6 asiaa, jotka yhdistävät rikkaita

 

Me kaikki olemme kuulleet tarinoita menestyneistä ja rikkaista ihmisistä – mutta miten he ovat päätyneet tuohon asemaan? Syntyivätkö he kultalusikka suussaan?

Tony Robbins on haastatellut usean vuoden ajan maailman rikkaimpia ja menestyneimpiä ihmisiä ja selvittänyt mikä näitä ihmisiä yhdistää. Alla kuusi asiaa, jotka Robbins on saanut selville – ja jotka sinunkin kannattaa omaksua itsellesi!

 

1. He eivät halua hävitä rahaa

Warren Buffet on sanonut: ”Sääntä numero yksi: Älä häviä rahaa. Sääntö numero kaksi: Älä unohda sääntöä numero 1.” Menestyneet ihmiset ymmärtävät tämän, sillä he ymmärtävät kuinka paljon rahan menettäminen tulee heille loppupeleissä maksamaan. Siksi he ovat pakkomielteisiä rahan menettämisen ehkäisemiseksi.

 

2. He ymmärtävät epäsymmetrisen riski/tuotto -suhteen arvon

Menestyneet ihmiset ottavat ainoastaan pieniä riskejä potentiaalista suurta tuottoa vastaan. Yksi historian menestyneimmistä sijiottajista Paul Tudor Jones, ottaa riskejä ainoastaan suhteessa 1:5. Toisin sanoen hän riskeeraa yhden dollarin tehdäkseen viisi dollaria – eli 500 %:n tuoton. Monet sijoittajat riskeeraavat kaiken ja toivovat vastineeksi 8 %:n tai 10 %:n tuottoa – tai vähemmän.

 

3. He tietävät, että he voivat erehtyä

Jokainen Robbinsin haastattelemista menestyjistä oli nöyrä ja tarpeeksi kokenut ymmärtääkseen, että jokainen heistä tulee olemaan väärässä joskus. Siksi he suojaavat omaisuutensa siten, että he tekevät rahaa myös silloin, kun ovat väärässä.

 

4. He ymmärtävät tehokkaan verosuunnittelun hyödyn

Jokainen meistä tietää, että emme saa itsellemme jokaista euroa, jonka tienaamme. Saamme ne eurot, jotka onnistumme pitämään. Siksi nämä menestyneet sijoittajat sijoittavat siten, että he pystyvät pitämään mahdollisimman suuren osan tienaamistaan rahoista laillisesti. Näin he pääsevät nopeammin omiin taloudellisiin tavoitteisiinsa.

 

5. He ovat antajia

Menestyneet ihmiset ymmärtävät, että tiukasti omasta vauraudestaan kiinnipitäminen on köyhä ajattelutapa, joka juontaa juurensa menettämisen pelosta. Sen sijaan menestyneet ihmiset haluavat elää avokätisesti ja auttavat niitä, jotka apua todella tarvitsevat. Heistä jokainen on löytänyt omat tapansa auttaa – he tietävät, että antaminen on yksi elämän tärkeimmistä asioista.

 

6. He opiskelevat jatkuvasti

Menestyvät ihmiset ymmärtävät, että oppiminen ei lopu koskaan. Aivan kuten maailman parhaat urheilijat eivät koskaan lakkaa harjoittelemasta ja parantamasta omaa suoritustaan, nämä rahapelin mestarit opiskelivat jatkuvasti lisää voidakseen parantaa omaa rahapeliään ja menestystään.

 

 

 

Jos haluat olla kuten rikkaat, sinun täytyy omaksua rikkaiden ajattelutapa

 

Miksi keksiä pyörää uudelleen, kun voit ottaa mallia niistä, jotka ovat jo tehneet ja menestyneet? Muista kuitenkin pitää huoli, että seuraat sellaisia jalanjälkiä, jotka vievät kohti haluamaasi tavoitetta. On turha seurata huippu-urheilijan jalanjälkiä, jos et ensinnäkään halua urheilla.

Etsi ne ihmiset, jotka ovat tehneet saman, jonka haluat itse saavuttaa – ja ota heistä mallia!

 

 

 

Haluatko saada lisää vinkkejä oman talouden parantamiseksi? Klikkaa itsesi uutiskirjelistallemme sivun oikeasta reunasta, niin saat sähköpostiisi tiedon uusista blogeistamme! 

 

 

 

 

sisään Raha-ajattelu
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Suomalainen haaveilee rahasta ja omaisuudesta – tunnistatko omat haaveesi?