Mitä jos tänä vuonna pääsisit eroon huonoista veloista ja olisit velkavapaa?

Yhä useampi suomalainen murehtii maksukykyään ja velkaantuu enemmän vuosi toisensa jälkeen. Mieti millaista elämäsi olisi, jos olisit velkavapaa ehkä jo tämän vuoden lopussa. Miten se olisi mahdollista?

 

Mitä jos tänä vuonna pääsisit eroon huonoista veloista ja olisit velkavapaa-

 

Lainat voidaan jakaa 4 kategoriaan

1. Hyvä laina  on sellainen laina, jonka joku muu maksaa pois meidän puolesta. Klassinen esimerkki on sijoitusasuntoon otettu laina, jonka vuokralainen maksaa pois. Tässä tilanteessa lainasi tekee rahaa puolestasi.

2. Neutraali laina kohdistuu usein omaan asuntoon. Oletetusti oman asunnon arvo nousee pikkuhiljaa inflaation mukana. Tätä lainaa kannattaa maksaa pikkuhiljaa eikä välttämättä lähteä vyöryttämään pois ensi viikolla julkaistavalla Velkamurskaimella.

3. Huonot lainat ovat esimerkiksi autolainoja. Ostat velalla jotain, minkä arvo laskee koko ajan. Huonon lainan tästä tekee sen, että korko on suurempi ja maksuaika lyhyempi.

4. Erittäin huonoja lainoja ovat kaikki sellaiset lainat, joissa ensin kulutetaan ja vasta sitten maksetaan korkojen kera. Eli juuri niitä luottokorttilainoja, pikalainoja tai ostolainoja. Pahimmassa tapauksessa ulkomaanmatka on ostettu erittäin huonolla lainalla. Lomareissuissa on vielä se haittapuoli, että jo käytyä matkaa on todella hankala myydä eteenpäin.

 

Tärkein tavoitteesi heti, kun taloutesi on plussalla

Olet varmasti tehnyt monien muiden tapaan uudenvuodenlupauksen tällekin vuodelle. Mikä tahansa onkaan tämän vuoden lupauksesi, pidä se. Jos haluat parantaa talouttasi tänä vuonna, ylivoimaisesti tärkein tavoite heti ylijäämäisen talouden jälkeen on päästä eroon huonoista lainoista.

Mikään vaurastuessasi ei tuo niin paljon mielihyvää ja turvallisuudentunnetta kuin se, että olet maksanut pois sen vihoviimeisenkin luottokorttimaksun. Kun taloutesi on tasapainossa, olet päässyt eroon huonoista veloista ja velkojat jättävät sinut rauhaan, on huomottavasti helpompaa miettiä omaa tulevaisuutta.

Tee päätös olla velkavapaa huonoista lainoista!

Aiemmassa blogissa lupasimme, että teemme Vastaiskun pikavipeille! Tämän lupauksen myös pidämme.

Velkamurskain-minivalmennus julkaistaan ensi viikolla! Se auttaa sinua ja läheisiäsi maksamaan pois KAIKKI huonot lainat ja ymmärtämään koko velkaprosessin paljon paremmin. Vain ymmärtämällä rahan- ja velankäytön säännöt, opit hyödyntämään niitä parhaiten.

Tee itsellesi ja tutuillesi palvelus ja liity mukaan velanmurskaustalkoisiin!

Näin voit osallistua:

1. Jaa Velkamurskainta eteenpäin sosiaalisessa mediassa ja kerro siitä ystävillesi hashtagilla #velkamurskain.

2. Laske auki kaikki summat, mitä olet minnekin velkaa ja merkkaa se magneetilla jääkaappiisi.

3. Tilaa blogimme sähköpostiisi tämän sivun vieressä olevasta painikkeesta, niin pysyt mukana uusimmista tapahtumista.

4.  Vyörytä huonoja lainoja Velkamurskaimen avulla vuoden ajan ja vertaa tämän vuoden lopussa paljonko sait lyhennettyä ja kerro siitä meille.

sisään Rahankäyttö
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Laskut rästissä? Vältä laskutuslisät liian yksinkertaisella keinolla
Muistutukset ja perintä maksavat rahaa. Nuo turhat kulut voi välttää vaikka sinulla ei juuri nyt olisikaan maksukykyä. Mikä neuvoksi, jos laskuja ei ole maksanut ajoissa? Sama pätee sekä henkilökohtaisessa että yrityksen taloudessa.