Tee Rahaa Sijoittamalla-valmennus

Opi sijoittamisen perusteet!

Hinta vain 790€ (sis alv)

Seuraavat valmennukset: 

23.4.2022 – Helsinki 

11.6.2022 – Tampere

29.10.2022 – Paikka ilmoitetaan myöhemmin 

Tee Rahaa Sijoittamalla

Toisin kuin yleisesti luullaan, menestys sijoittajana kumpuaa ensisijaisesti sijoittajan sisältä. Omaisuuslajit, fundamentit ja tekninen analyysi ovat toisarvoisia ennen kuin olet tutustunut sisäiseen sijoittajaasi. Suurimman riskin muodostaa useimmiten sijoittaja itse – ei niinkään sijoitus. Tässä valmennuksessa luot vankan perustan, jolle rakentaa sijoitussalkkusi.Perinteisessä sijoituskirjallisuudessa opetetaan sijoittamaan pääosin osakkeisiin, ja hajauttamaan sijoitukset eri osakkeiden, toimialojen ja markkinoiden välillä. Jo pelkästään se, että sinun kanssasi tehdään henkilökohtainen sijoitussuunnitelma, asettaa sinut etulyöntiasemaan tavalliseen kansalaiseen verrattuna. Valmennuksessamme saat lisäksi paljon enemmän.Tämä valmennus tarjoaa sinulle viimeisimmän markkinatiedon ja osaamisen. On tullut aika heittää geelitukkien neuvot romukoppaan ja kuunnella menestyneitä ammattisijoittajia. He tietävät, mistä puhuvat.Ps.Tämän valmennuksen jälkeen sijoitusneuvojasi kysyy neuvoa sinulta.

Kurssilla opit mm.

 • Minkälaisia rajoittavia uskomuksia sinulla on rahasta ja sijoittamisesta
 • Ymmärtämään oman riskiprofiilisi ja hyödyntämään tietoa käytännössä
 • Yksinkertaisimmat sijoitusstrategiat eri omaisuuslajeihin
 • Autamme sinut tekemään henkilökohtaisen sijoitussuunnitelman
 • Aloittamaan sijoittamisen ja luomaan merkittävää varallisuutta
 • Suojaamaan sijoituksesi
 • Lukemaan markkinoita kuin liikennevaloja
 • Tunnistamaan markkinoiden syklit ja varautumaan niihin
 • Tekemään rahaa sijoittamalla
 • Ja paljon muuta…

Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennus perustuu kokemukseemme onnistuneista ja epäonnistuneista sijoituksista. Opetamme sinulle vain ne asiat sijoittamisesta, joita itse käytämme päivittäisessä sijoittamisessamme.Tämä valmennus ei ole sinulle, jos haluat pitää nykyisen tulotasosi ja luotat eläkejärjestelmän pitävän huolen eläkkeestäsi.Tämä valmennus voi olla ensimmäinen askeleesi polulla kohti taitavaksi sijoittajaksi. Tervetuloa valmennukseen!

Liity mukaan tästä

Ymmärrä itseäsi paremmin - saa parempia tuloksia sijoittajana

Tee Rahaa Sijoittamalla opettaa sinulle millainen juuri Sinä olet sijoittajana ja mitkä asiat juuri Sinun tulee huomioida (ja mitkä jättää huomiotta), jotta sinusta tulisi menestyvä sijoittaja. Kaikki sijoittamiseen liittyvä ja sijoittamiseksi luettava toiminta ei ole kaikkia varten ja Tee Rahaa Sijoittajamalla- valmennus auttaa sinua löytämään, kulkemaan ja menestymään juuri sinulle tarkoitetulla sijoittajan polulla.

Hanki paikkasi tästä

Kuuntelemisen taito on kultaa - kuten myös ymmärrys siitä ketä ja milloin kuunnella

Olet varmasti kuullut joskus, että kuplan olemassa olon tietää siitä kun taksikuskit alkavata antaa sijoitusvinkkejä. Tai että aktiivisesti markkinoilla operoivat sijoittajat kertovat osakkeen hinnan alkavan laskea heti sen jälkeen kun he ovat sijoittaneet siihen. Tee Rahaa Sijoittamalla auttaa ymmärtämään mistä ja miksi nämä ketomukset ja kokemukset syntyvät ja - mikä tärkeintä - miten sinä voit toimia viisaammin.

