Asunnot & Kiinteistöt™

Asuntosijoittajaksi viikonlopussa. Seuraava valmennus 18.–19.11.2023

Hinta vain 1470 € (sis alv)

Asunnot & Kiinteistöt -valmennus

Asunnot ovat yksi väärin ymmärretyimmistä omaisuuslajeista. Siitä huolimatta asuntosijoittaminen on oikein toteutettuna yksi väkevimmistä työkaluista merkittävän varallisuuden luomiseen.

Miten asuntomarkkinat ovat muuttuneet 2000-luvulla? Miten sijoitusasunnot voidaan rahoittaa nykyisessä markkinatilanteessa? Minkälaisella strategialla syntyvät huomisen menestystarinat?

Tässä valmennuksessa tutustumme asuntoihin omaisuuslajina. Opetamme, miten asuntoihin sijoitetaan menestyksekkäästi. Asunnot tarjoavat salkkuusi tasaista kassavirtaa ja parhaimmillaan merkittäviä arvonnousuja, mutta niiden arvo harvemmin häviää taivaan tuuliin.

Tämä valmennus tarjoaa sinulle viimeisimmän markkinatiedon ja osaamisen. Asunnot kuuluvat ammattimaisen sijoittajan salkkuun. Kaikki valmentajamme ovat menestyneitä ammattisijoittajia.

Valmennuksessa opit

 • Asunnot omaisuuslajina
  • Mitkä fundamentit vaikuttavat nousevaan tai laskevaan markkinasykliin.
  • Tarkkailemaan markkinatilannetta.
 • Sijoitusstrategian merkittävän asuntovarallisuuden luomiseen.
 • Suojaamaan sijoituksesi.
 • Miten kiinteistöt, tontit, toimitilat ja metsäpalsta hankitaan.
 • Mitä alueesta, talonyhtiöstä ja vuokraamisesta pitää tietää ennen sijoittamista.
 • Miten vuokratuottoa ja arvonnousua voidaan parantaa.
 • Miten hankit vuokralaisen ja miten vuokrasopimus kannattaa rakentaa.

Löydät juuri sinulle sopivat parhaat kohteet sekä osaat analysoida ne ammattimaisesti, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta.

Osaat neuvotella rahoituksesta ja ostaa sijoitusasunnon alle markkinahinnan, vaikka sinulla olisi vain vähän alkupääomaa.

Löydät vuokralaiset helposti ja osaat hallinnoida ostamiasi kohteita taitavasti ilman että siihen kuluu hirveästi aikaa.

Liity mukaan tästä

Valmennuksen jälkeen tiedät…

  • Parhaat strategiat tuottoisien kohteiden löytämiseksi
  • Miten voit saada omalle pääomalle jopa 12% tuoton
  • Miten löytää parhaimmat kasvavat alueet, josta hankkia sijoitusasunto
  • Miten voit hankkia rahoituksen järkevästi ja hyvillä ehdoilla
Hanki valmennuslippusi tästä

Suosittu ilmiö kätevänä ja selkokielisenä päivän pakettina

Asuntosijoittaminen on ilmiönä jatkuvassa kasvussa ja uusia ihmisiä saapuu koko ajan markkinalle. Varapuun Asunnot & Kiinteistöt - valmennuksen avulla saat selkeän etumatkan kehen tahansa joka yrittää esimerkiksi koota kaiken informaation eri lähteistä. Parasta Asunnot & Kiinteistöt - valmennuksessa on tietenkin paitsi että sisältö itsessään on nätisti paketoitu aloittelijankin tason huomioiden, kuulet asiat valmentajilta ja asiantuntijoilta, joilla on aito omakohtainen kokemus aiheesta. Minimoi omat riskisi osallistumalla Asunnot & Kiinteistöt - valmennukseen!

