Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennusviikonloppu

 

TÄMÄN VALMENNUKSEN JÄLKEEN VOIT TODETA:
”NYT YMMÄRRÄN, MISTÄ SIJOITTAMISESSA ON KYSYMYS JA MITEN PÄÄSEN ETEENPÄIN".


Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennukset 
27.–28.4.2024 klo 10–18, Tampere
26.–27.10.2024 klo 10–18, Helsinki


Tee Rahaa Sijoittamalla -viikonloppu: 

790 € sis.avl (norm 970 €)


 Varaa paikkasi valmennukseen ≫ 

Seuraavaan valmennukseen...Tee Rahaa Sijoittamalla -verkkokurssi: 

397 € sis. alv (norm. 490 €)


Varaa paikkasi verkkokurssille≫


Varapuu mediassa

Haluatko oppia minkälaisia rajoittavia uskomuksia sinulla on rahasta ja sijoittamisesta ja mitä niille voi tehdä?

Haluatko oppia ymmärtämään oman riskiprofiilisi ja hyödyntämään sitä?

Haluatko oppia lukemaan markkinoita kuin liikennevaloja?

Tule Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennukseen!


ENNEN KUIN YMMÄRRÄT SIJOITTAMISTA, SINUN TÄYTYY YMMÄRTÄÄ ITSEÄSI SIJOITTAJANA 


Toisin kuin yleisesti luullaan, menestys sijoittajana kumpuaa ensisijaisesti sijoittajan sisältä.

Omaisuuslajit, fundamentit ja tekninen analyysi ovat toisarvoisia ennen kuin olet tutustunut sisäiseen sijoittajaasi. Suurimman riskin muodostaa useimmiten sijoittaja itse – ei niinkään sijoitus. 

Tässä valmennuksessa luot vankan perustan, jolle rakentaa sijoitussalkkusi. Perinteisessä sijoituskirjallisuudessa opetetaan sijoittamaan pääosin osakkeisiin, ja hajauttamaan sijoitukset eri osakkeiden, toimialojen ja markkinoiden välillä. 

Jo pelkästään se, että sinun kanssasi tehdään henkilökohtainen sijoitussuunnitelma, asettaa sinut etulyöntiasemaan tavalliseen kansalaiseen verrattuna. Valmennuksessamme saat lisäksi paljon enemmän. Tämä valmennus tarjoaa sinulle viimeisimmän markkinatiedon ja osaamisen. On tullut aika heittää geelitukkien neuvot romukoppaan ja kuunnella menestyneitä ammattisijoittajia. He tietävät, mistä puhuvat. 

Ps.Tämän valmennuksen jälkeen sijoitusneuvojasi kysyy neuvoa sinulta.

"Hienoa osallistua seminaariin, jossa käytännössä hyödynnetään eri oppimiskanavien aktivointia ja tehostetaan näin havainnollisesti osallistujien oppimista. Alitajunnan ja tunteiden hyödyntäminen ja sen valmentaminen on harvinaista herkkua sellaisissakin koulutuksissa, jotka niin sanovat/luulevat tekevänsä. Tässä oli hienosti mallillaan se että kouluttaja on itse malli siitä mitä opettaa:) Siihen ei läheskään kaikki pysty.. Kiitos!"

 Leena  • Valmennuksen osallistuja

Valmennuksessa opit mm.


  • Minkälaisia rajoittavia uskomuksia sinulla on rahasta ja sijoittamisesta
  • Ymmärtämään oman riskiprofiilisi ja hyödyntämään tietoa käytännössä
  • Yksinkertaisimmat sijoitusstrategiat eri omaisuuslajeihin
  • Autamme sinut tekemään henkilökohtaisen sijoitussuunnitelman
  • Aloittamaan sijoittamisen ja luomaan merkittävää varallisuutta
  • Suojaamaan sijoituksesi
  • Lukemaan markkinoita kuin liikennevaloja
  • Tunnistamaan markkinoiden syklit ja varautumaan niihin
  • Tekemään rahaa sijoittamalla
  • Ja paljon muuta…

Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennus perustuu kokemukseemme onnistuneista ja epäonnistuneista sijoituksista. Opetamme sinulle vain ne asiat sijoittamisesta, joita itse käytämme päivittäisessä sijoittamisessamme. Tämä valmennus ei ole sinulle, jos haluat pitää nykyisen tulotasosi ja luotat eläkejärjestelmän pitävän huolen eläkkeestäsi.

