Tule mukaan verkkokurssille – 198 € 

Löydä oman taloutesi kätketyt voimavarat ja aloita vaurastuminen

Taitavaksi Rahan Kanssa -verkkokurssi™

Käytätkö rahaa päivittäin? Tiesitkö, että raha-asiat ovat yleisimpiä riidan aiheuttajia parisuhteissa sekä yleisimpiä hyvinvoinnin heikentäjiä?

Lue tämä sivu loppuun, jos haluat nykyisilläkin tuloillasi kerryttää säästöjä, hemmotella itseäsi ja kerätä eläkeiäksi pesämunan, joka pitää huolta itsesi lisäksi myös läheisistäsi.

Taitavaksi Rahan Kanssa -verkkokurssi

Mikko Sjögren tässä terve! Olen Varapuun päävalmentaja ja valmentanut tuhansia suomalaisia taitavammaksi rahan kanssa viimeisen 12 vuoden ajan. Tavoitteeni on auttaa ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa ja näkemään, että pienilläkin palkkatuloilla voi saada isoja asioita aikaan. Suurin osa ihmisistä ei koskaan saavuta taloudellista menestystä ja kulkee läpi elämänsä koskaan ymmärtämättä miksi ja miten asialle voisi tehdä jotain!

Tästä syystä olemme kehittäneet Taitavaksi Rahan Kanssa -viikonloppuvalmennuksen. Tämän kahden päivän valmennuksen aikana opetan sinulle tavan ajatella ja käsitellä rahaa joka kantaa loppuelämäsi ajan. Emme suosittele sinulle mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa.

Opetan ainoastaan sellaisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Kun alat hyödyntämään niitä, alat näkemään erilaisia vaihtoehtoja taloustilanteellesi: pääset eroon pikavipeistä tai luottokorttilaskuista, keräät itsellesi mukavan summan rahaa säästöilille, teet ensimmämisen sijoituksen tai ostat ensimmäisen sijoitusasunnon. Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta taloustilanteeseesi, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen!

 • Haluat, että laskut ei enää aiheuta stressin tunnetta ja pystyt maksamaan ne aina samantien
 • Haluat oppia miten lähteä kerryttämään varallisuutta ja sijoittamaan
 • Haluat nukkua yösi hyvin, kun tiedät että taloutesi on hallinnassasi
 • Haluat kerryttää merkittävää varallisuutta ilman, että tarvitsee luopua arjen luksuksesta
 • Haluat turvata eläkepäiviä ilman, että sinun tarvitsee palata enää työelämään vaikka eläkeikä olisi jo lähellä!
 • Haluaisit tietää miten yrittäjänä voi viedä rahatilanteen turvatummaksi
 • Haluat, että sinulla on turvallinen määrä säästöjä
 • Ei enää luottokorttilaskuja, joista tulee paha mieli joka kerta
 • Haluat opettaa myös lapsillesi parempaa rahan käyttöä
 • Haluat voida keskittyä elämässäsi oikeasti tärkeisiin asioihin rahahuoliesi sijaan, kuten terveyteesi, ystäviisi, perheeseesi…

Haluamme valmennukseen mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan muutosta. Valmennuksen valmentajat ja osallistujat tukevat sinua ja se auttaa muutoksen kanssa. Silti sinulta tarvitaan halua, vaikka muutos tapahtuu rennosti ja kevyesti. Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa, et joudu opettelemaan mitään erikoista, käyttämään aikaa finanssijargonin selvittämiseen tai tekemään muuta turhaa. Sen sijaan opit kuinka rahasta, taloudesta, sijoittamisesta ja vaurastumisesta kannattaa ajatella ja miten pistät ne ajatukset tekemään töitä puolestasi.

Liity mukaan tästä – 100 % tyytyväisyystakuu

TULE MUKAAN JA OTA ENSIASKELEET KOHTI VAURASTUMISTA!

Olemme järjestäneet Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksen yli 30 kertaa ympäri Suomea.

Nyt sama sisältö on on verkkokurssina. Saat pitää materiaalit ikuisesti itselläsi. 

Lisäksi saat tapahtumatallenteet, joten voit fiilistellä tapahtumaa kotisohvalta.

Tule mukaan – 198 €

Toimivaksi todistetut, selkokieliset toimintatavat käteesi ojennettuna

Taitavaksi Rahan Kanssa- valmennusta on kehuttu mm. "valaisevaksi", "silmiä avaavaksi", "opettavaiseksi" ja "viihdyttäväksi". Osallistujat kertovat yksi toisensa jälkeen saaneensa selkeitä, konkreettisia toimintatapoja ja strategioita käyttöönsä valmennuksen jäljiltä.

