Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennus

 
TÄMÄN VALMENNUKSEN JÄLKEEN VOIT TODETA:
”NYT YMMÄRRÄN, MISTÄ SIJOITTAMISESSA ON KYSYMYS JA MITEN PÄÄSEN ETEENPÄIN".
LUE TÄMÄ SIVU LOPPUUN, JOS HALUAT OPPIA KUINKA VOIT TEHDÄ RAHAA JA VAURASTUA SIJOITTAMALLA

Mikko Sjögren tässä terve,

Olen Rahataidonvalmentaja™, sijoittaja sekä Varapuun perustaja. Olen valmentanut tuhansia suomalaisia viimeisen 13 vuoden ajan taitavammaksi rahankäyttäjäksi ja sijoittajaksi.

Nuorempana toimin sijoitusalalla myyden kaikenlaisia sijoitusinstrumentteja, siellä huomasin kuinka raaka laji sijoitusala on.

Asioista tehdään vaikeaselkoisia ja moni sijoitustermi on selitetty munkkilatinalla, josta ihan tavallinen ihminen ei voi ymmärtää mitään.

Lisäksi myytävissä sijoitustuotteissa oli usein erilaisia piilokustannuksia, joita ei voinut saada selville kuin ainoastaan kyselemällä oikeita kysymyksiä.

Asioihin ei ole tullut vieläkään muutoksia ja moni menee edelleen harhaan näiden asioiden kanssa.

Juuri sen takia olemme koonneet Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennuksen, jossa käymme läpi sijoittamisen perusteet yksinkertaisella ja ymmärrettävällä tavalla.

Tässä valmennuksessa opit, miten sinä voit vaurastua sijoittamalla. Olemme tehneet kaikkemme, jotta valmennuksen jälkeen voit todeta, että: ”Nyt ymmärrän, mistä sijoittamisessa on kysymys ja miten pääsen eteenpäin”.

Valmennus pohjautuu vuosien valmennus- ja sijoittamiskokemukseen.

Tämä kurssi ei ole sijoitusneuvontaa, elikkä emme kerro mihin sinun tulisi sijoittaa. Meillä ei ole myöskään myytävänä mitään sijoitustuotteita tai sijoituspalveluita. Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö.

Katso tarjous ja tule mukaan

HMM, SIJOITTAMINEN JA VAURASTUMINEN KIINNOSTAA... MUTTA SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS MINULLE? JOS LÖYDÄT ITSESI NÄISTÄ ASIOISTA NIIN VALMENNUS SOPII SINULLE!

Haluamme valmennukseen mukaan ihmisiä, jotka haluavat oppia tekemään rahaa sijoittamalla.

Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennuksessa, et joudu opettelemaan mitään erikoista, käyttämään aikaa finanssijargonin selvittämiseen tai tekemään muuta turhaa.

Sen sijaan opit kuinka rahasta, taloudesta, sijoittamisesta ja vaurastumisesta kannattaa ajatella ja miten pistät ne ajatukset tekemään töitä puolestasi.

LIVEVALMENNUS, VERKKOKURSSI VAI MOLEMMAT?

Valitse sopiva päivämäärä ja ilmoittaudu. 

Tee Rahaa Sijoittamalla

Tee Rahaa Sijoittamalla -livevalmennus HUOM! KAKSI PÄIVÄINEN VALMENNUS

Osta valmennuslippu ja ilmoittaudu haluamaasi päivämäärään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@varapuu.fi

Seuraavat valmennukset:

 

22–23.4.2023 klo 10–18, Tampere

28.–29.10.2023 klo 10–18, Helsinki

Osta valmennuslippu 790 €

Tee Rahaa Sijoittamalla -verkkokurssi  

Osta verkkokurssi, saat materiaalit käyttöösi noin vuorokaudessa.

 

Saat pitää materiaalit käytössäsi ikuisesti. Lisäksi saat 30 päivän täyden tyytyväisyystakuun.

