, jonka saat pitää IKUISESTI itselläsi ja kerrata niin monta kertaa kuin haluat. 

Katso päivämäärät kalenterista ja ilmoittaudu mukaan! 

Ilmoittaudu mukaan Päivitä Rahataitosi valmennukseen

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Päivitä Rahataitosi-valmennus on?

Kyseessä on nelituntinen valmennus käytännön toimenpiteistä ja työkaluista, joilla sinä saat rahasi riittämään paremmin arjessa, pysäytettyä velkaantumisen ja aloitettua vaurastumisen.
Järjestämme valmennusta useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomea mahdolliset kokoontumisrajoituksen huomioiden. Voit ilmoittautua sinulle sopivaan tilaisuuteen.

Mitä opin Päivitä Rahataitosi-valmennuksessa?

Opit Päivitä Rahataitosi™ -valmennuksessa muun muassa:

  • Tunnistamaan oman rahankäyttömallisi sekä kehittämään sitä vaurastumisen näkökulmasta tuloksekkaammaksi.
  • Ottamaan kuluttamisesi haltuun ja ymmärtämään paremmin mihin rahasi kuluvat.
  • Rakentamaan itsellesi puskurin, jonka avulla saat mielenrauhan ja varaudut elämän niin usein mukanaan tuomiin takaiskuihin.
  • Luomaan itsellesi vaurautta laittamalla rahaa sivuun niin, että et huomaa sen puuttumista normaalista arjen raharesursseistasi.
Kuka on Päivitä Rahataitosi-valmennuksen valmentaja? Miksi häntä kannattaa kuunnella?

Valmentajina tilaisuudessa on Rahataidonvalmentaja™ Petri Wirzenius.

Petri Wirzeniuksella on omakohtaista kokemusta miten henkilökohtainen talous saadaan käännettyä ulosotosta kohti vaurautta. Petrillä on vaurastumisen työkalupakissaan yksinkertaisia mutta tehokkaita keinoja, joilla kuka tahansa voi saada oman taloustilanteensa haltuunsa. Petri on auttanut satoja ihmisiä parantamaan talouttaan konkreettisin työkaluin.

Miksi Päivitä Rahataitosi-valmennuksen lippu on niin edullinen?

Meillä, Varapuulla, on tavoitteena auttaa Suomeen 10 000 taloudellista menestystarinaa. Siksi haluamme tarjota ajantasaista tietoa rahaan ja vaurastumiseen liittyen sellaiseen hintaan, että sitä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa.
Emme halua, että jäät Päivitä Rahataitosi™ -valmennuksesta pois hinnan takia.
Toivomme, että voimme olla mukana auttamassa sinua kohti omaa taloudellista menestystarinaasi!

Saanko erillisen lipun tapahtumaan?

Kun ostit lippusi, sinulle pitäisi olla tullut vahvistuslippu sähköpostiisi. Emme lähetä erillistä lippua. Osalla tuo sähköposti on hukkunut roskapostiin. Voit olla kuitenkin huoletta – lippusi on voimassa, kun olet saanut meiltä tapahtuman infopostia. Saat lunastettua paikkasi rekisteröinnissä omalla nimelläsi.

Ostin lipun Päivitä Rahataitosi-valmennukseen, mutta en pääsekään osallistumaan valitsemanani ajankohtana, mitä teen?

On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin vaihtaa lippusi toiseen Päivitä Rahataitosi™ -valmennukseen tai antaa lipun eteenpäin ystävällesi niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita mahdollisista muutoksista meille osoitteeseen info(a)varapuu.fi. Jos lipun käyttää toinen henkilö, ilmoita meille mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).