Korkoa korolle: Eurolla päivässä miljonääriksi
Pääsevätkö miljonääreiksi vain harvat ja valitut "superrikkaat" vai olisiko se mahdollista sinullekin? Tässä tekstissä kerromme, miten kenestä tahansa voi tulla miljonääri, kunhan hän tekee nämä kolme asiaa oikein.

Onko mahdollista tulla miljonääriksi eurolla päivässä?

Sitä voi olla äkkiseltään vaikea uskoa. Kunhan vain laitetaan euro sivuun säännöllisesti ja annetaan sille aikaa ja korkoa korolle -kasvua.

“llman korkoa korolle -kasvua miljoonan kerryttäminen vaatii 35 vuoden ajan 78,28 euroa säästöön joka päivä 35 vuotta putkeen.”

Tämä tarkoittaa, että laitetaan 28 571 € vuodessa puhdasta rahaa säästöön joka vuosi. Keskipalkkaisen suomalaisen pitäisi laittaa melkein koko bruttopalkkansa pelkkään sijoittamiseen, että se onnistuisi.

Jos sama keskipalkkainen ihminen aloittaa 30-vuotiaana säästämään euron päivässä, hänellä on eläkkeelle jäädessään 65-vuotiaana hieman yli miljoona rahaa, jos tuotto verojen jälkeen on ollut joka vuosi 20%.


Kuulostaako 20% vuosituotto liian korkealta?

Miten olisi sama laskelma 10% tuotolla?

Silloin rahaa pitää sijoittaa 10-kertainen määrä eli 10 euroa päivässä. Yhteensä 300 euroa kuukaudessa saman miljoonan saamiseksi. Ei vielä mahdotonta sekään.

Mielestämme on kuitenkin helpompaa opiskella ajan saatossa vähän sijoittamista ja tuplata tuottoprosentti kuin säästää 10 kertaa enemmän rahaa.

“Esimerkin yksi euro päivässä on omaa sijoitettua rahaa 365 euroa vuodessa, ja yhteensä 12 600 euroa 35:ssä vuodessa. “

Jos omalla 12 600 eurolla saa miljoonan, se on hyvä diili. 10 euroa päivässä puolestaan tekee 3650 euroa vuodessa ja 126 000 euroa 35:ssä vuodessa. Ei sekään huono diili ole.

 

300 euroa kuukaudessa on meidän jokaisen tehtävissämme. Vaikka sijoittaisit vain 100 euroa kuukaudessa 10% tuotolla, sinulla on 34 vuoden päästä noin kolmasosa miljoonasta. Eläkepäiviä varten hyvä potti sekin. Aloita siis vaikka 100 tai edes 50 eurolla. Tärkeintä ei ole se millä summalla aloitat, vaan, että ylipäätään aloitat!

Eri tuottoja voit laskea esim. Dansken tuottolaskurilla täältä!

TULE MUKAAN JA OTA ENSIASKELEET KOHTI TUOTTOISAA SIJOITTAMISTA. ALOITA ALOITTAVAN SIJOITTAJAN SELVITYMISKURSSI NYT!

Jaa tämä kirjoitus
Arkistoi
Suomen valtion velka ja miksi leikkauksia tehdään