Täysi tyytyväisyystakuu.

VARAPUU-MENETELMÄ:

 Stressitön ja hauska tapa vaurastua lähtökohdista riippumatta

Katso video, näytämme miten tämä toimii

Osta nyt

Näytän sinulle miten pystyt käyttämään rahaa vauraasti, manageroit talouttasi helposti, murskaat velkasi nopeasti ja pääset hyödyntämään korkoa korolle -ilmiötä.

Seuraa valmista polkua, vain 6 simppeliä askelta! 

 

Askel 1: Kassavirtakaavio

Ensimmäisessä askeleessa käsitellään henkilökohtaisen talouden kassavirtakaaviota. Kaavion yläosassa ovat TULOT ja MENOT, eli tulos. Alaosassa ovat sitten tase, eli VASTUUT ja VARAT.

Tämä yksinkertaiselta näyttävä kaava pitää sisällään nerokkaan ajatuksen. Kun ymmärrät tämän, ymmärrät miten vauraat käyttävät rahaa ja miten pystyt tekemään saman asian myös itse. Keräämälla enemmän varoja kuin vastuita luot pohjan unelmiesi elämälle.

Saat käyttöösi myös valmiin työkalun, johon syöttämällä numerot tämä lasketaan sinulle automaattisesti. 

Osta verkkokurssi

Askel 2: 80/20-sääntö

Toisessa askeleessa käsitellään 80/20-sääntöä. Monissa valmennuksissa käsitellään vain menojen karsimista – se ei toimi. Matkan täytyy pysyä mielenkiintoisena, ei porkkanadieettinä.

Tämä Pareton periaate, eli 80/20-sääntö, liittyy vaurastumiseen siten, että 80 % meidän nautinnoistamme on hyvin suurella todennäköisyydellä kiinni 20 % meidän rahankäytöstämme.

Miten tämä viedään käytäntöön? Näytämme sen valmennuksessa. 

Osta valmennus, saat 100 % tyytyväisyystakuun

Askel 3: Vyörytä velat

Stop velkaantumiselle! 

Korkoa korolle -periaate toimii molempiin suuntiin. Jos sinulla on huonoa velkaa, se pilaa oman taloutesi kokonaan. 

Autamme sinua murskaamaan velkasi tuplasti nopeammassa ajassa kuin luulin sen olevan mahdollista. 

Saat käyttöösi myös valmiin työkalun, johon syöttämällä vyörytät velkasi hävyksiin. Työkalu laskee summat puolestasi, sinun pitää enää toteuttaa suunnitelma.

127 € – elinikäinen käyttöoikeus

Askel 4: Rahan managerointi

MIten vauraat manageroivat rahansa? 

Ensin pitää maksaa 10 % sijoituksiin, sitten 10 % puskuriin, 55 % kiinteisiin kuluihin, 10 % opiskeluun ja 10 % hupitilille. Lopuksi vielä 5 % hyväntekeväisyyteen.

Mikä on ideologia tämän ajatuksn takana ja kuinka vien sen käytäntöön?

Saat käyttöösi myös valmiin työkalun, johon syöttämällä omat numerosi, työkalu laskee oikeat summat automaattisesti.

Osta valmennus, pääset heti opiskelemaan

Askel 5: Vaurastumisen kaava

Kaava on hieman kuin ruokaresepti. Kun laitat oikeita raaka-aineita oikeassa järjestyksessä ja teet oikeissa kohdissa oikeita asioita, pääset aina samaan lopputulokseen. Sama pätee vaurastumiseen. 

Kun olet tehnyt ensimmäiset askeleet, tämä tapahtuu melkein jo itsestään!

Nyt on hyvä hetki laittaa talous siihen kuntoon, että pääset toteuttamaan tämän.

Vaurastuminen kiinnostaa

Askel 6: 9 kohdan muistilista taloudelliseen vapauteen

Viimeinen askel! Saat kuuden kohdan muistilistan, jolla pääset viemään vaurastumisen todeksi. 

Pääseekö tällä muistilistalla taloudellisesti vapaaksi?

Pääsee. Ei toki viikossa, eikä vuodessa, mutta kun teet nämä asiat, se taloudellinen vapaus on mahdollista jossain kohtaa, mitä se sinulle ikinä tarkoittaakaan.

Emme myy rikastu nopeasti -lupauksia, oman talouden managerointi vaatii sinulta töitä, mutta me näytämme polun, miten se onnistuu. 

Haluan liittyä 30 000 Varapuun asiakkaan joukkoon

BONUS: Työkalu, joka laskee numerot puolestasi

Mikä on se salainen työkalu, joka on mainittu aiemmissa kohdissa? 

Kun laitat omat numerosi tähän työkaluun, se laskee sinulle raa’an todellisuuden nykyhetkestä. Jos et tiedä mistä olet lähdössä, navigaattori ei löydä sinua oikeaan osoitteeseen. 

Tämän työkalun avulla tiedät mistä lähdet ja tiedät mihin pitäisi päästä – ja miten sinun pitää muokata talouttasi, jotta se on mahdollista. 

Työkalussa on myös laskuri velkojen vyöryttämiseen, jolla pääset veloistasi eroon.

