Olenko tuomittu elämään loppuelämäni köyhyydessä?

Helsingin Yliopiston lehden artikkelissa: “Joka kymmenes suomalainen on köyhä – voiko köyhyyttä voittaa?” kirjoitetaan siitä,  mitä köyhyys tarkoittaa Suomessa. Absoluuttista köyhyyttä (elämiseen jää alle 1,67€/pv) Suomessa tuskin löytyy, mutta suhteellista köyhyyttä hyvinkin. Suhteellinen köyhyys tarkoittaa huono-osaisuutta verrattuna muuhun väestöön.

Rahahuolet ovat hyvinkin yleisiä

Valmennuksissamme käy paljon erilaisia ihmisiä erilaisine elämän- ja taloustilanteineen. Osa on jo vaurastuneita, mutta osa on taloudellisesti heikossa asemassa. Osalla meistäkin on omakohtaisia kokemuksia talousongelmista. Olemme auttaneet lukuisia ihmisiä vaurastumaan, toisia pois velkaongelmista tai jopa köyhyydestä, eli tiedämme oikeasti, miten saada tuloksia aikaiseksi.

Monesti meillä on olemassa uskomus, että meidän henkilökohtaiset rahaongelmamme tai epäonnistumiset oman taloutemme hoitamisessa ovat jotenkin ainutlaatuisia ja tekevät meistä jotenkin huonomman kuin muut ihmiset. Todellisuudessa erilaiset rahahuolet ja taloudelliset vastoinkäymiset ovat hyvinkin yleisiä.

Silloin kun itse tulin ensimmäisen kerran Varapuun valmennukseen, yksi itselleni tärkeimmistä ja vaikuttavimmista valmennusanneista oli se, että ymmärsin, että en ole omine virheineni mitenkään ainutlaatuinen tai huonompi muita.

Ero hyvän ja huonon taloudenpidon välillä

Meidän oma talouden hoitomme on ensisijaisesti tunne- eikä järkilaji. Eli meidän tunteemme ohjaavat rahan käyttöön ja kulutukseen liittyviä päätöksiämme. Jatkuvat vastoinkäymiset tai pettymykset omien paremman taloudenhoidon suunnitelmien kaatumisesta vievät meidän helposti negatiiviseen kierteeseen, josta emme itse pääse ulos. Ero vaurastumisen ja huonon taloudenpidon välillä saattaa kuitenkin olla hiuksenhieno ja käytännössä yksittäisiä satasia kuukaudessa.

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa käymme oman henkilökohtaisen rahatarinamme, suhteemme rahaan ja sen käyttöön, kimppuun. Valmennuksessa opimme tunnistamaan mistä se on syntynyt ja miten saamme muutettua sen parempia taloudellisia tuloksia aikaansaavaksi.

Heitä hyvästit taloushuolille, löydä oman taloutesi kätketyt voimavarat ja aloita vaurastuminen!

Käytätkö rahaa päivittäin? Tiesitkö, että raha-asiat ovat yleisimpiä riidan aiheuttajia parisuhteissa sekä yleisimpiä hyvinvoinnin heikentäjiä?

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus on viikonloppuvalmennus, jonka aikana tutustut omaan taloustilanteeseesi ja opit kuinka saat oman taloutesi haltuun. Valmennus sisältää kahdeksan osiota, joiden aikana käsittelemme muun muassa rahaan liittyviä uskomuksia, veloista eroon pääsyä, sijoittamisen aloittamista sekä askeleet taloudelliseen vapauteen.

Olemme keränneet valmennukseen ne parhaat arkielämän työkalut sekä hyvät toimintamallit, joilla me ja asiakkaamme olemme saaneet hyviä tuloksia aikaiseksi.

Koska olemme niin varmoja, että saat valmennuksesta oikeasti käytännön hyötyä, annamme valmennukselle täyden rahat takaisin -takuun. Eli jos valmennuksessa käytyäsi olet sitä mieltä, että siitä ei ollut sinulle hyötyä, niin saat rahasi takaisin.

Nyt ei ole enää oikeastaan mitään muuta riskiä kuin se, että et tulekaan valmennukseen ja jäät jostain hyvästä ja hyödyllisestä paitsi.

Tutustu Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennukseen ja varmista paikkasi!

 

Ps. Paina tästä, niin pääset tutustumaan ihmisiin Varapuun takana! Mikäli olet kiinnostunut valmennuksesta voit myös ottaa yhteyttä myyjiimme täältä!

Tervetuloa valmennukseen!

Valmennusterveisin,

Petri Wirzenius Entinen ulosottovelkojen maksaja, nykyinen Rahataidonvalmentaja™, joka on auttanut satoja ihmisiä parantamaan talouttaan konkreettisin työkaluin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
3 asiaa mihin rahaa tarvitaan