Sijoita taloutesi tulevaisuuteen: 

Anna meille 3 tuntia illastasi, niin saat uusimmat tiedot talouden tulevaisuudesta ja selätät epävarmuuden omasta rahataloudestasi!


Kiertue tulossa keväällä 2024! 


Jos haluat tietää miten vaurastumisesta tulee yksinkertaista ja helpompaa, laita puhelin 'älä häiritse' -tilaan ja lue tämä sivu – koska nyt sinulla on mahdollisuus oppia miksi keskiluokka köyhtyy… ja miten vältyt siltä!

 Varaa liput 77 € »


 
 

Mitä kaikkea kiinnostavaa kuulet Rahaillassa: 

 • Miksi talous ja rahamarkkinat AINA toistavat itseään - ja miten turvaat selustasi seuraavia mullistuksia varten!
 • Mitä maailman rahamarkkinoilla tapahtuu juuri NYT - ja miten käännät sen eduksesi!
 • Kuinka voi olla, että saat samalla rahalla koko ajan vähemmän (ja mitä voit tehdä sille)
 • ”Tee enemmän ja kovempaa” ei toimi rahan kanssa - miksi vaurastuvat vaikuttavat lähes laiskoilta…
 • Kuinka selviät plussan puolelle pahoistakin tappioista (nykyinen rahataidonvalmentaja kertoo omakohtaisesti!)
 • Miksi raha-asioissa ei kannata rajoittua ”yleiseen tietoon” – mitä ratkaisevaa rahavalmentaja löysi maailmalta!
 • Mistä johtuu, että palkkasi ostovoima heikkenee koko ajan (vaikka saisit säännöllisiä palkankorotuksia!)
 • Miten opit tulojesi noustessa myös pitämään rahasi ja kasvattamaan rahapinkkaasi (se on aivan eri taito!)
 • Kuinka suunnittelet rahataloutesi niin, että nouset uusille vaurauden tasoille (turhauttava paikallaan polkeminen jää taakse ja tiedät vihdoin miten onnistut!)

Varapuu mediassa

Jos elät tyytyväisenä palkasta toiseen, älä vaivaudu. Mutta jos olet valmis oppimaan miten tuloksia saavutetaan omassa taloudessa, hyppää mukaan!


Jokainen suomalainen varmasti tietää miten laihdutetaan: syö vähemmän ja liiku enemmän. Tämä ei siis ole pelkästä tiedosta kiinni. Sama pätee rahaan – tiedämme mitä pitäisi tehdä, mutta emme silti tee sitä. 

Kun haluat vaurastua, sinun täytyy saada tunne tukemaan vaurastumistasi. Usko tai älä: Muuttamalla tunteen, joka määrittää rahankäyttöäsi, vaurastuminen alkaa melkein kuin itsestään! 

Tunnetta, joka määrittää me kutsumme Rahatarinaksi. Se on tarina, jota kerromme itsellemme rahasta. Tämä tarina kertoo miten meidän kuuluu toimia rahan kanssa. Rahaillassa opit mikä Rahatarina on, miten se vaikuttaa rahan kanssa toimimiseen ja miten saat tuloksia aikaan omassa taloudessasi!

Osta liput ≫ 

Minkälainen Rahailta on kokemuksena?

 • Syväsukellus rahaan (tiedät pian asioita, joita tuskin kukaan lähipiirissäsi tietää)

 • Koet viihdyttäviä hetkiä vauhdikkaiden, kokeneiden puhujien seurassa

 • Saat uusinta tietoa, jolla selviät vääjäämättä pian tulevista talousmullistuksista voittajana!

Älä riskeeraa kovalla työllä ansaittuja rahojasi uudessa talouden laskusuhdanteessa. Opi alle kolmessa tunnissa miten varautua taantumaan ja saada sijoituksistasi enemmän irti

Oletko huomannut, että elämme maailmassa, jossa kaikki on syklistä? Vuodenajat ovat syklisiä, kuten myös yö ja päivä. Myös talous on syklistä – samat asiat tapahtuvat aina uudelleen ja uudelleen, ja historia toistaa itseään.  Mitä jos olisikin mahdollista ymmärtää mitä maailmassa tapahtuu ja mikä on seuraavana on nousussa ja mikä laskussa?  