Tämä valmennus voi olla ensimmäinen askeleesi polulla kohti taitavaksi sijoittajaksi.

Millainen sinä olet sijoittajana?

Tee Rahaa Sijoittamalla opettaa sinulle millainen juuri Sinä olet sijoittajana ja mitkä asiat juuri Sinun tulee huomioida (ja mitkä jättää huomiotta), jotta sinusta tulisi menestyvä sijoittaja. 

Kaikki sijoittamiseen liittyvä ja sijoittamiseksi luettava toiminta ei ole kaikkia varten ja Tee Rahaa Sijoittajamalla -valmennus auttaa sinua löytämään, kulkemaan ja menestymään juuri sinulle tarkoitetulla sijoittajan polulla.


Kuuntelemisen taito on kultaa – kuten myös ymmärrys siitä ketä ja milloin kuunnella

Olet varmasti kuullut joskus, että kuplan olemassa olon tietää siitä kun taksikuskit alkavat antaa sijoitusvinkkejä. Tai että aktiivisesti markkinoilla operoivat sijoittajat kertovat osakkeen hinnan alkavan laskea heti sen jälkeen kun he ovat sijoittaneet siihen.

Tee Rahaa Sijoittamalla auttaa ymmärtämään mistä ja miksi nämä ketomukset ja kokemukset syntyvät ja mikä tärkeintä: miten sinä voit toimia viisaammin."En olisi ikinä uskonut, että osallistun sijoittamis-kurssille! Minulla on ollut käsitys, että vain rikkaat voivat sijoittaa tai sitten vanhana jos jää ylimääräistä rahaa. Ja joka tapauksessa pitää olla “alan ihminen”. Kinnostuin ja innostuin raha-asioiden hoitamisesta, perheemme talouden kehittämisestä (esim. lainojen vyöryttämisen otimme heti käyttöön, upean voimakas sana tuo vyöryttäminen ja nyt jopa sijoittaminen alkoi kiinnostaa. Mikä parasta; teini-ikäisemme kiinnostui myös raha-asioista kun jaoin Sijoittamisen Perusteet -kurssilla oppimaani. Aikoo sijoittaa 15% kesätyötuloistaan.  Oppimista näissä asioissa on vielä paljon, siksi ilmoittauduimmekin siskoni kanssa syksyn Taitavaksi rahan kanssa-kurssille. Kiitos!"
 

 Hanna-Kaisa  • Valmennuksen osallistuja

Mikko Sjögren tässä terve!

Olen Rahataidonvalmentaja™, sijoittaja sekä Varapuun perustaja. Olen valmentanut tuhansia suomalaisia yli 15 vuoden ajan taitavammaksi rahankäyttäjäksi ja sijoittajaksi.

Nuorempana toimin sijoitusalalla myyden kaikenlaisia sijoitusinstrumentteja, siellä huomasin kuinka raaka laji sijoitusala on.

Asioista tehdään vaikeaselkoisia ja moni sijoitustermi on selitetty munkkilatinalla, josta ihan tavallinen ihminen ei voi ymmärtää mitään.

Lisäksi myytävissä sijoitustuotteissa oli usein erilaisia piilokustannuksia, joita ei voinut saada selville kuin ainoastaan kyselemällä oikeita kysymyksiä.

Asioihin ei ole tullut vieläkään muutoksia ja moni menee edelleen harhaan näiden asioiden kanssa.

Juuri sen takia olemme koonneet Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennuksen, jossa käymme läpi sijoittamisen perusteet yksinkertaisella ja ymmärrettävällä tavalla.

Tässä valmennuksessa opit, miten sinä voit vaurastua sijoittamalla. Olemme tehneet kaikkemme, jotta valmennuksen jälkeen voit todeta, että: ”Nyt ymmärrän, mistä sijoittamisessa on kysymys ja miten pääsen eteenpäin”.

