5 tapaa antaa läheisillesi lahjaksi sen mitä he todella haluavat

 

Joulu tulla jolkottaa… Joko on lahjat hankittuna?

Yksi suurimmista joulunajan stressitekijöistä liittyy lahjojen valintaan. Joka vuosi kohtaamme saman haasteen: Miten löytää täydellinen lahja? Oli kyse sitten ystävästä, perheenjäsenestä tai työkaverista, lahjan valinta tuntuu olevan aina yhtä hankalaa.

Voisitko kuvitella joulun ilman lahjoja? Kuvittele: antamisen ilo mutta ilman stressiä joululahjojen hankinnasta, niiden paketoimisesta tai toimittamisesta!

Nauti joulun ajasta enemmän yhdessä läheistesi kanssa ja anna lahjaksi yhteistä aikaa, sillä lopulta aika, jonka vietämme heidän kanssaan on joulun tärkein asia. Alla viisi vinkkiä yhteisen ajan viettämiselle.

 

 

5 vinkkiä miten voit antaa läheisillesi lahjaksi sen mitä he todella haluavat

 

1. Matkustakaa yhdessä

Jätä kiireinen ja stressaava lahjojen ostaminen muille ja lähde perheesi kanssa Lappiin tai etelän lämpöön, tai vaikka puolisosi kanssa sille romanttiselle matkalle, josta olette puhuneet jo vuosia!

Kun matkustat yhdessä läheistesi kanssa, yhteisestä ajasta tulee joulun paras lahjanne. Matkalla on helppo unohtaa arjen kiire ja pysähtyä nauttimaan ympärilläsi olevista rakkaimmistasi. Matkan aikana koetut kokemukset ja luodut muistot kulkevat kanssasi läpi elämän – toisin kuin tavarat, joita monesti ostetaan joululahjaksi ja jotka lopulta unohtuvat…

Valitkaa kohteeksi omalle budjetillenne sopiva vaihtoehto, joka vastaa mahdollisimman hyvin juuri teidän tarpeitanne ja toiveitanne.

 

 

2. Viettäkää erityinen ilta

Jos matkustaminen aiheuttaa paniikin ja ahdistuksen tunnetta, ajattele mitä voit tehdä läheistesi kanssa lähellä. Vietä erityinen ilta puolisosi kanssa: käykää siinä hienossa ravintolassa, johon ette yleensä raaski mennä tai lähde ystäviesi kanssa katsomaan esitystä, jonka te kaikki olette halunneet nähdä.

Todennäköisesti lähimmäisesikin ovat helpottuneita, kun välttyvät lahjojen valitsemisen tuskalta – ja samalla pääsette yhdessä viettämään muistorikkaan illan!

 

 

3. Anna lapselle kokemus

Lapset tuntuvat rakastavan joulua ja lahjoja kaikista kohderyhmistä eniten. Kenties oma tai sisaren lapsesi on kirjoittanut joulupukille pitkän listan leluista, joita toivoo saavansa aattona. Oletko koskaan laskenut kuinka monta lelua lapsi saa joululahjaksi? Kuinka monesta noista leluista tulee se lempilelu, jolla leikitään seuraava vuosi – kunnes seuraavana jouluna saadaan sitten taas uusia leluja… Loputon kierre on valmis. Ja kaiken tämän lisäksi, ikävä kyllä, omat lelut tuntuvat aina olevan tylsempiä kuin naapurilla on. Mikä ratkaisuksi?

Kysy lapsiltasi tänä jouluna haluaisivatko he mieluummin kokemuksen kuin lelun. Pianotunti, jalkapalloturnaus tai päivä trampoliinipuistossa merkitsee todennäköisesti enemmän kuin mikään lahja, jonka laittaisit kuusen alle.

 

 

4. Oppikaa yhdessä uutta

Mikä olisikaan hienompi tapa viettää yhteistä aikaa kuin oppia yhdessä jotain uutta! Ehkä haluatte hioa tanssitaitojanne tanssikurssilla, oppia hieronnan salat tai ottaa vihdoin oman taloutenne hallintaan…

Tiesitkö, että raha-asiat ovat yleisimpiä riidan aiheuttajia parisuhteissa sekä yleisimpiä hyvinvoinnin heikentäjiä?

Anna tänä jouluna lahjaksi yhteinen oppikokemus: valmennusviikonloppu, jonka avulla saatte oman talouden hallintaanne! Kun talous on hallinnassanne ja tiedät kuinka paljon rahaa käytettävissäsi on, joululahjojen hankkiminenkaan ei ole enää niin stressaavaa…

 

Nyt saat Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuslipun hintaan 247€ (norm. 390€)! Käytä kassalla koodia: TRKJOULU ja anna lahja, joka vie teidät kohti vauraampaa huomista!

 

 

5. Tehkää hyvää

Tiedätkö parempaa tunnetta kuin se, että näet toisen onnellisilta kasvoilta kuinka paljon sinun antamasi apu on toiselle merkinnyt? Tehkää tänä jouluna yhdessä hyvää ja ilmoittautukaa esimerkiksi vapaaehtoiseksi auttamaan vähäosaisia.

Tutustu erilaisiin tapoihin ja mahdollisuuksiin auttaa paikkakuntasi sivustoilta!

 

 

 

Muista, että täydellinen lahja ei välttämättä tarkoita materiaa. Eikä siihen välttämättä kulu rahaa. Anna itsellesi ja läheisillesi tänä vuonna lahja, jota ei rahalla saa, ja viettäkää aikaa yhdessä.

 

 

Pssst! Jos kuitenkin haluat tilata lahjoja pukinkonttiin verkkokaupastamme, tilaathan 17.12. mennessä niin tilauksesi ehtii jouluksi perille.

 

 

 

sisään Rahankäyttö
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
7 vinkkiä miten välttyä rahaongelmilta lomalla!