Ilmoittaudu mukaan Asunnot & Kiinteistöt -valmennukseen

Valmentajasi

Asiakaskokemukset

Mitä asiakkaamme sanovat

Vaikka olen ollut yrittäjänä jo noin 15 vuotta, sain uutta virtaa tekemiseen ja selkeitä neuvoja miten jatkaa sijoittamista eri vaihtoehdoilla. Etenkin tänään Asunnot -koulutuksessa oli paljon hyviä vinkkejä eri tyyppisiin asuntosijoituksiin. Kiitos myös kouluttajien yhteystiedoista, tulen käyttämään menestyneiden ihmisten palveluita matkalla meidän perheen tavoitteeseen! Uskon että heidän avullaan löydän meille sopivat kohteet helpommin ja varmemmin. Seuraavaksi on tarkoituksena tarkistaa missä mennään nykyisten sijoitusten kanssa: 2 asuntoa, 1 ravintolakiinteistö, yksi eläkevakuutus sekä yksi rahasto. Sijoitussuunnitelman päivitys oli myös paikallaan, luulen että nykyiset sijoitukset rahastoihin eivät ole kaikista parhaimmat ja tuottavimmat. Uskon että saan kouluttajilta apua oikeiden sijoitusten valintaan. Kiitos loistavista koulutuspäivistä! Seuraavia odotellessa. Nyt on Aivan Mahtava Fiilis!

Tiina

“Mä oon käynyt 2008 ensimmäisellä Varapuun valmennuksella. Vuodesta 2008 tähän päivään on tapahtunut aika paljon. Näistä valmennuksista on ollut järkyttävän paljon hyötyä. Ollaan yhtiökumppanin kanssa ostettu useampi kymmenen sijoitusasuntoa ja taseen puolelle kertynyt jotain hyödyllistäkin.”

Hans-Peter Siefen, Nordic Business Forum

“Mä oon käynyt 2008 ensimmäisellä Varapuun valmennuksella. Vuodesta 2008 tähän päivään on tapahtunut aika paljon. Näistä valmennuksista on ollut järkyttävän paljon hyötyä. Ollaan yhtiökumppanin kanssa ostettu useampi kymmenen sijoitusasuntoa ja taseen puolelle kertynyt jotain hyödyllistäkin.”

Hans-Peter Siefen, Nordic Business Forum

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Asunnot ja kiinteistöt -valmennus on?

Asunnot ja kiinteistöt 2 on kahdeksan tunnin mittainen syväsukellus yhteen suosituimmista sijoittamisen muodoista. Valmennus tarjoaa sinulle käytännönläheiset eväät siitä, miten hyvä sijoitusasunto löydetään, miten se hankitaan ja miten vuokratuottoa ja arvonnousua voidaan parantaa.

Mitä opin Asunnot ja kiinteistöt -valmennuksessa?

Tässä valmennuksessa opit mm. irrottamaan omat mieltymyksesi häiritsemästä onnistunutta sijoitusta, opit suojaamaan sijoituksesi ja tarkkailemaan markkinatilannetta.

Kuka/ketkä ovat Asunnot ja kiinteistöt -valmennuksen valmentajia? Miksi heitä kannattaa kuunnella?

Valmentajana tilaisuudessa on Valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja päävalmentaja Mikko Sjögren sekä eri vieraspuhujia.
Mikko Sjögren aloitti asuntosijoittamisen IT-kuplan puhkeamisen jälkeen ja 2000-luvun alkupuolella osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukaudessa. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.

Valmennus vaikuttaa arvokkaalta, onko siitä varmasti hyötyä minulle?

Mikä tahansa huonosti tehty sijoitus voi tuottaa tappiota parissa kuukaudessa nelinumeroisen summan, joka ei ala ykkösellä tai edes kakkosella tai kolmosella. Asunnot ja kiinteistöt-valmennuksen hintalappu on varmasti hintansa arvoinen säästäessään sinulta monet turhat "oppirahat" matkallasi asuntosjioittajaksi. Mikäli hinta vaikuttaa kaikesta huolimatta kertaluontoisena eränä korkealta, voit olla yhteydessä myyntiimme ja neuvotella osamaksusta.

Liity mukaan nyt!

Asunnot & Kiinteistöt™

Aito ja alkuperäinen Asunnot & Kiinteistöt -valmennus

1470,00