Taitavaksi Rahan Kanssa™

Löydä oman taloutesi kätketyt voimavarat ja aloita vaurastuminen!

Hinta vain 390€ (sis alv)

Taitavaksi Rahan Kanssa

Mikko Sjögren tässä terve! Olen Varapuun päävalmentaja ja valmentanut tuhansia suomalaisia taitavammaksi rahan kanssa viimeisen 12 vuoden ajan. Tavoitteeni on auttaa ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa ja näkemään, että pienilläkin palkkatuloilla voi saada isoja asioita aikaan. Suurin osa ihmisistä ei koskaan saavuta taloudellista menestystä ja kulkee läpi elämänsä koskaan ymmärtämättä miksi ja miten asialle voisi tehdä jotain!

Tästä syystä olemme kehittäneet Taitavaksi Rahan Kanssa -viikonloppuvalmennuksen. Tämän kahden päivän valmennuksen aikana opetan sinulle tavan ajatella ja käsitellä rahaa joka kantaa loppuelämäsi ajan. Emme suosittele sinulle mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa. Opetan ainoastaan sellaisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Kun alat hyödyntämään niitä, alat näkemään erilaisia vaihtoehtoja taloustilanteellesi: pääset eroon pikavipeistä tai luottokorttilaskuista, keräät itsellesi mukavan summan rahaa säästöilille, teet ensimmämisen sijoituksen tai ostat ensimmäisen sijoitusasunnon. Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta taloustilanteeseesi, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen!

  • Haluat, että laskut ei enää aiheuta stressin tunnetta ja pystyt maksamaan ne aina samantien
  • Haluat oppia miten lähteä kerryttämään varallisuutta ja sijoittamaan
  • Haluat nukkua yösi hyvin, kun tiedät että taloutesi on hallinnassasi
  • Haluat kerryttää merkittävää varallisuutta ilman, että tarvitsee luopua arjen luksuksesta
  • Haluat turvata eläkepäiviä ilman, että sinun tarvitsee palata enää työelämään vaikka eläkeikä olisi jo lähellä!
  • Haluaisit tietää miten yrittäjänä voi viedä rahatilanteen turvatummaksi
  • Haluat, että sinulla on turvallinen määrä säästöjä
  • Ei enää luottokorttilaskuja, joista tulee paha mieli joka kerta
  • Haluat opettaa myös lapsillesi parempaa rahan käyttöä
  • Haluat voida keskittyä elämässäsi oikeasti tärkeisiin asioihin rahahuoliesi sijaan, kuten terveyteesi, ystäviisi, perheeseesi…

Haluamme valmennukseen mukaan ihmisiä, jotka haluavat tosissaan muutosta. Valmennuksen valmentajat ja osallistujat tukevat sinua ja se auttaa muutoksen kanssa. Silti sinulta tarvitaan halua, vaikka muutos tapahtuu rennosti ja kevyesti. Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa, et joudu opettelemaan mitään erikoista, käyttämään aikaa finanssijargonin selvittämiseen tai tekemään muuta turhaa. Sen sijaan opit kuinka rahasta, taloudesta, sijoittamisesta ja vaurastumisesta kannattaa ajatella ja miten pistät ne ajatukset tekemään töitä puolestasi.

Liity mukaan tästä

Tuloksia yli vuosikymmenen kokemuksella

Taitavaksi Rahan Kanssa- valmennusta on järjestetty jo vuodesta 2015 ja sitä ennen valmmenuksen aiempaa versiota Vaurastumisen Perusteet, jo vuodesta 2009. Kaiken kaikkiaan valmennuksen läpi on mennyt tuhansia ihmisiä ja vino pino palautteita kertoo asiakkaiden saaneen selkeitä, mitattavia tuloksia aikaiseksi valmennuksen käytyään.

Hanki paikkasi tästä

Toimivaksi todistetut, selkokieliset toimintatavat käteesi ojennettuna

Taitavaksi Rahan Kanssa- valmennusta on kehuttu mm. "valaisevaksi", "silmiä avaavaksi", "opettavaiseksi" ja "viihdyttäväksi". Osallistujat kertovat yksi toisensa jälkeen saaneensa selkeitä, konkreettisia toimintatapoja ja strategioita käyttöönsä valmennuksen jäljiltä.

