Maksuton 30 minuutin Sparrauspuhelu vaurastumiseen ja omaan talouteen

Tunnista SUURIN vaurastumista estävä pullonkaulasi, löydä oman talouden potentiaalisi ja ota seuraava MERKITTÄVÄ askeleesi, jolla muutat taloudellisen tilanteesi loppuelämäksesi


 

Varaa MAKSUTON 30 minuutin Sparrauspuhelu – näytämme selkeän polun,  joka tekee vaurastumisesta yksinkertaista (etkä joudu pelkäämään rahojesi menettämistä).


 

Investoi 30 minuuttia aikaasi ja voit säästää vuosien oppirahat – yksikin oivallus ja selkeytys voi olla tuhansien eurojen arvoinen


Menestyäksesi haluamassasi asiassa, tarvitset kolme asiaa: selkeät tavoitteet, oikeaa tietoa ja itseluottamusta. Tämä pätee myös omaan talouteen ja sijoittamiseen. 

Tieto ei ole pullonkaula – sitä on saatavilla liikaakin. Netti on täynnä videoita, joissa kerrotaan mitä pitäisi tehdä ja kaikki tieto on keskenään ristiriidassa.

Kun varaat Sparrauspuhelun Varapuun asiantuntijan kanssa, keskustelemme yhdessä, mikä on sinulle ajankohtaisinta ja selkeytämme tilannettasi – näin saat oikeaa tietoa ja myös itseluottamusta. Tiedät, mitä tehdä ja mitä kohti mennä. Vain 30 minuutissa! 

Kun tiedät, mitä tehdä, säästät vuosien aikana varmasti tuhansien eurojen oppirahat sekä verta, hikeä ja kyyneleitä. Jos haluat päästä tavoitteeseesi, ota vinkkejä ihmisiltä jotka tietävät miten kyseinen tavoite saavutetaan. 

Maksuttoman Sparrauspuhelun varaaminen on paljon kivuttomampi reitti kuin opetella kaikki yksin – ja mitä sinulla on hävittävää? 


Tämä sopii sinulle, jos...

 • Haluat selkeyttä, rohkeutta ja uskallusta toimia rahan kanssa eri tavoin kuin aiemmin

 • Et halua tehdä niska limassa töitä loppuelämääsi, vaan mieluummin vähentää työtuntejasi tekemällä asioita fiksummin

 • Olet valmis ottamaan vastaan opastusta ja tekemään asioita eri tavalla kuin tähän asti  

 • Asennoidut positiivisin mielin – saat keskustelusta paljon enemmän irti suhtautumalla positiivisesti ja avoimin mielin kuin jos mietit vain esteitä, ongelmia ja asioiden mahdottomuutta. On sinun oma päätöksesi, onko puhelun henki negatiivinen vai positiivinen. 

 • Haluat ottaa vastaan henkilökohtaista opastusta asiantuntijalta

 • Arvostat yhteistyötämme olemalla tavoitettavissa sovittuna ajankohtana.

Henkilökohtainen Sparrauspuhelu sinulle, joka haluat elämältä hieman enemmän... 


Vauraan ja vapaan elämän saavuttaminen on paljon yksinkertaisempaa kuin uskotkaan. Moni ei vain yksinkertaisesti tiedä, mitä toimenpiteitä pitää tehdä ja mitä askeleit ottaa, jotta on mahdollista päästä elämään omannäköistään elämää. Sellaista, jossa raha luo hyvinvointia, eikä pahoinvointia. 

Et varmasti halua tehdä loppuelämääsi töitä niska limassa ainoastaan huomataksesi, ettei sinulle jäänyt aikaa elää? 

Kun tiedät mitä tehdä, pystyt nopeuttamaan vaurastumistasi huomattavasti. 

Vain 30 minuutissa...

Säästät vuosikymmenten yksinäisen opiskelun kirjastossa (teimme sen jo puolestasi)...

Et joudu lentämään ympäri maailmaa etsimässä vaurastumisen strategioita (teimme senkin jo puolestasi)...

Tiedät täsmälleen nykyisen tilanteesi ja mikä on seuraava asia, joka vie sinua eteenpäin omalla vaurastumisen polullasi. 


