Opi 3 tunnissa asuntosijoittaminen pähkinänkuoressa

 Seuraava asuntoilta järjestetään 7.5. klo 18-20.30

Tuntuuko joskus siltä, että asuntosijoittaminen kiinnostaisi, mutta saat siihen liittyen eri suunnista niin ristiriitaista tietoa, että et ota selvää, miten asuntosijoittamisessa kannattaisi oikeasti lähteä liikkeelle?

Todennäköisesti vuosi 2024 on osaaville asuntosijoittajille otollinen tilaisuus kerätä varallisuutta asuntosalkkuun. Aina ei ole oikea hetki ostaa, mutta nyt on oikea hetki oppia valmiudet tunnistaa parhaimmat diilit ja toimia, kun niitä tulee eteen. 

Tule mukaan oppimaan, miksi asuntosijoittamisen konkarit ovat innoissaan tämän vuoden asuntomarkkinoista. 

 Me opetamme sinulle valmiudet toimia ja varmistat, ettet jää paitsi vuosikymmenen parhaista diileistä!

Tule mukaan Asuntoiltaan ≫

Seuraavaan valmennukseen...​

Haluatko oppia asuntosijoittamisen idean kokeneilta henkilöiltä pähkinänkuoressa?

Haluatko kuulla onko nyt oikea aika sijoittaa asuntomarkkinoille?

Haluatko oppia nelivaiheisen prosessin, miten asuntosijoitus tehdään oikein?

Tule mukaan Asuntoiltaan!


Menesty asuntosijoittamisessa iästä ja aiemmasta kokemuksesta riippumatta


Tuntuuko joskus siltä, että asuntosijoittaminen kiinnostaisi, mutta saat siihen liittyen eri suunnista niin ristiriitaista tietoa, ettet ota selvää, miten asuntosijoittamisessa kannattaisi oikeasti lähteä liikkeelle?
 
Tulit oikealle sivulle!

Olet varmasti kuullut tarinoita ihmisistä, jotka ovat kartuttaneet varallisuuttaan sijoittamalla asuntoihin. Nämä ihmiset ovat osanneet ostaa oikean asunnon oikeaan aikaan, sopivalta asuinalueelta sopivalla hinnalla. Sen jälkeen kerran tehty sijoitus on tuonut talouteen toistuvaa kassavirtaa.

Toisin kuin yleisesti luullaan, asuntosijoittamisessa voi menestyä iästä ja tuloista riippumatta. Riittävä tietotaito ja alkupääoma riittävät alussa. Asuntosijoittamisessa voi kuitenkin epäonnistua, jos ei osaa ottaa huomioon kriittisiä tekijöitä, joita opit Asuntoillassa.

Kaikki tämä on tarjolla Asuntoillassa.

KUVITTELE… Mitä jos ymmärtäisit ihan täsmälleen miten asuntosijoittamista tehdään, jotta voisit hyödyntää sen tarjoamia mahdollisuuksia…

AJATTELE, jos sijoituksesi tuottaisivat tarpeeksi rahaa niin, että voisit tehdä ajallasi mitä ikinä haluatkin tehdä…

KUVITTELE, jos olisit se henkilö, joka suojaa perheesi taloudellisen tulevaisuuden kokonaisuudessaan.

Yksikin loistava ajatus voi tuottaa tai säästää asuntosijoittamisessa suuriakin summia  

ASUNTOILLASSA OPIT KAIKEN TÄMÄN

  • Asuntosijoittamisen idean pähkinänkuoressa.
  • Kuulet onko nyt oikea aika sijoittaa asuntomarkkinoille.
  • Nelivaiheisen prosessin, miten asuntosijoitus tehdään oikein.
  • Ymmärrät miten voit suojautua asuntosijoittamisen 7 riskiltä.
  • Kuulet salaisuuden mistä ja miten ammattimaiset sijoittajat tällä hetkellä ostavat kohteensa!

Tule mukaan. Asuntoillan verkkokurssille pääset tästä! 

Asuntoilta Online 

47€​ (norm 77€)

Kertamaksu


  • Asuntoilta tallenne, ikuinen käyttöoikeus
  • 30 päivän 100 % tyytyväisyystakuu

Valmentajasi Asuntoillassa:

Mikko Sjögren

Mikko Sjögren on valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja. Mikko aloitti asuntosijoittamisen IT-kuplan puhkeamisen jälkeen ja 2000-luvun alkupuolella osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukaudessa. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.