 

Osta verkkokurssi 397 €
Tee Rahaa Sijoittamalla

Tee Rahaa Sijoittamalla -live + verkko 

Osta lippu valmennukseen sekä lisäksi verkkokurssi käyttöösi ikuisesti! 

Normaalihinnan arvo 1187€

 

 
Lisäksi saat bonukset:
Sijoittajan selviytymiskurssi (arvo 97 €)

Vaurastumisen reseptit -ekirja (arvo 29 €)

Osta molemmat hintaan 970 € (norm. 1187 €)

TEE RAHAA SIJOITTAMALLA -VALMENNUS...

Mitä ihmettä siellä sitten käydään läpi?

 

1: MIKSI VAURASTUA, MITÄ SE ON JA MIKÄ ESTÄÄ VAURASTUMASTA?

Valmennuksen ensimmäisessä osassa käymme läpi vaurastumisen tärkeyttä ja haastamme vanhat käsitteet vaurastumisesta.

Lisäksi pureudutaan tyypillisimpiin esteisiin ja syihin, miksi useat ihmiset eivät koe vaurastumista omakseen. Käsittelemme myös muutamia tyypillisiä virheitä ja uskomuksia sijoittamisesta ja vaurastumisesta.

2: OMA TALOUS KUNTOON!

Ennen sijoittamisen aloittamista, oma talous täytyy saada kuntoon. Toivomme, että olet käynyt Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksen, sillä se toimii pohjana tälle kurssille. Jos et ole osallistunut Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennukseen, suosittelemme käymään tämän osion läpi erityisen tarkasti.

Tässä moduulissa tehdään lyhyt yhteenveto sen annista tiivistettynä pakettina, joka varmasti vahvistaa ja antaa uutta näkemystä jo opitulle.

3: MITÄ PITÄÄ YMMÄRTÄÄ ENNEN KUIN SIJOITAT?

Tiedätkö miksi haluat vaurastua sijoittamisen avulla? Sinulla on varmasti jotakin, mitä haluat saavuttaa, rakentaa tai turvata rahan avulla. Tässä moduulissa käsittelemme syitä sijoittamiselle.

Käymme myös läpi asioita, jotka täytyy ymmärtää ennen kuin sijoittaa. Yksi näistä asioista on Korkoa korolle -periaate, joka on kaiken sijoittamisen ydin. Kuulet lisäksi mistä raha tulee.

4: OMAISUUSLAJIT

Mihin sitten voisi sijoittaa? Tässä moduulissa estellään neljä omaisuuslajia. Saat eri omaisuuslajeista perustietoa, jonka jokainen taloudellisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneen tulee tietää.

5: MARKKINASYKLIT, TALOUS JA HAJAUTTAMINEN PÄHKINÄNKUORESSA!

Tässä moduulissa saat yleistietoa, miten tai mistä haet talouteen liittyvää tietoa. Lisäksi kerromme sinulla markkinasykleistä, jonka avulla pääset uusiin ulottuvuuksiin vaurastumistarinassasi.

6: MITEN PARANTAA SIJOITUSTEN TUOTTOA?

Viimeisessä moduulissa nostamme esiin vielä tärkeimmät vaurastumisen seikat yhteenvetona. Ja kyllä, nyt olet valmis tekemään loppuun oman sijoitussuunnitelmasi.

Ehkä et ole vielä valmis ottamaan tämän moduulin oppeja käyttöön, mutta kerromme ne sinulle silti, koska osaamisesi, onnistumisten ja kompuroinnin kautta edettyä, olet valmis ottamaan enemmän riskejä. Mitä enemmän tiedät asioista, sitä hallitumpia riskisi ovat.

Tämän valmennuksen jälkeen sijoitusneuvojasi kysyy neuvoa sinulta!

- Mikko Sjögren

Liity mukaan tästä

OLETKO VALMIS OPPIMAAN KUINKA TEHDÄ RAHAA SIJOITTAMALLA? SAAT NYT TEE RAHAA SIJOITTAMALLA -LIVEVALMENNUKSEN JA VERKKOKURSSIN HINTAAN BONUKSIEN KERA HINTAAN 970€.

