5 vinkkiä miten tehdä lisää rahaa!

On paljon erilaisia tapoja tehdä rahaa. Keräsimme ilmaiseen oppaaseemme 29 + 3 todistetusti toimivaa tapaa tehdä lisää rahaa. Tässä tekstissä käymme muutaman niistä läpi, jos haluat saada samantien kaikki vinkit, lataa opas ilmaiseksi täältä.

Poimi parhaat vinkit itsellesi ja ota askel kohti vauraampaa tulevaisuutta!

1. Kaupallista osaamisesi

Edellisessä tekstissä kerroin joensuulaisesta eläkeläisrouvasta, joka kaupallista oman leipomistaitonsa. Hän on loistava esimerkki osaamisensa kaupallistamisesta. Useimmat ihmiset tekevät päivittäin sellaisia asioita, joista muut olisivat valmiita maksamaan.
Ei tarvitse olla maskeeraaja osatakseen tehdä kauniita meikkejä. Jos osaat tehdä grafiikkaa tai nettisivuja, niille on aina kysyntää.

2. Tee ekstratöitä

Onko sinun mahdollista tehdä ylitöitä tai pätkätöitä nykyisten töiden lisäksi? Esimerkiksi Staffpoint tai Opteam tarjoavat mahdollisuutta tehdä monipuolisesti pätkätöitä silloin, kun sinulle sopii vastaamalla työtarjousviesteihin.

3. Hyödynnä opintolainasi

Laina on kuin ladattu ase. Jos sillä osoittaa väärään paikkaan, kun sitä käyttää, voi käydä huonosti. Oikein käytettynä sitä voit käyttää vipuvoimana esimerkiksi sijoittamisessa. Kelan sivujen mukaan opintolainaa ei kannata maksaa opintojen aikana eikä ennen tutkinnon suorittamislukukauden loppua. Voit sen jälkeen saada hyvitystä jopa 40% ottamastasi opintolainasta. Lisää tietoa opintolainan hyvityksestä ja sen laskureista www.kela.fi/opintolainahyvitys.

4. Myy ylimääräistä omaisuutta

Kaikilla meillä on kaapeissa sellaista tavaraa, jota emme käytä, mutta jota joku muu voisi käyttää. Esimerkiksi elektroniikkaa, viihdettä, vaatteita, työkaluja, kenkiä ynnä muuta. Vanhan tavaran myyminen on nykyään todella helppoa ja onnistuu esimerkiksi osoitteissa www.tori.fi tai www.huuto.net.

5. Sijoita

Sijoittaminen vaatii jonkin verran osaamista, mutta se ei ole vaikeaa oppia. Kaupankäyntialustat ovat kohtuullisen yksinkertaisia käyttää, tästä esimerkkinä www.nordnet.fi.
Saat jo toisena vuotena 120 euroa (pois lukien verot), jos laitat 100 euroa kuukaudessa säästöön ja saat sille 10% vuosituoton. Jos jatkat sijoittamista, saat tuottoa sekä jo sijoitetulle rahalle että uudelle rahalle, jota sijoitat kuukausittain. Oppimalla sijoittamaan voit tehdä suuriakin summia rahaa. 100 euroa kuukaudessa, 10% vuosituotolla poikii 20 vuodessa 72 400 euroa ja 30 vuodessa 208 000 euroa.

Opi kaikki 29+3 tapaa tehdä lisää rahaa!

Keräsimme yhteen oppaaseen 29+3 testattua tapaa kasvattaa tulojasi!

  • Tarvitsetko rahaa NYT HETI? Aloita kohdista #6, #12 ja #18 (jos omistat auton, kokeile kohtaa #20)
  • Etsitkö uusia mahdollisuuksia nykytyösi korvaamiseksi? Selkein vaihtoehto on #9, mutta katso myös #1 ja #4
  • 2 keinoa tehdä Internetistä pankkiautomaattisi 24/7 (kohdat #23 ja #24)
    … Ja monta, monta muuta!

Lataa opas ilmaiseksi täältä ››

 

Valmennusterveisin,

Mikko Sjögren
Varapuun perustaja ja päävalmentaja

 

 

 

 

 

 

P.S. Lataa maksuton opas ja opi 29+3 tapaa tehdä lisää rahaa! Lataa opas täältä ››

Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Miten ylijäämäinen talous saadaan aikaan?