Päivitä Rahataitosi™ -online

30.11.2021 klo 18 - 21

Paikka: online

Ota oma taloutesi haltuun ja turvaa tulevaisuutesi!

Hinta vain 19€ (norm. 49€ sis. alv)

Päivitä Rahataitosi -valmennus

Miten sinulla menee taloudellisesti? Valvottavatko raha-asiat öisin? Loppuuko useimmiten kuukausi vai rahat ensin? Tiesitkö, että rahahuolet ovat yleisimpiä riidan aiheuttajia parisuhteissa?

Nyt on aika heittää hyvästit taloudelliselle epävarmuudelle ja ottaa oma taloutesi haltuun!

Suomessa on noin 500 000 ihmistä, joilla on velkoja ulosotossa ja lähes 400 000:lla on merkintä luottotiedoissa. Sillä kuinka paljon rahaa tienaa, ei ole läheskään niin paljoa merkitystä oman vaurastumisen näkökulmasta kuin luulisi. Sinun tulotasollasi joku toinen vaipuu pikavippisuohon, toinen selviytyy nippanappa ja kolmas vaurastuu eläen samalla unelmiensa elämää. Kysymys ei ole tulotasostamme, vaan siitä miten käytämme rahamme.

Kysymys ei ole tulotasostamme, vaan siitä miten käytämme rahamme.

Aivan liian harva meistä koskaan pysähtyy ajattelemaan omaa rahan käyttöään, siihen liittyviä tavoitteita tai mitä sillä haluaa saavuttaa. Haluaisitko oppia miten yksinkertaisilla työkaluilla voit saada oman taloutesi haltuun..? Opit tämän ja paljon muuta Päivitä Rahataitosi-valmennuksessa! Päivitä Rahataitosi -valmennus on tarkoitettu meille kaikille, jotka haluamme ottaa vastuun omasta taloudellisesta tilastamme ja kehittää sitä eteenpäin.

Miten Päivitä Rahataitosi™-valmennus syntyi?

“Itse kuuluin nuoruudessani noiden puolen miljoonan henkilön joukkoon. Oma tarinani on hyvä esimerkki valitettavan tyypillisestä suomalaisesta rahankäyttömallista. Tein kovasti töitä ja olin keskituloinen. Raha vaan jotenkin valui sormieni välistä. Luottokortit olivat tapissaan ja pahan päivän reserviä ei ollut. Rahat loppuivat yleensä ennen kuin kuukausi ja kuun viimeisellä viikolla myös ruokaostoksen menivät usein ihan varmuuden vuoksi luoton puolelle.Puolisoni oli kotoisin säästäväisestä perheestä. Erilainen suhtautuminen rahaan ja taloudenpitoon aiheutti paljon riitaa ja eriarvoisuuden tunnetta perheemme sisällä. Raha ja ylipäätään koko keskustelu rahasta oli negatiivissävytteistä.

Opin, että yksin minulla on vastuu omasta tulevaisuudestani ja rahatarinani muuttamisesta.

Tutustuin viisi vuotta sitten Varapuun toimintaan. Varapuun valmennuksissa opin ymmärtämään, että se millainen minun suhteeni rahaan oli, ei ollut minun syytäni, vaan siihen olivat vaikuttaneet useammat tekijät elämäni aikana. Samaan aikaan opin kuitenkin, että yksin MINULLA ON VASTUU omasta tulevaisuudestani sekä rahatarinani muuttamisesta. Pelkkä vastuun ottaminen ei kuitenkaan riitä. Lisäksi TARVITAAN KONKREETTISIA TOIMENPITEITÄ. Ensimmäinen konkreettinen toimenpiteeni oli varata paikkani valmennukseen, jotta pääsin aloittamaan matkani kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta. Samaa suosittelen sinulle.

Päivitä Rahataitosi™ -valmennuksesta saatavilla työkaluilla oma taloudellinen tilanteeni on muuttunut aivan toiseksi!

Päivitä Rahataitosi™ -valmennuksesta saatavilla olevilla työkaluilla oma taloudellinen tilanteeni on muuttunut aivan toiseksi. Tulotasoni on sama, mutta enää minun ei tarvitse murehtia millä maksan laskuni, sillä rahat riittävät kuun loppuun asti. Sen sijaan, että raha olisi negatiivinen asia, se on positiivinen resurssi, jolla huolehdin tämän hetken tarpeista ja tulevaisuuden unelmista.

