Aloita tuottava sijoittaminen, vältä yleisimmät virheet ja saavuta taloudelliset tavoitteesi 3 viikossa – 100 % tyytyväisyystakuu!

Aloittavan sijoittajan selviytymiskurssi

Jos et koe saavasi arvoa vähintään 3000 € arvosta, saat rahasi takaisin – ja hyvityksenä pitää materiaalit.

Aloita tuottava sijoittaminen, vältä yleisimmät virheet ja saavuta taloudelliset tavoitteesi 3 viikossa – 100 % tyytyväisyystakuu!

Mitä pankkien sijoitusneuvojat eivät kerro sinulle, mitä piilokuluja et näe ja mistä oikeasti opit erottamaan huonon ja hyvän sijoituskohteen itse

Tämä kurssi ei anna sinulle perinteisiä sijoitusneuvoja!

Huom! Emme suosittele sinulle mitään varapuun erikoisrahasto-tms roskaa, koska sellaisia ei meiltä voi ostaa. Ikinä.

Tämä kurssi kertoo vain sen, miten vältät yleisimmät aloittelijan virheet, vaikka monet tietämättään tekevät niin.

Liity mukaan tästä - vain 97€

ALOITTAVAN SIJOITTAJAN SELVIYTYMISKURSSI

Mikko Sjögren tässä terve,

Olen sijoittaja sekä valmennusyhtiö Varapuun perustaja ja olen valmentanut tuhansia suomalaisia viimeisen 12 vuoden ajan.

Nuorempana toimin sijoitusalalla myyden kaikenlaisia sijoitusinstrumentteja ja siellä äkkiä alkoi huomaan kuinka raaka laji sijoitusala on.

Asioista tehdään vaikeaselkoisia ja moni sijoitustermi on selitetty munkkilatinalla, josta ihan tavallinen ihminen ei voi ymmärtää mitään.

Lisäksi myytävissä sijoitustuotteissa oli usein erilaisia piilokustannuksia, joita ei voinut saada selville kuin ainoastaan kyselemällä oikeita kysymyksiä.

Asioihin ei ole tullut vieläkään muutoksia ja moni menee edelleen harhaan näiden asioiden kanssa.

Juuri sen takia olen rakentanut sinulle tämän Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssin nettivalmennuksen, jossa näytän sinulle askel askeleelta miten voit aloittaa sijoittamisen ilman että kompastut yleisimpiin sudenkuoppiin.

Ja ennen kaikkea tämä kurssi ei ole sijoitusneuvontaa, elikkä emme kerro mihin sinun tulisi sijoittaa. Meillä ei ole myöskään myytävänä mitään sijoitustuotteita tai sijoituspalveluita

Varapuu on täysin puolueeton valmennusyhtiö ja opetamme sinulle tässä verkkokurssissa parhaimmat vinkit miten voit välttää aloittavan sijoittajan virheet, niin että sinun ei tarvitse olla pelkästään sijoitusneuvojien vinkkien varassa.

Liity mukaan tästä - vain 97€

HMM, SIJOITTAMINEN KYLLÄ KIINNOSTAA, MUTTA SOPIIKO TÄMÄ KURSSI MINULLE? TÄMÄ VERKKOKURSSI ON JUURI SINULLE JOS…

Haluamme kurssille mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan keskittyä sijoittamiseen.

Et joudu kurssin aikana opettelemaan mitään erikoista, käyttämään aikaa finanssijargonin selvittämiseen tai tekemään muuta turhaa.

Opit verkkokurssilla keinot, miten voit itse arvioida onko joku sijoitus hyvä vai huono , niin että sinun ei tarvitse olla pelkästään sijoitusneuvojien vinkkien varassa.

Hanki verkkokurssi tästä - vain 97€

TULE MUKAAN JA OTA ENSIASKELEET KOHTI TUOTTOISAA SIJOITTAMISTA. ALOITA ALOITTAVAN SIJOITTAJAN SELVITYMISKURSSI NYT

 

Kyllä, kyseessä on 97 euron kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Osta Aloittavan sijoittajan selviytymiskurssi tästä

Tämä on hyvä kysymys! ja siihen on muutama hyvä vastaus!

1.) Vaikka netti on täynnä pullollaan ilmaista sijoitustietoa niin ongelma on siinä, että et voi tietää mihin tietoon luottaa.

Sen takia me ollaan kerätty tähän verkkokurssiin semmoista tietoa, joka on havaittu toimivaksi isommalle joukolle meidän valmennusasiakkaita.

Ei siis mitään höttöä, vaan oikeita konkreettisia vinkkejä, joita voit heti viedä käytäntöön. Sijoitamme luonnollisesti myös itse ja kantapääkoulua on tullut käytyä melko monta vuosikurssia, jottei sinun tarvitsisi.

