Elä vaurasta

elämää, jonka ansaiset

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennusviikonloppu™

Helsinki 4.–5.2.2023 | Tampere 1.–2.4.2023 | Helsinki 27.–28.5.2023

TARJOUS: 2 LIPPUA 297 €

PÄIHITÄ TALOUDELLISET HAASTEESI, HÄVITÄ RAHASTRESSI JA VIE TALOUTESI OIKEALLE POLULLE

Tiedätkö mikä erottaa sinut haluamastasi elämäntyylistä, unelmista ja vauraasta elämästä, jossa et joudu murehtimaan rahan puutetta? 

Rahatarinasi. 

Siis mikä? Anna kun selitän.

Rahatarina on se tarina, jota kerrot itsellesi rahasta. Sisäinen höpöttäjä kertoo kertoo sinulle kuinka ajatella ja toimia rahan kanssa. Se nostaa pintaan tunteita, joita olet oppinut rahasta. Sisäinen höpöttäjä voi kannustaa tai estää tekemästä asioita rahan kanssa, joita pitäisi tehdä. 

Vastaus voi yllättää, koska rahaongelmia ei voi hoitaa rahalla, vaan rahataidoilla. Samasta syystä suurin osa lottovoittajista on muutaman vuoden kuluttua konkurssissa. 

Nykyinen taloudellinen tilanteemme on seurausta kokemuksistamme ja lapsuudessa opituista rahankäyttötavoista. Näiden oppien perusteella olemme käyttäneet rahaa itse, tehneet taloudellisia valintoja ja päätyneet nykyiseen taloudelliseen tilanteeseen. 

Suurin osa ihmisistä ei ikinä ymmärrä omaa rahatarinaansa eikä löydä tapaa elää vauraampaa elämää, vaan käyttävät rahaa ilman tietoa alitajunnassa olevasta ohjelmoinnista, joka on salaa ohjannut meidät taloudelliseen tilanteeseen, jossa nyt olemme.

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa et ainoastaan löydä omaa rahatarinaa, vaan pystyt myöst muuttamaan sen.

Varaa paikkasi valmennukseen

Muuta rahatarinasi ja elä vaurasta elämää

Moni ei pysty elämään sitä elämää, mistä on haaveillut. Aikaa ja energiaa kuluu rahasta murehtimiseen. 

Töitä ei pysty vähentämään, koska samalla menettäisi jo saavutetun elämäntyylin, mutta rahaa ei silti ole ylimääräistä. 

Miten tämän rullan saisi pysäytettyä? Ja miten sen saisi toimimaan siten, että se toimisi sinun avuksesi eikä sinua vastaan? 

Suurin osa ihmisistä ei pääse tästä rullasta pois, vaan pyörittävät sitä loppuelämänsä ajan. 

Mutta koska sinä luet tätä sivua, olet löytänyt mahdollisuuden.

Mieti – miten on mahdollista, että samoilla tuloilla toiset elävät vaurasta elämää, mutta toiset kituuttelevat ja velkaantuvat? Kyse ei ole palkan suuruudesta tai rahan määrästä, vaan siitä miten he käyttävät rahaa ja kuinka hyvin rahatarina on heidän puolellaan.

Tämä on se rahankäytön salaisuus, joka on ollut nenäsi edessä koko ajan, mutta et vain ole kiinnittänyt siihen huomiota.

Kaksi päivää muuttaa koko loppuelämäsi

Kahden päivän valmennuksen aikana opetan sinulle tavan ajatella ja käsitellä rahaa – nämä tiedot, taidot ja kantavat sinua loppuelämäsi ajan. Emme suosittele sinulle mitään sijoitusinstrumentteja tai mitään muuta outoa. 

Opetan ainoastaan sellaisia strategioita, jotka on todistetusti osoitettu toimivaksi suurella joukolla ihmisiä. Kun alat hyödyntämään niitä, alat näkemään erilaisia vaihtoehtoja taloustilanteellesi: pääset eroon pikavipeistä tai luottokorttilaskuista, keräät itsellesi mukavan summan rahaa säästötilille, teet ensimmäisen sijoituksesi tai ostat sijoitusasunnon. Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta taloustilanteeseesi, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen!

