Tee kuten vauraat ihmiset ja nauti elämästäsi – Näin onnistut!

Tuntuuko työ ikuiselta raadannalta? Tee mieluummin niin kuin vauraat ihmiset ja nauti elämästäsi.

Kun työpäivän päätteeksi saavut kotiin, tuntuuko olo väsyneeltä ja ainoa mitä tekisi mieli tehdä on kaatua sohvalle, laittaa telkkari päälle ja viettää ilta ruutua katsellessa? Tuntuuko siltä, että arki on pelkkää suorittamista ja viikonloputkin menevät pelkästään arjen kuormasta palautumiseen?

Kuvitellaanpa tilanne, että teet sellaista työtä, josta et pidä, että saat siitä sen verran rahaa, että ylipäätään viitsit käydä töissä ja teet töitä vain sen verran, että ettet saisi työstäsi potkuja. Kuvitellaan vielä, että tuolla palkalla ostat asioita, joita et oikeasti tarvitse, mutta ne saavat sinut näyttämään hyvältä muiden ihmisten (kuten naapurit ja sukulaiset) silmissä. Ei kuulosta hääviltä, vai mitä? Jos tämä on kuva sinun työnteostasi, ei ihme, että työnteko tuntuu raskaalta.

Tämän päivän yhteiskunnassa käydään paljon keskustelua työn kuormittavuudesta, loppuun palamisista sekä stressistä. Täytyykö työnteon olla kuormittavaa? Voiko työstä nauttia?

Miten vaurastuvien työnteko eroaa muista?

Tohtorit Thomas Stanley ja William Danko tutkivat 90-luvulla amerikkalaisia miljonäärejä. He tutkivat millaisia he ovat ihmisinä ja mitkä ominaispiirteet olivat mahdollistaneet heidän menestyksensä. Tuon tutkimuksen aikana kävi ilmi, että yksi keskeinen piirre oli se, että he tekivät sellaista työtä, josta he oikeasti nauttivat. Eli noille miljonääreille työn tekeminen olikin positiivinen asia.

Siitä on hyvinkin paljon etua, että tykkää siitä mitä tekee. Silloin työ itsessään kuluttaa vähemmän energiaa ja tuloksetkin ovat paljon parempia. Kun työ kuluttaa vähemmän, jää enemmän energiaa muuhun elämään ja ihmissuhteisiin.

Miten saavuttaa tilanne, että oikeasti tykkää omasta työstään?

Miten saavuttaa tilanne, että oikeasti tykkää omasta työstään?

  1. Opettelet nauttimaan olemassa olevasta työstäsi
  2. Vaihdat työtä sellaiseen, jonka tekemisestä nautit
  3. Luot itse itsellesi sellaisen työn, josta nautit

Vaurastumisen polulla oikean työn löytäminen on vain yksi askel. Pelkkä raha itsessään ei luo vaurautta, vaan vauraaseen elämään kuuluu kokonaisvaltainen hyvinvointi. Raha onkin vain resurssi, millä mahdollistetaan eri asioita kokonaisvaltaisesti vauraassa elämässä. Mutta tekemällä työtä, josta oikeasti nautimme, tienaamme paremmin ja ylipäätään elämme paremmin. Eli elämme vauraammin.

Ota ensiaskeleesi kohta taloudellisesti tasapainoista tulevaisuutta päivittämällä rahataitosi!

Päivitä Rahataitosi™ -valmennukseen olemme keränneet ne parhaat arkielämän työkalut sekä hyvät toimintamallit, joilla me ja asiakkaamme olemme saaneet hyviä tuloksia aikaiseksi.

Haluaisitko sinä oppia päivittämään rahataitosi ja saada tietoosi yksinkertaiset työkalut vaurastumiseen? Opit muun muassa nämä Päivitä Rahataitosi™ -valmennuksessa!

Päivitä Rahataitosi -valmennus on neljän tunnin valmennus, jonka aikana opit yksinkertaisia vinkkejä oman rahatilanteesi päivittämiseksi. Valmennus on saatavilla nyt verkkokurssina.

Koska tavoitteenamme on saada mahdollisimman monta henkilöä tälle itsensä kehittämisen ja oman talouden kasvumatkalle mukaan, olemme kynnyksen madaltamiseksi pudottaneet hinnan mahdollisimman alas.

Koska olemme niin varmoja, että saat valmennuksesta oikeasti käytännön hyötyä, annamme valmennukselle täyden rahat takaisin -takuun. Eli jos valmennuksessa käytyäsi olet sitä mieltä, että siitä ei ollut sinulle hyötyä niin saat rahasi takaisin.

Nyt ei ole enää oikeastaan mitään muuta riskiä kuin se, että et tulekaan valmennukseen ja jäät jostain hyvästä ja hyödyllisestä paitsi.

Tutustu Päivitä Rahataitosi -valmennukseen ja varmista paikkasi!

Tervetuloa valmennukseen!

Valmennusterveisin,

Petri Wirzenius Entinen ulosottovelkojen maksaja, nykyinen Rahataidonvalmentaja™, joka on auttanut satoja ihmisiä parantamaan talouttaan konkreettisin työkaluin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Olenko tuomittu elämään loppuelämäni köyhyydessä?