10 parempaa uskomusta rahasta, jotka tarvitset vaurastuaksesi
Ristiriitaiset ajatukset estävät meitä menemästä eteenpäin ja tekemästä asioita unelmiemme eteen. Avain on paremmissa uskomuksissa.

Ristiriitaiset ajatukset estävät meitä menemästä eteenpäin ja tekemään asioita unelmiemme eteen. Avain on paremmissa uskomuksissa.

 

10 parempaa uskomusta rahasta, jotka tarvitset vaurastuaksesi

Uskomukset vs. tekeminen

Kaksi ihmistä taistelee 100m juoksukilpailusta. Toinen uskoo voittavansa ja toinen tietää häviävänsä. Jos tehtäisiin veto, niin kumpaa veikkaisit?

Oletko nähnyt ihmisiä, jotka haluavat pudottaa painoa, mutta mikään dieetti tunnu purevan? Saattaa olla, että hän esimerkiksi uskoo, että “lihavuus on geeneissä” tai “ehkä minut on tarkoitettu lihavaksi”. Jos nämä ovat kantavat uskomukset terveyteen liittyen, se on kuin yrittäisi ajaa autoa käsijarru pohjassa ja ilman vaihdekeppiä. Muut menevät ohi niin, että heilahtaa.

Kuitenkin vieressä saattaa olla ihminen, joka on tismalleen samassa tilanteessa ja yhtä painava, mutta hän pystyy pääsemään “normaalipainoon”. Miten se on mahdollista? Hän on saattanut oivaltaa, että “muutkin ovat siihen pystyneet siihen, joten minäkin pystyn.”

Mikäli olet jumissa, kannattaa lukea aiempi kirjoituksemme 5 vinkkiä pois jumista

Taloutesi on uskomuksiesi heijastus

Sama pätee raha-asioissa.  Olet varmasti kuullut sanonnan “rikkaat ovat pahoja ihmisiä”. Kuka järkevä ihminen haluaisi olla paha ihminen? Ei kukaan. Tukeeko tämä uskomus matkaa vaurauteen, vai jarruttaako se?

Heti kun meinaa alkaa menestyä ja vaurastua, päässä syttyy punainen summeri, joka hälyyttää, että kohta tapahtuu jotain kauheaa ellei tätä mahdollisuutta pilata keinolla millä hyvänsä.

Mietitäänpä hetki aiempaa sanontaa… Ovatko ihan kaikki rikkaat varmasti 100%:sti pahoja ihmisiä? Ihanko jokainen? Mitenkäs Rovion miljonäärit, jotka haluavat palauttaa palveluksen takaisin ja sijoittavat suomalaisiin nuoriin yrityksiin, kannustavat muita eteenpäin ja maksavat veronsa Suomeen? Voisiko löytyä edes jonkin verran rikkaita ihmisiä, jotka ovat hyviä?

Ovatko uskomuksesi rahasta vanhentuneet? Päivitä Rahatarinasi tästä

 

PÄIVITÄ RAHATARINA - MUUTA TULOKSET

 

Muuta uskomukset tukemaan vaurastumistasi

Uskomukset pyörivät meidän alitajunnassa. Siksi emme osaa oikein kiinnitä niihin erikseen huomiota. Se on huono siinä mielessä, että negatiiviset uskomukset on vaikeita tunnistaa. Se on hyvä asia, että meitä tukevat uskomukset auttavat meitä automaattisesti, jolloin tekemisestä tulee hauskaa ja jopa helppoa.

Kaikillä meillä on rahaan liittyen jokin tarina rahasta, jota höpötämme itsellemme huomaamattamme. Onko sinun rahatarinnassasi jo päätetty, että mikään ei onnistu ja elät köyhänä lopun elämääsi vai antaako tarinasi sinulle mahdollisuuden kasvaa?

Koska luet tätä tekstiä, haluat todennäköisesti saada parempia tuloksia rahan kanssa. Haluatko edetä käsijarru päällä, yhdellä vaihteella vai haluaisitko autosi kulkevan sutjakkaammin liikenteessä?

Tässä on 10 parempaa uskomusta rahasta, jotka tukevat sinua saamaan tavoitteesi:

 

1. Minulle tapahtuu hyviä asioita koko ajan

2. Olen hyvä manageroimaan rahaa

3. Kun menestyn, pystyn auttamaan muita enemmän

4. Se joka kuuseen ei kurkota, elää siinä katajapensaassa koko elämänsä

5. Raha tekee töitä minun puolestani

6. Olen hyvä ihminen ja teen hyviä asioita päivittäin

7. Kaikki voivat menestyä

8. Rahaa on rajattomasti

9. Eteeni tulee hyviä mahdollisuuksia koko ajan

10. Saavutan unelmani päivä päivältä enemmän ja enemmän

Jos haluat päivittää rahatarinasi parempaan versioon, mieti nykyisiä kantavia uskomuksiasi ja pyri muuttamaan niitä pikkuhiljaa paremmaksi. Toinen nopeampi tapa on ottaa mallia jo vaurastuneilta ihmisiltä. Siitä syystä olemme rakentaneet Päivitä Rahatarinasi -verkkokurssin.

Päivitä Rahatarinasi -verkkokurssi sisältää kaksi osaa:

1. Miten maailmantalous on rakennettu ja miten nykyisiin ja tuleviin kriiseihin voi varautua

2. Mitä omassa henkilökohtaisessa taloudessa tarvitaan vaurastumiseen

Nopeuta vaurastumista ja osta Päivitä Rahatarinasi nyt 15€ (norm. 49€)

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi
Mitä on todellinen vauraus?
Mitä todellinen vauraus tarkoittaa? Mitä eroa vauraudella ja rikkaudella on – vai onko niillä eroa? Tässä tekstissä käyn asiaa läpi.