Rakenna bisnes, joka ei tarvitse sinua

Liiketoiminta–valmennus 7.–8.9.2024 Helsingissä


 
 

Seuraavaan valmennukseen...


Varapuu mediassa

Haluatko oppia miten osaaminen tuotteistetaan ja muutetaan se liiketoiminnaksi?

Haluatko oppia mitä veroetuja yrittäjyys tarjoaa tavalliselle ihmiselle?

Haluatko oppia mikä on liiketoiminnan elinkaarimalli?

Tule mukaan valmennukseen viikonlopuksi!

 Liiketoiminta-valmennus

 

Moni miettii mahdollisuutta hankkia lisätuloja sivutoimisen liiketoiminnan avulla. Myös täysipäiväinen, jopa kansainvälinen yrittäjyys on nostanut suosiotaan Suomessa. On olemassa monia matalan kynnyksen tapoja aloittaa liiketoiminta. Myös liiketoimintamallit- ja strategiat kansainväliseen liiketoimintaan ovat ulottuvillasi.

Miksi yrittäjyys on kannattavampaa kuin koskaan aiemmin? Mitä mahdollisuuksia internet tarjoaa? Miten siirrytään yrittäjäksi? Vaatiiko oman yrityksen perustaminen suuria perustamiskustannuksia? Täytyykö yrittäjän hypätä tyhjän päälle?

Tässä valmennuksessa tutustumme yrittäjyyden maailmaan. Opit, miksi maailman rikkaimmat ihmiset ovat yrittäjiä. Opit, miksi yrittäjät pelaavat yhteiskunnassamme eri pelisäännöillä. Opit lisäksi löytämään oman ydinosaamisalueesi ja kaupallistamaan sen.

Tämä valmennus tarjoaa sinulle viimeisimmän markkinatiedon ja osaamisen. On aika tullut heittää kirjaviisaiden konsulttien neuvot romukoppaan ja kuunnella menestyneitä yrittäjiä. He tietävät, mistä puhuvat.

VALMENNUKSESSA OPIT...

 • Yrityksen perustaminen ja liiketoiminnan aloittaminen
 • Mitä veroetuja yrittäjyys tarjoaa tavalliselle ihmiselle
 • Yhtiömuodot, kirjanpito, taloushallinto ja verotus
 • Miten osaaminen tuotteistetaan ja muutetaan liiketoiminnaksi
 • Mikä on myyntisuppilo ja miten se rakennetaan
 • 3 taitoa, jotka ratkaisevat menestyksesi yrittäjänä:
  • tiiminrakentaminen
  • kommunikointi
  • johtaminen
 • 5 asiaa, jotka sinun tulee tietää lähtiessäsi yrittäjäksi
 • Internetin tarjoamat mahdollisuudet
 • 3 tapaa tienata työstä riippumattomia tuloja vaikka nukkuessasi
 • Liiketoiminnan elinkaarimalli

Tule mukaan ≫  

Ymmärrä missä olet, näe mihin olet menossa

Yrittäjyydestä voi helposti saada pelkästään mediaa lukemalla erittäin ruusuisen tai yltiönegatiivisen kuvan. Molemmat todellisuudet ovat luonnollisesti mahdollisia, mutta asioita etukäteen miettimällä ja opiskelemalla voi säästää itsensä, liikekumppaninsa ja työntekijänsä monelta turhalta murheelta.

Kaikki liiketoiminta noudattelee elinkaarta, jonka ymmärtämällä voi hahmottaa mitä kulloinkin omassa bisneksessä saattaa seuraavaksi olla odotettavissa esimerkiksi markkinan suhteen.


Liikketoiminta-valmennus 7.-8.9.2024 Helsingissä

Verkkovalmennus

 690 €

(norm. 970 €)
Sis. alv,
 • Tallenteet: 
  Liiketoiminta™ kesäkuu 2022
  Mikko Sjögren – Elinkaarimalli
  Matti Tjäder – Perustamisen sopimukset ja sopimusten perusteet
  Petri Wirzenius / Jouni Häkkinen
  Mikko Sjögren – Prosessit
  Mikko Sjögren – Se mitä mitataan, sitä johdetaan. Se mitä johdetaan, tulee tehtyä
 • Toukokuu 2022
  Outi Impivaara & Lotta Ansakorpi
 • 2019
  Jonne Välilä - Amazon
 • Ikuinen käyttöoikeus! 

Livevalmennus

 970 €

(norm. 1470 €)
Sis. alv.
 • Seuraava valmennus
  7.–8.9.2024 Helsingissä
 • Voit käyttää avoimen lipun myös tuleviin valmennuksiin, jos et pääse paikalle
 • 100 % tyytyväisyystakuu
 • Uudistunut kaksipäiväinen konsepti! 