Varaa maksuton Sparrauspuhelu ≫ 

Tässä lyhyt tiivistelmä siitä, mitä 30 minuutin Sparrauspuhelussa käydään läpi:


 • Tärkein asia: Rahatarina – jätitkö tämän huomioimatta? Niin on käynyt monelle muullekin.
  Luulitko, että tulojen suuruus ratkaisee vaurastumisen? Ei pidä paikkaansa! Kerromme, miksi lottovoittajat ja urheilutähdet ovat yleensä nopeasti rahattomia... ja miten vältät, ettei sama käy sinulle, kun aloitat sijoittamisen.

 • Huomaat SUURIMMAN pullonkaulasi, joka estää sinua pääsemään tavoitteeseesi. Kerro nykyinen tilanteesi, me kuuntelemme ja kerromme kokemuksella, mitä sinun kannattaa tehdä seuraavaksi – sekä mikä valmennuksistamme sopisi juuri sinulle ja sinun tilanteeseesi.

 • Selkeytys! Olet varmasti saanut ja lukenut monenlaisia eri ohjeita, vinkkejä ja asioita, mitä sinun kannattaisi tehdä. Me teemme sinulle vaurastumisesta selkeämpää – näin voit vaurastua nopeammin ja saavuttaa omat unelmasi jopa vuosia nopeammin kuin luulit olevan mahdollista.

 • SEURAAVA ASKEL! Mihin jatkaa matkaa puhelun jälkeen? Näytämme sinulle seuraavan etapin vaurastumisen polullasi. Et siis jää yksin puhelun jälkeen, vaan otamme sinua kädestä ja kuljemme kanssasi oikeaan suuntaan. Se voi olla jokin Varapuun valmennuksista tai ohjaamme sinut hyvin tuntemamme ja itse käyttämämme finanssialan asiantuntijan juttusille.

  Tarjoamme sinulle vaihtoehtoa, mistä yhdessä uskomme sinulle olevan hyötyä.


Varaa aika kalenterista ≫  

Ja miksi tämä on maksuton...? Onko tarkoitus ylipuhua minut johonkin mukaan?


Ensinnäkin: Varapuu ei myy sijoitustuotteita tai palveluita. Ei tarvitse pelätä, että pyytäisimme sijoittamaan rahasi johonkin outoon tai kummalliseen –  tarkoituksemme on valmentaa sijoittajaa tekemään parempia päätöksiä oman taloutensa suhteen.

Olemme valmentaneet rahataitoja Suomessa yli 15 vuotta, ja yli 30 000 osallistujaa on käynyt valmennuksissamme.

Intohimonamme on valmentaa sinua vaurastumaan ja saavuttamaan taloudellinen hyvinvointi – olemme saavuttaneet sen itse ja haluamme auttaa myös muita pääsemään samaan tilanteeseen. Missionamme on luoda Suomeen 10 000 taloudellista läpimurtoa. 

Tästä syystä tarjoamme sinulle maksutonta Sparrauspuhelua.

Mikäli puhelun jälkeen yhdessä koemme, että sinä voit hyötyä Varapuun valmennuksista, annamme puhelun lopuksi ehdotuksen sopivasta Varapuun valmennuksesta. 

Haluamme painottaa, että sinun ei ole pakko ostaa mitään – Sparrauspuhelumme ei ole tyrkytystä tai pakkomyyntiä. 

Jos kuitenkin koet, ettei tämä ole sinun juttusi, toivotamme puhelun lopuksi toisillemme hyvät päivänjatkot ja jatkamme matkaan omiin suuntiimme.

Ehkä olet seuraava Varapuun kautta luotu taloudellinen läpimurto tai sitten lähdet puhelun jälkeen tekemään asioita omin päin. 

Sinulla ei ole siis muuta kuin voitettavaa – ei yhtään syytä olla varaamatta maksutonta Sparrauspuhelua.


Ok, varaan ajan kalenterista ≫ 

Kun joku kyselee sinulta 10 vuoden päästä "miten sinusta tuli noin menestynyt", voit vastata rutiinilla, että kaikki alkoi yhdestä puhelusta… 


Varaa puhelu heti,  saat varattua itsellesi sopivan ajan. 

Jokainen päivä, jonka odotat, siirtää vaurastumistasi hamaan tulevaisuuteen.


Kyllä, haluan varata ajan kalenterista ≫