Aloita tuottava sijoittaminen, vältä yleisimmät virheet ja saavuta taloudelliset tavoitteesi 3 viikossa – 100 % tyytyväisyystakuu! 

 

Aloittavan sijoittajan selviytymiskurssi -verkkovalmennus

 
 

Varapuu mediassa

Opi sijoittamisen perusteet: näin otat sijoittamisen haltuun ja selviät sijoitusviidakossa

Ymmärrä miten löydät sopivan sijoituskohteen

Entäpä sitten kun on sijoittanut johonkin? Näin nukut yöt rauhassa, kun tilanteet markkinoilla muuttuvat.

Tule mukaan verkkovalmennukseen tyytyväisyystakuulla!

 Mitä pankkien sijoitusneuvojat eivät kerro sinulle, mitä piilokuluja et näe ja mistä oikeasti opit erottamaan huonon ja hyvän sijoituskohteen itse

Tämä kurssi ei anna sinulle perinteisiä sijoitusneuvoja!

Huom! Emme suosittele sinulle mitään varapuun erikoisrahasto tms. roskaa, koska sellaisia ei meiltä voi ostaa. Ikinä.

Tämä kurssi kertoo vain sen, miten vältät yleisimmät aloittelijan virheet, vaikka monet tietämättään tekevät niin.

Mikko Sjögren tässä terve,

Olen sijoittaja sekä valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja olen valmentanut tuhansia suomalaisia viimeisen yli vuoden ajan.

Nuorempana toimin sijoitusalalla myyden kaikenlaisia sijoitusinstrumentteja ja siellä äkkiä alkoi huomaan kuinka raaka laji sijoitusala on.

Asioista tehdään vaikeaselkoisia ja moni sijoitustermi on selitetty munkkilatinalla, josta ihan tavallinen ihminen ei voi ymmärtää mitään.

Lisäksi myytävissä sijoitustuotteissa oli usein erilaisia piilokustannuksia, joita ei voinut saada selville kuin ainoastaan kyselemällä oikeita kysymyksiä.

Asioihin ei ole tullut vieläkään muutoksia ja moni menee edelleen harhaan näiden asioiden kanssa.

Juuri sen takia olen rakentanut sinulle tämän Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssin nettivalmennuksen, jossa näytän sinulle askel askeleelta miten voit aloittaa sijoittamisen ilman että kompastut yleisimpiin sudenkuoppiin.

Ja ennen kaikkea tämä kurssi ei ole sijoitusneuvontaa, elikkä emme kerro mihin sinun tulisi sijoittaa. Meillä ei ole myöskään myytävänä mitään sijoitustuotteita tai sijoituspalveluita

Varapuu on täysin puolueeton valmennusyhtiö ja opetamme sinulle tässä verkkokurssissa parhaimmat vinkit miten voit välttää aloittavan sijoittajan virheet, niin että sinun ei tarvitse olla pelkästään sijoitusneuvojien vinkkien varassa.


HMM, SIJOITTAMINEN KYLLÄ KIINNOSTAA, MUTTA SOPIIKO TÄMÄ KURSSI MINULLE? TÄMÄ VERKKOKURSSI ON JUURI SINULLE JOS…

Haluamme kurssille mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan keskittyä sijoittamiseen.

Et joudu kurssin aikana opettelemaan mitään erikoista, käyttämään aikaa finanssijargonin selvittämiseen tai tekemään muuta turhaa.

Opit verkkokurssilla keinot, miten voit itse arvioida onko joku sijoitus hyvä vai huono, niin että sinun ei tarvitse olla pelkästään sijoitusneuvojien vinkkien varassa.


