Toimitusehdot

Valmennuksessa noudatetaan THL:n ohjeistuksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyn suhteen:

  1. Kipeänä ei saa tulla paikalle, mikäli on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Jokaisen omalla vastuulla on tunnistaa oma mahdollinen sairautensa.
  2. Pidä huolta käsihygieniasta (pese kädet saippualla tai tarvittaessa käytä käsidesiä)
  3. Yski hihaan tai kertakäyttöliinaan
  4. Säilytä turvavälit lähikontakteissa
  5. Tilanteissa, joissa saattaa syntyä jonoja, niin muista huolehtia riittävistä turvaetäisyyksistä
  6. Vältä kättelyä, halailua, ylävitosia ja negatiivisten tunteiden lietsomista
  7. Huolehdi itsestäsi ja muista, sekä kannathan oman vastuusi.
  8. Halutessasi voit käyttää maskia ja kunnioitetaan jokaisen valintaa sen suhteen

Jokaisen oma vastuu ja ohjeistusten noudattaminen on erittäin tärkeää koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi!

Tapahtumatilassa on tehostettu siivouskäytäntöjä ja henkilökunta varmistaa saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissa.

Haluamme taata osallistujillemme mahdollisimman turvallisen osallistumisen ja teemme kaikkemme järjestääksemme sinulle parhaan mahdollisen valmennuksen.

Tilaisuuksiimme otamme vähemmän osallistujia mukaan ja huolehdimme väljistä penkkiriveistä ja pyrimme huomioimaan ohjeistuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia tapahtumien järjestämisen osalta.

Päivitetty 20.8.2020

LIPPUEHDOT

Myyjänä ja laskuttajana toimii Varapuu Oy (jäljempänä viitataan sanalla ”myyjä”). Tuotteiden ja palvelujen hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Hinnoissa ilmoitetaan sisältyykö arvonlisävero ilmoitettuun summan vai ei. Myyjä pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin. Kun kauppa on syntynyt, katsotaan näiden tilausehtojen olevan voimassa.

Asiakaspalveluumme auttaa kaikissa tilanteissa: info@varapuu.fi.

REKISTERÖINTI JA LIPPU

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä tapahtumapaikalla ennen tapahtuman alkua. Osallistuja voi rekisteröityä tapahtumaan esittämällä henkilöllisyystodistuksen tai sähköpostiinsa saaman lipun/tilausvahvistuksen. Lippu tulee maksaa joko heti tilauksen yhteydessä tai ennen tapahtumaa tilauksen yhteydessä sovitulla tavalla. Mikäli toimituksessa on tapahtunut virheitä, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mikäli tapahtuman lippu on maksamatta, on järjestäjällä oikeus evätä sisäänpääsy.

PERUUTUS JA VOIMASSAOLO

Koulutustapahtumalipulle ja fyysisille tuotteille annamme kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän vaihto-ja palautusoikeuden tilauspäivästä lukien. 14 päivän jälkeen tilausta ei voi peruuttaa ja pidämme oikeuden laskuttaa tilauksesi sovitulla tavalla. Käyttämätöntä lippua ei hyvitetä. Tämän jälkeen lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Lipun voi kuitenkin luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta, ellei kyseisen tuotteen kohdalla ole toisin määritelty.

Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Peruutus tulee aina tapahtua kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluumme.

Avoin lippu on voimassa 12 kk ostopäivästä eteenpäin. Lipun voi käyttää missä tahansa kaupungissa, jossa tapahtumia järjestetään. Osallistujan tulee ilmoittaa muutoksista ja ilmoittautua haluamaansa tapahtumaan asiakaspalveluumme.

MAKSAMINEN

Maksu tulee suorittaa tilauksessa sovitulla tavalla.

Maksun voi tilausvaiheessa suorittaa osissa, mikäli sellainen on mahdollista kyseisen lipun kohdalla. Osissa maksamisesta ei peritä korkoa, mutta myyjällä on oikeus lisätä 5 euron laskutuslisä per lasku osissa suoritettavista laskuista. Mikäli maksusuunnitelmaa ei noudateta, myyjällä on oikeus eräännyttää avoinna oleva saatava kokonaisuudessaan kuluineen.

Tapahtumista ostetut tuotteet laskutetaan maksuehdolla 14 pv netto.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

OSALLISTUJAN TIEDOT

Jokaisesta osallistujasta tulee olla osallistumista varten perustiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lippu on henkilökohtainen, mutta sen voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Mikäli osallistuja halutaan vaihtaa, tulee lipun omistajan ilmoittaa uuden osallistujan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti) asiakaspalveluumme.

Useiden lippujen ostajan tulee ilmoittaa kaikkien osallistujien tiedot asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

TAPAHTUMASSA TAPAHTUVA KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtumissamme saatetaan ottaa kuvia tai tapahtumamme saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan. Kuvia saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Videoita ja äänitteitä käytetään valmentajan kehittymiseen ja niissä olevia valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Kysymme sinulta erikseen luvan, mikäli haluamme käyttää äänite- tai videomateriaalia, jossa esiinnyt. Osallistuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä kuvissa, niin ilmoita siitä rekisteröinnin yhteydessä tiimillemme.