2.) Lisäksi sinun pitää ymmärtää, että ilmaiset sijoitusneuvot ovat yleensä sijoitusneuvojien tai muiden rahoituslaitosten antamia.

Ilmaisia lounaita ei ole sijoitusmaailmassa. Jokainen taho yrittää tarjota ilmaiseksi sijoitusneuvoja, jotta he saisivat sinut koukkuun

Me olemme Varapuulla täysin puolueettomia, emmekä myy mitään sijoitusinstrumentteja eikä sijoitustuotteita. Annamme sinulle ainoastaan semmoisia vinkkejä, mitä sinun tulisi osata kysyä sijoitusneuvojalta, jotta osaat itse arvioida onko sijoitus hyvä.

Yleensä jo muutaman kysymyksen avulla pystyt selvittämään, että kannattaako sinun olla juoksemassa vauhdilla ulos sijoitusneuvojan ovesta.

 

"Verkkokurssissa paljastan sinulle mitä pankkien sijoitusneuvojat eivät kerro sinulle, mitä piilokuluja et näe ja mistä oikeasti oppii erottamaan huonon ja hyvän sijoituskohteen itse."

Kurssissa on kolme moduulia, ja saat kaikki materiaalit käyttöösi välittömästi. Saat kurssiin elinikäisen käyttöoikeuden, joten voit käydä materiaalit omassa tahdissasi, ja palata niihin milloin vain.

 

100% tyytyväisyystakuu.

90 päivän peruutusoikeus ja saat rahasi kyselemättä takaisin – SEKÄ pitää hyvityksenä materiaalit

Kyllä, kyseessä on 97 euron kertamaksu. Mitään lisämaksuja, kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä ei tule tämän päälle.

Voit maksaa valmennuksen turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, osamaksulla ja laskulla.

Kaiken lisäksi tarjoamme täydellisen 100% tyytyväisyystakuun, joten voit lähteä mukaan ilman riskiä.

Jos päätät peruuttaa oston, saat hyvityksenä ajasta ja vaivasta rahojen lisäksi myös pitää materiaalit itselläsi. Ikuisesti.

Liity mukaan tästä

TYYTYVÄISYYSTAKUUN TAKIA SINUN ON MAHDOTON HÄVITÄ!

KETÄ TÄMÄN VALMENNUKSEN TAKANA OIKEIN ON JA MIKSI TEIDÄN OPETTAMAT ASIAT MUKA TOIMIVAT?

Valmentajasi

Hei nimeni on Mikko Sjögren ja olen sijoittaja ja valmentaja.

Ymmärrän täysin tilanteesi ja tiedän mitä tunnet. Minullakaan ei ole aina kaikki mennyt niin hyvin sijoittamisen aloittamisessa

Itse asiassa olen ollut ihan samanlaisessa ellei jopa huonommassa tilanteessa kuin sinä.

Vanhempieni myydessä liiketoimintansa vuonna 1988 sain pienen pesämunan, joka sijoitettiin Helsingin pörssiin.

Sijoittamisen aloittaminen ei mennyt niin kuin elokuvissa vaan puolet sijoitetusta rahasta hävittiin heti kärkeen.

Vaikka olisi tehnyt mieli syyttää pankin setiä ja tätejä, ymmärsin, että omalla tietämättömyydelläni oli joku osa tapahtumien kulussa, koska kuvittelin keltanokkana että voisin rikastua sijoittamalla pörssiin tietämättä asiasta kuitenkaan mitään.

Tästä viisastuneena päätin opiskella miten vauraat ihmiset käyttävät ja sijoittavat rahaa. Arvelin, että jokin syy- seuraus-suhde menestyvien ja vaurastuvien ajattelun ja tekemisen taustalla täytyi olla.

Osallistuin kaikkiin mahdollisiin pankkien, vakuutusyhtiöiden ja sijoituspalveluiden tarjoajien tapahtumiin ja tein nopeasti havainnon, että en ymmärtänyt mitään mitä he siellä puhuivat.

Lauseet vilisivät hienoja termejä ja finanssijargonia.

Ajattelin, että termit pitää selvittää, jotta ymmärtää mistä on kyse. Niinpä hiippailin kirjastoon ja ilokseni huomasin termien löytyvän alan kirjojen takaa sanastoista.

Valitettavasti termit oli kuitenkin selitetty auki sillä samalla munkkilatinalla, jota tilaisuuksissa oli puhuttu.

Helposti ymmärrettävä vastaus oli löydyttävä jostain!

Päätin jatkaa opiskelua ja selvittää perinpohjaisesti, mitä vauraat ihmiset tekevät eri tavalla rahan kanssa.

Parisataa kirjaa ja kymmeniä valmennuksia ja seminaareja myöhemmin palaset alkoivat loksahdella kohdilleen.

