“Pankki vai luotto?” Maksatko tuplahintaa ostoksistasi?

Sen lisäksi, että luottokorteissa on korkeat korot ja laskutuslisät, se saa meidät tutkimusten mukaan ostamaan enemmän. Voit kääntää yhtälön ja muuttaa velkasi sijoituksiksi.

 

Maksatko tuplahintaa ostoksistasi? Pankki vai luotto

 

Maksatko tuplahintaa ostoksistasi?

Vuoden 2001 Drazan Prelacin ja Duncan Simesterin tuktimuksessa otettiin joukko ihmisiä ja kerrottiin heille mahdollisuudesta ostaa liput loppuunmyytyyn baseball-peliin. Liput olivat todella haluttuja. Ensimmäiselle ryhmälle sanottiin, että liput täytyy ostaa käteisellä ja toiselle ryhmälle sanottiin, että ne pitää maksaa luottokortilla. Niille, jotka maksoivat luottokortilla olivat valmiita maksamaan TUPLAHINNAN lipuista verrattuna käteisostajiin. Yksi paljon siteerattuja tutkimuksia on Dun & Bradstreetin teettämä tutkimus, jossa ihmiset kuluttivat 12-18% enemmän luottokorteilla kuin käteisellä.

Tällä hetkellä luottokortteja ja pikalainaa tarjotaan ihmeellisissäkin paikoissa. Norwegian-lentoyhtiö tarjoaa luottokorttia, jolla voit maksamalla kerryttää lentopisteitä. Samoin S-rynmä on tehnyt oman pankin ja K-ryhmäkin tekee yhteistyötä Nordean kanssa. Osassa Postin konttoreitakin mainostetaan lainaa. Miksi?

Velka on siitä kätevä työkalu, että velka rikastuttaa niitä, jotka osaavat sitä hyödyntää. Sijoitusasuntoon voi esimerkiksi hankkia lainan ja saada tuottoa omalle ja lainatulle rahalle. Mikä olisikaan sen parempi bisnes kuin tehdä rahaa ilman vastinetta. Pikalainat rikastuttavat nimenomaan niiden tarjoajia.

Mitä enemmän sinut saadaan ottamaan huonoja lainoja, sitä isommat korot ja sitä enemmän maksat. Loistotarjous vai mitä!

 

Muunna luottokorttivelat sijoituksiksi

Kyllä, luottokorteissa on käteviä ominaisuuksia kuten vakuutukset esim. lentolippuihin. Siitä huolimatta kannattaa pitää mielessä, että niitä “hyötyjä” tarjotaan vain sen takia, että saadaan ihmiset ottamaan enemmän velkaa. Se on susi lampaiden vaatteissa, jos niiden kanssa ei ole varuillaan.

Ylivoimaisesti helpoin tapa saada tasaista 10-20% vuosituottoa on maksaa pois kaikki huonot pikalainat ja lopettaa velkaantuminen ilmaisella oppaallammeLuottokorteissa korkoa korolle -ilmiö toimii sinua vastaan ja kun et enää maksaa sitä korkoa, saat pitää kaikki korkoihin käytetyt ylimääräiset eurot itselläsi. Kun maksat pois kaikki luottokorttilainat, tuotto on myös verotonta.

Kun olet murskannut pois kaikki lainasi Velkamurskaimen avulla, sinun ei tarvitse enää maksaa korkoja ja kuukausilyhennyksiä, jolloin sinulle jää enemmän rahaa käteen. Älä tee sitä virhettä, että päätät tuhlata vapautuneet rahasi, vaan laita korkoa korolle -ilmiö tekemään töitä sinun puolestasi ja opi tekemään rahaa sijoittamalla.

Yksinkertaisilla opeilla kuka tahansa voi oppia sijoittamisen vaietut salaisuudet ja tehdä tasaisesti hyvää tuottoa.

 

sisään Rahankäyttö
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Maailman ylikulutuspäivä