Tule mukaan verkkokurssille -valmennukseen

Katso tunnelmia Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksesta, asiakkaiden kokemuksia ja valmentajan esittely tästä!

Valmentajasi

Jos löydät itsesi alla olevista kuvauksista, tämä valmennus sopii sinulle!

 • Haluat ymmärtää paremmin itseäsi, rahankäyttöä ja omaa rahatarinaasi
 • Haluat oppia miten lähteä kerryttämään varallisuutta ja sijoittamaan
 • Haluat nukkua yösi hyvin, kun tiedät että taloutesi on hallinnassasi
 • Haluat kerryttää merkittävää varallisuutta ilman, että tarvitsee luopua arjen luksuksesta
 • Haluat turvata eläkepäiviä ilman, että sinun tarvitsee palata enää työelämään vaikka eläkeikä olisi jo lähellä!
 • Haluaisit tietää miten yrittäjänä voi viedä rahatilanteen turvatummaksi
 • Haluat, että sinulla on turvallinen määrä säästöjä
 • Ei enää luottokorttilaskuja, joista tulee paha mieli joka kerta
 • Haluat opettaa myös lapsillesi parempaa rahan käyttöä, rahatarinaa ja näyttää esimerkkiä, jotta voit turvata heidän taloudellisen tulevaisuuden
 • Haluat voida keskittyä elämässäsi oikeasti tärkeisiin asioihin rahahuoliesi sijaan, kuten terveyteesi, ystäviisi, perheeseesi…

Haluamme valmennukseen mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan muutosta. Valmennuksen valmentajat ja osallistujat tukevat sinua ja se auttaa muutoksen kanssa. Silti sinulta tarvitaan halua, vaikka muutos tapahtuu rennosti ja kevyesti.

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa, et joudu opettelemaan mitään erikoista, käyttämään aikaa finanssijargonin selvittämiseen tai tekemään muuta turhaa.

Sen sijaan opit kuinka rahasta, taloudesta, sijoittamisesta ja vaurastumisesta kannattaa ajatella ja miten pistät ne ajatukset tekemään töitä puolestasi.

Liity mukaan tästä

Tämän kaiken opit valmennuksessa

Taitavaksi Rahan Kanssa on kokonaisvaltainen talouden haltuunottovalmennus, joka koostuu seuraavista 8 osiosta:

1. AJATUKSISTA TULOKSIIN

Opit kuinka ajatuksesi muokkaavat taloustilannettasi ja ajatuksiasi niin, että saat jatkossa parempia tuloksia rahan kanssa!

Tässä osiossa käymme läpi mistä tulokset syntyvät ja miksi tuloksemme eivät muutu ainoastaan tietoa lisäämällä. Opit muun muassa mistä saamasi tulokset juontavat juurensa ja miten voit saada pysyvästi parempia tuloksia.


2. PÄIVITÄ RAHATARINASI™

Opi päivittämään itsellesi kertomat rahatarinat parempiin versioihin, sellaisiin, jotka tukevat vaurastumistasi!

Meillä kaikilla on kauhutarinoita omassa alitajunnassamme. Kaikkea aina siitä miten rahan tekeminen on vaikeaa ja monimutkaista aina siihen miten rikkaat ihmiset on varmaan jotenkin pahoja. Olet syytön näihin tarinoihin, mutta niiden muuttaminen on sinun vastuullasi.

Tässä osassa opit päivittämään rahatarinat parempiin versioihin, sellaisiin jotka tukevat vaurastumistasi ja tekevät sinusta houkuttelevamman rahalle, varakkaille ihmisille ja uusille tilaisuuksille.


3. VELKAMURSKAIN™

Opi tuhoamaan kaikki huonot lainasi: pikavipit, luottokorttilaskut ja kulutusluotot.

Ihan ensimmäiseksi varmistetaan, että kaikki ne huonot lainat mitä sinulla vielä mahdollisesti on, KATOAA.

Meillä on tähän toimiva prosessi, jolla on maksettu ihan tolkuttomat määrät luottokorttilaskuja, pikavippejä ja kulutusluottoja pysyvästi pois jo pian 10 vuoden ajan.


4. 5 MINUUTIN BUDJETTI™

Opi hallitsemaan kassavirtaasi (sisään ja ulos menevää rahaa) yksinkertaisen ja nopean viiden minuutin budjetin avulla!

