Tarjous: Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus: 1 lippu 198 € tai 2 lippua 297 €

Haluatko oikeasti vaurastua, muuttaa rahatarinasi positiiviseksi ja oppia Taitavaksi Rahan Kanssa yhdessä viikonlopussa?

Henkilökohtaisen taloutesi mullistavassa Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa…

 • Opit, mitä alati vaurastuvat ihmiset tekevät toisin omassa taloudessaan ennen kuin aloittavat sijoittamisen (kyllä, voit siis kopioida rikastuvien ihmisten tavat itsellesi).

 • Heität kertaheitolla hyvästit rahastressille, parannat hyvinvointiasi, etkä enää koskaan menetä yöuniasi rahan takia.

 • Opit puhumaan rahasta sujuvasti puolisosi kanssa ja parannat parisuhdettasi (ilman typeriä riitoja; 90 % eroista johtuu joko taloudesta tai puhumattomuudesta).

 • Saat todellista rohkeutta ja uskallusta toimia rahan rivakan kasvun eteen, etkä ainoastaan makuuta sitä pienikorkoisella säästötilillä (joka ei kata edes inflaatiota).

 • Et joudu budjetoimaan ja säästämään kaikesta kivasta (elämästä ei tule kuivaa ja tylsää).


Tampere 7.-8.10.2023 
Helsinki 23.–24.9.2023

 

Suomen talous näyttää nyt epävarmalta... 

Suurin osa tekee omassa taloudessaan asioita, jotka pitävät heidät riippuvaisena ulkoisista tekijöistä – mutta eivät kaikki!

Joudutko reagoimaan omassa taloudessasi, kun korot nousevat, inflaatio jyllää ja elämisen kustannukset vaihtelevat? Haluat varmasti ylläpitää nykyisen elintasosi ja elämäntyylin, mutta mikä tahansa yksittäinen yllättävä asia saattaisi pistää taloutesi nyörit tiukalle ilman varoaikaa  (puhumattakaan siitä, jos usea asia tapahtuu samaan aikaan).

Jos joudut reagoimaan, olet aina jäljessä. Elät jatkuvassa stressin ja epävarmuuden olotilassa. Pankkitilillä olevat säästöt menettävät arvoaan ja joudut tekemään asioita rahan takia – vaikka raha ei kuuluisi arvoihisi. 

Lääkkeeksi tähän tarjotaan entistä enemmän töitä, enemmän vastuuta, enemmän kärsivällisyyttä ja tiukempaa kulukuria – tämä ei ratkaise ongelmia, ainoastaan pahentaa niitä.

Samaan aikaan on olemassa pieni joukko ihmisiä, jotka pystyvät tekemään elämässään asioita, joita oikeasti haluavat. He ovat itsevarmoja omien rahataitojensa kanssa ja toteuttavat unelmiaan. He nukkuvat yönsä rauhassa, tapahtui politiikassa ja markkinoilla mitä tahansa.

Rahahuolesi eivät kuitenkaan ole sinun syytäsi – sinulle ei vain ole opetettu niitä tietoja ja taitoja, joita vaurastuneet ovat oppineet. 

Haluatko kuulua tähän pieneen joukkoon ihmisiä, jotka eivät joudu reagoimaan yllättäviin tilanteisiin vaan joille raha tarkoittaa hyvinvointia, turvaa ja onnellisuutta? ​ 

(Kyllä, tämä on mahdollista... kerron tällä sivulla sinulle miten!)

Oikeasti mulla on ollut hauskaa sen ajan kun olen ollut tekemisissä Varapuun kanssa. Sain lopullisen päätöksen, että sijoitus on aloitettava heti, turhaan säilön rahoja tililläni, ne kun tuppaa sieltä katoamaan. Talouteni on parantunut huomattavasti sitten viime toukokuun, kun teihin tutustuin, (taisi olla Patrik, joka soitti ja tilasin Tunne Taloutesi – Tunnetaloutesi-kirjan), luin sen kahteen kertaan ja tiesin mitä tehdä, ostin pörssiosakkeita ja tein muitakin sijoituksia ja jatkan edelleen, yllättäen mieheni sattui näkemään tilieni saldot, osakkeet ja rahastot, ei uskonut todeksi. Outoa että pystyn säästämään ja kuitenkin voimme samalla matkustella (vaikka mies työttömänä) joulun olimme Intiassa ja Pääsiäiseksi lähdemme Prahaan. Kiitokset teille! "

 Milla  • Valmennuksen osallistuja

Varapuu mediassa

Tarjous: Kaksi lippua vain 297 €! 
(norm. yht. 980 €)


Seuraavan valmennuksen alkuun: 

Uskoisitko, jos väitän, että voit automatisoida vaurastumisesi oikeilla tiedoilla… vaikka tililläsi makaisi vain satasia!