Valmennus pohjautuu vuosien valmennus- ja sijoittamiskokemukseen.

Tämä kurssi ei ole sijoitusneuvontaa, elikkä emme kerro mihin sinun tulisi sijoittaa. Meillä ei ole myöskään myytävänä mitään sijoitustuotteita tai sijoituspalveluita. Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö.

 
 

 Ota yhteyttä! 

Tee Rahaa Sijoittamalla -viikonloppu 590 € (norm. 790 €) 

tai verkkokurssi 397 € (norm. 490 €) 


Tulevat valmennukset: 

27.–28.4.2024 klo 10–18, Tampere
26.–27.10.2024 klo 10–18, HelsinkiAnna meille yksi viikonloppu, ja luot itsellesi sijoitusuunnitelman, jolla teet rahaa ja opit pitämään sen markkinatilanteesta huolimatta  (kunhan noudatat sitä!)


Täytä tietosi ja hae mukaan Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennukseen! Kerro nykyinen tilanteesi, ja katsotaan yhdessä onko tämä valmennus sinulle sopivin vaihtoehto. 

Haluamme varmistaa, että olet oikeassa valmennuksessa ja se sopii nykyiseen tilanteeseesi. Näin saat valmennuksesta eniten irti. 

Hae mukaan valmennukseen täyttämällä lomake!  Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä niin pian kuin mahdollista.


"Todella lähti ihan uudenlaista kipinää syttymään kun aloin ymmärtää koko sijoittamista! Oma suunnitelma on kirjoitettu puhtaaksi ja tavoitteita kohti mennään – innostuin talousasioista ihan eri tavalla kuin ikinä ennen."

 Maria  • Valmennuksen osallistuja


Valmennuksessa opit kaiken tämän:

1. Miksi vaurastua, mitä se on ja mikä minua estää vaurastumasta?

Valmennuksen ensimmäisessä osassa käymme läpi vaurastumisen tärkeyttä ja haastamme vanhat käsitteet vaurastumisesta.

Lisäksi pureudutaan tyypillisimpiin esteisiin ja syihin, miksi useat ihmiset eivät koe vaurastumista omakseen. Käsittelemme myös muutamia tyypillisiä virheitä ja uskomuksia sijoittamisesta ja vaurastumisesta.

2. Oma talous kuntoon! 

Ennen sijoittamisen aloittamista, oma talous täytyy saada kuntoon. Toivomme, että olet käynyt Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksen, sillä se toimii pohjana tälle kurssille. Jos et ole osallistunut Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennukseen, suosittelemme käymään tämän osion läpi erityisen tarkasti.

Tässä moduulissa tehdään lyhyt yhteenveto sen annista tiivistettynä pakettina, joka varmasti vahvistaa ja antaa uutta näkemystä jo opitulle.


3. Mitä pitää ymmärtää ennen kuin sijoitat? 

Tiedätkö miksi haluat vaurastua sijoittamisen avulla? Sinulla on varmasti jotakin, mitä haluat saavuttaa, rakentaa tai turvata rahan avulla. Tässä moduulissa käsittelemme syitä sijoittamiselle.

Käymme myös läpi asioita, jotka täytyy ymmärtää ennen kuin sijoittaa. Yksi näistä asioista on korkoa korolle -periaate, joka on kaiken sijoittamisen ydin. Kuulet lisäksi mistä raha tulee.


4. Omaisuuslajit 


Mihin sitten voisi sijoittaa? Tässä moduulissa esitellään neljä omaisuuslajia. Saat eri omaisuuslajeista perustietoa, jonka jokainen taloudellisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneen tulee tietää.


5. Markkinasyklit, talous ja hajauttaminen pähkinänkuoressa

Tässä moduulissa saat yleistietoa, miten tai mistä haet talouteen liittyvää tietoa. Lisäksi kerromme sinulla markkinasykleistä, jonka avulla pääset uusiin ulottuvuuksiin vaurastumistarinassasi.

6. Miten parantaa sijoitusten tuottoa? 

Viimeisessä moduulissa nostamme esiin vielä tärkeimmät vaurastumisen seikat yhteenvetona. Ja kyllä, nyt olet valmis tekemään loppuun oman sijoitussuunnitelmasi.

