Maksuton 30 minuutin Sparrauspuhelu asuntosijoittajalle

Menesty asuntosijoittamisessa markkinatilanteesta huolimatta – näin löydät oikean asunnon oikealta paikalta ja pidät huolen omasta taloudestasi


 

Varaa MAKSUTON 30 minuutin Sparrauspuhelu asuntosijoittamiseen! 


 

Investoi 30 minuuttia aikaasi ja voit säästää vuosien oppirahat –yksikin oppi asuntosijoittamisesta voi olla tuhansien eurojen arvoinen


Asuntomarkkina on tällä hetkellä haastavassa tilanteessa. Korot ovat korkealla ja uusia asuntoja on paljon myymättä. 

Viimeiset kymmenen vuotta on ollut asuntosijoittajan kulta-aikaa. Laina on ollut halpaa ja hetken "näytti" siltä, että asuntojen hinnat nousevat ikuisesti. Kappas vain, ei noussutkaan.

Kun markkinatilanne vaikeutuu, tiedon löytäminen, taitojen opiskelu ja asuntosijoittamisen strategia nousee entistä tärkeämpään rooliin.

Silloin kuin muut ovat innoissaan, ole varovainen. Ja silloin kun muut ovat varovaisia, ole innoissasi – parhaat diilit löytyvät pian. 


Maksuttoman Sparrauspuhelun varaaminen on paljon kivuttomampi reitti kuin opetella kaikki yksin – ja mitä sinulla on hävittävää?Tämä sopii sinulle, jos...

 • Haluat selkeyttä, rohkeutta ja uskallusta toimia asuntosijoittamisessa 

 • Haluat menestyä asuntosijoittamisessa

 • Et halua tehdä niska limassa töitä loppuelämääsi, vaan mieluummin vähentää työtuntejasi tekemällä asioita fiksummin

 • Olet valmis ottamaan vastaan opastusta ja tekemään asioita eri tavalla kuin tähän asti  

 • Asennoidut positiivisin mielin – saat keskustelusta paljon enemmän irti suhtautumalla positiivisesti ja avoimin mielin kuin jos mietit vain esteitä, ongelmia ja asioiden mahdottomuutta. On sinun oma päätöksesi, onko puhelun henki negatiivinen vai positiivinen. 

 • Haluat ottaa vastaan henkilökohtaista opastusta asiantuntijalta

 • Arvostat yhteistyötämme olemalla tavoitettavissa sovittuna ajankohtana.

Henkilökohtainen Sparrauspuhelu sinulle, joka haluat elämältä hieman enemmän... 


Kun Mikko Sjögren aikoinaan ymmärsi miten asuntosijoittaminen toimii, sanoi hän joulun ja juhannuksen osuneen samalle päivälle. 

Parhaimmillaan asuntosijoittamisessa ostat asunnon lainarahalla, jonka vuokralainen maksaa pois. Lisäksi 20 vuoden aikana myös asunto on nostanut arvoaan. 

Helppoa, eikös? 

Ei. Mutta yksinkertaista. 

Parhaimmillaan asuntosijoittaminen turvaa sinut loppuelämäksesi. 

Huonoimmillaan ostat väärän asunnon väärältä paikalta väärään aikaan ja menetät tuhansia euroja. 

Ennen kuin menet innoissasi eteenpäin, ota 30 minuuttia aikaa ja katsotaan miten suojaat oman taloutesi samalla kun sijoitat asuntoihin. Oman talouden tulee olla turvattuna, jos ja kun yllättäviä asioita tulee eteen.  

Vain 30 minuutissa...

Säästät vuosikymmenten yksinäisen opiskelun kirjastossa (teimme sen jo puolestasi)...

Et joudu lentämään ympäri maailmaa etsimässä vaurastumisen strategioita (teimme senkin jo puolestasi)...

Tiedät täsmälleen nykyisen tilanteesi ja mikä on seuraava asia, joka vie sinua eteenpäin omalla vaurastumisen polullasi. 


Varaa Sparrauspuhelu asuntosijoittamiseen ≫ 

Tässä lyhyt tiivistelmä siitä, mitä 30 minuutin Asuntosijoittamisen Sparrauspuhelussa käydään läpi:


 • Tärkein asia: Oma talous
  Kyse ei ole ainostaan asuntosijoittamisesta, vaan asuntosijoittajan omasta taloudesta. Oman talouden pitää olla suojattuna. Yksi putkiremontti ei saa jättää sinua nälkään. 