Oletko kyllästynyt siihen, että rahat loppuvat kesken kuukauden...  ja teet oman talouden kanssa kuukaudesta ja vuodesta toiseen samanlaista jojo-liikettä, toivoen erilaista lopputulosta? 

Yrität kuitenkin säästää ja budjetoida, mutta muutos tuntuu hitaalta, rahat vain häviävät tililtä eikä helpotusta ole näköpiirissä? Jos saat jostain lisää rahaa, ne menevät nopeasti elämän kustannuksiin.

Raha ei ratkaise rahaongelmia kuin hetkeksi. Jos raha olisi ratkaisu, nopeasti rikastuneet lottovoittajat ja urheilijat eivät olisi otsikoissa rahaongelmiensa takia.

Samaan aikaan moni elää normaalilla palkalla unelmaelämäänsä, kun toiset taas joutuvat samalla palkalla siirtämään unelmansa tulevaisuuteen. Mistä tämä johtuu?

Ratkaisu on rahataidot ja Rahatarina.
Opi rahataidot ja muuta Rahatarinasi Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa – 100 % tyytyväisyystakuulla.

Katso tulevat valmennukset ≫ 
 
 

“Mikko on fantastinen valmentaja ja tuntee asiansa läpikotaisin! Suuri oivallus valmennuksessa oli ymmärtää, kuinka paljon omien vanhempien ja isovanhempien uskomukset ovat vaikuttaneet omaan rahankäyttöön tiedostamattani.”

- Jenni Levävaara

​Brittipankin teettämän kohderyhmäkartoituksen* mukaan...

Vaurautesi määrittävä rahatarina syntyy jo 7-vuotiaaksi mennessä – näin voit “hakkeroida” sitä vielä jälkikäteen aikuisena ja muuttaa taloutesi suunnan

Raha ei ratkaise rahaongelmia. Rahataidot ratkaisevat rahaongelmat. 

Jos antaa tukun rahaa ihmisille, jolla ei ole rahataitoja, tilanne on puolen vuoden päästä samanlainen kuin nyt. Yleensä jopa huonompi. Rahat ovat hävinneet kuin tuhka tuuleen. Joku toinen taas piilottaa kaikki rahat sukanvarteen, eikä käytä niitä ikinä. Kumpikaan näistä tavoista ei kummoisesti nostanut elämänlaatua. 

Se tapa, miten käytämme rahaa on muodostunut jo lapsuudessa. Jos kotona on aina kaikesta säästetty, säästät sinäkin viimeiseen saakka. Tai sitten täydellinen vastakohta: laitat kunnolla tuulemaan ja vedät helikopterilla rairairai Tampereen kattojen yllä. 

Olemme oppineet Rahatarinamme vanhemmiltamme, koulusta, kavereilta, opettajilta ja mediasta. Myös elämän merkittävät kokemukset muokkaavat Rahatarinaamme.  

Jo 7-vuotiaalle on urautunut käsitys rahasta. Lapsi ymmärtää, mitä raha on ja miten sitä käytetään, oli se vaurastuva tapa tai ei. Lapsena opetetut asiat menevät suoraan alitajuntaan kyseenalaistamatta, onko se totta vai ei.

Emme voi palata tarha-ikäisiksi, mutta pystymme vaikuttamaan omaan Rahatarinaamme ja rahataitoihin. Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa opit kaikkien rahataitojen ja strategioiden lisäksi myös nelivaiheisen prosessin, jolla muutat rahatarinaasi vauraammaksi. Pysyvästi. 

* Lähde: Money Flow Challenge -talousopetuspelin kansainvälistymisen yhteydessä teetetty kohderyhmäkartoituksen tarkoitus oli selvittää, milloin rahataitojen opettaminen kouluissa tulisi aloittaa.

Tule mukaan muuttamaan Rahatarinasi ≫  

Anna itsellesi yksi viikonloppu aikaa: Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus

Näytämme sinulle, miten vaurastuvat ajattelevat rahasta ja manageroivat taloutensa.