Ilmoittaudu mukaan Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennukseen

Valmentajasi

Asiakaskokemukset

Mitä asiakkaamme sanovat Taitavaksi rahan kanssa -valmennuksesta!

Nyt on paras hetki oppia rahataidot, kun maailma on niin kuin on. Etävalmennuksessa voit keskittyä ohjelmaan. Voit kysyä kaikilta osallistujilta asioita. Isossa ryhmässä varmasti on samasta asiasta kiinnostuneita. Hyvää, takuuvarmaa settiä. Kiitos.

Maija

Aivan mahtava Varapuun etäkoulutus rahaan liittyvistä asioista, johon liittyy ihmisen uskomukset, persoona ja sijoittaminen sekä arkinen rahan käyttö. Et varmasti pääse pitkästymään päivien aikana! Mielestäni kokonaisuus oli tosi hyvä ja antoi paljon ajateltavaa, mitä voi jo heti ottaa käyttöön. Selkeytti omia ajatuksia.

Todella hyvin toimiva tekniikka. Hiukan etukäteen pohditutti, kuinka jaksan istua koneella koko sen ajan. Anti ja kouluttajat olivat kuitenkin sen verran mielenkiintoisia, että takaliston levittäminen ei tuntunut pahalta.

Petri

Lamppu on syttynyt ja peiliin on pitänyt katsoa muutaman kerran. Parasta on ollut se, että on annettu myös strategioita. Tiedän tasan tarkkaan nyt mitä tilejä tulen avaamaan ja kuinka alan siirtämään niille rahaa kuukausittain.

Tom Lassila

Mikko on fantastinen valmentaja ja tuntee asiansa läpikotaisin! Suuri oivallus valmennuksessa oli ymmärtää kuinka paljon omien vanhempien ja isovanhempien uskomukset ovat vaikuttaneet omaan rahankäyttöön tiedostamattani.

Jenni Levävaara

Valmennus on kokonaisuutena hyvin rakennettu ja ympäristö on sellainen, jossa voi huoletta puhua rahasta.

Twaha Yahya

Olen osallistunut Varapuun koulutuksiin ja voin vakuuttaa, että koulutuksilla tulee olemaan elämässäsi käsittämättömän nopea takaisinmaksu!Koulutuksissa käsitellään lopulta varsin yksinkertaisia asioita, joita meistä useimmat eivät vaan tule ajatelleeksi.Pienillä teoilla ja ennen kaikkea priorisoinneilla meillä kaikilla tulotasosta riippumatta on mahdollista luoda itsellemme taloudellista turvaa ja lopulta vaurastua.

Janne Romppanen

Oikeasti mulla on ollut hauskaa sen ajan kun olen ollut tekemisissä Varapuun kanssa. Sain lopullisen päätöksen, että sijoitus on aloitettava heti, turhaan säilön rahoja tililläni, ne kun tuppaa sieltä katoamaan.Talouteni on parantunut huomattavasti sitten viime toukokuun, kun teihin tutustuin, (taisi olla Patrik, joka soitti ja tilasin Tunne Taloutesi – Tunnetaloutesi-kirjan), luin sen kahteen kertaan ja tiesin mitä tehdä, ostin pörssiosakkeita ja tein muitakin sijoituksia ja jatkan edelleen, yllättäen mieheni sattui näkemään tilieni saldot, osakkeet ja rahastot, ei uskonut todeksi.Outoa että pystyn säästämään ja kuitenkin voimme samalla matkustella (vaikka mies työttömänä) joulun olimme Intiassa ja Pääsiäiseksi lähdemme Prahaan. Kiitokset teille!