Näitä oppeja soveltamalla aloin itse saamaan tuloksia. Tulokset puolestaan herättivät ystävieni kiinnostuksen, joille myös onnistuttiin saamaan tuloksia.

Mies joka toi rahataidon valmennuksen Suomeen

Mikko Sjögren Helsingin Sanomissa

Opin sen, että opiskelemalla rahataitoja miten vauraat ihmiset tekevät ja sijoittavat rahaa, voin saada parempia tuloksia myös omassa taloudessa!

Suurin ongelma näissä raha-asioissa on sen, että kaikki neuvot tulee joko opettajilta, vanhemmilta tai muutoin sellaisilta ihmisiltä, joiden tulokset ei ehkä ole ihan siellä tasolla mihin itse haluaisi mennä.

Ja juuri tämän takia olen perustanut valmennusyhtiö Varapuun, koska rahataitoja ei vaan opeteta missään ja ne on tehty vaikeaselkoisiksi!

Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö ja haluamme tehdä raha-asioista helposti ymmärrettäviä ilman finanssijargonia!

Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa.

Opetamme valmennuksissa ainoastaan sellaisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä

Ja se myönnettäköön, että tottakai tämä koulutusbisnes on myös tulonlähde meille. Sitä ei kannata kiertää.

Suurimman ilon saan kuitenkin siitä, että Varapuun valmennusasiakkaat saavat hyviä tuloksia kuten pääsevät eroon pikavipeistä tai ostavat ensimmäisen sijoitusasunnon jne...

Valmennuksemme ovat vielä hyvin edullisia, joten minusta se on pieni hinta siitä, että voit rakentaa vauraamman elämän.

Asiakaskokemukset

Mitä tyytyväiset asiakkaamme sanovat

“En olisi ikinä uskonut, että osallistun sijoittamis-kurssille! Minulla on ollut käsitys, että vain rikkaat voivat sijoittaa tai sitten vanhana jos jää ylimääräistä rahaa. Ja joka tapauksessa pitää olla “alan ihminen”. Kiinnostuin ja innostuin raha-asioiden hoitamisesta, perheemme talouden kehittämisestä (esim. lainojen vyöryttämisen otimme heti käyttöön, upean voimakas sana tuo vyöryttäminen ja nyt jopa sijoittaminen alkoi kiinnostaa. Mikä parasta; teini-ikäisemme kiinnostui myös raha-asioista kun jaoin kurssilla oppimaani. Aikoo sijoittaa 15% kesätyötuloistaan

Maija

“Todella lähti ihan uudenlaista kipinää syttymään kun aloin ymmärtää koko sijoittamista! Oma suunnitelma on kirjoitettu puhtaaksi ja tavoitteita kohti mennään – innostuin talousasioista ihan eri tavalla kuin ikinä ennen. ”

Maria

Usein kysytyt kysymykset

MIKSI MINUN TULISI ALOITTAA SIJOITTAMINEN?

Tämä on hyvä kysymys, jota minulta kysytään usein ja tässä siihen vastaus:

Yleensä pelkkä rahan säästäminen tilillä johtaa siihen, että inflaatio syö rahasi ja sinulla on vähemmän rahaa tulevaisuudessa.

Esimerkiksi jos olisit säästänyt 35 markan (5,8 euron) lounassetelin vuodelta 2001, niin et saisi 5,8 eurolla nykyään edes lounasta ostettua.

Sinun tulisi aloittaa sijoittaminen siksi, että saisit sijoituksista parempaa tuottoa kuin inflaatio ja näin ollen sinulle olisi tulevaisuudessa enemmän rahaa.

ENTÄ TOIMIIKO SIJOITTAMINEN MINUN KOHDALLA, VAIKKA MINULLA EI OLE HIRVEÄSTI KOKEMUSTA TAI TARVITTAVAA ALKUPÄÄOMAA?

Kyllä – näin vahvasti väitän.

Valmennettevani ovat aloittaneet sijoittamisen ja alkaneet ymmärtää mistä sijoittamisesta on kyse tämän valmennuksen vinkeillä – en siis heitä näitä vinkkejä mistään hatusta

Asiakkaani ovat juuri kuin sinä – tavallisia ihmisiä, jotka aloittavat sijoittamisen ilman aiempaa kokemusta tai suuria rahamääriä.

MIETIT MYÖS VARMAAN MIKSI HALUAN PALJASTAA SINULLE KAIKEN TÄMÄ?

Ennen kaikkea haluan, että inspiroidut sijoittamisesta ja sen mahdollisuuksista, niin että saat onnistumisen kokemuksia. Ja eihän sitä tiedä, jos tekisimme joskus yhteistyötä sijoittamisen merkeissä

Yhteistyö on myös rautaa sijoittamisessa, sillä olen yleensä löytänyt parhaimmat sijoituskohteet aina yhteistyössä jonkun toisen sijoittajan kanssa.