Taitavaksi Rahan Kanssa -viikonloppu järjestetään muutaman kerran vuodessa Tampereella ja Helsingissä. 

Aikataulu: Lauantai klo 12–20 ja sunnuntai klo 10–17. 

Viikonloppua varten et tarvitse mitään erikoisia tietoja tai taitoja – ei tarvitse osata edes prosenttilaskua!

Valmennukseen osallistuaksesi tarvitset vain omaa aikaa ja avoimen mielen.

Kuka valmennuksen takana on?

 
 

Mikko Sjögren tässä terve!

Olen Rahataidonvalmentaja™ ja Varapuun päävalmentaja. Olemme valmentaneet Suomessa ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa jo yli 15 vuoden ajan.

Varmaan sinulla heti heräsi kysymys mieleen, että miksi rahataitoja pitää oikein valmentaa? Tämä on hyvä kysymys!

Itse asiassa… Minulla kävi aluksi tosi huonosti sijoittamisen kanssa, koska en osannut kysyä apua.

Katso tarinani oheisesta videosta, miten olen päätynyt valmentamaan rahataitoja – tähän pisteeseen päätyminen on vaatinut monta mutkaa, kuten sijoitussektorilla työskentelemistä, epäonnistuneita sijoituksia, perheyrityksen myynnin ja lentämistä ympäri maailmaa opiskelemassa rahaan liittyviä asioita. 

 
 

"Lamppu on syttynyt ja peiliin on pitänyt katsoa muutaman kerran. Parasta on ollut se, että on annettu myös strategioita. Tiedän tasan tarkkaan nyt, mitä tilejä tulen avaamaan ja kuinka alan siirtämään niille rahaa kuukausittain."

- Tom Lassila

Yhden viikonlopun aikana saat kaiken tämän:

  OPIT KUINKA:

 • Sinulla riittää rahat seuraavaan palkkapäivään (ja silti pystyt ostamaan itsellesi tärkeitä asioita)

 • Hyödynnät korkoa korolle -periaatetta ja nopeutat vaurastumistasi moninkertaisesti 

 • Hävität rahastressin, parannat hyvinvointiasi, etkä menetä yöuniasi rahan takia

 • Puhut puolisosi kanssa (sujuvasti) rahasta ja parannat parisuhdettasi (ilman typeriä riitoja)

 • Vaurastuvat tekevät omassa taloudessaan ennen kuin aloittavat sijoittamisen

  LISÄKSI:

 • Saat rohkeutta ja uskallusta toimia rahan kanssa eri tavalla kuin aikaisemmin

 • Tunnistat oman rahapersoonasi, hyödynnät sen vahvuudet ja vältät heikkoudet 

 • Pystyt vähentämään työtunteja, saamaan enemmän vapaa-aikaa ja jäämään aikaisemmin eläkkeelle

 • Tunnistat oman rahatarinasi ja muutat sitä vauraammaksi (loppu tapahtuu lähes itsestään)

 • Onnistut maksamaan velkasi tuplasti nopeammin pois (lähes samalla rahamäärällä)


KAUPAN PÄÄLLE SAAT:

 • Ohjeet: mitä koskaan ei kannata tehdä palkkapäivänä (jotta et ole 5 vuoden päästä samassa tilanteessa)

 • Vinkit: mitä et missään tapauksessa saa tehdä, jos saat perinnön tai rahaa avioerossa

 • Ymmärryksen: mitä lapsille ei kannata opettaa rahasta, ettei Rahatarina vääristy aikuisuudessa

 • Oivalluksen: miksi monen rahat loppuvat ennen kuunvaihdetta, kun toiset elävät unelmiensa elämää (vaikka palkka olisi sama)

 • Rohkeuden: tämän viikonlopun jälkeen osaat puhua rahasta avoimesti ja häpeilemättä perheesi kanssa (ja on helpompi hengittää)
   

Hmm... kuulostaa hyvältä. Mutta mitä viikonloppu sisältää?

1. Ajatuksista tuloksiin – muuta tunteet tukemaan vaurastumista automaattisesti 

Opit, kuinka ajatuksesi muokkaavat taloustilannettasi ja ajatuksiasi niin, että saat jatkossa parempia tuloksia rahan kanssa!