Rahaillassa opit miten talouden syklit toimivat ja erityisesti miten raha toimii.  Elämme tällä hetkellä hyvin mielenkiintoista aikaa, jossa raha ja talous ovat suuressa murroskohdassa. Nämä murroskohdat ovat normaalille ihmisille ainutlaatuinen tapa vaurastua.

Tule Rahailtaan kuulemaan mitä ajankohtaista markkinoilla tapahtuu!

Osta liput ≫ 

Rahailta löytyy tällä hetkellä verkkokurssina


Tästä rahaillan verkkokurssiin

 Asiantuntijoilta kesti vuosikymmeniä kerätä nämä tiedot, mutta sinä voit hallita sen yhdessä illassa

Mikko Sjögren

Varapuun perustaja, päävalmentaja, sijoittaja, kirjailija

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Vanhempiensa liiketoimintakaupasta syntyneellä pienellä pesämunalla sijoittaminen osakemarkkinoille päätettiin aloittaa. Hävittyään yli puolet sijoittamistaan rahoistaan tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi.

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 30 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

Rahaillassa opit mitä Suomen suosituin rahataidonvalmentaja ymmärsi vaurastumisesta, kun hän kiersi ympäri maailmaa opiskelemas vaurastumisen salaisuuksia.

Ilkka Hikipää

Kultaeevan perustaja, sijoittaja


Hikipää on sijoittaja ja yrittäjä, joka on toiminut osakkaana ja toimitusjohtajana Vuokraturva Oy:ssä ja on ollut osakkaana myös Asuntoturva Oy:ssä, rahastomuotoisten asuntosijoitusten varainhoitoyhtiössä, joka rakensi Suomen ensimmäiset yksityissijoittajille suunnatut asuntorahastot.

Tällä hetkellä hän toimii toimitusjohtajana sijoituskultaa myyvässä KultaEeva Oy:ssä. Ilkka Hikipää on myös yksityissijoittaja ja on käyttänyt tuhansia tunteja opetellakseen talouden lainalaisuuksia sekä eri omaisuuslajeja.


Mitä Rahaillasta seuraa itsellesi ja taloudellesi: 

 • Ymmärrät miten ”pelaat” raha-asiasi oikein niin, että toimit rahajärjestelmän kanssa myötävirtaan ja menestyt

 • Opit näkemään taloutesi vinoumien juurisyyt (kuin röntgenkatseella) ja tiedät mistä käsin ne korjataan

 • Tiedät mistä rahavaikeutesi johtuvat… oli se sitten velkaa, tulojen vähyyttä tai sijoitustuottojen vähyyttä!

 • Kuulet sen yhden sijoitusinstrumentin (tuhansien joukosta), joka EI laske arvoltaan KOSKAAN… ja miten turvaat taloutesi tulevissa tyrskyissä sen avulla!

 • …ja tämä kaikki vain 3 tunnin sijoituksella itseesi ja mukavaan iltaan samanmielisten kanssa!

Asiakkaiden kokemuksia

100 % tyytyväisuustakuu – sinulla ei ole mitään taloudellista riskiä tulla valmennukseen

Tule valmennukseen kolmeksi tunniksi, opiskele ja tee muistiinpanoja. Jos silti valmennuksen jälkeen tuntuu, ettei tämä valmennus ollut sinulle hyödyllinen, tule nykäisemään violettipaitaista henkilöä hihasta. Saat rahasi takaisin – ainoa kysymys jonka kysymme sinulta on sinun tilinumerosi. 

Joko olet täysin tyytyväinen tai saat rahasi takaisin.

Osta lippusi Rahailtaan täydellä tyytyväisyystakuulla nyt! 

Bonus osallistujille: Vaurastumisen reseptit – e-kirja (arvo 27 €)


Kirja on mukaansatempaava ja havainnollinen opas oman talouden parempaan hoitamiseen. Kirjassa avataan esimerkkien kautta talouden perusajatuksia ja puretaan vaurastumiseen liittyviä vääriä uskomuksia ja myyttejä, kuten "sijoittaminen on vain varakkaille".