 

Valmennus sopii sinulle, jos tunnistat itsesi seuraavista kohdista:

  • Haluat, että laskut ei enää aiheuta stressin tunnetta ja pystyt maksamaan ne aina samantien
  • Haluat oppia miten lähteä kerryttämään varallisuutta ja sijoittamaan
  • Haluat nukkua yösi hyvin, kun tiedät että taloutesi on hallinnassasi
  • Haluat kerryttää merkittävää varallisuutta ilman, että tarvitsee luopua arjen luksuksesta
  • Haluat turvata eläkepäiviä ilman, että sinun tarvitsee palata enää työelämään vaikka eläkeikä olisi jo lähellä!
  • Haluat tietää miten yrittäjänä voi viedä rahatilanteen turvatummaksi
  • Haluat, että sinulla on turvallinen määrä säästöjä
  • Et halua enää luottokorttilaskuja, joista tulee paha mieli joka kerta
  • Haluat opettaa myös lapsillesi parempaa rahan käyttöä
  • Haluat voida keskittyä elämässäsi oikeasti tärkeisiin asioihin rahahuoliesi sijaan, kuten terveyteesi, ystäviisi, perheeseesi…

Me haluamme valmennukseen mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan muutosta. Valmennuksen valmentajat ja osallistujat tukevat sinua ja se auttaa muutoksen kanssa. Silti sinulta tarvitaan halua, vaikka muutos tapahtuu rennosti ja kevyesti. Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa, et joudu opettelemaan mitään erikoista, käyttämään aikaa finanssijargonin selvittämiseen tai tekemään muuta turhaa. Sen sijaan opit kuinka rahasta, taloudesta, sijoittamisesta ja vaurastumisesta kannattaa ajatella ja miten pistät ne ajatukset tekemään töitä puolestasi.

Toimivaksi todistetut, selkokieliset toimintatavat käteesi ojennettuna

Valmennuksen sisältö

Lauantai: aamupäivä 

Kaikki perustuu omaan rahatarinaan ja psykologiaan. Miten olet päätynyt nykyiseen rahatilanteesi? Keneltä olet oppinut rahankäytöstä – ja mitä olet oppinut? Koko viikonlopun tärkein osio on heti valmennuksen alussa, joten ole ajoissa paikalla.  

Lauantai: iltapäivä

Miten taloutta manageroidaan? Opit käyttämään rahaa kuin vauraat ihmiset. Opit paljon kehutun tilisysteemin ja rahan managerointimallin. Iltapäivän annissa on myös sijoittaminen. Opit miten sijoitussektori toimii ja miten voit parantaa sijoittamisen tuottoa – ja miksi kulujen leikkaaminen on äärimmäisen tärkeää. 

Sunnuntai: aamupäivä

Millainen on unelmiesi elämä? Mitä minä haluan – oikeasti? Mitä sen toteuttamiseen vaaditaan – ja miten toteutamme sen. 

Nyt katsomme omat numerot rehellisesti. Meidän täytyy tietää mistä olemme lähdössä, jotta voimme tehdä toimivan matkasuunnitelman. 

Sunnuntai: iltapäivä 

On aika kasata viikonlopun anti yhteen. Opit 5 askelta taloudelliseen vapauteen ja yhdistät valmennuksen opit toimintasuunnitelmaksi, joka kulkee mukanasi lopun elämääsi – nyt on aika lähetä viemään käytäntöön sitä, jonka jo tiedät. Uusi rahatarinasi tukee sinua matkallasi kohti vauraampaa ja onnellisempaa elämää.

HYÖDYNNÄ TARJOUS! 

Valmennus järjestetään viikonloppuisin. Lauantaina aloitamme klo 12 ja lopetamme klo 20. Sunnuntaina aloitamme klo 10 ja lopetamme klo 17.