MITÄ JOS EN PÄÄSEKÄÄN OSALLISTUMAAN TIETTYYN KOULUTUSMODUULIIN?

Saat kaikki materiaalit heti katsottavaksi ja voit katsoa ne milloin haluat. Kurssissa ei ole mitään aikaa sidottua webinaaria tai vastaavaa – katso kun sinun aikatauluusi sopii.

MITEN VOITTE TAATA, ETTÄ TÄMÄ VALMENNUS TOIMII MINUN KOHDALLA?

 Valmennuksissamme on käynyt jo tuhansia ihmisiä ja opetamme valmennuksissa ainoastaan semmosia asioita, jotka toimivat kaikilla.
Riippumatta lähtötilanteestasi käymme valmennuksessa läpi sellaisia strategioita, jolla saat tuloksia aikaan.
Jos näet että valmennuksesta ei ole sinulle hyötyä, niin valmennuksessa 90 päivän täysi rahat takaisin tyytyväisyystakuu, joten tästä ei ole sinulle mitään riskiä!

Accordion Panel

Kyllä voit! Ja anna ihmeessä. On tärkeää, että koko perhe ja puolisosi innostuu sijoittamisesta!

MIKÄ ON ALOITTAVAN SIJOITTAJAN SELVIYTYMISKURSSI -NETTIVALMENNUS?

Aloittavan Sijoittajan Selviytymiskurssi on täysin uudistettu 3-viikkoinen verkkovalmennus sijoittamisen aloittamiseen.

Saat kaikki materiaalit heti katsottavaksi ja voit katsoa ne milloin haluat. Kurssissa ei ole mitään aikaa sidottua webinaaria tai vastaavaa – katso kun sinun aikatauluusi sopii.

TARJOATTEKO JONKUN TAKUUN?

Tyytyväisyytesi on meille kunnia-asia ja siksi tarjoamme osallistuneille Tyytyväisyystakuun.
Toisin sanoen, jos et ole tyytyväinen 90 päivän jälkeen – olipa sille sitten joku hyvä syy tai – saat kaikki rahasi takaisin viimeistä senttiä myöten – SEKÄ pahoitteluna aiheutuneeta vaivasta saat pitää materiaalit itselläsi.

“On ok muuttaa mielensä”, kuten Ikeassakin sanotaan. Emme suoraan sanoen usko, että tälle takuulle tulee tarvetta, mutta haluamme näin osoittaa, että sinulla ei ole mitään riskiä verkkokurssiin osallistumisessa.
Voit siis osallistua hyvillä mielen verkkokurssiin ja laittaa taloutesi kuntoon. Tyytyväisyystakuu koskee vain niissä tapauksissa, että osallistuit verkkokurssiin ja pyysit rahojasi takaisin 90 päivän sisällä.

Voinko maksaa lipun laskulla tai osissa?

KYLLÄ! Sekä Collector, että Klarna tarjoavat laskutusvaihtoehdon verkkokaupassamme (Collector lisää laskutusmaksun 2,95€, ja Klarna 2,50€). Jos haluat maksaa osissa, valitse maksutavaksi joko Collector (kassalla ensimmäisenä nappi, jossa lukee LASKU/OSAMAKSU) tai alempaa napista Klarna-tilin osamaksu. Molemmilla palveluntarjoajilla on omat sopimusehtonsa, jotka voi lukea linkistä ennen hyväksymistä. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@varapuu.fi, ja lähettää meille laskutustietosi. Tällöin kuitenkin koko laskun viimeinen eräpäivä tulee olla ennen valmennusta.

MIKSI VERKKOKURSSI ON NIIN EDULLINEN? MIKÄ JUONI TÄSSÄ OIKEIN ON?

Tässä ei ole juonta. On 2 syytä sille, miksi tämäverkkovalmennus on niin edullinen.

1. Hinta on laitettu niin alhaiseksi, että tätä eniten tarvitsevillakin on siihen varaa. Se maksaa päivittäin alle kahvikupin hinnan. Koko taloudellisen tulevaisuutesi eteen, se on pieni summa.

2. Pieni hinta poistaa renkaanpotkijat. Emme voi auttaa ihmisiä, jotka eivät ota apua vastaan. Meidän kokemuksemme mukaan ihmiset, jotka eivät ole halukkaita maksamaan edes pientä summaa, eivät ole vielä valmiita menemään seuraavalla tasolle taloudellisesti.

Kun maksat pienen summan, olet tehnyt alitajuisen päätöksen oppia valmennuksen sisällön. Jos tämä olisi 0€, et ottaisi asiaa vakavasti.

Ei pikkupränttiä… Ei toistuvaa laskutusta. Ei mitään outouksia.

En löytänyt vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta, mitä teen?

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen info(a)varapuu.fi, niin autamme sinua!

Liity mukaan tästä