Saat kaikki materiaalit heti käyttöösi – ikuisesti!

 

Kyseessä on kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Tee Rahaa Sijoittamalla

Toisin kuin yleisesti luullaan, menestys sijoittajana kumpuaa ensisijaisesti sijoittajan sisältä. Omaisuuslajit, fundamentit ja tekninen analyysi ovat toisarvoisia ennen kuin olet tutustunut sisäiseen sijoittajaasi. Suurimman riskin muodostaa useimmiten sijoittaja itse – ei niinkään sijoitus.

Tässä valmennuksessa luot vankan perustan, jolle rakentaa sijoitussalkkusi.Perinteisessä sijoituskirjallisuudessa opetetaan sijoittamaan pääosin osakkeisiin, ja hajauttamaan sijoitukset eri osakkeiden, toimialojen ja markkinoiden välillä. Jo pelkästään se, että sinun kanssasi tehdään henkilökohtainen sijoitussuunnitelma, asettaa sinut etulyöntiasemaan tavalliseen kansalaiseen verrattuna.

Valmennuksessamme saat lisäksi paljon enemmän.Tämä valmennus tarjoaa sinulle viimeisimmän markkinatiedon ja osaamisen. On tullut aika heittää geelitukkien neuvot romukoppaan ja kuunnella menestyneitä ammattisijoittajia. He tietävät, mistä puhuvat.

Ps.Tämän valmennuksen jälkeen sijoitusneuvojasi kysyy neuvoa sinulta.

Kurssilla opit mm.

  • Minkälaisia rajoittavia uskomuksia sinulla on rahasta ja sijoittamisesta
  • Ymmärtämään oman riskiprofiilisi ja hyödyntämään tietoa käytännössä
  • Yksinkertaisimmat sijoitusstrategiat eri omaisuuslajeihin
  • Autamme sinut tekemään henkilökohtaisen sijoitussuunnitelman
  • Aloittamaan sijoittamisen ja luomaan merkittävää varallisuutta
  • Suojaamaan sijoituksesi
  • Lukemaan markkinoita kuin liikennevaloja
  • Tunnistamaan markkinoiden syklit ja varautumaan niihin
  • Tekemään rahaa sijoittamalla
  • Ja paljon muuta…

Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennus perustuu kokemukseemme onnistuneista ja epäonnistuneista sijoituksista. Opetamme sinulle vain ne asiat sijoittamisesta, joita itse käytämme päivittäisessä sijoittamisessamme.Tämä valmennus ei ole sinulle, jos haluat pitää nykyisen tulotasosi ja luotat eläkejärjestelmän pitävän huolen eläkkeestäsi.Tämä valmennus voi olla ensimmäinen askeleesi polulla kohti taitavaksi sijoittajaksi. Tervetuloa valmennukseen!

Liity mukaan tästä

Ymmärrä itseäsi paremmin - saa parempia tuloksia sijoittajana

Tee Rahaa Sijoittamalla opettaa sinulle millainen juuri Sinä olet sijoittajana ja mitkä asiat juuri Sinun tulee huomioida (ja mitkä jättää huomiotta), jotta sinusta tulisi menestyvä sijoittaja. Kaikki sijoittamiseen liittyvä ja sijoittamiseksi luettava toiminta ei ole kaikkia varten ja Tee Rahaa Sijoittajamalla- valmennus auttaa sinua löytämään, kulkemaan ja menestymään juuri sinulle tarkoitetulla sijoittajan polulla.

