Opi 3 tunnissa mitä raha on ja miten se toimii – suojaa taloutesi taantumalta ja käännä markkinan muutokset hyödyksesi

Rahailta Online 8.2. 

 

 

 

Mitä jos ymmärtäisit aivan tismalleen miten rahajärjestelmämme toimii, jotta voisit hyödyntää sen sinulle tarjoamia mahdollisuuksia…

Ajattele, jos voisit ansaita tarpeeksi rahaa tehdäksesi mitä ikinä itse ajallasi haluatkin tehdä…

Kuvittele, jos sinä olisit se henkilö, joka suojaa perheesi taloudellisen tulevaisuuden kokonaisuudessaan.

Voisit lopettaa työnantajasi miellyttämisen, etkä olisi enää ahneiden keskuspankkien ja muiden paisuneiden organisaatioiden kyykytettävänä…

Kaikki tämä on tarjolla Rahaillassa!

OPI RAHAJÄRJESTELMÄMME LAINALAISUUKSISTA KOLMESSA TUNNISSA ENEMMÄN KUIN EHKÄ KOKO TÄHÄNASTISESSA ELÄMÄSSÄSI!

Hyödynnä tarjous

Kuulemme päivittäin huolestuttavia uutisia irtisanomisista, talouskasvun hiipumisesta ja pakotteiden vaikutuksista. Eniten näiden ikävät seuraukset vaikuttavat tavallisiin ihmisiin, joilla ei ole mitään tekemistä ongelmien syntymisen kanssa.

ON TOINENKIN VAIHTOEHTO, KUN VAIN SEURATA PAIKALLAAN VAIKUTUSTEN OSUMISTA OMAAN TALOUTEEN JA ELÄMÄÄN.

On olemassa ihmisiä, jotka vaurastuvat juuri nykyisenlaisissa taloustilanteissa. He osaavat kääntää talouden epävakauden ja kriisit toimimaan edukseen ja vaurastuvat epävarmassa talousympäristössä.

Haluaisitko oppia miten pääset vaurastuvien puolelle..?

Opit nämä ja paljon muuta Rahaillassa!

Rahailta on erityisen ajankohtainen juuri nyt kun maailmantalous on matkalla melkoiseen navettaan.

Mikko Sjögrenin aisapari Ilkka Hikipää on tutkinut talouden ilmiöitä jo useamman vuoden ajan ja käyttänyt tietoaan hyväkseen sijoittaakseen kohteisiin, joista useimmat joko eivät tiedä mitään tai eivät kerro eteenpäin.

TODENNÄKÖINEN TOTUUS ON SE, ETTÄ RAHAJÄRJESTELMÄMME TULEE LÄPIKÄYMÄÄN HISTORIAN SUURIMMAN MUUTOKSEN SEURAAVAN 2‐5 VUODEN SISÄÄN

Tällaisten romahdusten ikävä puoli on se, että useimmat ihmiset menettävät varallisuutensa kokonaan. Historiallisesti jokaisessa romahduksessa on kuitenkin ollut pieni joukko sijoittajia, jotka ovat onnistuneet lyhyessä ajassa kasvattamaan varallisuuttaan aivan uskomattomasti.

Tässä vaiheessa arvaatkin jo, että nämä menestyjät ovat olleet niitä, joiden mieliin on painettu parempi tarina rahasta. Tämä on aivan huikeaa aikaa olla elossa, sillä tällaista tuskin ainakaan meidän elinaikanamme tapahtuu enää uudelleen.

RAHAILTA ON IKÄÄN KUIN TALOUDELLISTA TIIVISTETTÄ.

Mikko Sjögren ja Ilkka Hikipää ovat jo lukeneet ne parhaat parisataa kirjaa puolestasi ja käyttäneet yli 10 000 tuntia aikaa sekä opiskeluun että sijoittamiseen. Näillä kahdella herralla on sellainen määrä tietoa, jonka hankkiminen itse veisi vuosia ja taas vuosia.

Totuus on tietysti se, että sinulla ei välttämättä ole aikaa opiskella ihan kaikkea tarvittavaa yksin kaikkien virheiden siivittämänä. Siksi he haluavat antaa kokemukset käyttöösi.

Liity mukaan tästä

Ilmoittaudu rahailta onlineen: 47 € 

 

Seuraava Rahailta järjestetään online-toteutuksena suoraan kohtisohvallesi – osta online-valmennus ja virittäydy tunnelmaan kotisohvallesi. 

Rahailta Online 8.2.2023 klo 18–21. Saat myös tallenteen!

 

Jos sinulla on olemassa oleva Rahailta-verkkokurssi, saat Rahailta Onlinen -osallistumislinkin. Ei siis tarvetta ostaa online-valmennusta erikseen.

 

Rahailta Online
47 €
Ikuinen käyttöoikeus tuleviin Rahailta Online -valmennuksiin
Tallenteet valmennuksista
30 päivän tyytyväisyystakuu
Rahailta Online 47 € kertamaksu »

Valmentajasi Rahaillassa

MIKSI RAHAILTAAN KANNATTAA OSALLISTUA?

