Miksi työkaverit pärjäävät taloudellisesti hyvin ja minä en?

Oletko koskaan miettinyt miksi sinun työkavereillasi (ihmisillä, jotka tekevät samaa duunia kuin sinä ja joilla periaatteessa on sama palkka kuin sinulla) tuntuu aina olevan yllin kyllin rahaa? Oletko ihmetellyt, että miten heillä on varaa reissata ulkomailla ja vaihtaa parin vuoden välein autoa? Samaan aikaan sinä kituutat rahanpuutteessasi kuukaudesta toiseen ja selität lapsillesi, että minkä takia tänäkin vuonna hiihtolomareissu suuntautuu oman kylän pulkkamäkeen.

Minulla tuo yllä oleva tilanne oli ihan todellinen vielä joitakin vuosia sitten. En (ainakaan myönnä) ollut kateellinen, mutta ärsyttihän se vähän. Ihmettelin oikeasti, että mikä taika siinä on, kun duunikavereilla tuntui olevan vielä loppukuustakin rahaa tehdä mukavia asioita. Samaan aikaan itsellä kaupan kassalla ruokaostokset vilahtivat jo luoton puolelle. Joskus ajattelin, että he ovat varmaan perineet rahaa tai saavat sitä esimerkiksi vanhemmiltaan (lapsiensa isovanhemmilta).

Ero ei johdu tuloista

Jossain vaiheessa ymmärsin, että ero taloudellisessa tilanteessa ei johtunutkaan eroista tulojen tai saadun rahan määrässä. Ymmärsin, että ero johtui siitä, että heillä oli erilainen käytännöt rahan kanssa. Ymmärsin, että suurin eron aiheuttaja olinkin minä ja minun tapani käyttää rahaa. Ymmärsin, että minä itse olin omien rahaongelmieni aiheuttaja.

Kun havahduin tähän tosiasiaan, halusin palavasti oppia tietämään sen minkä he tiesivät ja toimimaan niin kuin he toimivat. Siksi aloin vajaa kolme vuotta sitten opiskelemaan aihetta ja lukemaan itseni (sekä oman rahakäyttäytymiseni) kehittämiseen liittyvää kirjallisuutta. Ensimmäisen vuoden aikana luin noin sata kirjaa, mutta vasta kun päädyin yhden noista kirjoista myötä Valmennusyhtiö Varapuun valmennuksiin, vasta sitten aloin oikeasti saada tuloksia. Vasta noiden valmennusten myötä opin oikeasti muuttamaan omia rahankäyttötottumuksiani.

Tiedän, että en ole ollut noiden ongelmieni kanssa yksin. Tiedän, että Suomessa on hyvin paljon sellaisia henkilöitä, joille nuo samat kysymykset rahan riittävyydestä ovat arkipäivää. Minä sain aikanaan avun Varapuun valmennusten kautta. Siksi minä haluan vuorostani auttaa muita.

Ota oma taloudellinen tulevaisuutesi haltuun päivittämällä rahataitosi

Päivitä Rahataitosi™ -valmennukseen olemme keränneet ne parhaat arkielämän työkalut sekä hyvät toimintamallit, joilla itse olemme saaneet hyviä tuloksia aikaiseksi.

Haluaisitko sinä oppia päivittämään rahataitosi ja saada tietoosi yksinkertaiset työkalut vaurastumiseen? Opit muun muassa nämä Päivitä Rahataitosi™ -valmennuksessa!

Ilmoittaudu valmennukseen täältä.

Päivitä Rahataitosi™ -valmennus on neljän tunnin valmennus, jonka aikana opit yksinkertaisia vinkkejä oman rahatilanteesi päivittämiseksi. Katso tästä linkistä sinulle sopivin paikka ja ajankohta ja klikkaa itsesi valmennukseen mukaan.

Koska tavoitteenamme on saada mahdollisimman monta henkilöä tälle itsensä kehittämisen ja oman talouden kasvumatkalle mukaan, olemme kynnyksen madaltamiseksi pudottaneet hinnan mahdollisimman alas. Hinta sinulle on 19€ (ovh. 67€)!

Koska olemme niin varmoja, että saat valmennuksesta oikeasti käytännön hyötyä, annamme valmennukselle täyden rahat takaisin -takuun. Eli jos valmennuksessa käytyäsi olet sitä mieltä, että siitä ei ollut sinulle hyötyä niin saat rahasi takaisin.

Nyt ei ole enää oikeastaan mitään muuta riskiä kuin se, että et tulekaan valmennukseen ja jäät jostain hyvästä ja hyödyllisestä paitsi.

Tutustu Päivitä Rahataitosi™ -valmennukseen ja varmista paikkasi ››

Tervetuloa valmennukseen!

Valmennusterveisin,

Petri Wirzenius
Rahataidonvalmentaja™, joka on auttanut satoja ihmisiä parantamaan talouttaan konkreettisin työkaluin.

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Tutustu uuteen Päivitä Rahataitosi™ -valmennukseen ja varmista paikkasi erikoishintaan 19€ (ovh. 67€) täältä ››

Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Miksi en onnistu, vaikka tiedän ja teen oikeita asioita?