Ota yhteyttä

Kiinnostunut valmennuksista, kysyttävää tilaisuuksista tai muu asia, jossa voimme auttaa? Lähetä viestiä oheisella lomakkeella, ota yhteyttä omaan yhteysnkilöösi tai soita suoraan asiakaspalveluun.

Kiitos palautteestasi

Olemme yhteydessä niin pian kuin mahdollista.
In the meantime we invite you to visit our verkkosivusto.

  • Varapuu Oy – 3218954-9

  • Viinikankatu 51 B, 33800 Tampere 
  •         (käynti vain sovitusti) 
  • 020 735 3420
  • info@varapuu.fi


Huominen on aina mysteeri. Parhaimmillaankin tiedämme siitä sen, että se tulee. Millaisena, se jää nähtäväksi. Toive on tietenkin hyvinvoivan huomisen puolesta. Rohkaisemme tekemään huomisen – ja ylihuomisenkin – eteen kaiken sen, minkä pystyy. Silloinkin, kun kaikki on periaatteessa hyvin. Hyvinvointia kun voi rakentaa vain ylijäämästä.

Kehotamme oman elämänlaatusi varmistamiseen pitkällä tähtäimellä, sekä asioiden yksinkertaistamiseen. Uskomme, että sinä saat tuloksia silloin, kun ohjeet ovat ymmärrettävässä muodossa. Viihdyttävyyskään ei ole pahitteeksi. Oikeanlainen, kokenut seura kruunaa kattauksen.

Siksi kaikki, mitä sinulle teemme, on suunniteltu tavalliselle ihmiselle ja tavallisen ihmisen sanavarastolle sekä maailmankuvalle. Varapuun kanssa et tarvitse tilastotieteen tutkintoa rakentaaksesi hyvinvoivan, vauraan elämän.

Tule viihtymään omaan hyvinvointiisi ja vaurastumiseesi tähtäävissä valmennuksissamme ja tutustu helppokäyttöisiin verkkotyökaluihimme.

Siitä se elämänlaatu lähtee – että opettelukin on nautinto ja huomenna hymyilyttää vielä enemmän kuin tänään.

Tutustu tiimiin

Asiakaspalvelu

Moi! Kuinka voimme auttaa? Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla.

info@varapuu.fi

0207353420 0406310429 

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä haluamaasi henkilöön.   

Mikko Sjögren, Rahataidonvalmentaja 

mikko@varapuu.fi

Mikko Sjögren on valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.

Petri Wirzenius, Rahataidonvalmentaja   

petri@varapuu.fi
Petri Wirzenius Entinen ulosottovelkojen maksaja, nykyinen Rahataidonvalmentaja™, joka on auttanut satoja ihmisiä parantamaan talouttaan konkreettisin työkaluin.

Ilkka Honkonen, myynti & rahakaveri


ilkka@varapuu.fi

Osaamisalueena on osakesijoittaminen, asunto- ja kiinteistösijoittaminen sekä kryptot. Näihin olen sijoittanut itse, lisäksi olen sijoittanut myös raaka-aineisiin. Olen ollut n. 15 vuotta yrittäjänä, eli jonkin verran on kertynyt myös kokemusta miten liiketoimintaa pyöritetään.

Matti Tjäder 

matti.tjader@tjaderlaw.fi

Hallituksen neuvonantaja

Lari Raitavuo

Hallituksen puheenjohtaja

Lauri Risku, videotuotanto

lauri@varapuu.fi

“Äkkii nyt mun nauha loppuu, eiku ei lopukkaan”

Jenni Oksala

jenni@varapuu.fi

Brändi, markkinointi, sosiaalisen median sisällön tuotanto & copywriting. 

Nähdään tapahtumissa, kuullaan puhelimessa tai viestitellään sähköpostissa! 

Haluatko mukaan tiimiin?

Varapuu Oy etsii kasvavaan tiimiinsä kivenkovia myynnin ammattilaisia 

Tunnetuimpia valmennuksiamme ovat Rahailta™, Taitavaksi Rahan Kanssa™ ja Tee Rahaa Sijoittamalla™.

Varapuu järjestää vuosittain yli 30 livetapahtumaa, joihin osallistuu yli 2000 ihmistä. Netissä valmennuksiamme katsoo vuositasolla yli 5000 ihmistä.  15 toimintavuoden aikana valmennustemme läpi on kulkenut yli 30 000 ihmistä.

Hae tehtävään heti lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen mikko@varapuu.fi  ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö kasvunälkäiseen joukkoomme. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.