Kuinka paljon rahaa korkoa korolle -periaatella voi tehdä?

 

Millaista olisi elämäsi, jos oppisit tekemään korkoa korolle -tuottoa?

Taloudellinen aikuistumisprosessi menee niin, että aluksi opitaan pitämään oma talous ylijäämäisenä. Sen jälkeen rahaa aletaan vähän kerrassaan sijoittamaan johonkin ja pikkuhiljaa tullaan taitavammaksi rahan kanssa. Aluksi sillä ei ole niin paljoa väliä mihin sijoittaa, kunhan sijoittaa. Kun sinulla on rahaa pelissä mukana, opit väkisinkin lisää. Kun opit ja opiskelet lisää, löydät parempia ja parempia sijoituskohteita. Ei hätää vaikka, et aluksi löytäisi täydellistä sijoituskohdetta tai saa aikaan spektaakkelimaisia tuloksia. Tärkeintä on, että aloitat ja jatkat eteenpäin.

Tiedät varmasti ihmisiä, jotka ovat olleet sinun kanssa samassa koulussa ja he ovat edelleen taloudellisesti yläasteikäisen tasolla. Taloudellinen aikuistumisprosessi alkaa päätöksestä. Älä lykkää päätöstäsi aloittaa, koska siinä on aina riski ettei huomista koskaan tule ja pian ihmetellään kiikkustuolissa, mihin kaikki aika oikein menikään. Joten aloita nyt.

Jos sinulla on rahat tiukilla tai haluaisit aloittaa sijoittamisen varovaisesti tai haluat oppia paremmin, miten korkoa korolle -kasvu toimii, järjestämme Keskiviikkona 15.6. klo 19.00 webinaarin Sijoittajaksi alle 50€ kuukaudessa. Se on tarkoitettu kaikilla, jotka miettivät sijoittamisen aloittamista pienillä summilla ja niille, jotka haluavat löytää parempaa tuottoa sijoittamiseen.

Ala sijoittajaksi alle 50€/kk ja opi korkoa korolle -kasvu

Korkoa korolle -periaatetta on opetettu lukiossa ja ammattikoulussa. Kouluissa ei kuitenkaan opetettu sen koko voimaa. Kuinka paljon rahaa korkoa korolle -periaate voi oikein tehdä puolestasi?

Jos luulit, että rahan tekeminen vaatii paljon töitä, toivomme että olet valmis muuttamaan käsityksesi. Jos olisit nimittäin laittanut vain 1000 euroa kasvamaan korkoa korolle vuodesta 1966 lähtien ja olisit saanut 10% korkoa koko matkalle, sinulla olisi nyt 117 390,85€. 

Eli korkoa korolle -kasvussa 1000 euroa olisi muuttunut 50 vuodessa 117-kertaiseksi!

Jos sinulla ei olisi ollut tuohon maailman aikaan 1000 euroa, mutta olisit vuodesta 1966 lähtien pystynyt laittamaan 50€ joka kuukausi kasvamaan korkoa korolle 10% tuotolla, sinulla olisi nyt 735 620€ ja olisit miljonääri 4 vuoden päästä. Jos olisit 50 vuotta löytänyt 100€ joka kuukausi, sinulla olisi nyt 1 471 243€. Jos luulit, että sijoittaminen vaatii paljon rahaa niin toivottavasti tämä esimerkki avasi silmiäsi totuudelle. Sivulta www.varapuu.fi/laskurit löydät laskureita, joilla voit itse laskea korkoa korolle -laskuja.

Kuinka paljon rahaa korkoa korolle -periaate voi tehdä?

Vaurastuminen vaatii kolmea asiaa

  1. Aikaa
  2. Rahaa
  3. Korkoa korolle -tuottoa

Aika meillä kaikilla kuluu joka tapauksessa. Muistatko Mikael Granlundin ilmaveivin vielä kirkkaasti? Tiesitkö, että siitä on kulunut jo 5 vuotta! Se on vain silmänräpäytys, kun sitä muistellaan nostalgisena 10 vuoden päästäkin niin kuin edelleen muistelemme -95 MM jääkiekon kultavuotta, josta on kulunut jo 21 vuotta. Kysymys on, että pystyisitkö löytämään vähän euroja kasvamaan korkoa korolle kaiken muun elämän ohella?

Rahaa käytämme päivittäin. Kun kuukausi on ohi, suurin osa on kuluttanut kaikki rahansa ja sitten odotellaan seuraavaa palkkaa. Mitä enemmän pystyt laittamaan sijoittamisen alkuvaiheessa sivuun, sitä parempi. Mutta tärkeämpää kuin summa, jonka laitat on se tapa sijoittaa vähästäänkin ja laittaa se kasvamaan. Jos oikeasti yrittäisit, voisitko löytää rahaa sijoitettavaksi edes 50€/kk? Todennäköisesti, kun löydät ratkaisun 50€ ongelmaan, pystyt sen jälkeen löytämään myös 100€/kk.

Korkoa korolle -tuoton saaminen on useimpien mielestä Vaurastumisen kaavan haasteellisin osa. Suomessakin on kuitenkin tuhansia ihmisiä, jotka ovat oppineet tekemään tasaisesti hyvää tuottoa. Se kyllä vaatii, että tietää sijoittamisen liikennesäännöt ja oppii liikkumaan sijoitusmarkkinoilla.

Ilmoittaudu tästä webinaariin “Sijoittajaksi alle 50€ kuukaudessa”

Ala sijoittajaksi alle 50€/kk ja opi korkoa korolle -kasvu

 

sisään Sijoittaminen
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Miten aloittaa “kullan” kerryttäminen nollatilanteesta