Mitä on todellinen vauraus?
Mitä todellinen vauraus tarkoittaa? Mitä eroa vauraudella ja rikkaudella on – vai onko niillä eroa? Tässä tekstissä käyn asiaa läpi.


Sekoitamme monesti sanat “vauraus” ja “rikkaus”. Rikkaudella tarkoitetaan ensisijaisesti taloudellista vaurautta. Todellinen vauraus taas tarkoittaa rikkauden sijaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Mistä vauraus koostuu?

Vaurauden voidaan sanoa koostuvan neljästä elämän osa-alueesta:

  1. taloudesta
  2. fyysisestä hyvinvoinnista
  3. henkisestä hyvinvoinnista
  4. sosiaalisista suhteista

Kun puhutaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, tarkoittaa se sitä, että kaikkien näiden neljän tekijän pitäisi olla kunnossa. Voimme kuvata vaurautta ympyränä, joka koostuu neljästä lohkosta. Mikäli jokin lohkoista olisi huomattavasti heikompi tai vahvempi kuin toiset, aiheuttaisi se epätasapainoa pyörän pyörimiseen. Siksi on tärkeää, että osa-alueet ovat tasapainossa keskenään.

Muista tämä, kun pyrit kehittämään varallisuuttasi

Kun pyrimme kehittämään omaa varallisuuttamme, tulee meidän samalla kehittää kaikkia neljää osa-aluetta. Eli jos tavoittelisimme vaikkapa itsekkäästi ja muiden kustannuksella taloudellista vaurautta, todennäköisesti samalla sabotoisimme omaa sosiaalista hyvinvointiamme. Silloin aiheuttaisimme omalla toiminnallamme epätasapainoa elämänpyöräämme, eli estäisimme omaa vaurastumistamme.

Mikä on sinun hyvinvointisi pullonkaula? Sinun kannattaa keskittyä juuri siihen. Valmennuksissamme autamme ihmisiä kehittämään omaa taloudellista hyvinvointiaan. Tavoitteenamme on antaa ihmisille edellytykset poistaa taloudellinen pullonkaula oman hyvinvoinnin kehittämisen tieltä. Eli valmentamalla rahataitoja, me autamme ihmisiä saavuttamaan tasapainoisen ja oikeasti kokonaisvaltaisesti vauraan elämän.

Ota askel kohti vauraampaa elämää päivittämällä rahataitosi!

Olemme keränneet Päivitä Rahataitosi™ -valmennukseen ne parhaat arkielämän työkalut sekä hyvät toimintamallit, joilla me ja asiakkaamme olemme saaneet hyviä tuloksia aikaiseksi.

Haluaisitko sinä oppia päivittämään rahataitosi ja saada tietoosi yksinkertaiset työkalut vaurastumiseen? Opit muun muassa nämä Päivitä Rahataitosi -valmennuksessa!

Päivitä Rahataitosi -valmennus on kolmen tunnin valmennus, jonka aikana opit yksinkertaisia vinkkejä oman rahatilanteesi päivittämiseksi. Katso tästä linkistä sinulle sopivin paikka ja ajankohta ja klikkaa itsesi valmennukseen mukaan.

Koska tavoitteenamme on saada mahdollisimman monta henkilöä tälle itsensä kehittämisen ja oman talouden kasvumatkalle mukaan, olemme kynnyksen madaltamiseksi pudottaneet hinnan mahdollisimman alas.

Koska olemme niin varmoja, että saat valmennuksesta oikeasti käytännön hyötyä, annamme valmennukselle täyden rahat takaisin -takuun. Eli jos valmennuksessa käytyäsi olet sitä mieltä, että siitä ei ollut sinulle hyötyä, niin saat rahasi takaisin.

Nyt ei ole enää oikeastaan mitään muuta riskiä kuin se, että et tulekaan valmennukseen ja jäät jostain hyvästä ja hyödyllisestä paitsi.

Tutustu Päivitä Rahataitosi -valmennukseen ja varmista paikkasi!

Tervetuloa valmennukseen!

Valmennusterveisin,

Petri Wirzenius Entinen ulosottovelkojen maksaja, nykyinen Rahataidonvalmentaja™, joka on auttanut satoja ihmisiä parantamaan talouttaan konkreettisin työkaluin.

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi
Säästäjä ja tuhlari parisuhteessa – miten onnistuu rahanjako?