Yrittäjä! Tämän tiedostamalla eteesi avautuu uusi maailma…
Olen kuullut sanonnan, että köyhästä ja laiskasta ei ole yrittäjäksi, mutta silti monet pienyrittäjät kituuttavat itse ilman palkkaa, eikä ne yrittäjän työpäivät ole yleensä kahdeksan tuntisia. Nykyisin ei ole trendikästä puhua miehistä ja naisista erikseen, mutta ihan tutkimusten mukana naisyrittäjät hinnoittelevat työnsä väärin, eli töitä tehdään liian halvalla. Yrittäjien on pakko maksaa YEL maksua, ja todella monet yrittäjät maksavat kaikista pienintä maksua, joten eläkkeelle pääsy on enemmän kauhistus kuin ihana odotus. Raha kun on muutenkin meillä mystinen asia ja siitä ei ole ollut soveliasta puhua, ainakaan muille. Myös yrittäjän on pitänyt mieluummin olla vaatimaton ja pitää suu supussa raha-asioista. Varmaan tämä asia on muuttumassa tulevaisuudessa ja menestys saa myös näkyä, mutta kyllä vieläkin moni uskoo, että vaatimattomuus kaunistaa, näinhän vanha sananlasku sanoo.

Raha kun on muutenkin meillä mystinen asia ja siitä ei ole ollut soveliasta puhua, ainakaan muille. Myös yrittäjän on pitänyt mieluummin olla vaatimaton ja pitää suu supussa raha-asioista.

Onneksi nykyisin näkee paljon jo oikeaa myymistä, sekä itsensä ja oman yrityksen brändäämistä, eli ollaan aidosti ylpeitä siitä mitä tehdään ja osataan. Moni yrittäjä kuitenkin tekee liian paljon itse eikä osaa jakaa töitään. Joko ei anneta vastuuta, eikä olla valmiita muutoksiin, tai pelätään liikaa epäonnistumisia. Yrittäjän olisi joskus ihan järkevää teettää jollain toisella sellainen työ, jonka joku muu osaa paremmin ja keskittyä itse, vaikka myymiseen. Niin kuin talous yleensäkin, yrityksetkin menevät ylä- ja alamäkiä. Talous noudattelee nousuja ja laskuja ja kaikki vaikuttaa kaikkeen, joten yrittäjänkin pitää varautua yllätyksiin. Välillä saattaa tuntua, ettei jaksa ja tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin. Ehdotankin että tee se, mutta vain kolmeksi tunniksi, no matkojen kanssa koko päivä. Katso tästä linkistä onko Mikko Sjögren Varapuulta, jossain sinulle sopivassa kaupungissa pitämässä Rahailta-valmennusta. He ovat yhdessä Ilkka Hikipään kanssa kertomassa rahan tarinaa sekä tarinaa rahasta, takaan että ilta on hintansa väärti. Voit ottaa tänne jonkun yrittäjäystäväsi mukaan, hävittävää teillä ei ole, sillä valmennuksella on 100 %:n tyytyväisyystakuu.
Tutustu ja tilaa lippusi Rahailtaan™ nyt!
Yrittäjänä olet rahan kanssa tekemisissä koko ajan, halusitpa tai et, uskon että Ilkan sekä Mikon tarinat kiinnostavat sinua ja yrittäjäystävääsi. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ja ihan kuin kaikki muutkin, yrityskin voi aloittaa pienillä asioilla. Kaikki taidot voi opetella, myös rahaan liittyvät. Mallit mitä olemme saaneet rahan käytöstä, voivat tulla meille hyvinkin kaukaa ja vaikuttavat meihin olimme yrittäjiä tai emme. Yrittäjänkin on tärkeää itse tunnistaa ja tiedostaa oma Rahatarinansa™, se voi avata kokonaan uuden maailman.

Mallit mitä olemme saaneet rahan käytöstä, voivat tulla meille hyvinkin kaukaa ja vaikuttavat meihin olimme yrittäjiä tai emme. Yrittäjänkin on tärkeää itse tunnistaa ja tiedostaa oma Rahatarinansa™, se voi avata kokonaan uuden maailman.

Mikko kertoo, miten Velkamurskain™ toimii ja avaa sinulle Rahatarinasi™ merkitystä. Usein yrittäjät sijoittavat asuntoihin ja kiinteistöihin, eikä sekään ole huono juttu, mutta Ilkka kertoo sinulle myös muista vaihtoehdoista, sellaisesta jota et ehkä ole tullut ajatelleeksi. Ota kalenteri käteesi katso aikataulut täältä ja varaa paikat. Tässä voi olla uuden alku, jota ei kannata jättää käyttämättä! Pienet yritykset lisääntyvät tulevaisuudessa ja Suomen Yrittäjien mukaan tällä hetkellä yksin yrittäjien määrä on yli puolet kaikista yrittäjistä. Alle 10 henkilöä työllistäviä yrityksiä meillä on yli 93 %:a, joten näiden kaikkien ihmisten jaksaminen ja hyvinvointi on erittäin tärkeä ja merkityksellinen asia. Yrittäjä pitää viimeiseen asti kiinni työntekijöistään ja heidän hyvinvoinnistaan, mutta joskus pitää muistaa myös itseään. Tämä on yksi tapa eikä riskiä ole, kun et tyytyväisyystakuun vuoksi voi menettää mitään.

Yrittäjä pitää viimeiseen asti kiinni työntekijöistään ja heidän hyvinvoinnistaan, mutta joskus pitää muistaa myös itseään.

Lue lisää Rahaillasta™ ja ilmoittaudu mukaan täältä ››

Terveisin,

Tupu Utriainen
10times Oy:n Valmentaja-valmennuksessa 2018
P.S. Tarkista Rahailta™-kiertueen aikataulu ja ilmoittaudu mukaan täältä ››
sisään Raha-ajattelu
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Kauneus maksaa 2 413€ vuodessa – Näillä pienillä muutoksilla säästät lähes kolmasosan!