6 vinkkiä, miten tavalliset ihmiset tienaavat rahaa Pokémon GO:lla

Jos joskus mietit, että sinun ideasi olisi hullu, mietipä hetki Pokémon GO:ta. Pelin idea on saada ihmiset urheilemaan ja jahtaamaan imaginääri-olentoja pitkin kyliä. Kuulostaako rahasammolta?

Se on totta! Pokémon GO -huuma on virallisesti valloittanut maailman. Uusi Pokémon GO on jo suositumpi kuin Tinder ja Twitter. On hyvä tarkistaa, onko sillä mahdollista tienata rahaa.

Peli perustuu teknologiaan nimeltä “lisätty todellisuus” (augmented reality). Yksinkertaisesti tarkoittaa sitä, että teknologian avulla tuodaan todelliseen maailmaan jotakin lisää.

Kuulutko ryhmään, jota ei voisi vähempää kiinnostaa vai haluaisitko olla ammattilainen Pokémon-kouluttaja? Katso, jos näistä vinkeistä joku tapa iskee sinuun.

pokemon-vs-tinder

Nämä vihjeet eivät ole tarkoitettu kaikille.

1. Rahaa Pokémon GO -kouluttajana

Miltä kuulostaisi, jos työpaikkana olisi Pokémon-kouluttaja. Se on täyttä totta. Tällä hetkellä suomessa on ainakin yksi rehdisti palkkaa saava kouluttaja. Tälläkin hetkellä ainakin Amerikassa yksityishenkilöt myyvät palveluita, että pelaavat tililläsi tuntiveloitusta vastaan.

2. Myy tilisi ja tienaa rahaa

Jos tilisi Level (taso) on yli 20, on mahdollista saada tuntuvaa rahaa eBaysta. Tilejä on myyty jopa hintaan 600-9000€.

3. Mainosta Brändiäsi

Olet varmaan huomannut Pokémon-kylttejä ja Facebook-päivityksiä, kuinka kouluttajat saavat sitä sun tätä alennusta, kun tulevat poikkeamaan heidän firmassaan. Yritykset voivat pistää läheiselle Pokéstopille houkuttimen, joka vetää puoleensa Pokémoneja ja luonnollisesti myös kouluttajia. Jos olet kahvilanpitäjä ja vieressäsi on Pokéstop, tätä kannattaa hyödyntää.

4. Myy vanhat Pokémon-korttisi

Vieläkö kätköistäsi löytyy vanhoja Pokémon-kortteja? Nyt voi olla korkea hetki kaivaa muuttolaatikoiden perukoilta vanhat lelut ja laittaa korttien myynti tulille.

5. Tee pientä bisnestä sivussa

Ainakin Tampereella ja Helsingissä löytyy keskuksia, joissa nuoret pelaajat notkuvat tuntikaupalla pyydystäen Pokémoneja samasta paikasta. Voit myydä tai vuokrata äkilliseen tarpeeseen tuoleja, sateenvarjoja, ruokaa, varavirtalähteitä ja kaikkea muuta mitä ihmiset muutenkin tarvitsevat.

Pokemon Go Tampere Koskipuisto
Kuva on otettu Tampereen koskipuistosta.

6. Netti haltuun villisti

Nyt, kun peli on julkaistu ja kilpaillaan kuka löytää kaikki ensimmäisenä, voit myydä kaikkea mikä auttaa matkassa. Opeta ihmisiä käyttämään Pokémon-karttoja tai myy Pokémon-aiheisia tuotteita. Voit tietysti tienata rahaa mainoksilla ja julkaista oppaita ja vlogeja Youtubessa matkallasi parhaaksi kouluttajaksi. Netin välityksellä lähes mikä tahansa on mahdollista.

Mitä mieltä olet tästä trendistä? Etkö saa tarpeeksesi Pokémonista vai oletko jo lopen kyllästynyt koko touhuun? Kerro meille, niin tiedämme.

Kiinnostaako sinua lisätulot? Tule mukaan Bisnesilta™ -valmennukseen ja opi mihin asioihin sinun kannattaa oikeasti keskittää aikasi ja energiasi!

Blogi on julkaistu 18.08.2021 ja päivitetty 5.5.2022. Blogin sanoma on, että hyvää bisnesälyä on se, että osaa hyödyntää kaikkea, mitä ympärillä tapahtuu. Se on myös taitoa valjastaa oma osaaminen tuottavaksi.

Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Kun asiakas ei vain toimi oikein