Ehkä et ole vielä valmis ottamaan tämän moduulin oppeja käyttöön, mutta kerromme ne sinulle silti, koska osaamisesi, onnistumisten ja kompuroinnin kautta edettyä, olet valmis ottamaan enemmän riskejä. Mitä enemmän tiedät asioista, sitä hallitumpia riskisi ovat.

OLETKO VALMIS OPPIMAAN KUINKA TEHDÄ RAHAA SIJOITTAMALLA?

Kyseessä on kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Ota yhteyttä >>


Varapuun 100 % tyytyväisyystakuu

Jos et olet tyytyväinen valmennukseen, tule nykäisemään valmennuksen jälkeen hihasta ja palautamme rahasi täysimääräisenä. Sinulla ei ole siis minkäänlaista taloudellista riskiä ostaa Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennusta.

Joko olet täysin tyytyväinen tai saat rahasi takaisin.

Osta lippusi Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennukseen täydellä tyytyväisyystakuulla nyt! 

Tyytyväisyystakuu pätee myös verkkovalmennukseen – voit katsoa verkkovalmennusta 30 päivän ajan ilman taloudellista riskiä.


"Todella lähti ihan uudenlaista kipinää syttymään kun aloin ymmärtää koko sijoittamista! Oma suunnitelma on kirjoitettu puhtaaksi ja tavoitteita kohti mennään – innostuin talousasioista ihan eri tavalla kuin ikinä ennen."

 Maria  • Valmennuksen osallistuja


TÄMÄN KAIKEN SAAT NYT KAMPANJAHINTAAN... LUE MITÄ TARKALLEEN TEE RAHAA SIJOITTAMALLA -VALMENNUS SISÄLTÄÄ


Kun aloitin sijoittamisen minulle ensimmäinen isompi virhe raha-asioiden kanssa maksoi yli 10 000 euroa. Jos minulla olisi ollut itselläni silloin tämä valmennuksen tieto, niin ei olisi käynyt.

Mieti minkä arvoista sinulle on se, että laadit henkilökohtaisen sijoitussuunnitelman ja voit kasvattaa varallisuuttasi tietäen mitä oikeasti olet tekemässä?

Sinun ei tarvitse tehdä samoja kalliita virheitä kuin minä, vaan voit tehdä heti alusta alkaen oikeita asioita.

Tämän kaiken saat, kun tilaat lippusi kampanja-aikana:

Tee Rahaa Sijoittamalla -valmennuspäivä maksaa normaalisti 790 €, verkkokurssi 490 €...

Saat ne molemmat nyt yhteishintaan 790 €

Meillä on vino pino kirjeitä tyytyväisiltä asiakkailta, jotka ovat käyneet valmennuksessa, sanoen että se on ollut enemmän kuin hyvä investointi.

Jos mietit, niin se 790 € on vajaa kolme euroa päivässä vuoden ajan… Olisiko loppuelämän kestävien sijoitustaitojen oppiminen sen arvoista..?


Valmennuspaketti sisältää:


Tee rahaa sijoittamalla -livevalmennus (arvo 790 €)
Tule valmentautumaan paikan päälle menestyneiden sijoittajien oppiin ja ime itseesi kaikki tieto, joka auttaa sinua parantamaan sijoitustesi tuottoa.

Tee rahaa sijoittamalla -verkkokurssi (arvo 490 €)
6-osaisella verkkokurssilla opit sijoittamisen perusteet, luot henkilökohtaisen sijoitussuunnitelmasi ja opit miten saat parannettua sijoitustesi tuottoa.

ERIKOISBONUS 1: Aloittavan sijoittajan selviytymiskurssi (Arvo 97 €)
Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssilla opit mitä pankkien sijoitusneuvojat eivät kerro sinulle, mitä piilokuluja et näe ja mistä oikeasti oppii erottamaan huonon ja hyvän sijoituskohteen.