Hanki paikkasi tästä

Kuuntelemisen taito on kultaa - kuten myös ymmärrys siitä ketä ja milloin kuunnella

Olet varmasti kuullut joskus, että kuplan olemassa olon tietää siitä kun taksikuskit alkavata antaa sijoitusvinkkejä. Tai että aktiivisesti markkinoilla operoivat sijoittajat kertovat osakkeen hinnan alkavan laskea heti sen jälkeen kun he ovat sijoittaneet siihen. Tee Rahaa Sijoittamalla auttaa ymmärtämään mistä ja miksi nämä ketomukset ja kokemukset syntyvät ja - mikä tärkeintä - miten sinä voit toimia viisaammin.

Ilmoittaudu mukaan Tee Rahaa Sijoittamalla valmennukseen
Asiakaskokemukset

Katso mitä tyytyväiset asiakkaat sanovat Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennuksesta

Todella lähti ihan uudenlaista kipinää syttymään kun aloin ymmärtää koko sijoittamista! Oma suunnitelma on kirjoitettu puhtaaksi ja tavoitteita kohti mennään – innostuin talousasioista ihan eri tavalla kuin ikinä ennen.

Maria

En olisi ikinä uskonut, että osallistun sijoittamis-kurssille! Minulla on ollut käsitys, että vain rikkaat voivat sijoittaa tai sitten vanhana jos jää ylimääräistä rahaa. Ja joka tapauksessa pitää olla “alan ihminen”. Kinnostuin ja innostuin raha-asioiden hoitamisesta, perheemme talouden kehittämisestä (esim. lainojen vyöryttämisen otimme heti käyttöön, upean voimakas sana tuo vyöryttäminen  ja nyt jopa sijoittaminen alkoi kiinnostaa. Mikä parasta; teini-ikäisemme kiinnostui myös raha-asioista kun jaoin Sijoittamisen Perusteet -kurssilla oppimaani. Aikoo sijoittaa 15% kesätyötuloistaan  Oppimista näissä asioissa on vielä paljon, siksi ilmoittauduimmekin siskoni kanssa syksyn Taitavaksi rahan kanssa-kurssille. Kiitos!

Hanna-Kaisa

Hienoa osallistua seminaariin, jossa käytännössä hyödynnetään eri oppimiskanavien aktivointia ja tehostetaan näin havainnollisesti osallistujien oppimista. Alitajunnan ja tunteiden hyödyntäminen ja sen valmentaminen on harvinaista herkkua sellaisissakin koulutuksissa, jotka niin sanovat/luulevat tekevänsä. Tässä oli hienosti mallillaan se että kouluttaja on itse malli siitä mitä opettaa:) Siihen ei läheskään kaikki pysty.. Kiitos!

Leena

Koen saaneeni paljon lisävaihtoehtoja ja vinkkejä oman talouden ” uudelleen” järjestelyihin varsinkin koskien laina-aikoja ja sitä kautta sijoittamiseen saatavia rahoja. Valmennus myös kannusti hienosti etsimään aina vaihtoehtoja ja kyseenalaistamaan massa-ajattelua! Tätä aion käyttää elämässä muutenkin, kuin pelkästään sijoittamisessa.

Jonna

Asunnon arvonnousun hyödyntäminen remontoinnin jälkeen ja pankkineuvotteluissa. Exit-strategiaa en unohda. Stopparit ja niiden liikkumatarkkuus. Kiitos hyvästä konseptista. Kouluttaja on paras, kiitos!

Suvi

TYYTYVÄISYYSTAKUUN ANSIOSTA SINUN ON MAHDOTON HÄVITÄ

Varapuun asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja näin haluamme olevan jatkossakin.

Siksi saat Tee Rahaa Sijoittamalla -verkkokurssille 30 päivän tyytyväisyystakuun.

Jos koet, että kurssista ei ole sinulle mitään hyötyä niin voit perua osallistumisesi ja palautamme rahasi täysimääräisesti.

Lähetät vain sähköpostia asiakaspalveluumme (info(a)varapuu.fi) ja pyydät rahasi takaisin. Sinun ei tarvitse selitellä asiaa yhtään.

