Varapuun yhteistyökumppaniksi?

Tule mukaan luomaan Suomeen 10 000 taloudellista läpimurtoa 

Varapuu on valmennusyhtiö, joka toi 15 vuotta sitten Rahataidonvalmennuksen Suomeen.  Missionamme on aikaansaada 10000 taloudellista läpimurtoa Suomessa, joita ei muuten tapahtuisi. Järjestämme tapahtumia livenä ja verkossa, joissa opetamme ihmisiä Taitavaksi Rahan Kanssa™ ja Tekemään Rahaa Sijoittamalla™.

Iloksemme olemme huomanneet, että sosiaalisen median alustoilla puhutaan jatkuvalla syötöllä rahasta, taloudesta ja oman talouden numeroista. Kun aloitimme valmentamaan näitä asioita Suomessa 15 vuotta sitten, Suomessa kukaan ei puhunut aiheesta. Ainoastaan pankit, jotka tarjosivat possumunkin ja kahvin kera mieluisiaan rahastoja illan päätteeksi. 

Moni näistä Instagram- ja bloggaajavaikuttajista on joko saanut alkunsa Varapuun valmennuksista tai ainakin jossain vaiheessa käynyt joissain meidän valmennuksissamme. 

Haluammekin tehdä heidän – eli mahdollisesti juuri sinun – kanssa yhteistyötä, joka hyödyttää kaikkia osapuolia.

Yhteistyökumppanuudet

Varapuulla on paljon erilaisia tuotteita, valmennuksia ja palveluita. Yhteistyökumppanuuksissa keskitymme verkkovalmennuksiin, jotka ovat edullisia  ja helpompia myydä. 

Varapuu TV on palvelu, joka jatkuu kuukaudesta toiseen. Asiakas saa käyttöoikeuden satojen tuntien webinaari- ja valmennusarkistoon pienellä kuukausimaksulla, ja voi valmentautua katsomalla itselleen sopivia materiaaleja.

Yhteistyökumppanille tämä tarjoaa kolme hyvää myyntivalttia: 

  • 30 päivän ilmainen kokeilu
  • Edullinen tuote 
  • Kuukausittainen provisio niin kauan, kunnes asiakas lopettaa tilauksen. Eli kun asiakas aloittaa kokeilun ja maksaa ensimmäisen kuukausimaksun, saat siitä tietyn prosentin myyntipalkkiota. Saat tämän palkkion joka kuukausi asiakkaan elinkaaren ajan. Tämän voisi muotoilla myös automatisoiduksi tuloksi. 

Tutustu palveluun tästä

 

Esimerkkilaskelma: 

Henkilökohtaisen linkkisi kautta tulee asiakkaita, jotka aloittavat ilmaisen kokeilun. Myynnin ja asiakkaiden laadusta riippuen maksaviksi asiakkaiksi jatkavien määrä vaihtelee. 

Kun sinun kautta on tullut 1–20 asiakasta kuukaudessa, provisiosi on 40% myynnistä, eli 9,70 / 1,24 * 0,4 = 7,82 euroa per asiakas kuukaudessa + alv. 

10 maksavaa asiakasta tuottaa sinulle on 31 euroa kuukaudessa. 

Jos kauttasi tulee 21–100 asiakasta kuukaudessa, provisio nousee 50%. 

50 asiakasta tuottaa sinulle 195 euroa kuukaudessa + alv.

Yli sadasta asiakkaasta provisiosi nousee 60 %. 

Kun kauttasi on tullut esimerkkinä 120 asiakasta, kuukausitulosi on 563 euroa + alv. 

Odotamme yhteistyökumppanuuksilta pitkää, reilua ja tuloksekasta yhteistyötä. Ajatusmaailmamme on, että mitä enemmän pystymme maksamaan sinulle affiliate-palkkiota kuukausittain, sitä paremmin meilläkin menee. Tämän takia puhumme yhteistyökumppanuudesta.

 

Yhteistyökumppanit saavat lisäksi valmennusten pääsyliput ja verkkokurssit kumppanihintaan ja saavat antaa erikoisalennuksia asiakkailleen. Alennukset vaihtelevat 10-30% tuotteesta riippuen.

 

 

Mikäli yhteistyökumppanuus kiinnostaa tai herättää kysymyksiä, ota yhteyttä:

Jaakko Lahtinen, markkinointi
jaakko@varapuu.fi
044 2191841

 

PS. Kiinnostunut isommista yhteistöistä tai sinulla on oma idea, jonka haluat kertoa? Ota yhteyttä ylempiin yhteystietoihin, olemme avoimia ideoille!