ERIKOISBONUS 2: Vaurastumisen Reseptit -ekirja (Arvo 29 €)
Vaurastumisen Reseptit -kirja kertoo, miten sinä voit vaurastua sijoittamalla. Teoksessa käydään läpi asiat, jotka sijoittajan pitää tietää, ennen kuin hän sijoittaa mihinkään ja valotetaan sitä, miten oma talous laitetaan sellaiseen kuntoon, että sijoittaminen on mahdollista.

 


"Asunnon arvonnousun hyödyntäminen remontoinnin jälkeen ja pankkineuvotteluissa. Exit-strategiaa en unohda. Stopparit ja niiden liikkumatarkkuus. Kiitos hyvästä konseptista. Kouluttaja on paras, kiitos!"

 Suvi  • Valmennuksen osallistuja
Miksi minun tulisi aloittaa sijoittaminen?

Tämä on hyvä kysymys, jota minulta kysytään usein ja tässä siihen vastaus:

Yleensä pelkkä rahan säästäminen tilillä johtaa siihen, että inflaatio syö rahasi ja sinulla on vähemmän rahaa tulevaisuudessa.

Esimerkiksi jos olisit säästänyt 35 markan (5,8 euron) lounassetelin vuodelta 2001, niin et saisi 5,8 eurolla nykyään edes lounasta ostettua.

Sinun tulisi aloittaa sijoittaminen siksi, että saisit sijoituksista parempaa tuottoa kuin inflaatio ja näin ollen sinulle olisi tulevaisuudessa enemmän rahaa.

Varapuu on valmennusyhtiö, joka toi 15 vuotta sitten Rahataidonvalmennuksen Suomeen. Varapuun on perustanut Mikko Sjögren vuonna 2007. Missionamme on aikaansaada 10 000 taloudellista läpimurtoa Suomessa. Järjestämme tapahtumia livenä ja verkossa, joissa opetamme ihmisiä Taitavaksi Rahan Kanssa™ ja Tekemään Rahaa Sijoittamalla™.

Varapuu ei tee sijoitusneuvontaa, eikä meillä ole sijoitustuotteita tai -palveluita myytävänä. 

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tiedämme myös, että valmennukset toimivat ja sisältö on hyödyllistä. Jos et kuitenkaan koe asiaa samalla tavalla, voit pyytää rahasi takaisin. Nykäise meitä hihasta valmennuksen jälkeen (tai verkkovalmennuksissa laita meille viestiä info@varapuu.fi 30 päivää ostosta) ja palautamme rahasi täysimääräisenä – emme kysy tyhmiä kysymyksiä, vaan palautamme rahasi. Sinulla ei ole siis minkäänlaista taloudellistä riskiä ostaa valmennusta.

Ikävää, että ajankohta ei sopinutkaan. Voit vaihtaa valmennuksen toiseen ajankohtaan tulevaisuuteen, antaa lipun ystävällesi i. Laita meille viestiä info@varapuu.fi ja katsotaan paras ratkaisu.

Valmennukset järjestetään keskusta-alueen hotellin kokoustilassa. Tarkan tiedot näet Varapuun kalenterista tai tuotteen lisätiedoista. Jos tieto ei ole kalenterissa, emme ole saaneet vielä vahvistusta tiloista. Ilmoitamme tarkan sijainnin lähempänä tapahtumaa.

Voit maksaa osamaksulla. Valitse kassalla maksutavaksi osamaksu ja saat sen jälkeen vaihtoehdon valita laskun tai maksun erissä (osamaksun).

Voit myös pyytää korottoman ja kuluttoman osamaksun suoraan Varapuulta sähköpostilla info@varapuu.fi

VERKOSSA:

Rahailta verkossa on kuvattu studiossa vuonna 2020 (sekä tallenteet tuoreimmalta kiertueelta, yleensä max 6 kk vanhoja). Valmentajat ovat samat kuin paikan päällä tapahtuvassa valmennuksessa. Rahailta verkossa on katsottavissa Varapuun verkkokurssialustalla omien tunnustesi kautta sinulle sopivana ajankohtana. Verkossa ei kuitenkaan ole vastaavaa interaktiivista osuutta muiden osallistujien kanssa kuten paikan päällä.