Tuntuuko joskus, että tulojen ja kulujen seuraaminen ja hallitseminen on vähän monimutkaista?

Totuushan on se, että kyllä se sellaista vähän onkin. Siksi meillä on YKSINKERTAINEN ja NOPEA prosessi oman kassavirran hallitsemiseen.

Sitä kautta sieltä sitten voidaan ruveta johtamaan rahavirtaa niin, että aika vaurastuttaa sinua eikä köyhdytä entisestään. Pieniä parannuksia, joilla on ihan valtava tulos pidemmällä ajalla.


5. VAURAUSVARMISTIN™

Kuinka automatisoit vaurastumisesi ja varmistat, että kaikki sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Vaurausvarmistin™: Olemme yksinkertaisia kavereita ja uskomme yksinkertaisuuteen muidenkin kohdalla. Siksi kaikki tärkeä kannattaa AUTOMATISOIDA.

Tässä kohdassa opit varmistamaan, että aika pitää sinusta parempaa huolta kuin tähän asti. Vertaistuki, teknologia ja ajattelun työkalut suovat sinulle kaiken tämän.


6. SIJOITUSKÄYNNISTIN™

Näin aloitat sijoittamisen turvallisesti ja pienelläkin summalla… Ja kuinka pystyt kasvattamaan sijoituspääomaasi tasaisesti.

Tässä vaiheessa poistetaan hämmennys, pelko ja väärinkäsitykset, jotka sijoittamiseen liittyy.

Tämän jälkeen saat ALOITETTUA sijoittamisen turvallisesti – juuri sellaisella määrällä ja tahdilla kuin itse koet hyväksi.

Voit hyvin aloittaa pienellä ja laajentaa sitten sen jälkeen, niin me kaikki olemme tehneet.


7. TALOUSNEROUDEN 6 KASVOA™

Näillä kuudella eri tavalla voit vaurastua ja tässä osassa opit valitsemaan sinulle sopivimman tavan.

Ihmiset ovat erilaisia. Siksi mekään emme tyrkytä mitään yhtä ainoaa tapaa vaurastua.

Joillekin sopii sijoittaminen asuntoihin tai arvopapereihin. Joillekin sopii liiketoiminta ja yrityksiin sijoittaminen… Näitä erilaisia sijoituskohteita ja -tyylejä on ihan loputtomasti.

Tässä kohdassa opit löytämään sen OMAN talousneroutesi, minkä ansiosta paitsi alat vaurastua, mutta teet sen mahdollisimman mukavalla tavalla.


8. 5 ASKELTA TALOUDELLISEEN VAPAUTEEN

Näin sinun on mahdollista päästä taloudellisesti vapaaseen tilanteeseen!

Tässä osiossa käydään läpi miten SINUN taloudellinen vapautesi mahdollistetaan. Sinun taloudellinen vapautesi on vain 5 askeleen päässä!

Tässä osiossa opit mitkä nuo 5 askelta ovat ja miten saat ne toimimaan sinulle jo valmennuksen aikana.

“Tämän valmennuksen avulla voit vihdoinkin olla se sankari, joka tiedät pystyväsi olemaan… Pystyt pitää huolta itsestäsi, vanhemmista, lapsistasi…”

- Mikko Sjögren

Asiakaskokemukset

Mitä asiakkaamme sanovat Taitavaksi rahan kanssa -valmennuksesta!

Lamppu on syttynyt ja peiliin on pitänyt katsoa muutaman kerran. Parasta on ollut se, että on annettu myös strategioita. Tiedän tasan tarkkaan nyt mitä tilejä tulen avaamaan ja kuinka alan siirtämään niille rahaa kuukausittain.

Tom Lassila

Mikko on fantastinen valmentaja ja tuntee asiansa läpikotaisin! Suuri oivallus valmennuksessa oli ymmärtää kuinka paljon omien vanhempien ja isovanhempien uskomukset ovat vaikuttaneet omaan rahankäyttöön tiedostamattani.

Jenni Levävaara

Valmennus on kokonaisuutena hyvin rakennettu ja ympäristö on sellainen, jossa voi huoletta puhua rahasta.

Twaha Yahya

Olen osallistunut Varapuun koulutuksiin ja voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu!Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi.Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua.