Tässä osiossa käymme läpi, mistä tulokset syntyvät ja miksi tuloksemme eivät muutu ainoastaan tietoa lisäämällä. Opit muun muassa, mistä saamasi tulokset juontavat juurensa ja miten voit saada pysyvästi parempia tuloksia.

2. Päivitä Rahatarinasi™ – kerro itsellesi rahasta vauraampaa tarinaa (loppu tapahtuu itsestään) 

Opi päivittämään itsellesi kertomat rahatarinasi parempiin versioihin –  sellaisiin, jotka tukevat vaurastumistasi!

Meillä kaikilla on kauhutarinoita omassa alitajunnassamme. Kaikkea aina siitä, miten rahan tekeminen on vaikeaa ja monimutkaista, aina siihen, miten rikkaat ihmiset on jotenkin pahoja. Olet syytön näihin tarinoihin, mutta niiden muuttaminen on sinun vastuullasi.

Tässä osassa opit päivittämään rahatarinat parempiin versioihin – sellaisiin, jotka tukevat vaurastumistasi ja tekevät sinusta houkuttelevamman rahalle, varakkaille ihmisille ja uusille tilaisuuksille.

3. Velkamurskain – murskaa huonot velat tuplasti nopeammin

Opi tuhoamaan kaikki huonot lainasi: pikavipit, luottokorttilaskut ja kulutusluotot.

Ihan ensimmäiseksi varmistetaan, että kaikki ne huonot lainat, joita sinulla vielä mahdollisesti on, KATOAVAT.

Meillä on tähän toimiva prosessi, jolla on maksettu ihan tolkuttomat määrät luottokorttilaskuja, pikavippejä ja kulutusluottoja pysyvästi pois jo15 vuoden ajan.

4. 5 minuutin budjetti – maailman yksinkertaisin budjetti

Opi hallitsemaan kassavirtaasi (sisään ja ulos menevää rahaa) yksinkertaisen ja nopean viiden minuutin budjetin avulla! 

Tuntuuko joskus, että tulojen ja kulujen seuraaminen ja hallitseminen on vähän monimutkaista Totuushan on se, että kyllä se sellaista vähän onkin. Siksi meillä on YKSINKERTAINEN ja NOPEA prosessi oman kassavirran hallitsemiseen.

Pystymme johtamaan rahavirtaa niin, että aika vaurastuttaa sinua, eikä köyhdytä entisestään. Pieniä parannuksia, joilla on ihan valtava tulos pidemmällä ajalla.

5. Vaurausvarmistin™ – manageroi rahasi vaivattomasti

Kuinka automatisoit vaurastumisesi ja varmistat, että kaikki sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Vaurausvarmistin™: Olemme yksinkertaisia kavereita ja uskomme yksinkertaisuuteen muidenkin kohdalla. Siksi kaikki tärkeä kannattaa AUTOMATISOIDA.

Tässä kohdassa opit varmistamaan, että aika pitää sinusta parempaa huolta kuin tähän asti. Vertaistuki, teknologia ja ajattelun työkalut suovat sinulle kaiken tämän.

6. Sijoituskäynnistin™ – aloita sijoittaminen turvallisesti

Näin aloitat sijoittamisen turvallisesti ja pienelläkin summalla ja  pystyt kasvattamaan sijoituspääomaasi tasaisesti.

Tässä vaiheessa poistetaan hämmennys, pelko ja väärinkäsitykset, jotka sijoittamiseen liittyy.

Tämän jälkeen saat ALOITETTUA sijoittamisen turvallisesti – juuri sellaisella määrällä ja tahdilla kuin itse koet hyväksi.

Voit hyvin aloittaa pienellä ja laajentaa sijoittamista tulevaisuudessa. Niin me kaikki olemme tehneet.

7. Talousnerouden 6 kasvoa™  – tunnista oman rahapersoonasi vahvuudet ja heikkoudet 

Näillä kuudella eri tavalla voit vaurastua, ja tässä osassa opit valitsemaan sinulle sopivimman tavan. Ihmiset ovat erilaisia. Siksi mekään emme tyrkytä mitään yhtä ainoaa tapaa vaurastua.

Joillekin sopii sijoittaminen asuntoihin tai arvopapereihin. Toisille sopii liiketoiminta ja yrityksiin sijoittaminen… Näitä erilaisia sijoituskohteita ja -tyylejä on ihan loputtomasti.

Tässä kohdassa opit löytämään sen OMAN talousneroutesi, jonka ansiosta paitsi alat vaurastua, teet sen mahdollisimman mukavalla tavalla.

