3 syytä miksi jokainen haluaa lisää rahaa

Raha on jo niin vanha keksintö, että luulisi sitä olevan jo kaikilla – vaan eipä ole. Oletko huomannut, että käytännössä jokainen haluaa lisää rahaa?

 

blog kuva - 3 syytä miksi jokainen haluaa lisää rahaa

 

Tuntuuko sinusta ettei sinulla ole tarpeeksi? Vai tuntuuko sinusta, että sinulla on niin paljon rahaa ettet enää tiedä, mihin sen kaiken kanssa oikein joutuisi? Se on jo vähän harvinaisempi ongelma, mutta niitäkin tulee aina välillä vastaan.

Jos vastasit: “kyllä, minusta tuntuu, että minulla ei ole tarpeeksi rahaa?” niin…

Lataa ilmainen oppaamme 32 todistetusti toimivaa tapaa tehdä rahaa

 

Valmennusyhtiö Varapuun missiona on auttaa ihmisiä toteuttamaan taloudelliset unelmansa ja tavoitteemme on auttaa Suomeen 10 000 taloudellista menestystarinaa. Kerromme vain ne vinkit ja taidot, joilla olemme itse tehneet rahaa ja vaurastuneet. Emme muuta.

On olemassa ihmisiä, jotka sanovat etteivät halua enempää ja että tyytyvät siihen, mitä heillä on.

Todellisuudessa he kuitenkin sanovat: “Haluaisin lisää rahaa, mutta en usko voivani tienata enempää ilman suuria uhrauksia, joten tyydyn tähän.” Tästä syystä suurin osa suomalaisistakin lottoaa viikoittain. Toivotaan jonkin yksittäisen tempun tai tuurin muuttavan koko taloudellisen tulevaisuuden.

 

1. Rahanpuute riistää huomiota onnellisuudelta

Oletko joskus ollut tilanteessa, jossa olisit ollut lähes vararikossa? Silloin on hankalampaa olla aidosti onnellinen, koska velkojat ovat koko ajan kimpussa, täytyy miettiä ruoka-ostokset kilohinnan perusteella ja harrastuksiin ei jää paljoa aikaa.

Vaikka tietäisit, että hyvä fyysinen kunto tuo mukanaan parempaa henkistä kuntoa, voi olla ettei kuntosalikorttiin tai lempiharrastukseen ole rahaa.

Todella moni menestynyt ihminen on joskus ollut vararikossa elämänsä aikana. Se elämänvaihe on niin yleistä ettei sitä kannata pelätä. Merkittävä ero menestyneen ja ei-menestyneen ihmisen välillä on yksi päätös. Olet saattanut olla persaukinen pitkän aikaakin jo. Tilanteesi muuttuu kuitenkin vasta sen jälkeen, kun katsot tilannettasi ja sanot: “Nyt saa riittää! Minä ansaitsen parempaa!”

 

2. Halutaan näyttää muille, että hyvinhän tässä menee

Mediassa ja mainoksissa halutaan, että ihmisillä syntyy tarve ostaa erilaisia tavaroita, vaatteita ja status-symboleita. Jennin Linnanjuhlapuvusta puhutaan viikkoja varsinaisen tapahtuman jälkeenkin vielä.

Tavaran hamstraamisessa ei ole mitään pahaa eikä se ole väärin, mutta kannattaa käyttää hyödyksi harkinnan voimaa ja ostaa mieluummin sitä, joka tekee sinut onnelliseksi eikä sitä, josta luulet muiden tykkäävän. Toisten miellyttäminen omalla kustannuksella on polku, joka saattaa johtaa väärentyneeseen minäkuvaan ja pahoinvointiin.

 

3. Halutaan ostaa erilaisia kokemuksia

Kun rahasta kysytään rikkailta, he pitävät rahaa monesti pelinä. Rahan tekemisestä on tullut matkan aikana hauskaa. Muistetaan kuitenkin se, että raha ei itsessään tee ketään onnelliseksi. Se kuitenkin mahdollistaa tekemään asioita, joita muuten ei pystyisi tekemään.

Onko sinulla unelma jostain harrastuksesta? Haluaisitko syödä ja maistaa asioita, joita et ole vielä kokeillut? Haluaisitko matkustaa enemmän? Haluaisitko tehdä hyväntekeväisyyttä? Useimmat unelmat maksavat rahaa. Haluatko saada muutoksen maailmassa?Muuten paras tapa tehdä muutos maailmaan on aloittaa omasta itsestäsi ja parempi rahatilanne auttaa siinäkin.

Miltä sinusta tuntuu? Ansaitsetko sinä enemmän rahaa?

Älä jää ilman uusia ideoita, vaan lataa ilmaiseksi 32 tapaa tehdä rahaa -opas

 

29 Tapaa tehdä rahaa - lataa opas ilmaiseksi

 

sisään Rahankäyttö
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Vaurastumisen Kaava – Ensiaskeleet unelmien elämään