Janne Romppanen

Oikeasti mulla on ollut hauskaa sen ajan kun olen ollut tekemisissä Varapuun kanssa. Sain lopullisen päätöksen, että sijoitus on aloitettava heti, turhaan säilön rahoja tililläni, ne kun tuppaa sieltä katoamaan.Talouteni on parantunut huomattavasti sitten viime toukokuun, kun teihin tutustuin, (taisi olla Patrik, joka soitti ja tilasin Tunne Taloutesi – Tunnetaloutesi-kirjan), luin sen kahteen kertaan ja tiesin mitä tehdä, ostin pörssiosakkeita ja tein muitakin sijoituksia ja jatkan edelleen, yllättäen mieheni sattui näkemään tilieni saldot, osakkeet ja rahastot, ei uskonut todeksi.Outoa että pystyn säästämään ja kuitenkin voimme samalla matkustella (vaikka mies työttömänä) joulun olimme Intiassa ja Pääsiäiseksi lähdemme Prahaan. Kiitokset teille!

Milla

Valmennuksesta sai hyviä käytännön vinkkejä (esim useamman tilin taktiikka on todella toimiva). Ennen kaikkea valmennuksesta sai paljon motivaatiota vaurastumineen.Olen viimeiset viisi vuotta haaveillut riippumattomuudesta ja yrittäjyydestä. Olen pyöritellyt useita eri hyvin potentiaalisiakin liikeideioita mutta minulla ei ole ollut rohkeutta viedä niitä käytäntöön. Pari vuotta sitten päätin tarttua tuumasta toimeen ja muutin haaveilun unelmoinniksi. Loin tavoitteita ja aloin tehdä asioita. Möin asuntoni voitolla ja asuin jonkin aikaa vuokralla etsien uutta sopivaa kohdetta.Nyt omistan kaksi asuntoa joissa minulla on 40K e rahaa sisässä. Minulla on 8K e puskuri tileillä, tienaan päivätyöstäni selkeästi yli myynninalan mediaanin, perustin juuri oman osakeyhtiön alkuun sivutoimiseksi ja ainoat velat mitä minulla on ovat asunnoista. Vuoden päästä realisoin asunnon missä asun kun 2v ostamisesta tulee täyteen jotta pääsen vapauttamaan pääomaa saadakseni 3-4 asunnon tilanteen.Niinkuin sanottua, olen erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni, suhtautuminen rahaan on muuttunut pysyvästi ja näen lähitulevaisuuden todella valoisana sen suhteen. Olen todella kiitollinen yhtiöllenne ja ennenkaikkea sinulle Mikko käytännönläheisestä sekä mukaansa tempaavasta opastuksesta rahan kiehtovaan maailmaan.Kiitos ja hyvää jatkoa!

Petri

Tom Lassila

“Lamppu on syttynyt ja peiliin on pitänyt katsoa muutaman kerran. Parasta on ollut se, että on annettu myös strategioita. Tiedän tasan tarkkaan nyt mitä tilejä tulen avaamaan ja kuinka alan siirtämään niille rahaa kuukausittain.”

Jenni Levävaara

“Mikko on fantastinen valmentaja ja tuntee asiansa läpikotaisin! Suuri oivallus valmennuksessa oli ymmärtää kuinka paljon omien vanhempien ja isovanhempien uskomukset ovat vaikuttaneet omaan rahankäyttöön tiedostamattani.”

Twaha Yahya

“Valmennus on kokonaisuutena hyvin rakennettu ja ympäristö on sellainen, jossa voi huoletta puhua rahasta.”

100% tyytyväisyystakuu

Varapuun asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja näin sen haluan olevan jatkossakin.

Taitavaksi Rahan Kanssa -viikonlopun on käynyt läpi tuhansia ja tuhansia ihmisiä.

Useat ovat sanoneet, että tämä valmennus on arvoonsa nähden jopa liian halpa. Tiedämme, että tämä toimii. Täten uskallamme luvata 100 % tyytyväisyystakuun.

Jos et koe saavasi itsellesi hyötyä verkkokurssista yli 10 000 € arvosta  aikana, palautamme kaikki rahasi.

Kun löydät oman rahatarinasi, viet nämä asiat käytäntöön ja saavutat taloudelliset tavoitteesi, tämä verkkokurssi on ehdottomasti yli 10 000 € arvoinen. Jos et kuitenkaan koe niin, saat rahasi takaisin.

Emme kysy miksi. Emme pyydä selitystä tai lähde vääntämään asiasta.

Ainoa toive on, että käyt valmennuksen läpi ensin. Emme halua, että tämä on taas yksi valmennus, jonka ostat mutta et käy.