8. 5 askelta taloudelliseen vapauteen™ –  suunnitelma kohti vapaampaa elämää

Näin sinun on mahdollista päästä taloudellisesti vapaaseen tilanteeseen!

Tässä osiossa käydään läpi, miten SINUN taloudellinen vapautesi mahdollistetaan. Sinun taloudellinen vapautesi on vain 5 askeleen päässä!

Tässä osiossa opit, mitkä nuo 5 askelta ovat ja miten saat ne toimimaan sinulle jo valmennuksen aikana.

 
 


“Valmennus on kokonaisuutena hyvin rakennettu ja ympäristö on sellainen, jossa voi huoletta puhua rahasta.” 

- Twaha Yahya

Muuta nyt rahatarinasi tukemaan vaurastumista automaattisesti – ennen kuin sen vanhentunut versio sabotoi loppuelämäsi!

Koska luit koko sivun tänne saakka, olet selvästi tosissasi raha-asioiden kanssa. Kuulut todennäköisesti siihen harvinaiseen 3 %:iin, jotka haluavat muuttaa elämäänsä. Kaltaisiasi ihmisiä on valmennus täynnä. Mieti, millainen viikonloppu onkaan tiedossa!

Jos haluaisit kaiken viikonlopun informaation Mikko Sjögrenin henkilökohtaisessa valmennuksessa, maksaisi se Mikon kanssa kahdestaan jopa 5 955 euroa (397 €/tunti). 

Koska järjestämme koko viikonlopun ryhmävalmennuksena, koko valmennuksen hinta on 497 €

Pääset kuitenkin tältä sivulta mukaan kampanjahintaan. Emmekä puhu nyt mistään 10 % alennuksesta, vaan sellaisesta hinnasta, että suosittelen varaamaan kalenterista tyhjän viikonlopun ja tulemaan paikan päälle ystävän tai kumppanin kanssa. 

Ystäväsi kanssa yhdessä... tarjoushintaan!


Tältä sivulta ostaessasi saat valmennukseen tarjouksena kaksi lippua yhteensä 297 €. Kun vielä jaat tämän tarjoushinnan ystäväsi kanssa puoliksi, opiskelette koko viikonlopun rahataitoja hyvin edullisesti:

Alle sataviisikymmentä euroa per jakkara! Tarkalleen ottaen ainoastaan 148,50 euroa koko viikonlopulta henkilöä kohden.

Käytännössä opit rahataidot loppuelämäksesi alle 150 eurolla!

Tämä summa häviäisi joka tapauksessa yhteen mökkiviikonloppuun tai heräteostokseen...

Tulevat valmennukset: 

Tampere 7.-8.10.2023 
Helsinki 23.–24.9.2023

Julkistamme lisää valmennuksia kalenteriin myöhemmin.

Aikataulu: lauantai klo 12–20 & sunnuntai klo 10–17

Osta lippupaketti ja ilmoittaudu haluamaasi valmennukseen sähköpostilla info@varapuu.fi

 

Kyllä, haluan yhden lipun 198 €! ≫≫Kyllä, haluan kaksi lippua yht. 297 €! ≫ 

Varapuun 100 % tyytyväisyystakuu

Tule valmennukseen koko viikonlopuksi, tee muistiinpanoja ja harjoituksia. Jos silti sunnuntai-iltana tuntuu, ettei tämä valmennus ollut sinulle hyödyllinen, tule valmennuksen loputtua nykäisemään violettipaitaista henkilöä hihasta. Saat rahasi takaisin – ainoa kysymys jonka kysymme sinulta on sinun tilinumerosi.

Sinulla ei ole siis minkäänlaista taloudellista riskiä ostaa Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennusta. Joko olet täysin tyytyväinen tai saat rahasi takaisin.

P.S. Valmennukseen on osallistunut vuosien varralla tuhansia ihmisiä 4,86/5-arvosanalla, joten on todennäköistä, että ylitämme myös sinun odotuksesi.