 

 

Taitavaksi Rahan Kanssa – Helsinki 4.–5.2.2023

Taitavaksi Rahan Kanssa – Tampere 1.–2.4.2023

Taitavaksi Rahan Kanssa – Helsinki 27-28.5.2023

Lisää valmennuksia tulossa syksyllä 2023. 

Valitse sinulle sopivin vaihtoehto

Kun olet valinnut ja maksanut lippupaketin, ilmoittaudu haluamaasi valmennukseen lähettämällä sähköpostia info@varapuu.fi

Taitavaksi Rahan Kanssa

Taitavaksi Rahan Kanssa – 
2 lippua 297 € (norm. 994 €)

Ostamalla kaksi lippua saat toisen lipun halvemmalla. Suosittelemme antamaan lipun toiselle jääkaapin käyttäjälle ja opiskelemaan raha-asioita yhdessä. Voit myös tulla kertaamaan itse valmennuksen uudestaan toiselle lipulla.

Bonuksena Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssi (arvo 97 euroa). Saat verkkokurssin heti tarjouksen ostettuasi.

 

Osta valmennus
Taitavaksi Rahan Kanssa

Taitavaksi Rahan Kanssa – 2 lippua + verkkokurssi 390 € (norm. 1194 €)

Parasta vastinetta rahoille. Osta kahden lipun lisäksi verkkokurssi. Saat koko paketin yhteishintaan 390 euroa.  

 

Säästät lähes 800 euroa!

 

Bonuksena Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssi (arvo 97 euroa). Saat verkkokurssin heti tarjouksen ostettuasi.

Osta valmennus

BONUS

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa käymme läpi rahaa, omaa rahatarinaa ja rahan managerointia. Sivuamme myös sijoittamista, mutta tiivissä viikonlopussa emme kerkeä käymään kaikkea läpi.

Tästä syystä annamme sinulle bonuksena Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssin, jonka saat käyttöösi heti TRK-tarjouksen ostettuasi.

Verkkokurssilla opit miten aloitat tuottavan sijoittaminen, vältät yleisimmät virheet ja saavutat taloudelliset tavoitteesi. 

Mitä pankkien sijoitusneuvojat eivät kerro sinulle, mitä piilokuluja et näe ja mistä oikeasti opit erottamaan huonon ja hyvän sijoituskohteen itse.

Verkkokurssia myymme normaalisti 97 eurolla.

Mikko Sjögren tässä terve, 

Olen Rahataidonvalmentaja™ ja Varapuun päävalmentaja. Olemme valmentaneet Suomessa ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa jo yli 15 vuoden ajan.

Varmaan sinulla heti heräsi kysymys mieleen, että miksi rahataitoja pitää oikein valmentaa?

Tämä on hyvä kysymys!

Itseasiassa… Minulla kävi aluksi tosi huonosti raha-asioiden kanssa, koska en osannut kysyä apua.

Vanhempieni myydessä liiketoimintansa vuonna 1988 sain pienen pesämunan, joka sijoitettiin Helsingin pörssiin.

Sijoittamisen aloittaminen ei mennyt niin kuin elokuvissa vaan puolet sijoitetusta rahasta hävittiin heti kärkeen.

Vaikka olisi tehnyt mieli syyttää pankin setiä ja tätejä, ymmärsin, että omalla tietämättömyydelläni oli joku osa tapahtumien kulussa, koska kuvittelin keltanokkana että voisin rikastua sijoittamalla pörssiin tietämättä asiasta kuitenkaan mitään.

Tästä viisastuneena päätin opiskella miten vauraat ihmiset käyttävät ja sijoittavat rahaa. Arvelin, että jokin syy-seuraussuhde menestyvien ja vaurastuvien ajattelun ja tekemisen taustalla täytyi olla.

Osallistuin kaikkiin mahdollisiin pankkien, vakuutusyhtiöiden ja sijoituspalveluiden tarjoajien tapahtumiin ja tein nopeasti havainnon, että en ymmärtänyt mitään mitä he siellä puhuivat.

