Asuntosijoittajaksi viikonlopussa 

Asunnot & Kiinteistöt™ –valmennus  16.–17.11.2024


 
 

Varapuu mediassa

Opi mitkä fundamentit vaikuttavat nousevaan tai laskevaan markkinasykliin

Opi miten vuokratuottoa ja arvonnousua parannetaan

Luo sijoitusstrategia merkittävän asuntovarallisuuden luomiseen

Tule mukaan valmennukseen viikonlopuksi!

 Asunnot & Kiinteistöt -valmennus

 

Asunnot ovat yksi väärin ymmärretyimmistä omaisuuslajeista. Siitä huolimatta asuntosijoittaminen on oikein toteutettuna yksi väkevimmistä työkaluista merkittävän varallisuuden luomiseen.

Miten asuntomarkkinat ovat muuttuneet 2000-luvulla? Miten sijoitusasunnot voidaan rahoittaa nykyisessä markkinatilanteessa? Minkälaisella strategialla syntyvät huomisen menestystarinat?

Tässä valmennuksessa tutustumme asuntoihin omaisuuslajina. Opetamme, miten asuntoihin sijoitetaan menestyksekkäästi. Asunnot tarjoavat salkkuusi tasaista kassavirtaa ja parhaimmillaan merkittäviä arvonnousuja, mutta niiden arvo harvemmin häviää taivaan tuuliin.

Tämä valmennus tarjoaa sinulle viimeisimmän markkinatiedon ja osaamisen. Asunnot kuuluvat ammattimaisen sijoittajan salkkuun. Kaikki valmentajamme ovat menestyneitä ammattisijoittajia.

ARVONNOUSUA JA VUOKRATUOTTOA


VALMENNUKSESSA OPIT...
 • Asunnot omaisuuslajina
  • Mitkä fundamentit vaikuttavat nousevaan tai laskevaan markkinasykliin.
  • Tarkkailemaan markkinatilannetta.

 • Sijoitusstrategian merkittävän asuntovarallisuuden luomiseen.
 • Suojaamaan sijoituksesi.
 • Miten kiinteistöt, tontit, toimitilat ja metsäpalsta hankitaan.
 • Mitä alueesta, talonyhtiöstä ja vuokraamisesta pitää tietää ennen sijoittamista.
 • Miten vuokratuottoa ja arvonnousua voidaan parantaa.
 • Miten hankit vuokralaisen ja miten vuokrasopimus kannattaa rakentaa.

Löydät juuri sinulle sopivat parhaat kohteet sekä osaat analysoida ne ammattimaisesti, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta.

Osaat neuvotella rahoituksesta ja ostaa sijoitusasunnon alle markkinahinnan, vaikka sinulla olisi vain vähän alkupääomaa.

Löydät vuokralaiset helposti ja osaat hallinnoida ostamiasi kohteita taitavasti ilman että siihen kuluu hirveästi aikaa.


Tule mukaan ≫  


Asunnot & Kiinteistöt™ -valmennus 

16.–17.11.2024 klo 10–18 

Verkkovalmennus

470 €

(norm. 970 €)
Sis. alv,
 • Tallenteet: 
  Asunnot ja Kiinteistöt™ – Tallenteet: huhtikuu 2022, syyskuu 2021, huhtikuu 2021 ja huhtikuu 2020
 • Puhujina: Mikko Sjögren
  AirBnb Daniel Schmidt ja Joonatan Voltti
   Krista Ollanketo
  Irene Lamberg (Hyyra)
  Markus Alitalo ja Maarit Helander (Talliosake)
  Hannu Holma (SSA Group)
 • Asuntosijoittamisen SuperSunnuntai 14.6.2018
  Video 1 - Ilkka Väkeväinen
  Video 2 - Marko Kaarto
  Video 3 - Tellu Uotila
 • Ikuinen käyttöoikeus! 

Livevalmennus

 970 €

(norm. 1470 €)
Sis. alv.
 • Seuraava valmennus: 
  16.–17.11.2024 Tampereella
 • Voit käyttää avoimen lipun myös tuleviin valmennuksiin, jos et pääse paikalle
 • 100 % tyytyväisyystakuu
 • Uudistunut kaksipäiväinen konsepti! 

Verkko + live 

1470 €

(norm. 1770 €)
Sis alv.
 • Verkkovalmennus heti katsottavaksi – saat myös tulevat tallenteet
 • Lippu seuraavaan valmennukseen 
 • Livevalmennuksen ja verkkovalmennuksen parhaat puolet 

ASUNTOSIJOITTAMISESSA YKSIKIN HYVÄ IDEA VOI TUOTTAA KYMMENIÄTUHANSIA EUROJA... ASUNNOT JA KIINTEISTÖT -VALMENNUKSESTA SAAT NIITÄ MONTA


Asuntosijoittaminen on ilmiönä jatkuvassa kasvussa ja uusia ihmisiä saapuu koko ajan markkinalle. Varapuun Asunnot & Kiinteistöt - valmennuksen avulla saat selkeän etumatkan kehen tahansa joka yrittää esimerkiksi koota kaiken informaation eri lähteistä.

