Onko sinut ohjelmoitu onnistumaan vai epäonnistumaan oman henkilökohtaisen taloutesi hoidossa?

Meillä jokaisella on oma rahatarinamme, eli oma henkilökohtainen suhteemme rahaan sekä rahan käyttöön. Tuo rahatarina vaikuttaa olennaisesti siihen, että onko raha meille positiivinen asia, joka luo mahdollisuuksia ja jonka avulla rakennamme uutta. Vai, onko raha meille negatiivinen asia, josta on aina pulaa ja josta myös usein riidellään. 

Meihin jokaiseen on ohjelmoitu meidän oma rahatarinamme. Jotta voisimme oikeasti saada hyviä tuloksia omassa vaurastumisessamme aikaiseksi ja tehdä rahasta meille positiivinen voimavara, tulee meidän ymmärtää tuo ohjelmointimme ja tarpeen vaatiessa uudistaa tarinaamme.

Ohjelmointi on tapahtunut kolmella eri tavalla:

1. Verbaalinen tapa: kuulemalla

Mitä olemme kuulleet oman lähipiirimme puhuvan rahasta ja millainen on ollut heidän suhteensa rahaan. Onko raha ollut asia, josta vanhempamme ovat riidelleet vai onko se ollut positiivinen resurssi, jolla rakennetaan uutta.

2. Mallintaminen: näkemällä

Ihmiset ovat mallintamisen mestareita. Mallintaminen on meissä sisäänrakennettu prosessi – siksi on tärkeää, että ympäröimme itsemme ihmisillä, jotka ovat jo saavuttaneet niitä tuloksia, joita kohti itse pyrimme.

3. Erityiset tapahtumat: kokemalla

Onko sinulla itselläsi tai lähipiirissäsi tapahtunut jotain poikkeuksellista rahan kanssa? Erityisiin tapahtumiin liittyy usein voimakas tunne. Usein tuo tunne on pelko tai epävarmuus. Nuo tunteet saattavat estää meitä tietoisesti tai alitajuisesti menestymästä, koska ne vaikuttavat negatiivisesti meidän tekemiseemme.

Vaikka periaatteessa meillä olisi riittävä määrä tietoa ja osaisimme tehdä oikeita asioita, vääränlainen ohjelmointi saattaa estää meidän vaurastumisemme ja menestymisemme. Emme voi luonnollisestikaan vaikuttaa siihen, että minkälaiseen perheeseen tai varallisuuteen olemme syntyneet. Mutta tiedostamalla oman ohjelmointimme (rahatarinamme) synnyn, voimme uudistaa sen paremmin meidän menestystämme tukevaksi.

Valmennusyhtiö Varapuun valmennuksissa saat meiltä oivalliset työkalut muuttaa oma rahatarinasi ja suhteesi rahaan positiiviseksi. Positiivisen rahatarinan avulla pystyt saavuttamaan parempia tuloksia omassa henkilökohtaisessa taloudessasi ja vaurastumisessasi.

Katso ilmainen webinaari, jossa Rahataidonvalmentaja Mikko Sjögren kertoo miten 101 dollaria voi auttaa sinua pääsemään eroon rahahuolistasi! Ilmoittaudu tästä!

Kukaan meistä ei syntynyt rahataitojen kanssa. Kyseessä on taito, jonka olemme opetelleet matkan varrella. Mutta kysymys kuuluu: Jos emme ole tietoisesti opiskelleet aihetta, mistä olemme oppineet rahankäyttötapamme?

Mikko Sjögren käy asiaa tarkemmin läpi webinaarissa (tallenne), jossa hän kertoo yksinkertaisen esimerkin avulla mistä johtuu, että toiset saavat parempia tuloksia taloudellisesti kuin toiset. Miksi toiset voittavat, ja toiset kamppailevat ikuisesti laskupinon kanssa?

Hän kertoo asian niin yksinkertaisen esimerkin avulla, että saat siitä varmasti kiinni. Kun ymmärrät sen, oivallat samalla miten sinäkin voit jatkossa tienata enemmän tekemällä saman määrän töitä kuin aiemmin!

WEBINAARIN AIKANA OPIT MUUN MUASSA:

  • Miten 101 dollaria voi auttaa sinua pääsemään eroon rahahuolistasi?
  • Miten voit ansaita enemmän rahaa tekemästäsi työstä helpommin ja nopeammin?
  • Mikä yksi asia erottaa vauraat ja vaurastuvat muista?
  • Kuulet myös esimerkkitarinan miten eräs yksinhuoltajaäiti selvisi velkamontusta sijoittajaksi!

Pääset katsomaan ilmaisen tallenteen tästä!

 

Valmennusterveisin,

Petri Wirzenius Entinen ulosottovelkojen maksaja, nykyinen Rahataidonvalmentaja™, joka on auttanut satoja ihmisiä parantamaan talouttaan konkreettisin työkaluin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Psssst! Meiltä löytyy muitakin ilmaisia tallenteita sekä webinaareja, mitkä lähetetään suorana joka viikko. Jos kiinnostuit, klikkaa tästä!

Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Miten oma taloutemme liittyy työhyvinvointiimme?