Jos et ole tyytyväinen, ilmoita siitä meille sähköpostilla info@varapuu.fi 90 päivän kuluessa ja palautamme rahasi. Täysimääräisenä.

Marraskuussa 2021 tehdyssä kyselyssä 99,14% asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneista suosittelisi Taitavaksi Rahan Kanssa -verkkovalmennusta ystävilleen.

Tule siis mukaan täysin riskittä. Joko olet täysin tyytyväinen tai et maksa mitään. Yksinkertaista ja turvallista. Eikö tilanne siis kannattaisi ottaa haltuun nyt, kun voit vapaasti osallistua Taitavaksi Rahan Kanssa -verkkokurssille ilman pienintäkään riskiä?

Haluan mukaan!

Mikko Sjögren

Varapuun päävalmentaja

Mikko Sjögren tässä terve,

Olen Rahataidonvalmentaja™ ja Varapuun päävalmentaja. Olemme valmentaneet suomalaisia taitavammaksi raha-asioissa jo yli 15 vuoden ajan.

Varmaan sinulla heti heräsi kysymys mieleen, että miksi rahataitoja pitää oikein valmentaa?

Tämä on hyvä kysymys!

Itseasiassa… Minulla kävi aluksi tosi huonosti raha-asioiden kanssa, koska en osannut kysyä apua.

Vanhempieni myydessä liiketoimintansa vuonna 1988 sain pienen pesämunan, joka sijoitettiin Helsingin pörssiin.

Sijoittamisen aloittaminen ei mennyt niin kuin elokuvissa vaan puolet sijoitetusta rahasta hävittiin heti kärkeen.

Vaikka olisi tehnyt mieli syyttää pankin setiä ja tätejä, ymmärsin, että omalla tietämättömyydelläni oli joku osa tapahtumien kulussa, koska kuvittelin keltanokkana että voisin rikastua sijoittamalla pörssiin tietämättä asiasta kuitenkaan mitään.

Tästä viisastuneena päätin opiskella miten vauraat ihmiset käyttävät ja sijoittavat rahaa. Arvelin, että jokin syy- seuraus-suhde menestyvien ja vaurastuvien ajattelun ja tekemisen taustalla täytyi olla.

Osallistuin kaikkiin mahdollisiin pankkien, vakuutusyhtiöiden ja sijoituspalveluiden tarjoajien tapahtumiin ja tein nopeasti havainnon, että en ymmärtänyt mitään mitä he siellä puhuivat.

Lauseet vilisivät hienoja termejä ja finanssijargonia.

Ajattelin, että termit pitää selvittää, jotta ymmärtää mistä on kyse. Niinpä hiippailin kirjastoon ja ilokseni huomasin termien löytyvän alan kirjojen takaa sanastoista.

Valitettavasti termit oli kuitenkin selitetty auki sillä samalla munkkilatinalla, jota tilaisuuksissa oli puhuttu.

Helposti ymmärrettävä vastaus oli löydyttävä jostain!

Päätin jatkaa opiskelua ja selvittää perinpohjaisesti, mitä vauraat ihmiset tekevät eri tavalla rahan kanssa.

Parisataa kirjaa ja kymmeniä valmennuksia ja seminaareja myöhemmin palaset alkoivat loksahdella kohdilleen.

Näitä oppeja soveltamalla aloin itse saamaan tuloksia. Tulokset puolestaan herättivät ystävieni kiinnostuksen, joille myös onnistuttiin saamaan tuloksia.

Mikko Sjögren Helsingin Sanomissa

Mies joka toi rahataidon valmennuksen Suomeen

Opin, että opiskelemalla rahataitoja miten vauraat ihmiset tekevät ja sijoittavat rahaa, voin saada parempia tuloksia myös omassa taloudessa!

Suurin ongelma näissä raha-asioissa on sen, että kaikki neuvot tulee joko opettajilta, vanhemmilta tai muutoin sellaisilta ihmisiltä, joiden tulokset ei ehkä ole ihan siellä tasolla mihin itse haluaisi mennä.

Ja juuri tämän takia perustimme valmennusyhtiö Varapuun, koska rahataitoja ei vaan opeteta missään ja ne on tehty vaikeaselkoisiksi!

Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiöja haluamme tehdä raha-asioista helposti ymmärrettäviä ilman finanssijargonia!

Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa.

Opetamme valmennuksissa ainoastaan sellaisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä

Ja se myönnettäköön, että tottakai tämä koulutusbisnes on myös tulonlähde meille. Sitä ei kannata kiertää.