Milla

Valmennuksesta sai hyviä käytännön vinkkejä (esim useamman tilin taktiikka on todella toimiva). Ennen kaikkea valmennuksesta sai paljon motivaatiota vaurastumineen.Olen viimeiset viisi vuotta haaveillut riippumattomuudesta ja yrittäjyydestä. Olen pyöritellyt useita eri hyvin potentiaalisiakin liikeideioita mutta minulla ei ole ollut rohkeutta viedä niitä käytäntöön. Pari vuotta sitten päätin tarttua tuumasta toimeen ja muutin haaveilun unelmoinniksi. Loin tavoitteita ja aloin tehdä asioita. Möin asuntoni voitolla ja asuin jonkin aikaa vuokralla etsien uutta sopivaa kohdetta.Nyt omistan kaksi asuntoa joissa minulla on 40K e rahaa sisässä. Minulla on 8K e puskuri tileillä, tienaan päivätyöstäni selkeästi yli myynninalan mediaanin, perustin juuri oman osakeyhtiön alkuun sivutoimiseksi ja ainoat velat mitä minulla on ovat asunnoista. Vuoden päästä realisoin asunnon missä asun kun 2v ostamisesta tulee täyteen jotta pääsen vapauttamaan pääomaa saadakseni 3-4 asunnon tilanteen.Niinkuin sanottua, olen erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni, suhtautuminen rahaan on muuttunut pysyvästi ja näen lähitulevaisuuden todella valoisana sen suhteen. Olen todella kiitollinen yhtiöllenne ja ennenkaikkea sinulle Mikko käytännönläheisestä sekä mukaansa tempaavasta opastuksesta rahan kiehtovaan maailmaan.Kiitos ja hyvää jatkoa!

Petri

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Taitavaksi Rahan Kanssa-valmennus?

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus on viikonloppuvalmennus, jonka aikana tutustut omaan taloustilanteeseesi ja opit kuinka saat oman taloutesi haltuun. Valmennus sisältää kahdeksan osiota, joiden aikana käsittelemme muun muassa rahaan liittyviä uskomuksia, veloista eroon pääsyä, sijoittamisen aloittamista sekä askeleet taloudelliseen vapauteen. Lue tarkemmat kuvaukset valmennuksen osioista täältä.

Kenelle Taitavaksi Rahan Kanssa-valmennus on tarkoitettu?

Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennus on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa oppia taitavammaksi rahan käyttäjäksi. Voit olla työelämässä, opiskelija, työtön, yrittäjä, eläkkeellä tai missä tahansa elämäntilanteessa. Riittää, että sinulta löytyy halua oman taloustilanteesi ja -taitojesi kohentamiseksi!

Mitä live-streamina toteutettava valmennus tarkoittaa? Miten voin osallistua?

Live-Stream on nimensä mukaisesti livelähetys kyseisenä ajankohtana toteutettavasta valmennuksesta. Pääset osallistumaan valmennukseen nettiyhteyden välityksellä sieltä missä olet. Lähetämme osallistumisohjeet sähköpostiisi ennen valmennusta.

Live-striimissä pääset tekemään harjoituksia pareittain ja ryhmissä videon välityksellä rajoitetulla ajalla. Sinun ei tarvitse erikseen varata aikaa harjoitusten tekemiselle, sillä ne ovat olennainen osa valmennusta myös live-striimissä. Toisten ihmisten tuki ja energia on myös etänä erityinen apu luodaksesi itsellesi oikean mielentilan kohti muutoksia omassa arjessasi. Live-striimissä yhdistyy verkkokurssin ja paikan päällä toteutettavan valmennuksen parhaat puolet: itsenäinen, oma rauhallinen ympäristö sekä yhteisöllisyys ja harjoitusten tekeminen yhdessä muiden kanssa!

Minulla on aiemmin hankittu lippu valmennukseen tai olen All Access-jäsen, voinko osallistua live-streamiin?

Voit. Jos sinulla on voimassa oleva lippu valmennukseen, voit valita käyttäväsi lipun live-striimiin. Huomaathan, että live-striimiin osallistuessasi lippusi katsotaan käytetyksi, etkä täten voi osallistua valmennukseen enää myöhemmin paikan päällä. Ilmoittaudu mukaan valitsemaasi valmennukseen sähköpostiisi tulleiden ohjeiden mukaisesti.