Punaisena lankana kulkee ajatus oman talouden hallinnasta vaurastumisen lähtökohtana. Kirjan ensimmäisessä osassa annetaan ohjeita, mikä omassa taloudessa ja vaurastumisessa on olennaista ja mitkä harhat estävät niin monia onnistumasta taloudenhoidossa. Samalla lukija saa konkreettisia työkaluja taloutensa hallintaan.

Ilman suunnitelmaa toimiva henkilö on sijoituspalveluja tarjoavien yritysten vietävissä. Vasta oman talouden ymmärtämisen ja tasapainottamisen jälkeen on mahdollista laatia realistinen suunnitelma, jonka pohjalta sijoittaa.

Toisessa pääluvussa perehdytään tarkemmin omaisuuslajeihin ja menestyksekkääseen sijoitustoimintaan oman talouden tarjoamista lähtökohdista.

Kirjan kolmannessa osassa perehdytäänkin sijoittamisen perusteisiin ja sijoitussuunnitelman laatimiseen.

Ilmoittaudu Rahailtaan nyt – lähetämme e-kirjan sähköpostiisi parin päivän kuluessa! 

Kyllä, haluan myös bonuksen » 

Haluatko siis jatkaa sekalaisten sijoitusneuvojien ahnaassa ristipaineessa…

VAI

…liitytkö nyt Varapuu-heimoon ottamaan raha-asiasi omiin käsiisi!Nyt on aika tehdä päätös – haluatko tulla Tampereelle, Helsinkiin, Jyväskylään, Lahteen vai Turkuun?

 
Osta liput nyt ja ota ystäväsi mukaan! 

Kyllä, haluan tulla Rahailtaan >>

Kyseessä on kolmen tunnin mittainen iltatilaisuus. Rahaillassa opit päivittämään sisäisen rahatarinasi arvokkaampaan versioon, jotta voit varautua tulevaan kriisiin ja hyötyä siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Varapuu on valmennusyhtiö, joka toi 15 vuotta sitten Rahataidonvalmennuksen Suomeen. Varapuun on perustanut Mikko Sjögren vuonna 2007. Missionamme on aikaansaada 10 000 taloudellista läpimurtoa Suomessa. Järjestämme tapahtumia livenä ja verkossa, joissa opetamme ihmisiä Taitavaksi Rahan Kanssa™ ja Tekemään Rahaa Sijoittamalla™.

Varapuu ei tee sijoitusneuvontaa, eikä meillä ole sijoitustuotteita tai -palveluita myytävänä. 

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tiedämme myös, että valmennukset toimivat ja sisältö on hyödyllistä. Jos et kuitenkaan koe asiaa samalla tavalla, voit pyytää rahasi takaisin. Nykäise meitä hihasta valmennuksen jälkeen (tai verkkovalmennuksissa laita meille viestiä info@varapuu.fi 30 päivää ostosta) ja palautamme rahasi täysimääräisenä – emme kysy tyhmiä kysymyksiä, vaan palautamme rahasi. Sinulla ei ole siis minkäänlaista taloudellistä riskiä ostaa valmennusta.

Laita viestiä info@varapuu.fi ja voit siirtää valmennuksen toiselle paikkakunnalle tai verkkokurssitallenteeseen.

Keskusta-alueen hotellin kokoustiloissa. Tarkemman sijainnin löydät Varapuun kalenterista ja sähköpostistasi, kun tilat on varattu. 

Rahailta kuulostaa hyvältä... miksi se on sitten niin edullinen?

Meillä, Varapuulla, on tavoitteena auttaa Suomeen 10 000 taloudellista menestystarinaa. Siksi haluamme tarjota ajantasaista tietoa rahaan ja vaurastumiseen liittyen sellaiseen hintaan, että sitä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa.

Emme halua, että jäät Rahaillasta pois hinnan takia.

Toivomme, että voimme olla mukana auttamassa sinua kohti omaa taloudellista menestystarinaasi!