Miltä sinusta tuntuisi tulevaisuus, jossa rahasi riittäisivät arjessa eikä tarvitsisi valvoa öitä tai olla huolissaan rahojen riittävyydestä? Olisitko levollinen, koska sinulla olisi olemassa taloudellinen resurssi äkillisten ja ennalta-arvaamattomien rahareikien varalle? Olisitko osa samoin ajattelevia ja toinen toisiaan eteenpäin kannustavaa ystäväjoukkoa? Se, että luet tätä tekstiä tällä hetkellä tarkoittaa, että myös sinä haluat muutosta elämääsi. Haluat päästä omassa rahatarinassasi eteenpäin, päästä parempaan taloudelliseen tilanteeseen tai jopa aloittaa vaurastumisen. Olet oikeassa paikassa!

Päivitä Rahataitosi™ antaa sinulle eväät parempaan taloudelliseen tulevaisuuteen. Muutos ei kuitenkaan tapahdu itsestään, vaan sinun pitää ottaa vastuu oasta tulevaisuudestasi, tehdä aloite ja varata valmennus. Se mitä olet oppinut tähän mennessä ja miten ajattelet rahaan liittyvistä asioista nyt – se on tuonut sinut siihen missä olet nyt. Jos ja kun haluat muutosta parempaan, tarkoittaa se sitä, että myös sinun pitää muuttua. Paras aika aloittaa muuto on tehdä SE NYT!

Koska olemme luottavaisia, että koet aidosti hyötyväsi valmennuksesta, saat Päivitä Rahataitosi™ -valmennukselle täyden tyytyväisyystakuun. Eli varaa valmennus, osallistu ja opi. Mikäli olet sitä mieltä, että valmennuksemme ei täyttänyt lupauksiamme, maksamme rahasi takaisin. Et voi oikeastaan muuta kuin onnistua! Näillä yksinkertaisilla, konkreettisilla työkaluilla olen itse tehnyt täydellisen täyskäännöksen omassa taloudessani ja saanut taloudellisen tulevaisuuteni turvattua. Nyt haluan jakaa nämä opit kanssasi. Ilmoittaudu mukaan Päivitä Rahataitosi™ -valmennukseen nyt!”

Valmennusterveisin,

 
Petri Wirzenius
Entinen ulosottovelkojen maksaja, nykyinen Rahataidonvalmentaja™, joka on auttanut satoja ihmisiä parantamaan talouttaan konkreettisin työkaluin.
 

Päivitä Rahataitosi™ -valmennuksessa opit…

  • Tunnistamaan oman rahankäyttömallisi sekä kehittämään sitä vaurastumisen näkökulmasta tuloksekkaammaksi.
  • Ottamaan kuluttamisesi haltuun ja ymmärtämään paremmin mihin rahasi kuluvat.
  • Rakentamaan itsellesi puskurin, jonka avulla saat mielenrauhan ja varaudut elämän niin usein mukanaan tuomiin takaiskuihin.
  • Luomaan itsellesi vaurautta laittamalla rahaa sivuun niin, että et huomaa sen puuttumista normaalista arjen raharesursseistasi.
Liity mukaan tästä

Mikä Päivitä Rahataitosi™ -valmennus ihan tarkalleen on?

Kyseessä on nelituntinen valmennus käytännön toimenpiteistä ja työkaluista, joilla sinä saat rahasi riittämään paremmin arjessa, pysäytettyä velkaantumisen ja aloitettua vaurastumisen.

Järjestämme valmennusta useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomea. Voit ilmoittautua sinulle sopivaan tilaisuuteen. Tule mukaan Päivitä Rahataitosi-valmennukseen, jotta voisit päivittää rahataitojasi ja saada näin ollen parempia tuloksia omassa taloudessasi. Normaalisti valmennuksemme maksavat vähintään 390€, meillä on vino pino kirjeitä tyytyväisiltä asiakkailtamme, jotka ovat käyneet valmennuksessa, sanoen että se on ollut enemmän kuin hyvä investointi. Mutta Päivitä Rahataitosi -valmennuksesta emme veloita 390 euroa, emmekä edes puolta siitä. Missionamme on luoda 10 000:lle suomalaiselle taloudellinen menestystarina. Sinä voit olla yksi näistä menestystarinoista.

Emme halua, että jäät päivitä rahataitosi™ -valmennuksesta pois hinnan takia.

Päivitä Rahataitosi-valmennuksesta emme siis veloita edes 100 euroa, vaikka palautteidemme mukaan se olisi ihan todella hyvä tarjous jo silloin.

Hanki paikkasi tästä

Nyt on vihdoinkin sinun tilaisuutesi.

Tyytyväisyystakuun ansiosta et voi hävitä mitään! Itseasiassa, huomattavasti suurempi riski on jättää tämä valmennus väliin. Se mitä osaat ja miten ajattelet nyt, on tuonut sinut sinne missä olet nyt. Jos haluat elämääsi muutosta ja uudenlaisia tuloksia, ota ensimmäinen askel ja ilmoittaudu Päivitä Rahataitosi™-valmennukseen. Klikkaa siis nappia ja ilmoittaudu Päivitä Rahataitosi -valmennukseen rahat takaisin takuulla nyt!

