Katso oletko vauras – tässä on vaurastumisen oikea määritelmä

Ihmisten kanssa on vaikea puhua, jos asioiden määritelmät eroavat paljon. Määritelmät ovat vain mielipiteitä ja monesti mielipiteet ei perustu edes faktoihin.

 

Katso oletko vauras - Vaurastumisen määritelmä

 

Talvestakin puhuttaessa määritelmät vaihtelevat. Jonkun mielestä on talvi, kun on lunta maassa ja toisen mielestä talvi on, kun järvet jäätyy. Tähtitieteellinen määritelmä talvelle on talvipäivänseisauksen ja kevätpäiväntasauksen välinen aika, eli karkeasti 21.12.-20.3. Terminen talvi puolestaan on se aika vuodesta, kun keskilämpötila on pysyvästi pakkasella.

Huh!

Talvesta ollaan kuitenkin suurinpiirtein yhtä mieltä. Rikkaalle ja vauraalle ei tahdo oikein löytyä selkeää määritelmää sanakirjoista tai mistään muualtakaan. Surullisen hauska asia sinäänsä, koska kaikilla tuntuu olevan rikkaisiin kuitenkin jokin mielipide.

Koita siinä nyt sitten vaurastua, kun ei ole selkeää maalia mihin tähdätä!

Vaurastumisella me tarkoitamme yksinkertaisesti sitä, että sinulla on vuoden lopussa enemmän varallisuutta kuin vuoden alussa. Silloin olet vaurastunut verrattuna vuoden takaiseen. Se ei vielä tarkoita, että olisit kuitenkaan vauras. Samalla tavalla, jos joku lihoo 200g vuodessa, ei tarkoita, että hän olisi vielä lihava. Hän on vain lihonut.

Paras määritelmä, jonka olemme löytäneet vauraalle on: Ihminen, jolla on runsaasti vaurautta.

No mitä sitten on vauraus ja miten tiedät oletko vauras?

Vaurautta on Robin Sharman mukaan kahdeksaa erilaista:

1. Maallinen vauraus (raha)
2. Henkinen  (sielu)
3. Fyysinen  (keho)
4. Mentaalinen (mieli)
5. Ihmissuhteet (perhe, ystävät)
6. Ura (teet mitä rakastat)
7. Seikkailut (kokemukset)
8. Vaikuttaminen (jakaminen)

Mitä mikin vaurauden muoto pitää sisällään on jokaisen oma asia. Kukaan ei voi sanoa toisen puolesta, kuinka korkealle arvioi esimerkiksi Ihmissuhteiden vaurauden. Toiselle riittää 4 läheistä ystävää ja perhe, kun toinen haluaa olla seurapiiriperhonen ja haalia yli 1000 Facebook-ystävää.

Hyvä harjoitus, jonka teemme aika ajoin on tehdä niin, että kirjoitat eri vaurauden muodot itsellesi vihkoon tai paperille ja kirjoitat vaurauden viereen numerolla 1-10, minkä arvosanan antaisit kullekin osa-alueellesi elämässäsi. Mitä lähemmäs kymppiä pääset, sitä onnellisempi olet sillä elämän osa-alueellasi. Jos sinulla on joitain todella pieniä numeroita, ne ovat yleensä pullonkauloja ja jarruttavat siksi kasvua muillakin osa-alueilla.

Kun olet kirjoittanut jokaiseen kohtaan jonkun numeron, näet kuinka onnellinen olet elämäsi eri osa-aluissa ja voit miettiä, miten saisit pienimmät numerot kasvamaan.

Yleensä raha on se ruutu, jonka ihmiset numeroivat pienimpien joukkoon. Raha itsessään ei tee ketään onnelliseksi, vaan se mahdollistaa muun kivan elämässä. Siksi Varapuun missio on auttaa 10 000 suomalaista tekemään oma taloudellinen läpimurto. Kun sinun raha-asiat muuttuvat edes yhtä askelta paremmaksi, pullonkaulasi laajenee ja elämästä tulee täyttymyksellisempää.

Tätä varten otimme juuri käyttöön kännykkäsovelluksen, jonka avulla voit kuunnella Varapuun suosittelemia äänikirjoja suoraan kännykästäsi.

Nyt avajaisten kunniaksi sovelluksesta löytyy huikeita tarjouksia ja jokunen ilmainen äänikirjakin. Joten….

Käy tutustumassa sovellukseen ja tarjouksiin tästä

sisään Vaurastuminen
Jaa tämä kirjoitus
Tunnisteet
Arkistoi
Auttaako alitajuntasi sinua menestymään vai torppaako se matkaasi?