Asuntoilta™ -verkkokurssi

Aito ja alkuperäinen Asuntoilta™

Hinta vain 49€ (sis alv)

Asuntoilta™

Tuntuuko joskus siltä, että asuntosijoittaminen kiinnostaisi, mutta saat siihen liittyen eri suunnista niin ristiriitaista tietoa, että et ota selvää, miten asuntosijoittamisessa kannattaisi oikeasti lähteä liikkeelle?

Tulit oikealle sivulle!

Olet varmasti kuullut tarinoita ihmisistä, jotka ovat kartuttaneet varallisuuttaan sijoittamalla asuntoihin. Nämä ihmiset ovat osanneet ostaa oikean asunnon oikeaan aikaan, sopivalta asuinalueelta sopivalla hinnalla. Sen jälkeen kerran tehty sijoitus on tuonut talouteen toistuvaa kassavirtaa.

Toisin kuin yleisesti luullaan, asuntosijoittamisessa voi menestyä iästä ja tuloista riippumatta. Riittävä tietotaito ja alkupääoma riittävät alussa. Asuntosijoittamisessa voi kuitenkin epäonnistua, jos ei osaa ottaa huomioon kriittisiä tekijöitä, joita opit Asuntoillassa.

Kaikki tämä on tarjolla asuntoillassa.

KUVITTELE… Mitä jos ymmärtäisit ihan täsmälleen miten asuntosijoittamista tehdään, jotta voisit hyödyntää sen tarjoamia mahdollisuuksia…

AJATTELE, jos sijoituksesi tuottaisivat tarpeeksi rahaa niin, että voisit tehdä ajallasi mitä ikinä haluatkin tehdä…

KUVITTELE, jos olisit se henkilö, joka suojaa perheesi taloudellisen tulevaisuuden kokonaisuudessaan.

Kaikki tämä on tarjolla asuntoillassa.

Mikä Varapuun Asuntoilta -valmennus tarkalleen ottaen on?

Kyseessä on noin 3 tunnin mittanen iltatilaisuus, joka järjestetään kiertueen muodossa useammalla paikkakunnalla. Olemme järjestäneet Asuntoilta-kiertueita jo useamman vuoden ajan ympäri Suomea. Voit ilmoittautua sulle sopivaan tilaisuuteen.

Tule mukaan yhteen näistä Asuntoilloista, jotta voit päivittää ajatuksiasi asuntosijoittamiseen liittyen, ja saada näin ollen parempia tuloksia.

Normaalisti veloitamme valmennuksesta vähintään 390€ ja asiakkaidemme mukaan sekin on jo enemmän kuin hyvä investointi.

Mutta Asuntoilloista emme kuitenkaan veloita 390 euroa – emme itseasiassa edes puolta siitä.

Emme halua, että jäät Asuntoillasta pois hinnan takia.

Asuntoillan hinta ei siis ole edes satasta, vaikka palautteiden mukaan se olisi IHAN hullun hyvä tarjous jo silloin.

Ei, Asuntoillan verkkokurssin saa edulliseen 49€ hintaan!

Asuntoillassa opit kaiken tämän

  • Asuntosijoittamisen idean pähkinänkuoressa.
  • Kuulet onko nyt oikea aika sijoittaa asuntomarkkinoille.
  • Nelivaiheisen prosessin, miten asuntosijoitus tehdään oikein.
  • Ymmärrät miten voit suojautua asuntosijoittamisen 7 riskiltä.
  • Kuulet salaisuuden mistä ja miten ammattimaiset sijoittajat tällä hetkellä ostavat kohteensa!
Liity mukaan tästä

Miksi Asuntoiltaan kannattaa osallistua?

Asuntoillassa tapaat muita samalla polulla olevia ihmisiä, opit paljon uutta asuntosijoittamiseen liittyenja voi olla että koko käsityksesi asuntosijoittamisesta muuttuu. 

Mieti mitä olet jo menettänyt, koska et ole ymmärtänyt miten asuntosijoittaminen oikeasti toimii…

Kuinka pitkään sinä ja perheesi aiotte vielä kärsiä siitä, että sijoittaminen on jäänyt alkumetreille, koska ei ole ollut ketään opettamassa oikeita askeleita ja näyttämässä suuntaa?

Opit näiden kolmen tunnin aikana enemmän asuntosijoittamisesta ja vaurastumisesta kuin ehkä koko tähän astisessa elämässäsi.

Hanki paikkasi tästä

Nyt on vihdoinkin sinun tilaisuutesi.

Sillä sinä ansaitset tämän.

Sinun ei tarvitse olla mikään erityinen ihminen voidaksesi aloittaa asuntosijoittamista ja menestyä siinä.

Nähdään Asuntoillassa!

Muista, tämä on ainut tapa oppia asuntosijoittamisen perusteet yhdessä illassa ‐ erityisesti näin edullisella hinnalla.

Lupaus on siis se, että opit asuntosijoittamisen perusteet pähkinänkuoressa. Luettelin yllä pitkän listan siitä kaikesta mitä tulet oppimaan illan aikana. Ja tämä hinta on todellakin reilu.

