Hei sinä asiakkuusekspertti – haluatko myydä Varapuun palveluita?

Mikä on Valmennusyhtiö Varapuu?

Varapuu on valmennusyhtiö, joka toi 15 vuotta sitten Rahataidonvalmennuksen Suomeen. Missionamme on aikaansaada 10000 taloudellista läpimurtoa Suomessa, joita ei muuten tapahtuisi. Järjestämme tapahtumia livenä ja verkossa, joissa opetamme ihmisiä Taitavaksi Rahan Kanssa™ ja Tekemään Rahaa Sijoittamalla™.

Varapuu Oy etsii kasvavaan tiimiinsä timantinkovia ammattilaisia

Tunnetuimpia valmennuksiamme ovat Rahailta, Taitavaksi Rahan Kanssa ja Tee Rahaa Sijoittamalla™.

Varapuu järjestää vuosittain yli 30 livetapahtumaa, joihin osallistuu yli 2000 ihmistä. Netissä valmennuksiamme katsoo vuositasolla yli 5000 ihmistä.  15 toimintavuoden aikana valmennustemme läpi on kulkenut yli 30 000 ihmistä.

 

Ymmärrämme myyjää ja sen, mitä nykyaikainen myyntityö vaatii onnistuakseen. Tuote ja myyntisuppilot on kunnossa, kohderyhmät tiedossa ja asiakkaan kulkema ostopolku määriteltynä. Myynnin ja markkinoinnin käytössä on laadukas asiakasrekisteri ja nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä. 

Tiedämme, että uusasiakashankinta on haasteellista. Meidän mielestämme huippumyyjän aikaa ei kannata käyttää kylmän listan soittamiseen. Meillä markkinointi tuottaa lämmitettyä listaa, ja meillä sitä listaa piisaa. Arvostamme toki myös omaa kontaktiverkostoasi. 

 

Patrik vuosia Varapuun myynnissä toimineena on sanonut:

”Varapuun myyntityössä asiakkaat ovat suurelta osin erittäin tyytyväisiä, joten myyntityö on palkitsevaa, koska positiivista palautetta saa kuulla usein. Tässä myyntityössä saa auttaa ihmisiä elämässä eteenpäin erittäin hyvien valmennuksien kautta. Monien elämä on muuttunut parempaan suuntaan valmennusten myötä.” 

 

Kaiken toimintamme ytimessä on auttaa ihmisiä elämään onnellisempaa ja vauraampaa elämää, jossa raha auttaa toteuttamaan jokaisen omia unelmia, eikä raha ole elämän esteenä. Pitää kuitenkin muistaa, että raha on elämää varten, elämä ei ole rahaa varten.  

Tiimiimme liittyvä henkilö pääsee työskentelemään paljon erilaista kokemusta ja osaamista omaavassa tiimissä. Tapamme toimia on täysin läpinäkyvä eli pystyt suunnittelemaan omaa ansiotasosi pitkälti omaehtoisesti. 

 

”Varapuun myyntityössä on mahdollisuus itse vaikuttaa omaan ansiotasoon ja ajankäyttöön sekä on mahdollisuus etätyöhön. Tiimi ja työporukka on tietysti loistavaa.” 

 

Tiimin jäsenenä 

Tiimimme uusi jäsen saa myös automaattisesti kutsun joka ikiseen valmennukseemme, eli vuositasolla tarjoamme välittömästi kymmenientuhansien eurojen arvosta lisäkoulutusta – sinun tarvitsee ainoastaan tulla paikalle. 

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta nykyaikaisesta tavasta tehdä myyntityötä ja hän kehittää osaamistaan jatkuvasti tuoden ideoita pöytään. Hän myös testaa erilaisia tapoja ja kanavia tehdä myyntiä. Hänellä on sujuvat IT- ja sometaidot.  

Etsimämme henkilö omaa hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot. Hänellä on kyky kuunnella ja noudattaa ohjeita, mutta myös tuoda oma näkemyksensä pöytään ja tarttua toimeen sekä raportoida aikaansaannoksistaan viikkotasolla. 

Henkilöllä on paloa tekemistä ja asiakkaiden auttamista kohtaan. 

Tarjoamme sinulle 

  • Olemassa olevaa asiakaskuntaa ja lämmintä listaa 
  • Palkitsevan provisiomallin  
  • Huomattavasta arvosta taloustaitojen kehittämiseen liittyvää valmennusta vuosittain 
  • Paikan kasvavan yrityksen hyvähenkisessä tiimissä 
  • Koulutuksen käyttämiimme työkaluihin. 

  

 

Odotamme sinulta 

  • kokemusta ja osaamista nykyaikaisesta tavasta tehdä myyntityötä sekä oma-aloitteellisuutta osaamisesi päivittämiseen 
  • paloa asiakkaiden auttamista kohtaan 
  • kykyä kuunnella ohjeita, tuottaa omia ideoita ja tarttua toimeen sekä raportoida aikaansaannoksia viikkotasolla 
  • eduksesi katsotaan, jos olet käynyt Varapuun valmennuksissa ja tuotteemme ovat sinulle tuttuja 

    

Hae tehtävään heti lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen mikko@varapuu.fi ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö kasvunälkäiseen joukkoomme. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.