Lauseet vilisivät hienoja termejä ja finanssijargonia.

Ajattelin, että termit pitää selvittää, jotta ymmärtää mistä on kyse. Niinpä hiippailin kirjastoon ja ilokseni huomasin termien löytyvän alan kirjojen takaa sanastoista.

Valitettavasti termit oli kuitenkin selitetty auki sillä samalla munkkilatinalla, jota tilaisuuksissa oli puhuttu.

Helposti ymmärrettävä vastaus oli löydyttävä jostain!

Päätin jatkaa opiskelua ja selvittää perinpohjaisesti, mitä vauraat ihmiset tekevät eri tavalla rahan kanssa.

Parisataa kirjaa ja kymmeniä valmennuksia ja seminaareja myöhemmin palaset alkoivat loksahdella kohdilleen.

Näitä oppeja soveltamalla aloin itse saamaan tuloksia. Tulokset puolestaan herättivät ystävieni kiinnostuksen, joille myös onnistuttiin saamaan tuloksia.

Opin, että opiskelemalla rahataitoja miten vauraat ihmiset tekevät ja sijoittavat rahaa, voin saada parempia tuloksia myös omassa taloudessa!

Suurin ongelma näissä raha-asioissa on se, että kaikki neuvot tulee joko opettajilta, vanhemmilta tai muutoin sellaisilta ihmisiltä, joiden tulokset ei ehkä ole ihan siellä tasolla mihin itse haluaisi mennä.

Ja juuri tämän takia perustimme Valmennusyhtiö Varapuun, koska rahataitoja ei vaan opeteta missään ja ne on tehty vaikeaselkoisiksi!

Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö ja haluamme tehdä raha-asioista helposti ymmärrettäviä ilman finanssijargonia!

Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa.

Opetamme valmennuksissa ainoastaan sellaisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi suurella joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä

Ja se myönnettäköön, että tottakai tämä koulutusbisnes on myös tulonlähde meille. Sitä ei kannata kiertää.

Suurimman ilon saan kuitenkin siitä, että Varapuun valmennusasiakkaat saavat hyviä tuloksia kuten pääsevät eroon pikavipeistä tai ostavat ensimmäisen sijoitusasunnon jne…

Valmennuksemme ovat vieläpä hyvin edullisia, joten minusta se on pieni hinta siitä, että voit rakentaa itsellesi vauraamman elämän.

Mitä asiakkaat ovat tykänneet? 

Marraskuussa 2021 tehdyssä kyselyssä 99,14% asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneista suosittelisi Taitavaksi Rahan Kanssa -verkkovalmennusta ystävilleen.

Lamppu on syttynyt ja peiliin on pitänyt katsoa muutaman kerran. Parasta on ollut se, että on annettu myös strategioita. Tiedän tasan tarkkaan nyt mitä tilejä tulen avaamaan ja kuinka alan siirtämään niille rahaa kuukausittain.

Tom Lassila

Mikko on fantastinen valmentaja ja tuntee asiansa läpikotaisin! Suuri oivallus valmennuksessa oli ymmärtää kuinka paljon omien vanhempien ja isovanhempien uskomukset ovat vaikuttaneet omaan rahankäyttöön tiedostamattani.

Jenni Levävaara

Valmennus on kokonaisuutena hyvin rakennettu ja ympäristö on sellainen, jossa voi huoletta puhua rahasta.

Twaha Yahya

Oikeasti mulla on ollut hauskaa sen ajan kun olen ollut tekemisissä Varapuun kanssa. Sain lopullisen päätöksen, että sijoitus on aloitettava heti, turhaan säilön rahoja tililläni, ne kun tuppaa sieltä katoamaan.Talouteni on parantunut huomattavasti sitten viime toukokuun, kun teihin tutustuin, (taisi olla Patrik, joka soitti ja tilasin Tunne Taloutesi – Tunnetaloutesi-kirjan), luin sen kahteen kertaan ja tiesin mitä tehdä, ostin pörssiosakkeita ja tein muitakin sijoituksia ja jatkan edelleen, yllättäen mieheni sattui näkemään tilieni saldot, osakkeet ja rahastot, ei uskonut todeksi.Outoa että pystyn säästämään ja kuitenkin voimme samalla matkustella (vaikka mies työttömänä) joulun olimme Intiassa ja Pääsiäiseksi lähdemme Prahaan. Kiitokset teille!