Tule mukaan ≫  

Osta verkkokurssi – Kaksi eri vaihtoehtoa: 

Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssi

 97 €

Kertamaksu
  • Aloittavan SIjoittajan selviytymiskurssin ikuinen käyttöoikeus
  • 30 päivän 100 % tyytyväisyystakuu 

Varapuu Online 

9,70 €

/ kuukaudessa
  • Varapuu Online – sisältää Sijoittajan selviytymiskurssin
  • Sisältää myös... 
  • Varapuun Vastaisku Taloushuolille -verkkovalmennus
  • + 20 kirjareferaattia
  • + 100 webinaaritallennetta
  • Rahataidonvalmennus-verkkovalmennuksen 
  • Ei sitoutumista, irtisano milloin haluat!
  • 30 päivän 100 % tyytyväisyystakuu

Valmennuksessa opit kaiken tämän:

Viikko 1: Sijoittamisen perusteet: näin otat sijoittamisen haltuun ja selviät sijoitusviidakossa

Viikko 2: Sopivan sijoituskohteen löytäminen, näin löydät hyvän sijoituskohteen

Viikko 3: Entäpä sitten, kun on sijoittanut johonkin jonkin euron – miten nukkua yönsä rauhassa, kun tilanteet markkinoilla muuttuvat? 

OSTA VALMENNUS NYT JA ALOITA TUOTTAVA SIJOITTAMINEN


Kyllä, kyseessä on 97 euron kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Tule mukaan tyytyväisyystakuulla ≫ 


Varapuun 100 % tyytyväisyystakuu

Jos et olet tyytyväinen valmennukseen, ilmoita asiasta 30 päivän sisällä ja palautamme rahasi täysimääräisenä. Sinulla ei ole siis minkäänlaista taloudellista riskiä ostaa verkkovalmennusta.

MIKSI MINUN TULISI HANKKIA TÄMÄ VERKKOKURSSI VAIKKA KIRJASTOT JA NETTI OVAT PULLOLLAAN TÄYNNÄ ILMAISTA TIETOA SIJOITTAMISESTA?1.) Vaikka netti on täynnä pullollaan ilmaista sijoitustietoa niin ongelma on siinä, että et voi tietää mihin tietoon luottaa.

Sen takia me ollaan kerätty tähän verkkokurssiin semmoista tietoa, joka on havaittu toimivaksi isommalle joukolle meidän valmennusasiakkaita.

Ei siis mitään höttöä, vaan oikeita konkreettisia vinkkejä, joita voit heti viedä käytäntöön. Sijoitamme luonnollisesti myös itse ja kantapääkoulua on tullut käytyä melko monta vuosikurssia, jottei sinun tarvitsisi.

2.) Lisäksi sinun pitää ymmärtää, että ilmaiset sijoitusneuvot ovat yleensä sijoitusneuvojien tai muiden rahoituslaitosten antamia.

Ilmaisia lounaita ei ole sijoitusmaailmassa. Jokainen taho yrittää tarjota ilmaiseksi sijoitusneuvoja, jotta he saisivat sinut koukkuun

Me olemme Varapuulla täysin puolueettomia, emmekä myy mitään sijoitusinstrumentteja eikä sijoitustuotteita. Annamme sinulle ainoastaan semmoisia vinkkejä, mitä sinun tulisi osata kysyä sijoitusneuvojalta, jotta osaat itse arvioida onko sijoitus hyvä.

Yleensä jo muutaman kysymyksen avulla pystyt selvittämään, että kannattaako sinun olla juoksemassa vauhdilla ulos sijoitusneuvojan ovesta.

Miksi minun tulisi aloittaa sijoittaminen?

Tämä on hyvä kysymys, jota minulta kysytään usein ja tässä siihen vastaus:

Yleensä pelkkä rahan säästäminen tilillä johtaa siihen, että inflaatio syö rahasi ja sinulla on vähemmän rahaa tulevaisuudessa.

Esimerkiksi jos olisit säästänyt 35 markan (5,8 euron) lounassetelin vuodelta 2001, niin et saisi 5,8 eurolla nykyään edes lounasta ostettua.

Sinun tulisi aloittaa sijoittaminen siksi, että saisit sijoituksista parempaa tuottoa kuin inflaatio ja näin ollen sinulle olisi tulevaisuudessa enemmän rahaa.