TAPAHTUMAN KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtuman kaikenlainen tallentaminen on tekijänoikeuksien mukaan kielletty.  Kannustamme kuitenkin tapahtumasta otettujien kuvien ja kommenttien julkaisemista siten, että tekijän tiedot on mainittu. Tapahtumista otettujen kuvien ja tekstien osittainenkin julkaiseminen edellyttää aina tekijänoikeuksien haltijan mainintaa.

TAPAHTUMAPAIKKA JA -AIKA

Myyjä on sopinut tapahtumalle paikan ja ajan. Myyjällä on oikeus muuttaa näistä kumpaakin tarpeen tullen. Tällaisessa tapauksessa myyjä ilmoittaa muutoksista sähköpostilla asiakkaalle. Tilaisuus järjestetään toisena ajankohtana, joka alkaa viimeistään kolmen kuukauden kuluessa tapahtuman alkuperäisestä ajankohdasta. Myyjällä on oikeus siirtää valmennuskokonaisuus, -osio tai osa sen toteuttamisesta myös edellä mainitun ajankohdan jälkeen, mikäli myyjällä on siihen perusteltu syy kuten esimerkiksi valmentajan esiintymisen estävä sairastuminen tai loukkaantuminen, työsuhteen päättyminen tai odottamaton myyjästä johtumaton kurssitilan käytön estyminen tai ylivoimainen este, force majeure. Tapahtuman peruuntuessa kokonaan muusta kuin force majeure -syystä, myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle maksetun summan.

RAJOITUKSET

Asiakas sitoutuu käyttämään valmennuksiamme vain ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Omien tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja markkinointimateriaalin jakaminen myyjän järjestämissä tapahtumissa on kielletty. Markkinoinnista on sovittava aina etukäteen hankkimalla markkinointipaketti. Markkinointipaketin hinta riippuu tilaisuuden koosta, kestosta ja aiheesta. Tapahtumissamme on 12-vuoden ikäraja.

ULKOMAALAISET SEMINAARIT

Tämä ehto koskee tapahtumia Suomen ulkopuolella, jossa myyjä vastaa seminaarilippujen myynnistä ja asiakaspalvelusta asiakkaan ja seminaarin järjestäjän välillä. Myyjä ei ole velvollinen korvauksiin, mikäli järjestäjä vaihtaa seminaarin ajankohtaa tai paikkaa. Myyjä ei myöskään ole velvollinen korvauksiin mikäli järjestäjä peruuttaa seminaarin kokonaisuudessaan. Myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle järjestäjän palauttamat rahat, jotka kuuluvat asiakkaalle. Myyjä vastaa siitä, että asiakas saa seminaariin ostamansa lipun.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun.

Järjestämämme ja markkinoinamme valmennukset voivat luvata erilaisia keinoja ja työkaluja elämän muutokseen. Osallistuja hyväksyy sen, että järjestäjänä vastaamme palveluiden ja tuotteiden järjestämisestä ja tarjoamisesta. Vastuu muutoksista ja elämän toteuttamisesta on itse asiakkaalla. Ymmärrät, että sinulla on vastuu tuloksista ja teet kaikki muutokset elämässäsi ja liiketoiminnassasi omalla vastuullasi.

TIETOSUOJA

Tietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Noudatamma GDPR sääntöjä tietojen tallentamisessa. Yhteystietojasi käytetään kommunikointiin, joka liittyy ostamaasi tapahtumaan / tuotteeseen. Olemme sinuun yhteydessä myös muista tapahtumistamme ja tuotteistamme. Voit koska tahansa positua markkinointilistoiltamme niin halutessasi. Emme koskaan myy tai anna tietojasi eteenpäin.

ONGELMATILANNE JA RIITAISUUKSIEN RATKAISEMINEN

Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kaikissa ongelmatilanteissa.

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Jollei käyttäjällä ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia pois lukien sen kansainvälisyksityisoikeudelliset lainvalintaa koskevat säännöt.

Vuosijäsenyyteen kuuluvat valmennukset:

Vuosijäsenyyteen kuuluvat valmennukset järjestetään pääsääntöisesti LIVE tapahtumana, johon voi osallistua paikan päällä. Näissä saattaa olla ONLINE striimi tai ei. Tästä järjestäjä päättää tilanteen mukaan.
Mikäli valmennustapahtuma järjestetään hybridinä (LIVE + ONLINE), voi jäsen päättää osallistua LIVEen paikanpäälle tai ONLINEn välityksellä. Kummassakin tapauksessa lasketaan, että jäsen on silloin käyttänyt jäsenyyteen kuuluvan osallistumisoikeutensa.

Mikäli valmennusta ei voida jostain syystä (esimerkiksi epidemiaan liittyvät rajoitukset) järjestää LIVE -tapahtumana, se järjestetään ONLINE striimin välityksellä. Näissä tapauksissa striimi vastaa jäsenelle kuuluvaa valmennusta ja sitä ei korvata muuten.

Muutoksista valmennuksen järjestämistapaan pyritään viestimään mahdollisimman aikaisin, kuitenkin vähintään 7 päivää ennen valmennuksen ajankohtaa. Järjestäjä ei vastaa kuluista, joita saattaa syntyä siitä, että on varannut esimerkiksi hotellin tai matkan paikanpäälle valmennukseen, mikäli sitä ei järjestettäisikään tuollaisena tapahtumana.


YHTEYDENOTTO

Mikäli sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa, tai haluat muuten ottaa meihin yhteyttä, voit soittaa meille numeroon 0207353420, tai sähköpostitse osoitteeseen info@varapuu.fi.