Verkko + live 

1470 €

(norm. 2240 €)
Sis alv.
 • Verkkovalmennus heti katsottavaksi – saat myös tulevat tallenteet
 • Lippu seuraavaan valmennukseen 
 • Livevalmennuksen ja verkkovalmennuksen parhaat puolet 

Mitä nopeammin osallistut, sen nopeammin alat näkemään tuloksia

Yrittäjyyttä miettiessä on tärkeää osata ajatella mahdollisimman aikaisessa vaiheessa sellaisia perusasioita kuin mikä oma liikeidea oikeastaan on, miten se muuntuu bisnesmalliksi, keitä asiakkaat ovat ja miten heidät löytää sekä ehkä kaikkein tärkeimpänä - miten kerran löydetty asiakas pidetään asiakkaana mahdollisimman kauan. Kaiken tämän ja paljon muuta opit Liiketoimintavalmennuksessa.

Varaa liput ≫ 


Varapuun 100 % tyytyväisyystakuu

Jos et olet tyytyväinen valmennukseen, ilmoita asiasta valmennuksen jälkeen, ja palautamme rahasi täysimääräisenä. Sinulla ei ole siis minkäänlaista taloudellista riskiä  tulla valmennukseen.

Pääpuhujana Varapuun perustaja ja asuntosijoittaja Mikko Sjögren

Mikko Sjögren on valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja sijoittaja. Mikko aloitti asuntosijoittamisen IT-kuplan puhkeamisen jälkeen ja 2000-luvun alkupuolella osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukaudessa. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.

 
 

Liiketoimintaan sijoitettu euro on usein tuottavin sijoitus

Haluatko ymmärtää yrityksen elintoimintamallin ja ymmärtää liiketoimintasi tulevat haasteet ja valmistautua siihen? Täytä tietosi ja hae mukaan! Kerro nykyinen tilanteesi, ja katsotaan yhdessä onko tämä valmennus sinulle sopivin vaihtoehto. 

Haluamme varmistaa, että olet oikeassa valmennuksessa ja se sopii sinun tilanteeseesi. Näin saat valmennuksesta eniten irti. 

Hae mukaan valmennukseen täyttämällä lomake! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Kiitos viestissä

Olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin mahdollista.

Liiketoiminta-valmennus on kahdeksan tunnin mittainen valmennus, jonka tarkoitus on syventää valmennettavan ymmärrystä ja osaamista yrittäjyydestä ja kannattavan liiketoiminnan rakentamisesta.

Riippumatta yrittäjyytesi "mittarilukemasta", olemme varmoja, että tulet tarkastelemaan toimintaasi uudesta, tuoreesta näkökulmasta ja uudessa valossa. Löydät todennäköisesti myös uusia ja konkreettisia tapoja kehittää jo olemassaolevaa yritystoimintaasi esimerkiksi tarkastelemalla yrityksesi myyntisuppiloa ja sen toimivuutta tai onko yrityksessäsi esimerkiksi jotain sellaista osaamista, joka on jäänyt tuotteistamatta vaikka se sopisi hyvin nykyiseen liiketoimintaasi. Erityisesti livetilaisuuteen osallistumalla pääset luonnollisesti myös verkostoitumaan samanhenkisten ihmisten kanssa. Voit myös tutustua Liiketoiminta 2-valmennukseemme, jos sinusta tuntuu siltä, että perusteet ovat jo moneen kertaan hallussa.

Varapuu on valmennusyhtiö, joka toi 15 vuotta sitten Rahataidonvalmennuksen Suomeen. Varapuun on perustanut Mikko Sjögren vuonna 2007. Missionamme on aikaansaada 10 000 taloudellista läpimurtoa Suomessa. Järjestämme tapahtumia livenä ja verkossa, joissa opetamme ihmisiä Taitavaksi Rahan Kanssa™ ja Tekemään Rahaa Sijoittamalla™.

Varapuu ei tee sijoitusneuvontaa, eikä meillä ole sijoitustuotteita tai -palveluita myytävänä. 

Livevalmennuksessa valmennuksen aikataulu on klo 10–18 lauantaina sekä sunnuntaina.

Verkkokurssissa materiaalit ilmestyvät välittömästi jäsenalueelle ja voit katsoa niitä rauhassa omalla ajalla niin usein kuin haluat. Ja kaiken lisäksi ne ovat käytössäsi loppuelämäsi ajan, joten ehdit varmasti selata kaiken läpi ja oppia kaiken hyödyllisen. Tarvitset vain joko puhelimen, tabletin tai pöytäkoneen sekä nettiyhteyden koulutusmateriaalien katsomiseksi.

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tiedämme myös, että valmennukset toimivat ja sisältö on hyödyllistä. Jos et kuitenkaan koe asiaa samalla tavalla, voit pyytää rahasi takaisin. Nykäise meitä hihasta valmennuksen jälkeen (tai verkkovalmennuksissa laita meille viestiä info@varapuu.fi 30 päivää ostosta) ja palautamme rahasi täysimääräisenä – emme kysy tyhmiä kysymyksiä, vaan palautamme rahasi. Sinulla ei ole siis minkäänlaista taloudellistä riskiä ostaa valmennusta.

Kyllä voit! Ja anna ihmeessä. On tärkeää, että koko perhe ja puolisosi innostuu asuntosijoittamisesta!

Kyllä, löydät tämän valmennuksen myös All Access -materiaaleista, joten sinun ei tarvitse erikseen ostaa tätä, jos olet hankkinut All Access -valmennuksen.