Milla

Olen osallistunut Varapuun koulutuksiin ja voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu! Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi.Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua.

Janne Romppanen

Valmennuksesta sai hyviä käytännön vinkkejä (esim useamman tilin taktiikka on todella toimiva). Ennen kaikkea valmennuksesta sai paljon motivaatiota vaurastumineen.Olen viimeiset viisi vuotta haaveillut riippumattomuudesta ja yrittäjyydestä. Olen pyöritellyt useita eri hyvin potentiaalisiakin liikeideioita mutta minulla ei ole ollut rohkeutta viedä niitä käytäntöön. Pari vuotta sitten päätin tarttua tuumasta toimeen ja muutin haaveilun unelmoinniksi. Loin tavoitteita ja aloin tehdä asioita. Möin asuntoni voitolla ja asuin jonkin aikaa vuokralla etsien uutta sopivaa kohdetta.Nyt omistan kaksi asuntoa joissa minulla on 40K e rahaa sisässä. Minulla on 8K e puskuri tileillä, tienaan päivätyöstäni selkeästi yli myynninalan mediaanin, perustin juuri oman osakeyhtiön alkuun sivutoimiseksi ja ainoat velat mitä minulla on ovat asunnoista. Vuoden päästä realisoin asunnon missä asun kun 2v ostamisesta tulee täyteen jotta pääsen vapauttamaan pääomaa saadakseni 3-4 asunnon tilanteen.Niinkuin sanottua, olen erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni, suhtautuminen rahaan on muuttunut pysyvästi ja näen lähitulevaisuuden todella valoisana sen suhteen. Olen todella kiitollinen yhtiöllenne ja ennenkaikkea sinulle Mikko käytännönläheisestä sekä mukaansa tempaavasta opastuksesta rahan kiehtovaan maailmaan.Kiitos ja hyvää jatkoa!

Petri
Kiitos teille! Koulutus sai innostumaan oman talouden hoidosta vielä lisää. Mahtavaa porukkaa ja helposti lähestyttävä aktiivinen henkilökunta!
Elina

VARAPUU-TAKUU

Varapuun asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja näin sen haluan olevan jatkossakin.

Taitavaksi Rahan Kanssa -viikonlopun on käynyt läpi tuhansia ja tuhansia ihmisiä. Useat ovat sanoneet, että tämä valmennus on arvoonsa nähden jopa liian halpa. Tiedämme, että tämä toimii. Täten uskallamme luvata 100 % tyytyväisyystakuun.

Jos et koe saavasi hyötyä valmennuksesta itsellesi hyötyä yli 10-kertaisesti takaisin, palautamme kaikki rahasi. Emme kysy miksi. Emme pyydä selitystä tai lähde vääntämään asiasta.

Ainoa ehto on, että olet livevalmennuksen loppuun saakka ja tulet nykäisemään hihasta sunnuntaina valmennuksen jälkeen. Verkkokurssissa sinulla on ostosta 90 päivää aikaa pyytää rahasi takaisin.

Tule siis mukaan täysin riskittä. Joko olet täysin tyytyväinen tai et maksa mitään. Yksinkertaista ja turvallista. Eikö tilanne siis kannattaisi ottaa haltuun nyt, kun voit vapaasti osallistua Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennukseen ilman pienintäkään riskiä?

Mikä on Taitavaksi Rahan Kanssa-valmennus?