Ok, lähettäkää bonus!
VARAPUU-MENETELMÄ:
 Stressitön ja hauska tapa vaurastua lähtökohdista riippumatta:
127 €
Kyllä, haluan Varapuu-menetelmän

Palaute: 

 

Palaute: 

 

Valmentajana Mikko Sjögren 

Mikko kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Vanhempiensa liiketoimintakaupasta syntyneellä pienellä pesämunalla sijoittaminen osakemarkkinoille päätettiin aloittaa. Hävittyään yli puolet sijoittamistaan rahoistaan tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi.

Kun kaikki viisi siihen aikaan julkaistua suomenkielistä kirjaa aiheesta oli luettu, oli siirtymä englanninkieliseen kirjallisuuteen looginen. Kirjoista löytyi viittaukset tapahtumiin, joissa kirjoittajat olivat olleet aiheistaan puhumassa. Niistä innostuneena Sjögren päätyi ulkomailla järjestettäviin seminaareihin katsomaan kirjoittajia henkilökohtaisesti.

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden.

Tuloksien aikaansaama kiinnostus levisi pian omista kavereista heidän ystäviinsä ja tuttuihinsa. Tämän kysynnän seurauksena Valmennusyhtiö Varapuu sai alkunsa vuonna 2007. Kymmenessä vuodessa se onkin kasvanut yli 50 rahaan liittyvää tapahtumaa vuodessa järjestäväksi tahoksi.

Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 30 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.

Ok, ei enää kysyttävää! Haluan Varapuu-menetelmän
Mikä on Varapuu-menetelmä?

Varapuu-menetelmä on verkkovalmennus, jossa opit rahan manageroinnin, kassavirtakaavion, velkamurskaimen ja vaurastumisen kaavat. Valmennus sisältää kuusi osiota, sekä työkalun, joka laskee kaikki numerot puolestasi.

Kenelle verkkovalmennus on tarkoitettu?

Kun olet lukenut sivua tänne asti, uskallan sanoa, että sinulle. 

Valmennus on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa oppia taitavammaksi rahan käyttäjäksi. Voit olla työelämässä, opiskelija, työtön, yrittäjä, eläkkeellä tai missä tahansa elämäntilanteessa. Riittää, että sinulta löytyy halua oman taloustilanteesi ja -taitojesi kohentamiseksi!

Miten voin osallistua?

Osta verkkokurssi ja saat itselle materiaalit välittömästi. Sinun ei tarvitse olla paikalla tiettynä aikana vaan materiaalit ovat aina katsottavissa. 

Miten tämä eroaa Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksesta?

Tämä on vain osa TRK-valmennusta. Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennukseen verrattuna tässä ei ole mitään uutta, vaan on suppeampi kuin ko. valmennus. Jos sinulla on TRK-verkkokurssi, et tarvitse tätä. 

Olen todella suurissa vaikeuksissa velkojeni kanssa, toimiiko tämä minulle?

Kyllä, tämä toimii kaikille lähtökohdista katsomatta. Ainoa ero on siinä, kuinka nopeasti viet asiat käytäntöön ja kuinka innokkasti lähdet paneutumaan talouteesi. Mitä syvempi kuoppa, sitä kauemmin sieltä kestää kiivetä, mutta tärkeintä on lähteä oikeeseen suuntaan. 

Miten tyytyväisyystakuu toimii?

Saat kokeilla valmennusta 30 päivää ostohetkestä.

Oli syy mikä tahansa, jos et tykkää, voit pyytää rahasi takaisin.

Palautamme ne sinulle kyselemättä. 

Pahoitteluna vaivannäöstä saat vielä pitää materiaalit itselläsi hyvityksenä. Riskitön diili sinulle. 

Miten pääsen kirjautumaan valmennukseen?

Saat kaikki ohjeet oston jälkeen. Pystyt kirjautumaan osoitteessa online.varapuu.fi. 

Voit käyttää valmennusta sovelluksella, puhelimella, tietokoneella tai millä tahansa laitteella. 

Onko tähän jokin koira haudattuna, pyydättekö minua sijoittamaan pienet rahani johonkin kummalliseen asiaan?

Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö.

Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa.

Opetamme valmennuksissa ainoastaan semmoisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä.

Voinko maksaa valmennuksen laskulla tai osissa?

KYLLÄ! Katso maksuvaihtoehdot kassalta ja tarkista eri palveluntarjoajien ehdot ja mahdolliset korot. Emme suosittele korkeakorkoisia osamaksuja, mutta voit tehdä päätöksen itse maksutavasta.

Jos haluat maksaa valmennuksen laskulla, Ota tässä tapauksessa yhteyttä info@varapuu.fi

Jos kuitenkin 47 € on viimeiset rahasi, suosittelemme että ostat niillä mieluummin ruokaa ja käyt katsomassa ilmaisia webinaarejamme. 

Mitä jos en pidäkään valmennuksesta?

Valmennuslipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että olet täysin tyytymätön valmennukseen, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@varapuu.fi

En löytänyt vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta, mitä teen?

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen info(a)varapuu.fi, niin autamme sinua!