Ilmoittaudu mukaan Tee Rahaa Sijoittamalla valmennukseen

Valmentajasi

Asiakaskokemukset

Mitä asiakkaamme sanovat

Todella lähti ihan uudenlaista kipinää syttymään kun aloin ymmärtää koko sijoittamista! Oma suunnitelma on kirjoitettu puhtaaksi ja tavoitteita kohti mennään – innostuin talousasioista ihan eri tavalla kuin ikinä ennen.

Maria

En olisi ikinä uskonut, että osallistun sijoittamis-kurssille! Minulla on ollut käsitys, että vain rikkaat voivat sijoittaa tai sitten vanhana jos jää ylimääräistä rahaa. Ja joka tapauksessa pitää olla “alan ihminen”. Kinnostuin ja innostuin raha-asioiden hoitamisesta, perheemme talouden kehittämisestä (esim. lainojen vyöryttämisen otimme heti käyttöön, upean voimakas sana tuo vyöryttäminen  ja nyt jopa sijoittaminen alkoi kiinnostaa. Mikä parasta; teini-ikäisemme kiinnostui myös raha-asioista kun jaoin Sijoittamisen Perusteet -kurssilla oppimaani. Aikoo sijoittaa 15% kesätyötuloistaan  Oppimista näissä asioissa on vielä paljon, siksi ilmoittauduimmekin siskoni kanssa syksyn Taitavaksi rahan kanssa-kurssille. Kiitos!

Hanna-Kaisa

Hienoa osallistua seminaariin, jossa käytännössä hyödynnetään eri oppimiskanavien aktivointia ja tehostetaan näin havainnollisesti osallistujien oppimista. Alitajunnan ja tunteiden hyödyntäminen ja sen valmentaminen on harvinaista herkkua sellaisissakin koulutuksissa, jotka niin sanovat/luulevat tekevänsä. Tässä oli hienosti mallillaan se että kouluttaja on itse malli siitä mitä opettaa:) Siihen ei läheskään kaikki pysty.. Kiitos!

Leena

Koen saaneeni paljon lisävaihtoehtoja ja vinkkejä oman talouden ” uudelleen” järjestelyihin varsinkin koskien laina-aikoja ja sitä kautta sijoittamiseen saatavia rahoja. Valmennus myös kannusti hienosti etsimään aina vaihtoehtoja ja kyseenalaistamaan massa-ajattelua! Tätä aion käyttää elämässä muutenkin, kuin pelkästään sijoittamisessa.

Jonna

Asunnon arvonnousun hyödyntäminen remontoinnin jälkeen ja pankkineuvotteluissa. Exit-strategiaa en unohda. Stopparit ja niiden liikkumatarkkuus. Kiitos hyvästä konseptista. Kouluttaja on paras, kiitos!

Suvi

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Tee Rahaa Sijoittamalla-valmennus on?

Tee Rahaa Sijoittamalla on kahdeksan tunnin mittainen valmennuspäivä, jonka aikana sinä esimerkiksi teet valmentajan ohjauksessa oman henkilökohtaisen sijoitussuunnitelmasi.

Mitä opin Tee Rahaa Sijoittamalla-valmennuksessa?
 • Opit mm.minkälaisest omat uskomuksesi ovat tähän mennessä estäneet sinua menestymästä ja mitä voit tehdä jatkossa toisin.
 • Opit ymmärtämään oman riskiprofiilisi ja hyödyntämään tätä tietoa käytännössä.
 • Opit tunnistamaan markkinoiden syklit ja varautumaan niihin.
 • Sekä paljon muuta.

Jätä yhteystietosi ja keskustellaan lisää! Yhteydenotto ei sido mihinkään.