PAIKAN PÄÄLLÄ:
Paikan päällä ihmiset vaikuttavat valmennukseen merkittävästi enemmän. Paikan päällä järjestettävässä valmennuksessa on mahdollista jutella valmentajan, tiimiläisten ja muiden osallistujien kanssa taukojen aikana. Lisäksi pääset tutustumaan aiheeseen liittyvään kirjallisuuteen paikan päällä olevalla kirjapöydällä.

Paikan päällä tapahtuva valmennus on itsessään kokemus: pääset samaan tilaan yhdessä muiden samasta aiheesta kiinnostuneiden ja innostuneiden ihmisten seuraan. Valmennusten ilmapiiri ja paikalla oleva ryhmä mahdollistavat oman mielesi virittämisen oppimisen taajuudelle kohti oman elämäsi muutosta. 

Ennen kaikkea haluan, että inspiroidut sijoittamisesta ja sen mahdollisuuksista, niin että saat onnistumisen kokemuksia. Ja eihän sitä tiedä, jos tekisimme joskus yhteistyötä sijoittamisen merkeissä

Yhteistyö on myös rautaa sijoittamisessa, sillä olen yleensä löytänyt parhaimmat sijoituskohteet aina yhteistyössä jonkun toisen sijoittajan kanssa.


Kyllä – näin vahvasti väitän.

Valmennettevani ovat aloittaneet sijoittamisen ja alkaneet ymmärtää mistä sijoittamisesta on kyse tämän valmennuksen vinkeillä – en siis heitä näitä vinkkejä mistään hatusta

Asiakkaani ovat juuri kuin sinä – tavallisia ihmisiä, jotka aloittavat sijoittamisen ilman aiempaa kokemusta tai suuria rahamääriä.


Verkkokurssissa materiaalit ilmestyvät välittömästi jäsenalueelle ja voit katsoa niitä rauhassa omalla ajalla niin usein kuin haluat. Ja kaiken lisäksi ne ovat käytössäsi loppuelämäsi ajan, joten ehdit varmasti selata kaiken läpi ja oppia kaiken hyödyllisen.

Tarvitset vain joko puhelimen, tabletin tai pöytäkoneen sekä nettiyhteyden koulutusmateriaalien katsomiseksi.

Livevalmennuksessa päivä alkaa klo 10 ja jatkuu klo 18 saakka.


KYLLÄ, moni asiakkaamme on vähentänyt valmennuksen hinnan verotuksessa tulonhankkimikuluna. Huomaa, että jokaisen tilanne sijoittajana on erilainen ja verottajan käytännöt vaihtelevat. Verottaja saattaa pyytää lisäselvityksen, jonka jälkeen suurin osa asiakkaista on saanut valmennuksen onnistuneesti vähennettyä verotuksessa. On myös asiakkaita, jotka eivät ole tässä onnistuneet syystä tai toisesta. 

Kyllä voit! Ja anna ihmeessä. On tärkeää, että koko perhe ja puolisosi innostuu raha-asioista!

Kyllä, löydät tämän valmennuksen myös All Access materiaaleista, joten sinun ei tarvitse erikseen ostaa tätä, jos olet hankkinut All Access -passin.


Tyytyväisyytesi on meille kunnia-asia ja siksi tarjoamme osallistuneille Tyytyväisyystakuun. 

Toisin sanoen, jos et ole tyytyväinen 30 päivän jälkeen – olipa sille sitten joku hyvä syy tai ei – saat kaikki rahasi takaisin viimeistä senttiä myöten.

“On ok muuttaa mielensä”, kuten Ikeassakin sanotaan. Emme suoraan sanoen usko, että tälle takuulle tulee tarvetta, mutta haluamme näin osoittaa, että sinulla ei ole mitään riskiä verkkokurssiin osallistumisessa.

Tyytyväisyystakuu koskee vain niissä tapauksissa, että osallistuit verkkokurssiin ja pyysit rahojasi takaisin 30 päivän sisällä.

Livevalmennuksen tyytyväisyystakuu pätee valmennuspäivän iltaan saakka. Jos et koe saavasi rahoille vastinetta, tule nykäisemään hihasta saman päivän aikana ja saat rahasi takaisin.