Kun sinulta tivataan 10 vuoden päästä "miten sinusta tuli noin menestynyt"... voit vastata rutiinilla, että kaikki alkoi Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksesta… 

Tulet tekemään valmennuksen hinnan itsellesi takaisin moninkertaisena 

Koska muutat valmennuksen jälkeen käyttäytymistä rahan kanssa vauraammaksi ja teet erilaisia valintoja tulevaisuudessa, teet valmennuksen investoinnin takaisin itsellesi tulevaisuudessa. Monesti valmennuksen hinta on maksettu takaisin viimeistään seuraavalla viikolla. Seuraavat kymmenen, kaksikymmentä ja viisikymmentä vuotta käytät rahaa taitavammin – sen seuraukset näkyvät joka kuukausi pankkitililläsi. 

Päätös on sinun – kumman valitset?

 Kaikki valmennuksen tärkeimmät infot on kerrottu ja päivämäärät ovat tiedossasi. 

Kysymys kuuluu; jatkatko raha-asioiden kanssa samaa rataa kuin tähän asti vai haluatko tehdä loppuelämän (ja lastesi elämän) kestävän muutoksen taloudessasi? 

Valinta on Sinun: annatko raha-asioiden pilata yöunesi ja joudut jännittämään kuukaudesta ja vuodesta toiseen kumpi loppuu ensin, rahat vai kuukausi? Annatko rahan pysyä stressaavana tekijänä, joka estää sinua toteuttamasta unelmiasi?

Tiedän, ettet halua. Jos et haluaisi tehdä jotain eri tavalla elämässäsi, olisit poistunut tältä sivulta jo aikoja sitten. 

Osta avoin lippu – ilmoittaudu, kun olet päättänyt haluamasi valmennuksen

Sinun pitää vielä päättää valmennuksen päivämäärä ja paikkakunta. Haluatko tulla Helsinkiin vai Tampereelle? 

Viikonlopun jälkeen ymmärrät oman rahatarinasi ja saat työkalut sen muuttamiseen. Sinulla on täysin valmis suunnitelma omaan talouteen, pystyt maksamaan velkasi pois, manageroimaan rahasi vauraasti ja raha luo sinulle hyvinvointia – myös parisuhteeseesi. 

Ainut minkä tarvitset, on omaa aikaa: tyhjä viikonloppu kalenterista ja kiva hotellihuone


Nyt voit ottaa kalenterisi auki ja varata yhden vuoden 52:sta viikonlopusta elämäsi tärkeään osa-alueeseen: taloudelliseen hyvinvointiin. 

Varaa samalla kiva hotelli, googleta kaupungin paras brunssipaikka ja pyydä mukaan hyvää seuraa. Pääset odottamaan innolla tulevaa viikonloppua! 

Suosittelen, että toimit nyt. Valmennuksessa on tietty määrä paikkoja. Jos valmennus myydään loppuun, pääset valmennuksen jonotuslistalle. Ilmoittautumalla heti varmistat pääseväsi haluamaasi valmennukseen.

Tervetuloa! 


Kyllä, haluan mukaan! ≫

"Olen osallistunut Varapuun koulutuksiin ja voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu! Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi. Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua."

 Janne Romppanen  • Valmennuksen osallistuja


Anna itsellesi yksi viikonloppu aikaa ja viet vaurastumisen työkalut käytäntöön heti valmennuksen jälkeisenä sunnuntai-iltana!
 

Seuraavan valmennuksen alkuun: 

P.S.

Näin opetat rikastuttavia rahataitoja lapsillesi – vielä kun he ovat pieniä ja kuuntelevat sinua!
 

Lapset katsovat vanhemmista esimerkkiä, hyvässä ja pahassa. Haluamme kaikki jälkikasvullemme parhaat mahdolliset eväät elämään, mutta joskus tiedostamattamme näytämme huonoa esimerkkiä. 

Paras tapa opettaa lapsille rahataitoja on tulla valmennukseen itse, ymmärtää oma rahatarina sekä siihen vaikuttaneet lapsuuden tapahtumat. Näin lapsi oppii sinulta kotona rahasta avoimen puhumisen kulttuurin ja vauraan tavan manageroida rahaa. 

Lapsuudessa opetetut rahataidot varmistavat, että jälkikasvulle kerätty pesämuna ja tulevat perinnöt tulee käytettyä hyödyllisesti – ei hölmösti täysi-ikäisyyden koittaessa. 

P.S. Yli 15-vuotiaat lapset kannattaa ottaa jo mukaan valmennukseen.

Varaa liput ≫ 

.

P.P.S. 

Jos sinulla jäi mitä tahansa kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla info@varapuu.fi – kysyminen ei tietysti sitouta sinua mihinkään. 

