Hillokeisari paljastaa talousälyn tason!

Hillokeisari kertoo mitä veronpalautuksista pitää tietää ja miten aikoo itse käyttää veronpalautusrahansa! 

Teksti on ote Jaakko Savolaisen kirjasta: “Hillokeisarin Oppipäiväkirja”, eikä sitä pidä ottaa liian vakavasti.

 

To 09/12/2010

 

Pakkanen sen kun vaan paukkuu! Sain tietää, että sain veronpalautuksia. Innostuksissani puuskutin niin kovaan höyryyn mun kymmenen neliön yksiön ikkunat, että ne perhana jäätyi.

Veronpalautukset tulee kätevästi huomenna – joulua ennen! Aina, kun ihminen saa lisää rahaa, punnitaan taloudellinen älykkyys. Se on totta niin palkkapäivänä kuin silloinkin, kun saa yllättäen lisää fyffeä.

 

Rahallahan voi tehdä monia asioita. Voi maksaa lainoja pois ja helpottaa kuukausieriä. Voi säästää eli laittaa fyffet parkkiin. Voi sijoittaa eli laittaa fygy lisääntymään. Ja mun ehdoton ikisuosikki on tietenkin se, että hillot voi kuluttaa!

Tuhlata! Hukata! Antaa pois ikuisiksi ajoiksi!

 

Tuoreen tutkimuksen mukaan valtaosa suomalaisista, jotka saa veronpalautusta, aikoo panna ne haisemaan joululahjoihin. Se kertoo hyvin paljon jengin taloudellisesta älykkyydestä. Musta se on hieno päätös pelkästään siitä syystä, että joululahjat on aina tarkkaan harkittuja täsmäostoksia. Ikinä ei tule kelattua kaupassa, että tarvitseekohan se ihminen kuitenkaan tämmöistä. Aina ne lahjat tarpeeseen menee, vaikka ne joutuukin sinne ullakolle laatikkoon alkuperäispaketeissaan. Säilyy kato paremmin.

Huomenna meitsi näyttää, mistä puusta mun pää on veistetty. Mä olen kato kuluttaja. Pidän kansantalouden pyörät (ja oman oravanpyöräni) pyörimässä!

 

Oletko vielä lukenut näitä kolmea kirjaa:

-Vaurastumisen reseptit

-Ajattele Oikein – Menesty

-Tunne Taloutesi

Tutustu ja tilaa kirjat omaksesi! Saatavilla myös e-kirjoina!

 

Tämä teksti on ote Jaakko Savolaisen kirjasta: Hillokeisarin Oppipäiväkirja. 

sisään Uncategorized
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Toteuta uudenvuodenlupauksesi näiden 5 vinkin avulla!