Suurimman ilon saan kuitenkin siitä, että Varapuun valmennusasiakkaat saavat hyviä tuloksia kuten pääsevät eroon pikavipeistä tai ostavat ensimmäisen sijoitusasunnon jne…

Valmennuksemme ovat vielä hyvin edullisia, joten minusta se on pieni hinta siitä, että voit rakentaa vauraamman elämän.

TILAA VERKKOKURSSI NYT TÄSTÄ!

Näin Jere saavutti oman taloudellisen läpimurtonsa – Katso tarina!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Taitavaksi Rahan Kanssa-valmennus?

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus on viikonloppuvalmennus, jonka aikana tutustut omaan taloustilanteeseesi ja opit kuinka saat oman taloutesi haltuun. Valmennus sisältää kahdeksan osiota, joiden aikana käsittelemme muun muassa rahaan liittyviä uskomuksia, veloista eroon pääsyä, sijoittamisen aloittamista sekä askeleet taloudelliseen vapauteen. 

Tästä valmennuksesta on tehty verkkokurssi.

Kenelle Taitavaksi Rahan Kanssa-valmennus on tarkoitettu?

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa oppia taitavammaksi rahan käyttäjäksi. Voit olla työelämässä, opiskelija, työtön, yrittäjä, eläkkeellä tai missä tahansa elämäntilanteessa. Riittää, että sinulta löytyy halua oman taloustilanteesi ja -taitojesi kohentamiseksi!

Miten voin osallistua?

Osta verkkokurssi ja saat itselle materiaalit välittömästi. Sinun ei tarvitse olla paikalla tiettynä aikana vaan materiaalit ovat aina katsottavissa.

Olen todella suurissa vaikeuksissa velkojeni kanssa, toimiiko tämä minulle?

 Velkaantumiselle on aina jokin SYY. Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa käsittelemme tuon juurisyyn ja yksi kahdeksasta palasesta on niin kutsuttu velkamurskain. Sen tehtävä on auttaa sinut pois velkavaikeuksista jopa alle puolessa ajassa kuin normaalisti. Sen lisäksi opiskelemalla aihetta lisää ja tutustumalla muihin kahdeksaan osa-alueeseen saat koko taloutesi kuntoon ja kaikki palaset osoittamaan oikeaan suuntaan. Jos koko toimeentulosi on uhattuna, on ehkä parempi ottaa ensin yhteys velkaneuvojaan ja Takuu-Säätiöön.

Miten yksi valmennus voi muuttaa talouttani välittömästi?

Valmennuksessa suunnittelet oman taloutesi tulevaisuutta ja pääset tekemään harjoituksia, niin että voit viedä uusia rahataitoja heti käytäntöön.

Valmennuksessa käydyt asiat tulevat mullistamaan ajattelutapasi, niin että et voi enää palata vanhoihin tapoihin.

Emme jätä mitään sattuman varaan ja saat valmennuksessa kaikki tarvittavat työkalut ja tuen muutoksen aikaansaamiseksi.

Miten voitte taata, että valmennus toimii juuri minun kohdallani?

Valmennuksissamme on käynyt jo tuhansia ihmisiä ja opetamme valmennuksissa ainoastaan sellaisia asioita, jotka toimivat kaikilla. Esimerkiksi rahatarinan muuttaminen on yksi kriittinen tekijä, jos haluat vaurastua.

Riippumatta lähtötilanteestasi käymme valmennuksessa läpi sellaisia strategioita, joilla saat tuloksia aikaan.

Jos näet, että valmennuksesta ei ole sinulle hyötyä, valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu, joten tästä ei ole sinulle mitään riskiä.

Onko tähän jokin koira haudattuna, pyydättekö minua sijoittamaan pienet rahani johonkin kummalliseen asiaan?

Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö.

Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa.

Opetamme valmennuksissa ainoastaan semmoisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä.

Voinko maksaa lipun laskulla tai osissa?

KYLLÄ! Katso maksuvaihtoehdot kassalta ja tarkista eri palveluntarjoajien ehdot ja mahdolliset korot. Emme suosittele korkeakorkoisia osamaksuja, mutta voit tehdä päätöksen itse maksutavasta.
Jos haluat maksaa valmennuksen laskulla, Ota tässä tapauksessa yhteyttä info@varapuu.fi

Mitä jos en pidäkään valmennuksesta?

Valmennuslipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että olet täysin tyytymätön valmennukseen, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@varapuu.fi

En löytänyt vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta, mitä teen?

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen info(a)varapuu.fi, niin autamme sinua!