Rahaillassa opit päivittämään sisäisen rahatarinasi arvokkaampaan versioon, jotta voit varautua tulevaan kriisiin ja hyötyä siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mieti mitä olet jo menettänyt, koska et vain ole ymmärtänyt miten raha oikeasti toimii…

Kuinka pitkään sinä ja perheesi aiotte vielä kärsiä siitä, että joku muu on tietämättömyyksissään tai tahallaan asentanut mieleesi vääränlaisen tavan ajatella rahasta?

Opit näiden kolmen tunnin aikana enemmän itsestäsi ja rahasta kuin koko tähänastisessa elämässäsi.

Hanki paikkasi tästä

Mikä tämä Rahailta ihan tarkalleen on?

Kyseessä on noin 3 tunnin mittainen iltatilaisuus. Voit valita iltatilaisuuden tai verkkokurssin.

Sisältö on kuvattu studiossa erittäin laadukkaasti, jotta voit saada mahdollisimman hyvä katselukokemuksen – aivan kuin olisimme samassa tilassa.

Tule mukaan Rahailta-valmennukseen nyt, jotta voisit päivittää ajatuksiasi rahasta, ja saada näin ollen parempia tuloksia.

Normaalisti valmennuksemme maksavat vähintään 390€, meillä on vino pino kirjeitä tyytyväisiltä asiakkailta, jotka ovat käyneet valmennuksessa, sanoen että se on ollut enemmän kuin hyvä investointi.

Mutta Rahailloista emme veloita 390 euroa, emmekä edes puolta siitä.

Missionamme on luoda 10 000:lle suomalaiselle taloudellinen menestystarina. Sinä voit olla yksi näistä menestystarinoista.

Ilmoittaudu mukaan Rahailtaan
Asiakaskokemukset

Kommentteja ihmisiltä, jotka ovat käyneet rahaillassa:

“Olen entinen yrittäjä, konkurssikorkeakoulun käynyt ja nyt käyn ammattikorkeakoulua oppiakseni ymmärtämään asioita entistä paremmin tulevaisuutta varten. Rahailta oli hyvin erilainen ja antoisa; oli mielenkiintoista peilata asioita rahoitusopintoihini ja elämään yleensä.”

Brita

“Valmennukset vaan paranee kerta toisensa jälkeen! Rautasta tietoa, sopivasti huumorilla höystettynä. Olen oppinut tarkastelemaan omaa talouttani ja sijoittamista useammasta eri näkökulmasta. Kiitos!”

Henrikka

Rahaillassa..

 • Kuulet mikä on rahan tarinamistä raha tulee (ja miten se päätyy taskuusi).
 • Tiedostat mikä on sisäinen Rahatarinasi ja millä tavoilla se yrittää pitää sinut jumissa siinä taloudellisessa tilanteessa missä nyt olet.
 • Ymmärrät miten vaurastuvien Rahatarina eroaa muista ihmisistä.
 • Opit miten voit päivittää Rahatarinasi nykypäivän uudistettuun versioon.
 • Kuulet mihin vauraat ja vaurastuvat sijoittavat rahojaan tällä hetkellä.
 • Tiedostat 2 pahinta virhettä, mitä talouskriisin lähestyessä voi tehdä.
 • Opit 3 asiaa, jotka vaurastumiseen tarvitaan. Tiedät heti mihin juuri sinun on keskityttävä nyt
 • Saat kuulla yhdestä sijoituskohteesta, joka on historiallisesti selvinnyt kaikista kriiseistä jo 5000 vuoden ajan!

 

Hanki paikkasi tästä

Varapuu-takuu

Otamme kaiken riskin tyytyväisyydestäsi antamalla sinulle takuun, joka kuuluu näin:

TULE MUKAAN RAHAILTAAN.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi sisältöön, saat rahasi takaisin. Tule nykäisemään meitä valmennuksen jälkeen hihasta ja palautamme rahasi. Valmennuksen on käynyt tuhansia ihmisiä ja rahansa on pyytänyt takaisin vain muutama ihminen, joten sinäkin todennäköisesti innostut valmennuksen annista!

Voit ostaa valmennuksen riskittä.

 

Ilmoittaudu mukaan Rahailtaan

NYT ON VIHDOINKIN SINUN TILAISUUTESI.

Sillä sinä ansaitset tämän.

Sinun ei tarvitse olla mikään erityinen ihminen voidaksesi vaurastua ja laittaa oman taloudellisen tilanteesi aivan erilaiseen asentoon.

Nähdään Rahaillassa!

Muista, tämä on ainut tapa päivittää sisäistä rahatarinaasi ‐ erityisesti näin edullisella hinnalla.

