Valmennuskalenteri

 

Missä se valmennus oikein olikaan ja milloin? Entä mistä siihen webinaariin pystyi osallistumaan? 

Kaikki tiedot tulevista tapahtumista löydät tältä sivulta. 

Löydät kevään 2022 tiedotteen sivun alareunasta. 

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä info@varapuu.fi

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Arvopaperit™ 2

Paikka ilmoitetaan myöhemmin.   Arvopaperit 2 on väkevä jatko Arvopaperisijoittamisen maailmaan pintaa syvemmältä. Tämä valmennus rakentuu 1. osan päälle. Kun perusteet on hallussa ja alkuun on päästy on aika sukeltaa [...]

$970

Raaka-aineet ja arvometallit™ 2

Paikka ilmoitetaan myöhemmin.   Raaka-aineet ja arvometallit 2 on väkevä jatko joka rakentuu 1. osan päälle. Valmennuksessa perehdytään markkinatilanteeseen ja sykleihin syvemmin mm. teknistä analyysiä käyttäen. Opit miten ammattisijoittavat tekevät [...]

$970
Recurring

TalousTiistai – Ilmainen webinaari tiistaisin klo 18

Järjestämme joka tiistai klo 18 ilmaisen webinaarin vaurastumisesta, omasta taloudesta ja taloudellista riippumattomuudesta. Webinaarisarja kestää koko vuoden 2022. Joka viikko käsittelemme eri aihetta. Katso viikottainen aihe ilmoittautumissivulta. Rekisteröidy tästä ja [...]

Näet kaikki tapahtumat oheisesta kalenterista.

Voit vaihtaa kalenterinäkymää oikeasta yläkulmasta ja valita kuukausinäkymän tai viikkonäkymän. Jos et pysty vaihtamaan näkymää, vaihda ensin viikkoa ja kokeile uudestaan. 

Voit myös ladata kalenterin suoraan omaan kalenteriisi klikkaamalla “Subscribe to calendar”. 

Varapuun tiedote kevät 2022

Oikein hyvä alkanutta vuotta 2022! 

Varapuun tiimissä on kääritty hihat kainaloihin saakka ja uusi vuosi on otettu innolla vastaan. Tiimimme on myös kasvanut.

Jatkossa Varapuulta saattaa soittaa vanhojen tuttujen lisäksi myös Anton, Robert, Riikka tai Sami.

 

Tässä tiedottessa asiaa tulevista tapahtumista keväällä 2022 sekä uudesta etäopiskelumuodosta, jolla haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin.

 

Tapahtumat: 

Tapahtumien osalta rajoitukset ovat taas mitä ovat – lakien ja pykälien mukaan on toimittava.

Tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä (Q1) kaikki kalenterissa olevat tapahtumat järjestetään etänä Zoom-streameina niihin aikoihin, kun ne kalenterissa on ilmoitettu järjestettävän. Löydät tarkemmat päivämäärät ja ajantasaiset tiedot Varapuun kalenterista.  

Toisella vuosineljänneksellä, eli Q2/2022, meillä on kaikki valmiudet toimia joko etänä tai tietenkin mieluummin livenä, mikäli tilanne vain sen sallii.

Etätapahtumat on rakennettu uudelleen asiakaspalautteiden perusteella ja niistä pyritään tekemään niin live-tapahtumien veroisia kuin suinkin vain on mahdollista. Mikään ei kuitenkaan korvaa sitä fiilistä, että päästäisiin samaan tilaan fiilistelemään. Yhteisöllisyyttä ja yhdessä oppimisen riemua parantaaksemme olemme rakentaneet kokonaan uuden tuoteryhmän, joka kulkee nimellä ACADEMY.

Academy on niille, jotka kaipaavat yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä.

Academy kuuluu kaikkiin ostettuihin Taitavaksi Rahan Kanssa- ja Tee Rahaa Sijoittamalla -lippuihin, silloin kun olosuhteiden pakottamana joudumme toimimaan etäympäristössä.

Live-aikana Academy tulee olemaan ostettava lisäpalvelu. Eli etäaikana korotamme pääsylippunne automaattisesti sisältämään myös Academy-version.

