Miten 73-vuotias eläkeläinen nosti tulojaan jopa 1500 euroa kuukaudessa?
Vuonna 2014 Joensuussa pidetyn iltatilaisuuden päätteeksi eräs rouva tuli kysymään: ”Mistä tällainen mummo voi vielä pienistä eläkerahoistaan säästää jotain sivuun laitettavaksi?” Kun lyhyen keskustelun päätteeksi selvisi, että hänen taloutensa pullonkaula oli tulojen pienuudessa, ei niinkään säästämisessa, hän totesi topakasti: ”Selvä homma! Minä teen lisätuloja ja ensi kerralla katsotaan, mitä niillä rahoilla kannattaa tehdä.” Kaiken sen perusteella mitä olemme valmennusmaailmassa nähneet, emme pitäneet todennäköisyyksiä rouvan puolella, mutta toivotimme hänelle onnea ja kannustimme lisätulojen hankkimiseen.
”Selvä homma! Minä teen lisätuloja ja ensi kerralla katsotaan, mitä niillä rahoilla kannattaa tehdä.”

Jopa 1 500 euroa kuukaudessa ylimääräistä!

Puoli vuotta myöhemmin yllätykseksemme näimme saman rouvan uudestaan koko päivän mittaisella valmennuksella. Ovella hän kiitti meitä kovasti ja sanoi, että hän on aloittanut bisneksen ja tienaa nyt 500-1500 euroa kuukaudessa ylimääräistä kuukaudesta riippuen.
Tuon lauseen jälkeen oli pakko kysyä mitä tapahtui ja mistä nuo tulot ovat peräisin. Rouva kuulemma tykkäsi leipomisesta ja leipoi naapureilleen pullaa, karjalanpiirakkaa, kakkuja, leipää ynnä muuta. Kun olimme puhuneet oman osaamisen kaupallistamisesta, hän otti asian tosissaan ja kaupallista tuon osaamisensa. Yllättävää kyllä, laittaessaan hintalapun leivoksiinsa, hän huomasi, että lähialueen perheet alkoivat ostaa mielummin isoäitien tekemää ruokaa. Hän kertoi tienaavansa tavallisesti 500€/kk, mutta ylioppilas-, rippi- tai muiden juhlien aikaan hän ansaitsee 1 500€/kk. Nyt, kun tulot ovat kohdillaan, rouva sanoi tulevansa valmennukselle oppimaan, miten nuo ylimääräiset rahat kannattaa sijoittaa. Vaikka intoa piisaakin, hän oli sitä mieltä, ettei 83-vuotiaana enää jaksaisi leipoa vaan haluaa sijoittamalla saada sellaiset tulot, että voi siinä vaiheessa nauttia eläkkeestään. Jos 73-vuotias eläkeläinen Joensuusta pystyy siihen, miksetpä sinäkin?

Opi 29+3 tapaa tehdä lisää rahaa!

Keräsimme yhteen 29+3 testattua tapaa kasvattaa tulojasi.
  • Tarvitsetko rahaa NYT HETI? Aloita kohdista #6, #12 ja #18 (jos omistat auton, kokeile kohtaa #20)
  • Etsitkö uusia mahdollisuuksia nykytyösi korvaamiseksi? Selkein vaihtoehto on #9, mutta katso myös #1 ja #4
  • 2 keinoa tehdä Internetistä pankkiautomaattisi 24/7 (kohdat #23 ja #24) … Ja monta, monta muuta!

Lataa opas ilmaiseksi täältä ››

Valmennusterveisin,
Mikko Sjögren
Varapuun perustaja ja päävalmentaja

P.S. Lataa maksuton opas ja opi 29+3 tapaa tehdä lisää rahaa! Lataa opas täältä ››
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
5 vinkkiä miten tehdä lisää rahaa!