Miljonääriksi 21 päivässä – 1 euron alkuinvestoinnilla!

Olet kenties aiemmin kuullut mallista, jolla saavutetaan miljoona 35 vuodessa. Jos tämä tuntuu aivan liian pitkältä ajalta odotettavaksi, on tarjolla myös eräs toinen malli, jolla pääset samaan tavoitteeseen vain kolmessa viikossa!

Malli on hyvin yksinkertainen ja vaatii yhden euron alkupääoman!

Mietit varmasti miten tällainen voi olla mahdollista…

Eurolla miljonääriksi

Käy maanantaina ennen töihin tai kouluun menoa ostamassa lähikaupasta eurolla banaaneja. Sen jälkeen tehtäväsi on myydä ne kahdella eurolla eteenpäin koulussa tai työpaikalla. Kerro samalla, että hintaan sisältyy toimituspalvelu, sillä kaikki eivät ole välttämättä muistaneet itse käydä ostamassa välipalabanaanejaan. Jos pistäisit kaiken peliin, uskoisitko saavasi banaanit myytyä?

Seuraavana aamuna ostat kahdella eurolla banaaneja ja myyt ne neljällä eurolla samoille ihmisille ja muutamalle muulle niitä haluavalle, kun sana palvelustasi on ehtinyt kiiriä.

Keskiviikkona ostat taas saamillasi neljällä eurolla banaaneja ja myyt ne kahdeksalla eurolla eteenpäin, ja niin edelleen.

Jos jatkat samaa rataa, 21 päivän kuluttua sinulla on kasassa miljoona!

Se toki edellyttää, että myyt viimeisenä päivänä miljoonalla banaaneja, joten aika paljon yritystä täytyy löytyä…

Kuten huomaat, vaurastuminen tapahtuu loppua kohden hyvin nopeasti. Viikon kohdalla kasassa on nimittäin vain 64 euroa, ja kahdenkin viikon kohdalla vasta hieman yli 8 000 euroa. Kolme päivää ennen ajan päättymistä ollaan vain hieman yli 100 000 euron kohdalla. Kolme viimeistä päivää pitävät näin ollen sisällään ihan hyvän kokoisia harppauksia.

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta…

…ja sitä se valitettavasti onkin, sillä tässä esimerkissä ei ole vielä huomioitu verottajaa, joten mietitäänpä vielä sekin mukaan, koska verot pitää aina maksaa.

Verottajan näkökulma

Useimmiten verottaja haluaa osansa heti. Tämä tarkoittaa, että kun olet myynyt eurolla ostamasi banaanit 2 eurolla, eli saanut euron verran tuottoa, maksat siitä 30% veroa. Jäljelle jää 1,70e, joka tuplataan, sillä pystytkin ostamaan banaaneja vain sillä summalla. Jälleen kerran verottaja haluaa uudesta tuotosta 30% ja niin edelleen.

Ero ei vielä tässä kohtaa vaikuta järin suurelta, mutta paisuu kolmen viikon aikana merkittäväksi: 734 004 euron neton sijaan meillä onkin vain 40 642 euroa, ja verotuloja on kertynyt huimat 17 417 euroa!

Verot on aina maksettava, mutta mikäli niiden maksuajankohtaan pystyy vaikuttamaan omilla valinnoillaan, kannattaa tilaisuus käyttää. Valinnoilla tarkoitetaan esimerkiksi sitä, sijoittaako osakemarkkinoille suoraan vai rahaston kautta. Sijoittaako rahastoihin, vai onko niiden ympärillä vakuutuskuori? Tehdäänkö tämä omissa vai firman nimissä?

Selvitä itsellesi, miten veroasiat toimivat ja lähde sen jälkeen rohkeasti banaanikauppaan!

Haluatko saada lisää ideoita oman talouden parantamiseksi? Klikkaa itsesi uutiskirjelistallemme sivun oikeasta reunasta, niin saat sähköpostiisi tiedon uusista blogeistamme! 

sisään Sijoittaminen
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Miksi ja miten aloittaa sijoittaminen?