Klikkaa siis nappia ja ilmoittaudu Asuntoiltaan rahat takaisin -takuulla nyt!

Ilmoittaudu mukaan Asuntoiltaan

Valmentajasi

Vieraspuhujat

Mukana eri paikkakunnilla on oman paikkakuntansa asiantuntijat ja kokeneet asuntosijoittajat, jotka kertovat ajankohtaista markkinatietoa millaisia kohteita on tällä hetkellä tarjolla.

VIERASPUHUJAT SYKSYLLÄ 2020

Syksyn 2020 mahdolliset vieraspuhujat julkaistaan myöhemmin.

AIEMMAT VIERASPUHUJAT

Vieraspuhujina on nähty muun muassa:

  • Tommi Luosmala, Kiinteistömaailma Ratina
  • Teemu Heikinheimo, Suomen Asuntoneuvoja
  • Talliosakkeen edustajia
  • Perttu Hokkanen ja Marko Koskela, United Bankers
Asiakaskokemukset

Mitä asiakkaamme sanovat asuntoillasta

Valmennus oli aloittelijalle hyvä, itselle asiat olivat tutumpia mutta aina näistä saa jotain uutta irti ja tämän koulutuksen tärkein anti itselle oli lisäboosti ja innon lisäämisen tämän (markkinatilanteen vuoksi). Kiitos!

Jonne

Kiinnostuimme suuresti Tommin yrityksen konseptista ja tuntuu että tästä voisimme aloittaa ja haluammekin saada lisää tietoa hänen yrityksensä kautta tapahtuvasta sijoitustoiminnasta. Nyt alan kuulostella mitä mieltä pankkini on asiasta ja siitä tämä sitten lähtee. Ilta oli onnistunut, kiitos siitä!! Nyt sitten varasuunnitelman tunnukset käyttöön ja tuumasta toimeen. Kiitokset vielä kerran!!

Merja

Muutaman sijoitusasunnon omistajana tuli lisää hyödyllistä tietoa siitä miten kasvattaa salkkua järkevämmin. Kiitos illasta!

Anna

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Asuntoiltavalmennus on?

Kyseessä on noin 3 tunnin mittainen iltatilaisuus, joka järjestetään mahdolliset kokoontumisrajoitukset huomioiden kiertueen muodossa eri paikkakunnilla tai online-valmennuksena. Voit ilmoittautua sinulle sopivaan tilaisuuteen. Asuntoillassa tapaat muita samalla polulla olevia ihmisiä ja opit asuntosijoittamisen perusteet.

Mitä opin Asuntoillassa?

Opit Asuntoillassa mm. asuntosijoittamisen idea pähkinänkuoressa, onko juuri nyt oikea aika sijoittaa asuntomarkkinoille, nelivaiheisen prosessin siitä miten asuntosijoitus tehdään oikein, miten suojautua asuntosijoittamisen 7 riskiltä, mistä ja miten ammattimaiset sijoittavat ostavat kohteensa

Kuka/ketkä ovat Asuntoillan valmentajia? Miksi heitä kannattaa kuunnella?

Valmentajana tilaisuudessa on Valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja päävalmentaja Mikko Sjögren sekä eri vieraspuhujia.

Mikko Sjögren aloitti asuntosijoittamisen IT-kuplan puhkeamisen jälkeen ja 2000-luvun alkupuolella osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukaudessa. Kokemuksensa kartuttamana Mikko osaa yksinkertaistaa vaikealtakin tuntuvia talouskäsitteitä ja hänen asiakkaansa ovat saaneet poikkeuksellisia tuloksia sijoittamisen parissa.

Miksi Asuntoilta on niin edullinen?

Meillä, Varapuulla, on tavoitteena auttaa Suomeen 10 000 taloudellista menestystarinaa. Siksi haluamme tarjota ajantasaista tietoa rahaan ja vaurastumiseen liittyen sellaiseen hintaan, että sitä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa.
Emme halua, että jäät Asuntoillasta pois hinnan takia.
Toivomme, että voimme olla mukana auttamassa sinua kohti omaa taloudellista menestystarinaasi!

Saanko erillisen lipun tapahtumaan?

Kun ostit lippusi, sinulle pitäisi olla tullut vahvistuslippu sähköpostiisi. Emme lähetä erillistä lippua. Osalla tuo sähköposti on hukkunut roskapostiin. Voit olla kuitenkin huoletta – lippusi on voimassa, kun olet saanut meiltä tapahtuman infopostia. Saat lunastettua paikkasi rekisteröinnissä omalla nimelläsi.

Ostin lipun asuntoiltaan, mutta en pääsekään valitsemaani ajankohtaan. mitä teen?

On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin vaihtaa lippusi toiseen Asuntoiltaan tai antaa lipun eteenpäin ystävällesi niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita mahdollisista muutoksista meille osoitteeseen info(a)varapuu.fi. Jos lipun käyttää toinen henkilö, ilmoita meille mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).

Liity mukaan nyt!

Asuntoilta™ – Verkkokurssi

Aito ja alkuperäinen Asuntoilta™

49,00