Tarjoamme myös täysin kulutonta ja korotonta osamaksua – laita viestiä viestiä sähköpostilla. Voit jakaa laskun kolmeen osaan – maksa vain 165 euroa kolmen kuukauden ajan. 

Kyseessä on noin kolmen tunnin mittainen iltatilaisuus, joka järjestetään kiertueen muodossa eri paikkakunnilla tai online-valmennuksena. Voit ilmoittautua sinulle sopivaan tilaisuuteen. Rahaillassa tapaat muita samalla polulla olevia ihmisiä ja opit päivittämään sisäisen rahatarinasi arvokkaampaan versioon, jotta voit varautua tulevaan kriisiin ja hyötyä siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Varapuu on valmennusyhtiö, joka toi 15 vuotta sitten Rahataidonvalmennuksen Suomeen. Varapuun on perustanut Mikko Sjögren vuonna 2007. Missionamme on aikaansaada 10 000 taloudellista läpimurtoa Suomessa. Järjestämme tapahtumia livenä ja verkossa, joissa opetamme ihmisiä Taitavaksi Rahan Kanssa™ ja Tekemään Rahaa Sijoittamalla™.

Varapuu ei tee sijoitusneuvontaa, eikä meillä ole sijoitustuotteita tai -palveluita myytävänä. 

Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tiedämme myös, että valmennukset toimivat ja sisältö on hyödyllistä. Jos et kuitenkaan koe asiaa samalla tavalla, voit pyytää rahasi takaisin. Nykäise meitä hihasta valmennuksen jälkeen (tai verkkovalmennuksissa laita meille viestiä info@varapuu.fi 30 päivää ostosta) ja palautamme rahasi täysimääräisenä – emme kysy tyhmiä kysymyksiä, vaan palautamme rahasi. Sinulla ei ole siis minkäänlaista taloudellistä riskiä ostaa valmennusta.

En pääse valmennukseen – mitä teen? 

Ikävää, että ajankohta ei sopinutkaan. Voit vaihtaa valmennuksen toiseen ajankohtaan tulevaisuuteen, antaa lipun ystävällesi tai vaihtaa sisällön verkkokurssiksi. Laita meille viestiä info@varapuu.fi ja katsotaan paras ratkaisu.

Valmennukset järjestetään keskusta-alueen hotellin kokoustilassa. Tarkan tiedot näet Varapuun kalenterista tai tuotteen lisätiedoista. Jos tieto ei ole kalenterissa, emme ole saaneet vielä vahvistusta tiloista. Ilmoitamme tarkan sijainnin lähempänä tapahtumaa.

Meillä, Varapuulla, on tavoitteena auttaa Suomeen 10 000 taloudellista menestystarinaa. Siksi haluamme tarjota ajantasaista tietoa rahaan ja vaurastumiseen liittyen sellaiseen hintaan, että sitä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa.

Emme halua, että jäät Rahaillasta pois hinnan takia.

Toivomme, että voimme olla mukana auttamassa sinua kohti omaa taloudellista menestystarinaasi!

VERKOSSA:

Rahailta verkossa on kuvattu studiossa vuonna 2020 (sekä tallenteet tuoreimmalta kiertueelta, yleensä max 6 kk vanhoja). Valmentajat ovat samat kuin paikan päällä tapahtuvassa valmennuksessa. Rahailta verkossa on katsottavissa Varapuun verkkokurssialustalla omien tunnustesi kautta sinulle sopivana ajankohtana. Verkossa ei kuitenkaan ole vastaavaa interaktiivista osuutta muiden osallistujien kanssa kuten paikan päällä.

PAIKAN PÄÄLLÄ:
Paikan päällä ihmiset vaikuttavat valmennukseen merkittävästi enemmän. Paikan päällä järjestettävässä valmennuksessa on mahdollista jutella valmentajan, tiimiläisten ja muiden osallistujien kanssa taukojen aikana. Lisäksi pääset tutustumaan aiheeseen liittyvään kirjallisuuteen paikan päällä olevalla kirjapöydällä.

Paikan päällä tapahtuva valmennus on itsessään kokemus: pääset samaan tilaan yhdessä muiden samasta aiheesta kiinnostuneiden ja innostuneiden ihmisten seuraan. Valmennusten ilmapiiri ja paikalla oleva ryhmä mahdollistavat oman mielesi virittämisen oppimisen taajuudelle kohti oman elämäsi muutosta.