 

TÄMÄN KAIKEN SAAT NYT KAMPANJAHINTAAN... LUE MITÄ TARKALLEEN TEE RAHAA SIJOITTAMALLA -VERKKOKURSSI SISÄLTÄÄ

Minulle ensimmäinen isompi virhe raha-asioiden kanssa maksoi yli 10 000 euroa, kun aloitin sijoittamisen. Jos minulla olisi ollut itselläni silloin tämä valmennuksen tieto, niin näin ei olisi käynyt.

Mieti minkä arvoista sinulle on se, että laadit henkilökohtaisen sijoitussuunnitelman ja voit kasvattaa varallisuuttasi tietäen mitä oikeasti olet tekemässä?

Sinun ei tarvitse tehdä samoja kalliita virheitä kuin minä, vaan voit tehdä heti alusta alkaen oikeita asioita.

Tämän kaiken saat, kun tilaat lippusi kampanja-aikana:

Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennuspäivä maksaa normaalisti 790 €, verkkokurssi 397 €...

Saat ne molemmat nyt yhteishintaan 970 €

Meillä on vino pino kirjeitä tyytyväisiltä asiakkailta, jotka ovat käyneet valmennuksessa, sanoen että se on ollut enemmän kuin hyvä investointi.

Jos mietit, niin se 970 € on vajaa kolme euroa päivässä vuoden ajan… Olisiko loppuelämän kestävien sijoitustaitojen oppiminen sen arvoista..?

Liity mukaan tästä

KETÄ TÄMÄN VALMENNUKSEN TAKANA OIKEIN ON JA MIKSI TEIDÄN OPETTAMAT ASIAT MUKA TOIMIVAT?

 

Mikko Sjögren tässä terve, 

 

Olen Varapuun perustaja ja olemme valmentaneet suomalaisia taitavammaksi raha-asioissa ja tekemään rahaa sijoittamalla jo viimeisen 13 vuoden ajan.

Varmaan sinulla heti heräsi kysymys mieleen, että miksi näitä asioita pitää oikein valmentaa?

Tämä on hyvä kysymys!

Itseasiassa… Minulla kävi aluksi tosi huonosti aloittaessani sijoittamisen, koska minulta puuttui tarvittavat taidot.

Vanhempieni myydessä liiketoimintansa vuonna 1988 sain pienen pesämunan, joka sijoitettiin Helsingin pörssiin. 

Sijoittamisen aloittaminen ei mennyt niin kuin elokuvissa vaan puolet sijoitetusta rahasta hävittiin heti kärkeen. 

Vaikka olisi tehnyt mieli syyttää pankin setiä ja tätejä, ymmärsin, että omalla tietämättömyydelläni oli joku osa tapahtumien kulussa, koska kuvittelin keltanokkana että voisin rikastua sijoittamalla pörssiin tietämättä asiasta kuitenkaan mitään.

Tästä viisastuneena päätin opiskella miten vauraat ihmiset käyttävät ja sijoittavat rahaa. Arvelin, että jokin syy-seuraus-suhde menestyvien ja vaurastuvien ajattelun ja tekemisen taustalla täytyi olla. 

Osallistuin kaikkiin mahdollisiin pankkien, vakuutusyhtiöiden ja sijoituspalveluiden tarjoajien tapahtumiin ja tein nopeasti havainnon, että en ymmärtänyt mitään mitä he siellä puhuivat. 

Lauseet vilisivät hienoja termejä ja finanssijargonia. 

Ajattelin, että termit pitää selvittää, jotta ymmärtää mistä on kyse. Niinpä hiippailin kirjastoon ja ilokseni huomasin termien löytyvän alan kirjojen takaa sanastoista. 

Valitettavasti termit oli kuitenkin selitetty auki sillä samalla munkkilatinalla, jota tilaisuuksissa oli puhuttu. 

Helposti ymmärrettävä vastaus oli löydyttävä jostain!

Päätin jatkaa opiskelua ja selvittää perinpohjaisesti, mitä vauraat ihmiset tekevät eri tavalla rahan kanssa. 