Taitavaksi Rahan Kanssa Academy

Ensimmäiseen TRK Academyyn 1.2.2022 klo 19:30-21:00 toivotamme kaikki tervetulleeksi katsomaan, että onko tämä opiskelumuoto sinua varten.

Halukkaiden TRK-lipun omaavien kanssa jatkamme seuraavat 6 viikkoa eteenpäin, ja tuolla 5 viikon lopussa järjestetään TRK-streami 12.-13.3.2022 viikonloppuna.

Academyn Q&A järjestetään 15.3.2022 klo 19:30-21:00.

Jos Taitavaksi Rahan Kanssa-valmennukseen ei ole vielä pilettiä hankittuna, niin hankkimalla liput pääset mukaan myös Academyyn!

 

Tee Rahaa Sijoittamalla

Ensimmäinen Tee Rahaa Sijoittamalla Academy starttaa 24.3.2022 klo 19:30-21:00.

Joka torstai samaan aikaan, 5 viikkoa peräkkäin. viimeinen Academyn Q&A kerta on 28.4.2022 klo 19:30-21:00.

Lisäksi 23.4.2022 Tee Rahaa Sijoittamalla -päivävalmennus klo 10:00-18:00

Miksi Academy?

Academyt ovat aktiivista etäopiskelua ja harjoittelua porukassa. Jos osallistuu, niin miksi ei sitten osallistuisi kunnolla?

Jokaisella Academy-kerralla on oma teemansa. Teeman pohjustaa valmentaja, jotka tuttuun tapaan ovat Mikko Sjögren ja Petri Wirzenius.

Academy-opiskeluun sisältyy viikoittain katsottava video kurssimateriaaleista ja siihen liittyvä kotitehtävä, joka puretaan parin tai ryhmän kanssa Zoomissa.

Tehtävän/harjoituksen kokemukset ja opit käydään läpi myös koko porukalla.

Joka Academyssä myös tehdään myös päivän teemaan liittyvä harjoitus alusta loppuun asti, sekä annetaan kotitehtävä seuraavaa kertaa varten.

Sivusta katselemalla ei saa harjoituksista itse hyötyä irti ja samalla vesittää myös parinsa/ryhmän kokemuksen. Tästä syystä Academystä ei ole saatavilla tallenteita.

 

Varapuu Magazine ja tulevat webinaarit

Varapuu Magazinen numero 2 ilmestyy alkuvuoden aikana.

Webinaareja järjestetään myös ahkerasti.

VarapuuTV-materiaalit lisääntyvät kovaa vauhtia joka tiistaisella Taloustiistai-webinaarilla, joka järjestetään viikottain klo 18:00-19:00 – koko vuoden 2022.

Lisäksi järjestetään joka torstai Tuottotorstai-webinaari 3.2. klo 18:00-19:00 alkaen. Siihen ilmoittautumislinkki tulee myöhemmin. 

Webinaarit ovat maksuttomia ja linkki kannattaa vinkata ja jakaa myös kavereille. Tallenteita ei tule, mutta materiaalit koostuvat VarapuuTV-arkistoon.

Varapuu TV

Lisäksi jatkuvasti pyörii Varapuu TV -livestream, josta löytyy katsottavaa vuoden jokaisena hetkenä. 

Kaikki webinaarit kerääntyvät arkistoon, jonka saat käyttöösi hintaan 9,70 € kuukaudessa. Lisäksi saat kuukaukausittain etenevän Rahataidonvalmennuksen sekä kirjareferaatit. 

Saat katsoa kaikkia materiaaleja ilmaiseksi 30 päivän ajan aloittamalla kokeilun ilman minkäänlaista sitoutumista. 

Katso kaikki webinaarit ja materiaalit tästä. 

 
Muut asiat:

Varapuun järjestelmäpäivitykset etenevät kovaa vauhtia ja Q1/2022 aikana saamme toivottavasti asiakas- ja tapahtumahallinta valmiiksi sekä laskut kulkemaan oikeassa aikataulussa.

Pahoittelemme järjestelmämuutosten aiheuttamia häiriöitä ja kiitämme kärsivällisyydestänne!

 

Vaurain terveisin,

Varapuun koko tiimi

Mikko, Petri, Jussi, Lari, Matti, Daniel, Riikka, Iina, Lauri, Mia, Paula, Patrik, Jaakko Robert, Anton ja Sami