 • Miten haastavassa markkinatilanteessa voi tehdä tuottoa? Vaikka markinatilanne on hiljentynyt, ei se tarkoita sitä etteikö asuntosijoittamissa pystyisi menestymään, se ei vain enää ole niin helppoa. Kohta kuitenkin hyviä diilejä on tarjolla, joten työkalut kannattaa hioa valmiiksi.

 • Näin käytät velkavipua, vaikka korot olisivatkin korkealla.  Velkavipua voi vieläkin hyödyntää, mutta pelisäännöt ovat muuttuneet. Velkavipu tulee olla suhteutettu omaan talouteen, eikä sitä saa olla liikaa. Puhelussa käydään läpi sinulle sopiva velkavipu. 

 • Miten löydät oikean asunnon oikealta paikalta. Vaikka asuntomarkkina olisi täydellisessä asennossa, voit silti tehdä huonon ostoksen. Sama pätee toisinpäin. Huonossa markkinatilanteessa voit löytää oikean asunnon oikealta paikalta. Varaa puhelu, ja kerron miten! 

 • SEURAAVA ASKEL! Mihin jatkaa matkaa puhelun jälkeen? Näytämme sinulle seuraavan etapin vaurastumisen polullasi. Et siis jää yksin puhelun jälkeen, vaan otamme sinua kädestä ja kuljemme kanssasi oikeaan suuntaan. Se voi olla jokin Varapuun valmennuksista.

  Tarjoamme sinulle vaihtoehtoa, mistä yhdessä uskomme sinulle olevan hyötyä.


Varaa aika kalenterista ≫  

Ja miksi tämä on maksuton...? Onko tarkoitus ylipuhua minut johonkin mukaan?


Ensinnäkin: Varapuu ei tee sijoitusneuvontaa, eikä meillä ole myynnissä sijoitustuotteita eikä sijoituspalveluita. Ei siis tarvitse pelätä, että pyytäisimme sijoittamaan rahasi johonkin outoon tai kummalliseen. Tarkoituksemme on valmentaa sijoittajaa tekemään parempia päätöksiä oman taloutensa suhteen.

Olemme valmentaneet rahataitoja Suomessa yli 15 vuotta, ja yli 30 000 osallistujaa on käynyt valmennuksissamme.

Intohimonamme on valmentaa sinua vaurastumaan ja saavuttamaan taloudellinen hyvinvointi – olemme saavuttaneet sen itse ja haluamme auttaa myös muita pääsemään samaan tilanteeseen. Missionamme on luoda Suomeen 10 000 taloudellista läpimurtoa. 

Tästä syystä tarjoamme sinulle maksutonta Sparrauspuhelua.

Mikäli puhelun jälkeen yhdessä koemme, että sinä voit hyötyä Varapuun valmennuksista, annamme puhelun lopuksi ehdotuksen sopivasta Varapuun valmennuksesta. 

Haluamme painottaa, että sinun ei ole pakko ostaa mitään – Sparrauspuhelumme ei ole tyrkytystä tai pakkomyyntiä. 

Jos kuitenkin koet, ettei tämä ole sinun juttusi, toivotamme puhelun lopuksi toisillemme hyvät päivänjatkot ja jatkamme matkaan omiin suuntiimme.

Ehkä olet seuraava Varapuun kautta luotu taloudellinen läpimurto tai sitten lähdet puhelun jälkeen tekemään asioita omin päin. 

Sinulla ei ole siis muuta kuin voitettavaa – ei yhtään syytä olla varaamatta maksutonta Sparrauspuhelua.


Ok, varaan ajan kalenterista ≫ 

Kun joku kyselee sinulta 10 vuoden päästä "miten sinusta tuli noin menestynyt", voit vastata rutiinilla, että kaikki alkoi yhdestä puhelusta… 


Varaa puhelu heti,  saat varattua itsellesi sopivan ajan. 

Jokainen päivä, jonka odotat, siirtää vaurastumistasi hamaan tulevaisuuteen.


Kyllä, haluan varata ajan kalenterista ≫