Jos olet All Access -jäsen, voit osallistua valmennuksen live-striimiin. Lähetämme osallistumisohjeet suoraan sähköpostiisi.

Olen todella suurissa vaikeuksissa velkojeni kanssa, toimiiko tämä minulle?

 Velkaantumiselle on aina jokin SYY. Taitavaksi Rahan Kanssa -valmennuksessa käsittelemme tuon juurisyyn ja yksi kahdeksasta palasesta on niin kutsuttu velkamurskain. Sen tehtävä on auttaa sinut pois velkavaikeuksista jopa alle puolessa ajassa kuin normaalisti. Sen lisäksi opiskelemalla aihetta lisää ja tutustumalla muihin kahdeksaan osa-alueeseen saat koko taloutesi kuntoon ja kaikki palaset osoittamaan oikeaan suuntaan. Jos koko toimeentulosi on uhattuna, on ehkä parempi ottaa ensin yhteys velkaneuvojaan ja Takuu-Säätiöön.

Miten yksi valmennus voi muuttaa talouttani välittömästi?

Valmennuksessa suunnittelet oman taloutesi tulevaisuutta ja pääset tekemään harjoituksia, niin että voit viedä uusia rahataitoja heti käytäntöön.

Valmennuksessa käydyt asiat tulevat mullistamaan ajattelutapasi, niin että et voi enää palata vanhoihin tapoihin.

Emme jätä mitään sattuman varaan ja saat valmennuksessa kaikki tarvittavat työkalut ja tuen muutoksen aikaansaamiseksi.

Miten voitte taata, että valmennus toimii juuri minun kohdallani?

Valmennuksissamme on käynyt jo tuhansia ihmisiä ja opetamme valmennuksissa ainoastaan sellaisia asioita, jotka toimivat kaikilla. Esimerkiksi rahatarinan muuttaminen on yksi kriittinen tekijä, jos haluat vaurastua.

Riippumatta lähtötilanteestasi käymme valmennuksessa läpi sellaisia strategioita, joilla saat tuloksia aikaan.

Jos näet, että valmennuksesta ei ole sinulle hyötyä, valmennuksella on täysi tyytyväisyystakuu, joten tästä ei ole sinulle mitään riskiä.

Onko tähän jokin koira haudattuna, pyydättekö minua sijoittamaan pienet rahani johonkin kummalliseen asiaan?

Varapuu on suomalainen täysin puolueeton valmennusyhtiö.

Opetamme ihmisiä taitavammaksi raha-asioissa ja sijoittamisessa emmekä suosittele asiakkaillemme mitään sijoitusinstrumentteja tai jotain muuta outoa.

Opetamme valmennuksissa ainoastaan semmoisia strategioita, jotka on osoitettu toimivaksi isommalla joukolla ihmisiä. Ei mitään hämäräperäistä.

Voinko maksaa lipun laskulla tai osissa?

KYLLÄ! Sekä Collector, että Klarna tarjoavat laskutusvaihtoehdon verkkokaupassamme (Collector lisää laskutusmaksun 2,95€, ja Klarna 2,50€). Jos haluat maksaa osissa, valitse maksutavaksi joko Collector (kassalla ensimmäisenä nappi, jossa lukee LASKU/OSAMAKSU) tai alempaa napista Klarna-tilin osamaksu. Molemmilla palveluntarjoajilla on omat sopimusehtonsa, jotka voi lukea linkistä ennen hyväksymistä. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen info@varapuu.fi, ja lähettää meille laskutustietosi. Tällöin kuitenkin koko laskun viimeinen eräpäivä tulee olla ennen valmennusta.

Mitä jos en pidäkään valmennuksesta?

Valmennuslipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että olet täysin tyytymätön valmennukseen, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Kerro tyytymättömyydestäsi live-streamin aikana tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. Lue tarkemmin lippuehtomme.

En löytänyt vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta, mitä teen?

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen info(a)varapuu.fi, niin autamme sinua!

Liity mukaan nyt!

Taitavaksi Rahan Kanssa ™

Aito ja alkuperäinen Taitavaksi Rahan Kanssa™

390,00