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus on viikonloppuvalmennus, jonka aikana tutustut omaan taloustilanteeseesi ja opit kuinka saat oman taloutesi haltuun. Valmennus sisältää kahdeksan osiota, joiden aikana käsittelemme muun muassa rahaan liittyviä uskomuksia, veloista eroon pääsyä, sijoittamisen aloittamista sekä askeleet taloudelliseen vapauteen. 

Jos haluat opiskella verkossa, valitse verkkokurssivaihtoehto.

Kenelle Taitavaksi Rahan Kanssa-valmennus on tarkoitettu?

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa oppia taitavammaksi rahan käyttäjäksi. Voit olla työelämässä, opiskelija, työtön, yrittäjä, eläkkeellä tai missä tahansa elämäntilanteessa. Riittää, että sinulta löytyy halua oman taloustilanteesi ja -taitojesi kohentamiseksi!

Miten voin osallistua?

Valitse haluamasi viikonloppuvalmennus ja osta lippu paikkakunnalle. Saat tarkemmat ohjeet sähköpostiisi.

Tai osta verkkokurssi ja saat itselle materiaalit välittömästi. Sinun ei tarvitse olla paikalla tiettynä aikana vaan materiaalit ovat aina katsottavissa. 

Olen todella suurissa vaikeuksissa velkojeni kanssa, toimiiko tämä minulle?

 Velkaantumiselle on aina jokin SYY. Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa käsittelemme tuon juurisyyn ja yksi kahdeksasta palasesta on niin kutsuttu velkamurskain. Sen tehtävä on auttaa sinut pois velkavaikeuksista jopa alle puolessa ajassa kuin normaalisti. Sen lisäksi opiskelemalla aihetta lisää ja tutustumalla muihin kahdeksaan osa-alueeseen saat koko taloutesi kuntoon ja kaikki palaset osoittamaan oikeaan suuntaan. Jos koko toimeentulosi on uhattuna, on ehkä parempi ottaa ensin yhteys velkaneuvojaan ja Takuu-Säätiöön.

Miten yksi valmennus voi muuttaa talouttani välittömästi?

Valmennuksessa suunnittelet oman taloutesi tulevaisuutta ja pääset tekemään harjoituksia, niin että voit viedä uusia rahataitoja heti käytäntöön.

Valmennuksessa käydyt asiat tulevat mullistamaan ajattelutapasi, niin että et voi enää palata vanhoihin tapoihin.

Emme jätä mitään sattuman varaan ja saat valmennuksessa kaikki tarvittavat työkalut ja tuen muutoksen aikaansaamiseksi.

Miten voitte taata, että valmennus toimii juuri minun kohdallani?

Valmennuksissamme on käynyt jo tuhansia ihmisiä ja opetamme valmennuksissa ainoastaan sellaisia asioita, jotka toimivat kaikilla. Esimerkiksi rahatarinan muuttaminen on yksi kriittinen tekijä, jos haluat vaurastua.

Riippumatta lähtötilanteestasi käymme valmennuksessa läpi sellaisia strategioita, joilla saat tuloksia aikaan.

Jos näet, että valmennuksesta ei ole sinulle hyötyä, valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu, joten tästä ei ole sinulle mitään riskiä.

Onko tähän jokin koira haudattuna, pyydättekö minua sijoittamaan pienet rahani johonkin kummalliseen asiaan?

Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö.

Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa.

Opetamme valmennuksissa ainoastaan semmoisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä.

Voinko maksaa lipun laskulla tai osissa?

KYLLÄ! Katso maksuvaihtoehdot kassalta ja tarkista eri palveluntarjoajien ehdot ja mahdolliset korot. Emme suosittele korkeakorkoisia osamaksuja, mutta voit tehdä päätöksen itse maksutavasta.
Jos haluat maksaa valmennuksen laskulla, Ota tässä tapauksessa yhteyttä info@varapuu.fi

Mitä jos en pidäkään valmennuksesta?

Valmennuslipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että olet täysin tyytymätön valmennukseen, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@varapuu.fi

En löytänyt vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta, mitä teen?

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen info(a)varapuu.fi, niin autamme sinua!

Osta lippu tästä