Lupaus on siis se, että opit rahajärjestelmämme lainalaisuuksista kolmessa tunnissa enemmän kuin ehkä koko tähänastisessa elämässäsi. Luettelin yllä pitkän listan siitä kaikesta mitä tulet oppimaan illan aikana. Ja tämä hinta on todellakin reilu.

Klikkaa siis nappia ja ilmoittaudu Rahailtaan rahat takaisin takuulla nyt!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Rahailta-valmennus on?

Kyseessä on noin 3 tunnin mittainen iltatilaisuus, kiertueen muodossa eri paikkakunnilla tai online-valmennuksena. Voit ilmoittautua sinulle sopivaan tilaisuuteen. Rahaillassa tapaat muita samalla polulla olevia ihmisiä ja opit päivittämään sisäisen rahatarinasi arvokkaampaan versioon, jotta voit varautua tulevaan kriisiin ja hyötyä siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä opin rahaillassa?
Opit Päivitä Rahataitosi™ -valmennuksessa muun muassa:
 • Mitä opin Rahaillassa? Opit Rahaillassa muun muassa:
 • Mikä on rahan tarina: mistä raha tulee (ja miten se päätyy taskuusi).
 • Mikä on sisäinen Rahatarinasi ja millä tavoilla se yrittää pitää sinut jumissa
 • siinä taloudellisessa tilanteessa missä nyt olet.
 • Miten vaurastuvien Rahatarina eroaa muista ihmisistä.
 • Miten voit päivittää Rahatarinasi nykypäivän uudistettuun versioon.
 • Mihin vauraat ja vaurastuvat sijoittavat rahojaan tällä hetkellä.
Miten Rahailta verkossa eroaa paikan päällä toteutettavasta valmennuksesta?

VERKOSSA:
Rahailta verkossa on kuvattu studiossa vuonna 2020. Valmentajat ovat samat kuin paikan päällä tapahtuvassa valmennuksessa. Rahailta verkossa on katsottavissa Varapuun verkkokurssialustalla omien tunnustesi kautta sinulle sopivana ajankohtana. Verkossa ei kuitenkaan ole vastaavaa interaktiivista osuutta muiden osallistujien kanssa kuten paikan päällä.

PAIKAN PÄÄLLÄ:
Paikan päällä ihmiset vaikuttavat valmennukseen merkittävästi enemmän. Paikan päällä järjestettävässä valmennuksessa on mahdollista jutella valmentajan, tiimiläisten ja muiden osallistujien kanssa taukojen aikana. Lisäksi pääset tutustumaan aiheeseen liittyvään kirjallisuuteen paikan päällä olevalla kirjapöydällä.

Paikan päällä tapahtuva valmennus on itsessään kokemus: pääset samaan tilaan yhdessä muiden samasta aiheesta kiinnostuneiden ja innostuneiden ihmisten seuraan. Valmennusten ilmapiiri ja paikalla oleva ryhmä mahdollistavat oman mielesi virittämisen oppimisen taajuudelle kohti oman elämäsi muutosta. Lisäksi voit löytää ryhmästä oman taisteluparisi tai master mind -porukan, jonka kanssa voit jakaa oppeja ja ideoita myös tulevaisuudessa!

Miksi Rahaillan lippu on niin edullinen?
Meillä, Varapuulla, on tavoitteena auttaa Suomeen 10 000 taloudellista menestystarinaa. Siksi haluamme tarjota ajantasaista tietoa rahaan ja vaurastumiseen liittyen sellaiseen hintaan, että sitä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa.
Emme halua, että jäät Rahaillasta pois hinnan takia.
Toivomme, että voimme olla mukana auttamassa sinua kohti omaa taloudellista menestystarinaasi!
Kuka/ketkä ovat Rahaillan valmentajia? Miksi heitä kannattaa kuunnella?

Valmentajina tilaisuudessa ovat sijoittaja ja KultaEevan toimitusjohtaja Ilkka Hikipää sekä sijoittaja, Valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja päävalmentaja Mikko Sjögren.
Ilkka Hikipää on tutkinut talouden ilmiöitä jo useamman vuoden ajan ja käyttänyt tietoaan hyväkseen sijoittaakseen kohteisiin, joista useimmat joko eivät tiedä mitään tai eivät kerro eteenpäin.

Mikko Sjögren ja Ilkka Hikipää ovat jo lukeneet ne parhaat parisataa kirjaa puolestasi ja käyttäneet yli 10 000 tuntia aikaa sekä opiskeluun että sijoittamiseen. Näillä kahdella herralla on sellainen määrä tietoa, jonka hankkiminen itse veisi vuosia ja taas vuosia.

Ostin lipun Rahailta-valmennukseen, mutta en pääsekään osallistumaan valitsemanani ajankohtana, mitä teen?
On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin vaihtaa lippusi toiseen Rahailtaan tai antaa lipun eteenpäin ystävällesi niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita mahdollisista muutoksista meille osoitteeseen info(a)varapuu.fi. Jos lipun käyttää toinen henkilö, ilmoita meille mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).