Parasta Asunnot & Kiinteistöt - valmennuksessa on tietenkin paitsi että sisältö itsessään on nätisti paketoitu aloittelijankin tason huomioiden, kuulet asiat valmentajilta ja asiantuntijoilta, joilla on aito omakohtainen kokemus aiheesta. Minimoi omat riskisi osallistumalla Asunnot & Kiinteistöt - valmennukseen!Tule mkaan ≫  


Varapuun 100 % tyytyväisyystakuu

Jos et olet tyytyväinen valmennukseen, ilmoita asiasta valmennuksen jälkeen, ja palautamme rahasi täysimääräisenä. Sinulla ei ole siis minkäänlaista taloudellista riskiä  tulla valmennukseen.

Pääpuhujana Varapuun perustaja ja asuntosijoittaja Mikko Sjögren

Mikko Sjögren on valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja sijoittaja. Mikko aloitti asuntosijoittamisen IT-kuplan puhkeamisen jälkeen ja 2000-luvun alkupuolella osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukaudessa. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.

 
 


 Valmennuksen jälkeen tiedät…


 • Parhaat strategiat tuottoisien kohteiden löytämiseksi
 • Miten voit saada omalle pääomalle jopa 12 % tuoton
 • Miten löytää parhaimmat kasvavat alueet, josta hankkia sijoitusasunto
 • Miten voit hankkia rahoituksen järkevästi ja hyvillä ehdoilla


Hyödynnä asuntosijoittamisen parhaat puolet ja vie ne käytäntöön Oletko valmis löytämään asuntoja, jotka nostavat arvoaan sekä tuovat positiivista kassavirtaa? Täytä tietosi ja hae mukaan! Kerro nykyinen tilanteesi, ja katsotaan yhdessä onko tämä valmennus sinulle sopivin vaihtoehto. 

Haluamme varmistaa, että olet oikeassa valmennuksessa ja se sopii nykyiseen tilanteeseesi. Näin saat valmennuksesta eniten irti. 

Hae mukaan valmennukseen täyttämällä lomake! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä niin pian kuin mahdollista.


Mikä tahansa huonosti tehty sijoitus voi tuottaa tappiota parissa kuukaudessa nelinumeroisen summan, joka ei ala ykkösellä tai edes kakkosella tai kolmosella. Asunnot ja kiinteistöt-valmennuksen hintalappu on varmasti hintansa arvoinen säästäessään sinulta monet turhat "oppirahat" matkallasi asuntosjioittajaksi. Mikäli hinta vaikuttaa kaikesta huolimatta kertaluontoisena eränä korkealta, voit olla yhteydessä myyntiimme ja neuvotella osamaksusta.Valmentajana tilaisuudessa on Valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja päävalmentaja Mikko Sjögren sekä eri vieraspuhujia.
Mikko Sjögren aloitti asuntosijoittamisen IT-kuplan puhkeamisen jälkeen ja 2000-luvun alkupuolella osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukaudessa. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.


Asunnot ja kiinteistöt kahden päivän mittainen syväsukellus yhteen suosituimmista sijoittamisen muodoista. Valmennus tarjoaa sinulle käytännönläheiset eväät siitä, miten hyvä sijoitusasunto löydetään, miten se hankitaan ja miten vuokratuottoa ja arvonnousua voidaan parantaa.

Tässä valmennuksessa opit mm. irrottamaan omat mieltymyksesi häiritsemästä onnistunutta sijoitusta, opit suojaamaan sijoituksesi ja tarkkailemaan markkinatilannetta.

Varapuu on valmennusyhtiö, joka toi 15 vuotta sitten Rahataidonvalmennuksen Suomeen. Varapuun on perustanut Mikko Sjögren vuonna 2007. Missionamme on aikaansaada 10 000 taloudellista läpimurtoa Suomessa. Järjestämme tapahtumia livenä ja verkossa, joissa opetamme ihmisiä Taitavaksi Rahan Kanssa™ ja Tekemään Rahaa Sijoittamalla™.

Varapuu ei tee sijoitusneuvontaa, eikä meillä ole sijoitustuotteita tai -palveluita myytävänä. 

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tiedämme myös, että valmennukset toimivat ja sisältö on hyödyllistä. Jos et kuitenkaan koe asiaa samalla tavalla, voit pyytää rahasi takaisin. Nykäise meitä hihasta valmennuksen jälkeen (tai verkkovalmennuksissa laita meille viestiä info@varapuu.fi 30 päivää ostosta) ja palautamme rahasi täysimääräisenä – emme kysy tyhmiä kysymyksiä, vaan palautamme rahasi. Sinulla ei ole siis minkäänlaista taloudellistä riskiä ostaa valmennusta.

Livevalmennuksessa valmennuksen aikataulu on klo 10–18 lauantaina sekä sunnuntaina.

Verkkokurssissa materiaalit ilmestyvät välittömästi jäsenalueelle ja voit katsoa niitä rauhassa omalla ajalla niin usein kuin haluat. Ja kaiken lisäksi ne ovat käytössäsi loppuelämäsi ajan, joten ehdit varmasti selata kaiken läpi ja oppia kaiken hyödyllisen. Tarvitset vain joko puhelimen, tabletin tai pöytäkoneen sekä nettiyhteyden koulutusmateriaalien katsomiseksi.

Kyllä voit! Ja anna ihmeessä. On tärkeää, että koko perhe ja puolisosi innostuu asuntosijoittamisesta!

Kyllä, löydät tämän valmennuksen myös All Access -materiaaleista, joten sinun ei tarvitse erikseen ostaa tätä, jos olet hankkinut All Access -valmennuksen.