Tommi Luosmala

Yrittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, YKV

Tommi Luosmala on pitkän linjan asuntosijoittaja ja Kiinteistömaailma Ratinan yrittäjä. Tommi tulee kertomaan tämän hetken markkinakatsauksen – mitä asuntomarkkinoilla tapahtuu, mitä on tapahtunut viime aikoina ja mitä hänen näkemyksen mukaan tulee tapahtumaan tulevaisuudessa? 

Menneet markkinakatsaukset löydät verkkovalmennuksesta. Tuorein markkinakatsaus on kuvattu 16.11.2022


Miksi Asuntoiltaan kannattaa osallistua?


Asuntoillassa opit paljon uutta asuntosijoittamiseen liittyen ja voi olla että koko käsityksesi asuntosijoittamisesta muuttuu. 

Mieti mitä olet jo menettänyt, koska et ole ymmärtänyt miten asuntosijoittaminen oikeasti toimii…

Kuinka pitkään sinä ja perheesi aiotte vielä kärsiä siitä, että sijoittaminen on jäänyt alkumetreille, koska ei ole ollut ketään opettamassa oikeita askeleita ja näyttämässä suuntaa?

Opit näiden kolmen tunnin aikana enemmän asuntosijoittamisesta ja vaurastumisesta kuin ehkä koko tähän astisessa elämässäsi. 

Lue lisää ≫

Nyt on vihdoinkin sinun tilaisuutesi.

Sillä sinä ansaitset tämän.

Totuus on: asuntosijoittamisen ei tarvitse olla vain vauraita ja onnekkaita varten, vaan kuka tahansa voi oppia asuntosijoittamisen ja menestyä siinä.

Tule mukaan Asuntoilta Onlineen!

Muista, tämä on ainut tapa oppia asuntosijoittamisen perusteet yhdessä illassa – erityisesti näin edullisella hinnalla.

Lupaus on siis se, että opit asuntosijoittamisen perusteet pähkinänkuoressa. Luettelin yllä pitkän listan siitä kaikesta mitä tulet oppimaan illan aikana. Ja tämä hinta on todellakin reilu.

Klikkaa siis nappia ja ilmoittaudu Asuntoiltaan rahat takaisin -takuulla nyt!

Lue lisää ≫

Varapuun 100 % tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen ja koe saaneesi rahoillesi vähintään 10-kertaista vastinetta, saat rahasi takaisin. Tule nykäisemään meitä valmennuksen jälkeen hihasta ja palautamme rahasi. Valmennuksen on käynyt tuhansia ihmisiä ja rahansa on pyytänyt takaisin vain muutama ihminen, joten sinäkin todennäköisesti innostut valmennuksen annista!

Voit ostaa valmennuksen ilman mitään taloudellista riskiä.

Kyseessä on noin 3 tunnin mittainen online-valmennus, jossa opit asuntosijoittamisen pähkinänkuoressa. Saat myös tallenteet sekä tulevat markkinakatsaukset.


Opit Asuntoillassa mm. asuntosijoittamisen idea pähkinänkuoressa, onko juuri nyt oikea aika sijoittaa asuntomarkkinoille, nelivaiheisen prosessin siitä miten asuntosijoitus tehdään oikein, miten suojautua asuntosijoittamisen 7 riskiltä, mistä ja miten ammattimaiset sijoittavat ostavat kohteensa


VERKOSSA:

Järjestämme ajoittain Asuntoilta Onlineja. Tällöin saman valmennuksen pääset katsomaan suoraan kotisohvalta. 

Verkkokurssissa on tallenteet eri Asuntoilloista, näet markkinakatsaukset eri ajanjaksoilta ja tallenteet eri vieraspuhujista. Saat ikuisen käyttöoikeuden valmennukseen. 


Valmentajana tilaisuudessa on Valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja päävalmentaja Mikko Sjögren sekä eri vieraspuhujia.

Mikko Sjögren aloitti asuntosijoittamisen IT-kuplan puhkeamisen jälkeen ja 2000-luvun alkupuolella osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukaudessa. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.