Parisataa kirjaa ja kymmeniä valmennuksia ja seminaareja myöhemmin palaset alkoivat loksahdella kohdilleen. 

Näitä oppeja soveltamalla aloin itse saamaan tuloksia. Tulokset puolestaan herättivät ystävieni kiinnostuksen, joille myös onnistuttiin saamaan tuloksia.

Opin sen, että opiskelemalla rahataitoja miten vauraat ihmiset tekevät ja sijoittavat rahaa, voin saada parempia tuloksia myös omassa taloudessa!

Suurin ongelma näissä raha-asioissa on se, että kaikki neuvot tulevat joko opettajilta, vanhemmilta tai muutoin sellaisilta ihmisiltä, joiden tulokset eivät ehkä ole ihan siellä tasolla mihin itse haluaisi mennä.

Ja juuri tämän takia olen perustanut Varapuun, koska rahataitoja ei vaan opeteta missään ja ne on tehty vaikeaselkoisiksi! 

Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö ja haluamme tehdä raha-asioista helposti ymmärrettäviä ilman finanssijargonia! 

Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai muuta outoa. 

Opetamme valmennuksissa ainoastaan sellaisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä.

Ja se myönnettäköön, että tottakai tämä koulutusbisnes on myös tulonlähde meille. Sitä ei kannata kiertää.

Suurimman ilon saan kuitenkin siitä, että Varapuun valmennusasiakkaat saavat hyviä tuloksia kuten pääsevät eroon pikavipeistä tai ostavat ensimmäisen sijoitusasunnon jne...

Valmennuksemme ovat vielä hyvin edullisia, joten minusta se on pieni hinta siitä, että voit rakentaa vauraamman elämän.

Liity mukaan tästä

Usein kysytyt kysymykset

Miksi minun tulisi aloittaa sijoittaminen?

Tämä on hyvä kysymys, jota minulta kysytään usein ja tässä siihen vastaus:

Yleensä pelkkä rahan säästäminen tilillä johtaa siihen, että inflaatio syö rahasi ja sinulla on vähemmän rahaa tulevaisuudessa.

Esimerkiksi jos olisit säästänyt 35 markan (5,8 euron) lounassetelin vuodelta 2001, niin et saisi 5,8 eurolla nykyään edes lounasta ostettua.

Sinun tulisi aloittaa sijoittaminen siksi, että saisit sijoituksista parempaa tuottoa kuin inflaatio ja näin ollen sinulle olisi tulevaisuudessa enemmän rahaa.

Mietit myös varmaan miksi haluan paljastaa sinulle kaiken tämän?

Ennen kaikkea haluan, että inspiroidut sijoittamisesta ja sen mahdollisuuksista, niin että saat onnistumisen kokemuksia. Ja eihän sitä tiedä, jos tekisimme joskus yhteistyötä sijoittamisen merkeissä

Yhteistyö on myös rautaa sijoittamisessa, sillä olen yleensä löytänyt parhaimmat sijoituskohteet aina yhteistyössä jonkun toisen sijoittajan kanssa.

 
Entä toimiiko sijoittaminen minun kohdallani, vaikka minulla ei ole hirveästi kokemusta tai tarvittavaa pääomaa?

Kyllä – näin vahvasti väitän.

Valmennettevani ovat aloittaneet sijoittamisen ja alkaneet ymmärtää mistä sijoittamisesta on kyse tämän valmennuksen vinkeillä – en siis heitä näitä vinkkejä mistään hatusta

Asiakkaani ovat juuri kuin sinä – tavallisia ihmisiä, jotka aloittavat sijoittamisen ilman aiempaa kokemusta tai suuria rahamääriä.

Pitääkö minun olla tiettyyn kellonaikaan valmennuksessa?

Verkkokurssissa materiaalit ilmestyvät välittömästi jäsenalueelle ja voit katsoa niitä rauhassa omalla ajalla niin usein kuin haluat. Ja kaiken lisäksi ne ovat käytössäsi loppuelämäsi ajan, joten ehdit varmasti selata kaiken läpi ja oppia kaiken hyödyllisen.