Ilmoittaudu mukaan Päivitä Rahataitosi valmennukseen

Valmentajasi Päivitä Rahataitosi™ -valmennuksessa

Asiakaskokemukset

Mitä asiakkaamme sanovat valmennuksesta

Olen entinen yrittäjä, konkurssikorkeakoulun käynyt ja nyt käyn ammattikorkeakoulua oppiakseni ymmärtämään asioita entistä paremmin tulevaisuutta varten. Varapuun valmennus oli hyvin erilainen ja antoisa; oli mielenkiintoista peilata asioita rahoitusopintoihini ja elämään yleensä.

Brita

Valmennukset vaan paranee kerta toisensa jälkeen! Rautasta tietoa, sopivasti huumorilla höystettynä. Olen oppinut tarkastelemaan omaa talouttani ja sijoittamista useammasta eri näkökulmasta. Kiitos!

Henrikki

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Päivitä Rahataitosi-valmennus on?

Kyseessä on nelituntinen valmennus käytännön toimenpiteistä ja työkaluista, joilla sinä saat rahasi riittämään paremmin arjessa, pysäytettyä velkaantumisen ja aloitettua vaurastumisen.
Järjestämme valmennusta useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomea mahdolliset kokoontumisrajoituksen huomioiden. Voit ilmoittautua sinulle sopivaan tilaisuuteen.

Mitä opin Päivitä Rahataitosi-valmennuksessa?

Opit Päivitä Rahataitosi™ -valmennuksessa muun muassa:

  • Tunnistamaan oman rahankäyttömallisi sekä kehittämään sitä vaurastumisen näkökulmasta tuloksekkaammaksi.
  • Ottamaan kuluttamisesi haltuun ja ymmärtämään paremmin mihin rahasi kuluvat.
  • Rakentamaan itsellesi puskurin, jonka avulla saat mielenrauhan ja varaudut elämän niin usein mukanaan tuomiin takaiskuihin.
  • Luomaan itsellesi vaurautta laittamalla rahaa sivuun niin, että et huomaa sen puuttumista normaalista arjen raharesursseistasi.
Kuka on Päivitä Rahataitosi-valmennuksen valmentaja? Miksi häntä kannattaa kuunnella?

Valmentajina tilaisuudessa on Rahataidonvalmentaja™ Petri Wirzenius.

Petri Wirzeniuksella on omakohtaista kokemusta miten henkilökohtainen talous saadaan käännettyä ulosotosta kohti vaurautta. Petrillä on vaurastumisen työkalupakissaan yksinkertaisia mutta tehokkaita keinoja, joilla kuka tahansa voi saada oman taloustilanteensa haltuunsa. Petri on auttanut satoja ihmisiä parantamaan talouttaan konkreettisin työkaluin.

Miksi Päivitä Rahataitosi-valmennuksen lippu on niin edullinen?

Meillä, Varapuulla, on tavoitteena auttaa Suomeen 10 000 taloudellista menestystarinaa. Siksi haluamme tarjota ajantasaista tietoa rahaan ja vaurastumiseen liittyen sellaiseen hintaan, että sitä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa.
Emme halua, että jäät Päivitä Rahataitosi™ -valmennuksesta pois hinnan takia.
Toivomme, että voimme olla mukana auttamassa sinua kohti omaa taloudellista menestystarinaasi!

Saanko erillisen lipun tapahtumaan?

Kun ostit lippusi, sinulle pitäisi olla tullut vahvistuslippu sähköpostiisi. Emme lähetä erillistä lippua. Osalla tuo sähköposti on hukkunut roskapostiin. Voit olla kuitenkin huoletta – lippusi on voimassa, kun olet saanut meiltä tapahtuman infopostia. Saat lunastettua paikkasi rekisteröinnissä omalla nimelläsi.

Ostin lipun Päivitä Rahataitosi-valmennukseen, mutta en pääsekään osallistumaan valitsemanani ajankohtana, mitä teen?

On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin vaihtaa lippusi toiseen Päivitä Rahataitosi™ -valmennukseen tai antaa lipun eteenpäin ystävällesi niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita mahdollisista muutoksista meille osoitteeseen info(a)varapuu.fi. Jos lipun käyttää toinen henkilö, ilmoita meille mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).

Liity mukaan nyt!

Päivitä Rahataitosi ™ – valmennus

Aito ja alkuperäinen Päivitä Rahataitosi™ – Nyt verkkokurssina!

47,00