Varapuu on valmennusyhtiö, joka toi 15 vuotta sitten Rahataidonvalmennuksen Suomeen. Varapuun on perustanut Mikko Sjögren vuonna 2007. Missionamme on aikaansaada 10 000 taloudellista läpimurtoa Suomessa. Järjestämme tapahtumia livenä ja verkossa, joissa opetamme ihmisiä Taitavaksi Rahan Kanssa™ ja Tekemään Rahaa Sijoittamalla™.

Varapuu ei tee sijoitusneuvontaa, eikä meillä ole sijoitustuotteita tai -palveluita myytävänä. 

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tiedämme myös, että valmennukset toimivat ja sisältö on hyödyllistä. Jos et kuitenkaan koe asiaa samalla tavalla, voit pyytää rahasi takaisin. Nykäise meitä hihasta valmennuksen jälkeen (tai verkkovalmennuksissa laita meille viestiä info@varapuu.fi 30 päivää ostosta) ja palautamme rahasi täysimääräisenä – emme kysy tyhmiä kysymyksiä, vaan palautamme rahasi. Sinulla ei ole siis minkäänlaista taloudellistä riskiä ostaa valmennusta.

Ennen kaikkea haluan, että inspiroidut sijoittamisesta ja sen mahdollisuuksista, niin että saat onnistumisen kokemuksia. Ja eihän sitä tiedä, jos tekisimme joskus yhteistyötä sijoittamisen merkeissä

Yhteistyö on myös rautaa sijoittamisessa, sillä olen yleensä löytänyt parhaimmat sijoituskohteet aina yhteistyössä jonkun toisen sijoittajan kanssa.


Kyllä – näin vahvasti väitän.

Valmennettevani ovat aloittaneet sijoittamisen ja alkaneet ymmärtää mistä sijoittamisesta on kyse tämän valmennuksen vinkeillä – en siis heitä näitä vinkkejä mistään hatusta

Asiakkaani ovat juuri kuin sinä – tavallisia ihmisiä, jotka aloittavat sijoittamisen ilman aiempaa kokemusta tai suuria rahamääriä.


Verkkokurssissa materiaalit ilmestyvät välittömästi jäsenalueelle ja voit katsoa niitä rauhassa omalla ajalla niin usein kuin haluat. Ja kaiken lisäksi ne ovat käytössäsi loppuelämäsi ajan, joten ehdit varmasti selata kaiken läpi ja oppia kaiken hyödyllisen.

Tarvitset vain joko puhelimen, tabletin tai pöytäkoneen sekä nettiyhteyden koulutusmateriaalien katsomiseksi.Kyllä voit! Ja anna ihmeessä. On tärkeää, että koko perhe ja puolisosi innostuu raha-asioista!

Kyllä, löydät tämän valmennuksen myös All Access materiaaleista, joten sinun ei tarvitse erikseen ostaa tätä, jos olet hankkinut All Access -passin.


Tyytyväisyytesi on meille kunnia-asia ja siksi tarjoamme osallistuneille Tyytyväisyystakuun. 

Toisin sanoen, jos et ole tyytyväinen 30 päivän jälkeen – olipa sille sitten joku hyvä syy tai ei – saat kaikki rahasi takaisin viimeistä senttiä myöten.

“On ok muuttaa mielensä”, kuten Ikeassakin sanotaan. Emme suoraan sanoen usko, että tälle takuulle tulee tarvetta, mutta haluamme näin osoittaa, että sinulla ei ole mitään riskiä verkkokurssiin osallistumisessa.

Tyytyväisyystakuu koskee vain niissä tapauksissa, että osallistuit verkkokurssiin ja pyysit rahojasi takaisin 30 päivän sisällä.

Livevalmennuksen tyytyväisyystakuu pätee valmennuspäivän iltaan saakka. Jos et koe saavasi rahoille vastinetta, tule nykäisemään hihasta saman päivän aikana ja saat rahasi takaisin.