Raaka-aineet 11.6.2023 Helsinki

Huom! Vaikka oheinen teksti kertoo valmennuksen olevan loppuunmyyty, voit ostaa lipun valmennukseen täältä: https://varapuu.fi/valmennukset/raaka-aineet-ja-arvometallit/​

Raaka-aineet ja arvometallit

Milloin?  11.6.2023 klo 10–18
Paikka: Helsinki. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin

Jos sinulla on avoin lippu, ilmoittaudu info@varapuu.fi

Raaka-aineet ja arvometallit kiinnostavat yhä useampia sijoittajia. Suuren arvonnousupotentiaalin lisäksi ne tarjoavat hajautusta salkkuun ja suojan inflaation varalle. Tiesitkö, että arvometallien ja raaka-aineiden noususykli tarjoaa osaaville sijoittajille tähtitieteellisiä mahdollisuuksia?

Mitä ovat arvometallit ja raaka-aineet? Miten niihin voidaan sijoittaa? Miten valitaan oikea sijoitusstrategia? Miten tarkkailet markkinatilannetta? Miten suojaat sijoituksesi?

Tässä valmennuksessa tutustumme arvometalleihin ja raaka-aineisiin omaisuuslajina. Opetamme, miten eri raaka-aineisiin sijoitetaan menestyksekkäästi. Arvometallit ja raaka-aineet tarjoavat salkkuusi kovia arvonnousuja, mutta pahimmassa tapauksessa huonolla toiminnalla niiden arvo voi hävitä taivaan tuuliin.

Tämä valmennus tarjoaa sinulle viimeisimmän markkinatiedon ja osaamisen. Arvometallit ja raaka-aineet kuuluvat ammattimaisen sijoittajan salkkuun. Kaikki valmentajamme ovat menestyneitä ammattisijoittajia.

Päivämäärä ja aika
sunnuntaina
11. kesäkuuta 2023
10.00 18.00 Europe/Helsinki
Sijainti

Helsinki

--Helsinki--
--Helsinki--
Hanki reittiohjeet
Järjestäjä

Varapuu

0207353420
asiakaspalvelu@varapuu.fi
JAA

Selvitä, mitä ihmiset näkevät ja sanovat tästä tapahtumasta, ja liity keskusteluun.