Tarvitset vain joko puhelimen, tabletin tai pöytäkoneen sekä nettiyhteyden koulutusmateriaalien katsomiseksi.

Livevalmennuksessa päivä alkaa klo 10 ja jatkuu klo 18 saakka.

MIten takaatte, että tämä toimii minun kohdallani?

Valmennuksissamme on käynyt jo tuhansia ihmisiä ja opetamme valmennuksissa ainoastaan semmosia asioita, jotka toimivat kaikilla.

Riippumatta lähtötilanteestasi käymme valmennuksessa läpi sellaisia strategioita, jolla saat tuloksia aikaan.

Jos näet että valmennuksesta ei ole sinulle hyötyä, niin valmennuksessa 30 päivän täysi rahat takaisin tyytyväisyystakuu, joten tästä ei ole sinulle mitään riskiä!

Saako tämän vähennettyä verotuksessa?

 

KYLLÄ! Kovan tarjouksen lisäksi pystyt siis VÄHENTÄMÄÄN koko maksamasi summan vielä verotuksessa tulonhankkimiskuluna.

Voinko maksaa osamaksulla?

Voit maksaa osamaksulla. Valitse kassalla maksutavaksi osamaksu ja saat sen jälkeen vaihtoehdon valita laskun tai maksun erissä (osamaksun).

Voinko näyttää valmennuksen perheelleni/puolisolleni?

Kyllä voit! Ja anna ihmeessä. On tärkeää, että koko perhe ja puolisosi innostuu raha-asioista!

MIkä on Tee Rahaa Sijoittamalla -verkkovalmennus?

Varapuun Tee Rahaa Sijoittamalla -verkkokurssi on  6-viikkoinen verkkovalmennus sijoittamisen perusteiden oppimiseksi.

Saat verkkokurssin aikana joka viikko uuden koulutusmoduuliin omaan talouteen liittyvistä aiheista sekä tehtäviä, joiden avulla varmistetaan, että olet oppinut läpikäymäsi asiat.

Voit käydä oppimateriaaleja läpi niin usein ja tarkasti kuin haluat, materiaalit ovat käytössäsi loppuelämäsi ajan.

Mitä jos tämä ei olekaan minun juttuni?

Tyytyväisyytesi on meille kunnia-asia ja siksi tarjoamme osallistuneille Tyytyväisyystakuun. 

Toisin sanoen, jos et ole tyytyväinen 30 päivän jälkeen – olipa sille sitten joku hyvä syy tai ei – saat kaikki rahasi takaisin viimeistä senttiä myöten.

“On ok muuttaa mielensä”, kuten Ikeassakin sanotaan. Emme suoraan sanoen usko, että tälle takuulle tulee tarvetta, mutta haluamme näin osoittaa, että sinulla ei ole mitään riskiä verkkokurssiin osallistumisessa.

Tyytyväisyystakuu koskee vain niissä tapauksissa, että osallistuit verkkokurssiin ja pyysit rahojasi takaisin 30 päivän sisällä.

Livevalmennuksen tyytyväisyystakuu pätee valmennuspäivän iltaan saakka. Jos et koe saavasi rahoille vastinetta, tule nykäisemään hihasta saman päivän aikana ja saat rahasi takaisin.

Yritetääkö minua huijata jotenkin, pyydättekö minua sijoittamaan rahani johonkin kummalliseen?

Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö.

Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa.

Opetamme valmennuksissa ainoastaan semmoisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä.

Sisältyykö tämä valmennus All Accessiin?

Kyllä, löydät tämän valmennuksen myös All Access materiaaleista, joten sinun ei tarvitse erikseen ostaa tätä, jos olet hankkinut All Access -passin.

 

Mikäli sinulla jäi vielä kysymyksiä, lähetä viestiä info(at)varapuu.fi. Vastaamme mahdollisimman pian!