Varapuu on valmentanut vuodesta 2005 lähtien yli 30 000 ihmistä taitavammaksi rahataitojen ja sijoittamisen kanssa 


Katso, mitä asiakkaat sanovat Varapuusta.

Marraskuussa 2021 tehdyssä kyselyssä 99,14% asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneista suosittelisi Taitavaksi Rahan Kanssa -verkkovalmennusta ystävilleen.

 

"Lamppu on syttynyt ja peiliin on pitänyt katsoa muutaman kerran. Parasta on ollut se, että on annettu myös strategioita. Tiedän tasan tarkkaan nyt mitä tilejä tulen avaamaan ja kuinka alan siirtämään niille rahaa kuukausittain."

- Tom Lassila 

 
 

 

“Mikko on fantastinen valmentaja ja tuntee asiansa läpikotaisin! Suuri oivallus valmennuksessa oli ymmärtää kuinka paljon omien vanhempien ja isovanhempien uskomukset ovat vaikuttaneet omaan rahankäyttöön tiedostamattani.”

- Jenni Levävaara 

 
 

 

“Valmennus on kokonaisuutena hyvin rakennettu ja ympäristö on sellainen, jossa voi huoletta puhua rahasta.” 

- Twaha Yahya

 
 


Kiitos teille! Koulutus sai innostumaan oman talouden hoidosta vielä lisää. Mahtavaa porukkaa ja helposti lähestyttävä aktiivinen henkilökunta!

 Elina • Valmennuksen osallistuja 


"Olen osallistunut Varapuun koulutuksiin ja voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu! Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi. Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua."

Janne Romppanen • Valmennuksen osallistuja 

All Access -valmennukseen osallistuneiden kokemuksia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


“Aloitin kolme vuotta sitten All Access –ryhmässä, koska halusin oppia lisää taloudesta ja sijoittamisesta. Pääsinkin saman tien alkuun ja rakentamaan omaa sijoitussalkkua. Kehitys on ollut siitä asti huimaa. Tulkaa kysymään lisää tapahtumissa.”

 Nina Hyvärinen • All Access 


 ”Olemme All Access –vuosivalmennuksessa 5-henkisenä perheenä ja olemme saaneet perheen kanssa siitä yhteisen hyvän jutun! Mukavia valmennusreissuja käydä porukalla. Olemme saaneet lisää järjestelmällisyyttä elämään, ei enää ”sätkynukkena” eteenpäin menemistä. Olemme aloittaneet sijoittamaan jokainen omalla tontillamme ja olemme saaneet paljon tietoa omaisuuslajeista ja markkinoista. Iltatapahtumat ovat huippuhienoja, kun pääsee tutustumaan valmentajiin ja muihin lämminhenkisiin osallistujiin.”

 Eero Kiukas • All Access 

Jeren tarina 


Katso oheiselta videolta Jeren tarina. Mitä Jere sai Varapuun valmennuksista irti ja miten hänen elämänsä muuttui? 

 
 

20 minuuttia asiakkaiden kommenttia


Pyysimme asiakkailta tarinoita – ja tarinoita tuli. Katso koostevideolta miten ihmiset löysivät Varapuun luokse ja mistä he ovat eniten tykänneet. 

 
 


 Oikeasti mulla on ollut hauskaa sen ajan kun olen ollut tekemisissä Varapuun kanssa. Sain lopullisen päätöksen, että sijoitus on aloitettava heti, turhaan säilön rahoja tililläni, ne kun tuppaa sieltä katoamaan. Talouteni on parantunut huomattavasti sitten viime toukokuun, kun teihin tutustuin, (taisi olla Patrik, joka soitti ja tilasin Tunne Taloutesi – Tunnetaloutesi-kirjan), luin sen kahteen kertaan ja tiesin mitä tehdä, ostin pörssiosakkeita ja tein muitakin sijoituksia ja jatkan edelleen, yllättäen mieheni sattui näkemään tilieni saldot, osakkeet ja rahastot, ei uskonut todeksi. Outoa että pystyn säästämään ja kuitenkin voimme samalla matkustella (vaikka mies työttömänä) joulun olimme Intiassa ja Pääsiäiseksi lähdemme Prahaan. Kiitokset teille! "

Milla • Valmennuksen osallistuja 

Valmennuksesta sai hyviä käytännön vinkkejä (esim useamman tilin taktiikka on todella toimiva). Ennen kaikkea valmennuksesta sai paljon motivaatiota vaurastumineen.Olen viimeiset viisi vuotta haaveillut riippumattomuudesta ja yrittäjyydestä. Olen pyöritellyt useita eri hyvin potentiaalisiakin liikeideioita mutta minulla ei ole ollut rohkeutta viedä niitä käytäntöön. Pari vuotta sitten päätin tarttua tuumasta toimeen ja muutin haaveilun unelmoinniksi. Loin tavoitteita ja aloin tehdä asioita. Möin asuntoni voitolla ja asuin jonkin aikaa vuokralla etsien uutta sopivaa kohdetta.Nyt omistan kaksi asuntoa joissa minulla on 40K e rahaa sisässä. Minulla on 8K e puskuri tileillä, tienaan päivätyöstäni selkeästi yli myynninalan mediaanin, perustin juuri oman osakeyhtiön alkuun sivutoimiseksi ja ainoat velat mitä minulla on ovat asunnoista. Vuoden päästä realisoin asunnon missä asun kun 2v ostamisesta tulee täyteen jotta pääsen vapauttamaan pääomaa saadakseni 3-4 asunnon tilanteen.Niinkuin sanottua, olen erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni, suhtautuminen rahaan on muuttunut pysyvästi ja näen lähitulevaisuuden todella valoisana sen suhteen. Olen todella kiitollinen yhtiöllenne ja ennenkaikkea sinulle Mikko käytännönläheisestä sekä mukaansa tempaavasta opastuksesta rahan kiehtovaan maailmaan.Kiitos ja hyvää jatkoa!

Petri • Valmennuksen osallistuja